Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119770 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Offf ohhhhh mazlumu getirin bana, cok keyiflendim basim agriyor
Mazlum olmadi da mufit erkasap oldu o da olumlu hic olmadi tamer hocayi odunc versin senol gunes tamer olmadi keyayi getirin bana.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ulan olaya bak haksız penaltı haksız kırmızı ile avantaj yakalayan 2 .golu bulamayan fb haksız penaltı ile berabere kalıyor herkes  ağlıyor spor medyasında . :kop:
Maç başlığına, maç bitiminde yazdıklarım. Bir defa bile şaşırtmazlar.

2 uyduruk penaltı, 1 uyduruk kırmızı kart. fener medyası birkaç gün ağlar, Aziz açıklama yapar ama Fener'e verilen penaltı gündemde durmaz haksız kırmızı konuşulmaz. Neyse ki kazanamadılar. 2 haftadır 10 kişiye karşı 50 dakika hiçbir şey yapmayan Fener, fazla söze gerek yok.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı tangaz

sorianoyu kiralayacaktık gol sorununa ilaç olurdu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Bunlar aldıkları ahlar sayesinde 3000 yılına kadar şampiyonluk göremez :D Beşiktaş dilim dilim doğranırken, Beşiktaş kollanıyor diye ağlayanların, Fenerbahçe kollanırken Fenere kıyıyorlar diye ağlamaları başka bir kafa. O kafaya erişmek için bir çok canlının evrim zincirini tam eşleşme ile tamamlaması falan gerek herhalde. Ya da tersi olabilir bilemedim şimdi onu ben :D

Eskiden Sezen Aksu'dan, Sen ağlama dayanamam adlı şarkıyı armağan ederdik Fenerli arkadaşlara güncelleme yapmak lazım devir değişti malum. Çok uzun yıllar ağlayacaklar anlaşıldığı kadarı ile.
Zaman değişsede ölümsüz klasiklerdendir sen ağlama dost desteğide hissederler hem.Dostları yok adamların halden anlamak lazım  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

sorianoyu kiralayacaktık gol sorununa ilaç olurdu

Tosun'un 30 gol atmayacak mıydı? :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lag olmuş. 30 golü bulması biraz gecikecekmiş  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Kuntz

Cenk eski tarz golcülerden armut piş ağzıma düş. Böyle bir adam senin takımında 30 gol atsa bile şampiyon olamama riskin var. Oyuna dikte ettiğin maçlarda 3'er tane sallar. Penaltıları atar o kadar. İstatiktik mini etek ilişkisi gibi Cenk'in golcülüğü. Ama Aboubakar 10 gol atsa dahi şampiyon olabilirsin. Ben ilk geldiğinden beri söylüyorum. Kolay olan son vuruşları yapamıyor ama takımına nefes aldırıyor. Yaratıcı orta saha oyuncularına alan açıyor. Lig sonuna kadar Aboubakar ile oynayalım Talisca ve Babel çok iş yapar. Cenk böyle adamları hayata küstürüyor :D

Çevrimdışı Berat

Kendi iddiası ben bilmem :D

Çevrimdışı mylife1903

Kupadan elenmeyecehtik bulurdu o zaman 30 golu. Ligde sonradan girip 25 gol atsin boyle maclari farka gotursun cenk. 20 dakika oldukca diri, istekli oynuyor. Ekonomik oynarsa 45 dakika gorev alabilir.

Demba gelsin 45 dakika cenk oynar abuyla 45 dakika da demba oynar huzur icinde cozulur.

Çevrimdışı tangaz

tosunum hala 30 gol atabilr ilk 4 maçın üçü iç sahada tutar ikisinde hat-trick yapar gene atar ama cenk iş çözen golcü değil 2-0 giden maçın 3.4. ve5. golünü atar. bitmiş maça mühür basar cenk ama takımı oynatan bir staylı yok  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

tosunum hala 30 gol atabilr ilk 4 maçın üçü iç sahada tutar ikisinde hat-trick yapar gene atar ama cenk iş çözen golcü değil 2-0 giden maçın 3.4. ve5. golünü atar. bitmiş maça mühür basar cenk ama takımı oynatan bir staylı yok  :bandit:

dün hakem NET penaltımızı verse en az 1 golü vardı tosunumun  :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

@Gokhan- viski koydum bir kadeh puromu da yaktım  :bandit:

şeytanı izleyin kudurmuş köpek modunda nihohohaaaaa

Yarasın abi, götüüüüüüüüüüüür.  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan Badem sen Var ya Adamsin

Her seyin tartışılabilir ama Beşiktaşlıligin ASLA !! :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Kafa olarak gevşek bir isim kendisi de, stoperleri o kadar rahat bırakıyor ki evlere şenlik. Abou + Talisca'yı birlikte görmek lazım.

Güntekin Onay: "Karabükspor - Beşiktaş maçında hakem hataları var. Dany'nin pozisyonu var penaltı, Beşiktaş'ın yediği gol ofsayt."

Çevrimdışı mellfred

Dünkü Macin 10.Dakikasinda cok net kirmizi kart ve penalti gösterilmesi gereken Pozisyonda hic bir Oyuncumuzun Hakeme itiraz etmemesi kimsenin gözüne batmadi mi? Benfica Macinda Hakem resmen Oyuncularimizin Maci birakip itiraz ettiklerinden dolayi vermisti Penaltiyi. Simdi ki bu umursamazlik nerden kaynaklaniyor? Orada hepsi beraber Hakeme cullansaydi bu Maci yüksek ihtimalle kazanacaktik. Benim bundan cikardigim sey Takimin dis etkenlerden dolayi mental cöküse gecmesi. Buna baska bir aciklama bulamiyorum.
benzer düşünüyorum aynen katılıyorum.
ama bu defa da penaltı çıkmasa ve dönen topu yesek "bu nasıl  profesyonellik neden takibi bırakıp hakemle oynuyorsunuz denir"
iki ucu boklu değnek. yine de  ben oyuncu penaltı olduğuna inanıyorsa ısrarla istemesinden yanayım. bugün bursa olmayan penaltıyı böyle aldı

Çevrimdışı mellfred

Güntekin Onay: "Karabükspor - Beşiktaş maçında hakem hataları var. Dany'nin pozisyonu var penaltı, Beşiktaş'ın yediği gol ofsayt."
güntekin bunları dün söyleyemedi. ama kızamıyorum da, ülke öyle bir haldeki doğruyu söyleyeni dokuz diyardan kovuyorlar.
şeytanın siyasi ilişkilerinden çekiniyor muhtemelen. dalaşmaktan çekiniyor

güntekin bunları dün söyleyemedi. ama kızamıyorum da, ülke öyle bir haldeki doğruyu söyleyeni dokuz diyardan kovuyorlar.
şeytanın siyasi ilişkilerinden çekiniyor muhtemelen. dalaşmaktan çekiniyor
Şeytan iyice. Raydan çıktı :akuma:

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş, Konyaspor maçında 11 yabancı ve Gökhan ile oynadı. Gökhan İnler yerli mi? O zaman Terim oynatsın milli takımda"

Yuh diyorum artık :money:

Çevrimdışı mellfred

fabri çıkmasa ilk golü yemezdik sanki

Çevrimdışı mellfred

kaya çilingiroğlu uzak ara beşiktaş haklarını en net savunan adam

Çevrimdışı murat

fenerin yediği penaltı 100 yüz penaltı. olduğu yerde dursa ve top çarpsa neysede topa doğru hareketleniyor yaklaşık 1 metre .o topa doğru gidersen ve kolunla müdahale edersen vücuda yapışıkmış kolun filan hikaye.medyanın maymunluklarına aldanmayın.

Çevrimdışı murat

:kop: :oha: :dont: :olmaz
kaya çilingiroğlu uzak ara beşiktaş haklarını en net savunan adam

Çevrimdışı Savaş

Ulan ne Beşiktaş'mış. Bunlar puan kaybedince alayı Beşiktaş'a sarıyor ahahahah.

Lan biz de dün puan kaybettik bir tane adam tv'ye çıkıp fenere salladı mı? Bu ne kuyruk acısı ben anlamadım ama çok eğlenceli :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: