Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120631 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şeytan azapta şeytan azapta şeytan azapta  :kop: :kop: :kop:

boşver abi şeytana uyma :D

Bursa zor deplasman bizim de işimiz kolay olmayacak orada.

Geçen senede demişmiydiniz bunu merak ettim nakış gibi örüp 1-0 kazanıp gelmiştik :)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Geçen senede demişmiydiniz bunu merak ettim nakış gibi örüp 1-0 kazanıp gelmiştik :)

İnşallah bu senede nakış olmasın çok basit bir gol atalım hatta kendi kalelerine atsınlar problem yok.Yenelim de :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Dünkü Macin 10.Dakikasinda cok net kirmizi kart ve penalti gösterilmesi gereken Pozisyonda hic bir Oyuncumuzun Hakeme itiraz etmemesi kimsenin gözüne batmadi mi? Benfica Macinda Hakem resmen Oyuncularimizin Maci birakip itiraz ettiklerinden dolayi vermisti Penaltiyi. Simdi ki bu umursamazlik nerden kaynaklaniyor? Orada hepsi beraber Hakeme cullansaydi bu Maci yüksek ihtimalle kazanacaktik. Benim bundan cikardigim sey Takimin dis etkenlerden dolayi mental cöküse gecmesi. Buna baska bir aciklama bulamiyorum.

Çevrimdışı Berat

Tek rakip kendimiziz, ağır saçmalarsak da rakip Gs olur sinsi tipler. Yine bi' tufa döner biz anlamadan, oraya buraya ziyaret derken iş biter.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bursa zor deplasman bizim de işimiz kolay olmayacak orada.
yok be hocam. çöp takım. saçmalamazsak rahat yeneriz. antalya daha zor deplasman

Çevrimiçi Sinan66

ulan var ya, gomez tore sosa olacakti simdiye kadar 20 puan fark olacakti. en azindan bir forvet alsaydik  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Ahaha ne guldum.

Cok gulduk, eglendik, keyiflendik simdi yarin gs pastirmayi alsin da iyice keyiflenelim.

Pastirmayi almadi da sujuku aldi o da olumlu yani.

Bi buyu yapsam mi muzlereya acaba. Gecen seneki buyu kalkismasinda gayserinin galeci gaynamisti arada, cocugun da gunahina girmistik

Çevrimdışı mylife1903

Dikin de suyu cikti arkadas, keya neyapacadi elini orda, demis

Rvo gibi soksaydi elini iceri, iste

Deniz Çoban:

"Dünkü penaltı değilse, bu hiç değil! Bu penaltıysa, dün Beşiktaş'ın pozisyonu 1000 kere penaltı!"

Çevrimdışı Kuntz

Lig yarışı dediğin böyle bir şey işte  :lol: Tek galibiyetle şampiyon olunmuyor. Bu takım eze eze şampiyon olacak. Hoca şu Cenk inadından geçerse Bakar kardeşimiz oynarsa, Talisca'da oyun olarak geri döner. Bakar penaltıdan gol atmasın Cenk gib,i diğer oyuncularımıza gereken boş alanı sağlayacaktır. Ayrıca Bakar'ın oynadığı maçlarda savunma bildiğin ileriden başlıyor. Cenk ile oynadığımızda savunmanın nereden başladığını henüz tespit edemedim. Neyse bakalım bu Fenerle sene sonu 20 puan fark olur aramızda  büyük ihtimal. Araya bir Galatasaray galibiyeti sıkıştırsınlar da sezonu kurtarsınlar. Bizimde işimize yarasın :D
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2017, 21:49:34 Kuntz ]

Çevrimiçi Rasim

bu ahmet cakar ne igrenc bir yaratikmis yaw arkadaslar  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Cok fena kavasli orta geldi dikten, yonetimin hemen gol yapmasi lazim.

Dickin aglamasina bak, tffde cok besiktas dostu varmis, hakemin yonetimine bakinca isleri zormus.

Gelisine vuracan buna, doksana takacak bu kavasli ortayi

Çevrimdışı LuceGel

Ulan olaya bak haksız penaltı haksız kırmızı ile avantaj yakalayan 2 .golu bulamayan fb haksız penaltı ile berabere kalıyor herkes  ağlıyor spor medyasında . :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Advocaat: "Kol açık olsa karar doğrudur. Zaten benim düşüncem; hakem böyle bir anı kovalıyordu. Sanırım Beşiktaş'ın bu dünyada çok fazla dostu var."

Pereira vardı sürekli Beşiktaş'ta puan kaybedicek diye diye gitti :D

Buda bize taktı bunlara gelen bize takıyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Kuntz

Ulan olaya bak haksız penaltı haksız kırmızı ile avantaj yakalayan 2 .golu bulamayan fb haksız penaltı ile berabere kalıyor herkes  ağlıyor spor medyasında . :kop:

Bunlar aldıkları ahlar sayesinde 3000 yılına kadar şampiyonluk göremez :D Beşiktaş dilim dilim doğranırken, Beşiktaş kollanıyor diye ağlayanların, Fenerbahçe kollanırken Fenere kıyıyorlar diye ağlamaları başka bir kafa. O kafaya erişmek için bir çok canlının evrim zincirini tam eşleşme ile tamamlaması falan gerek herhalde. Ya da tersi olabilir bilemedim şimdi onu ben :D

Eskiden Sezen Aksu'dan, Sen ağlama dayanamam adlı şarkıyı armağan ederdik Fenerli arkadaşlara güncelleme yapmak lazım devir değişti malum. Çok uzun yıllar ağlayacaklar anlaşıldığı kadarı ile.

Çevrimdışı LuceGel

Şeytan R. diyorki yardımcın penaltı diyor diye penaltıyı niye veriyorsun. :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kuntz

Advocaat: "Kol açık olsa karar doğrudur. Zaten benim düşüncem; hakem böyle bir anı kovalıyordu. Sanırım Beşiktaş'ın bu dünyada çok fazla dostu var."

Pereira vardı sürekli Beşiktaş'ta puan kaybedicek diye diye gitti :D

Buda bize taktı bunlara gelen bize takıyor :D  :evillol:

Baktı ki başkanlarının ve yönetimlerinin tek derdi Beşiktaş. Kovulmamak için onlarla söylem birliği içine gireyim dedi. 20 puan farklı yiyince, e başkanım sizde söylediniz, Beşiktaş'ı kolluyorlar, ben başarısız değilim diyecek çakal :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı ardiles

Cok fena kavasli orta geldi dikten, yonetimin hemen gol yapmasi lazim.

Dickin aglamasina bak, tffde cok besiktas dostu varmis, hakemin yonetimine bakinca isleri zormus.

Gelisine vuracan buna, doksana takacak bu kavasli ortayi

ts maçından sonra tv yi kapatmadım hemen bursaya geçtiler.
fb den kime mikrofon uzatsalar beşiktaş sözü geçti.
hak veya alperdi hatırlamıyorum 3 defa beşiktaş tan puan farkından dün yenildiğimizden bahsetti.
advocaat ta beşiktaş la ilgili konuşmuştu. maç öncesi gibi maç sonuda beşiktaşla alakalı konuşmasını bekliyordum.
aziz emri vermiş herşey açık bizim yönetimin gardını alması lazım
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2017, 22:14:22 ardiles ]

Çevrimdışı Orhan_

Dünkü maçta Mitrovic'i güzelce izleme imkanımız oldu. Bana gayet iyi göründü. Ayakları düzgün ve akıllıca oynuyor. Uzun topları da iyi. Bu sene belki bölgesinden uzun topla 1-2 asist yapar (:.. Henüz tam karar vermek için erken olabilir ama kumaşı iyi göründü.

Etiketler: