Kanat oyuncusu konusunda torenin ve arasin durumu onemli. Arasin biyolocik saati artik uymustur boze seneye patlama bekliyorum ben kendisinden.
Ha yarmo olursa olsun ya da hames kiralanabiliyorsa kiralansin bu tara oyuncu alinacaksa alinsin yoksa hic ellemesinler kanatlari gerek yok.
Bekleri ellemeye gerek yok. Stoper raketci oluyorsa alsinlar, pepe istiyorsa gelsin yoksa orayi da ellemeye gerek.
Ortasaha konusunda ise seetmem su yonde. Musa kesin olarak alinmali. Ayrica turkiyenin juventusu olacaksak tsden de okay alinmali. Atibanin yerini doldurabilecek tek oyuncu da maykil bredlidir amerigali cocuklugundan beri takip ederim keranaciyi. Atibanin az serti, sut atanidir ha bi de beyaz tenlisi, kemal sunal gibi komurle boyarsan atiba diye yedirirsin.
Bir esik vardi bu sene sampiyon oldugumuz an o esigi atlayacagiz ve 5. Viteste yardirmaya baslayacagiz.
Forvet tranferinde balojan kesin kazandirilmali, yaz doneminde gerekli spor sayfasi isgali yapilir, ustune taraftarin sevgilisi olur, formasi satilir vs.
demba gomez falan ben fazla sicak bakmiyorum ama hayir da demem.
Asik onemli takim lideri transferi yapilmali. Hirsli, teknik, sert futbolu bilen bir italyan oyuncu lazim boyle totti gibi. Dun oguzhan efendi kayarak gelen adamdan gene korktu mesela bana orda kayarak gelen adam gelince otomatik ona gelisine kayarak girecek ve agzini yuzunu dagitacak 10 numara lazim. O girsin bakayim aymana oyle girsin bakayim hurriyete noluyo.
Sentez soyle olacak bitutam gattuzo, guinti azicik, birazda delpiyero serpecen oh mis