@ozgur yılmaz , koşu mesafesini iyi analiz etmemiz için Bireysel istatistiklere bakmak lazım.
O zaman kimin ne kadar kostuğunu kimin ise sosyal medyada ne kadar kostugunu görürüz.
Hocam, hergun yataga girmekle cocuk yapilmaz, dogru zamanda dogru yerde olacaksin.
Belki biz topu kosturuyoruz.
Yukarida yazdiklarinin hepsini de kabul ediyorum bunlari yazarken ama unutulmamasi gereken toptan hizli sporcunun olmadigidir.
@underworld, bireysel istatistiklere bakalım ve yeteri kadar koşmayan futbolcularımızın kulağını çekelim elbette; ama sorunun esas olarak kondisyonerimizden kaynaklandığı kanaatindeyim. Eğer futbol takımımızın kondisyoneri yeteri kadar iyi olsaydı, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 32 takım arasında en az mesafe kat etmiş olan futbol takımı Beşiktaşımız olmazdı diye değerlendiriyorum. Daha iyi bir kondisyonerle şimdiye göre epey daha fazla mesafe kat eden bir futbol takımı olacağımız kanaatindeyim.
Her şeyi kat edilen mesafeye indirgemiyorum elbette
@mylife1903. Kat edilen mesafeden daha önemli olan şey ne kadar doğru yere koştuğun ve ne kadar verimli koştuğundur; fakat kat edilen mesafenin önemini de görmezden gelmemeliyiz. Maçlarımızda Napoli bizden açık ara daha fazla mesafe kat ediyorsa, Karabükspor bizden açık ara daha fazla mesafe kat ediyorsa bu rakiplerimizi nasıl yenebileceğiz ki?!
Elbetteki öncelikli olan şey topu nasıl 'koşturduğun' ve ne kadar doğru ve verimli koştuğundur; ama kat edilen mesafede rakiplerinden epey geride kalıyorsan bu da sana dezavantaj olarak geri döner. Karabükspor gibi bir futbol takımı 122 km. mesafe kat edebiliyorsa Beşiktaş futbol takımımız da en az o kadar yani 122 km. mesafe kat edebilmelidir.