Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116121 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Dun sikordan dolayi gume gitmesin abunun golu mutisti, iste bu vuruslari bekliyoruz kendisinden. Belki zecten gorup kopipasta yapti ama bu vurusu unutmasin, ihtiyacimiz olacak. Harika bir goldu.
Kamerunun buyuculeri nasildir bilmiyorum, son vurus buyusu yaptirmis olabilir abujan

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dun sikordan dolayi gume gitmesin abunun golu mutisti, iste bu vuruslari bekliyoruz kendisinden. Belki zecten gorup kopipasta yapti ama bu vurusu unutmasin, ihtiyacimiz olacak. Harika bir goldu.
Kamerunun buyuculeri nasildir bilmiyorum, son vurus buyusu yaptirmis olabilir abujan
Aboubakar böyle zaten . Bu sene attığı gollerin hepsi beklenmeyecek goller. Ama atamadıkları  :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ic sahada 8 macimiz var. 7 galibiyet şart. En zoru fb maçı olacak.deplasman maçlarımız ise tam anlamıyla ölüm kalım gibi. Basaksehir,gs, trabzon,antalya. Valla doğruyu söylemek gerekirse gs maçını kaybedersek şampiyon olamayız gibime geliyor. En az 1 puan şart o maçta. Birde bizim takımın büyük maç kazanma  sorunu ne zaman çözülecek acaba.gecen sene cozduk heralde dedim ama meğer marifet gomez ve sosadaymış.

Çevrimdışı autopsy

Zaten birçok arkadaş da yazmış, bu senenin geçen seneden en büyük farkı hücum opsiyonlarımızın çok kısıtlı oluşu .
Quaresma'nın çizgide birebirleri ve orta yapması ya da Talisca'nın şapkadan tavşan çıkartmasını bekliyoruz.
Duran toptan attık bir de işte Marcelo vs kafa üstünlüğümüzden kaynaklanan bir kaç gol .
Zorlu maçların çoğunu berabere bitirdik, çünkü üretemedik.
B planın olmazsa her zaman bir yerde tıkarnısın . Bizim başımıza gelen de bu .
Eğer taktiksel olarak tıkanıyorsan, elinde tek birşey kalıyor. Ölümüne mücadele .
Tek farkla kazanırsın belki ama bir şekilde kazanabilirsin eğer dibine kadar zorlarsan.
Ama Karabük 121 km koşarken sen 110 koşarsan ve aynı zamanda B planın da olmazsa kaybedersin açık ve net .
Sosa - Gomez - Olcay - Töre . Az buz değil kaybedilen adamlar. Hepsi skora doğrudan etki eden adamlar bunların.
Ben kuru kuruya hayal kurmayı sevmem, gidişatı iyi görmüyorum.
Taktiksel olarak ciddi değişiklikler lazım ama kısacık zamanda olması zor o işin .
Kadro da müsait değil zaten, Talisca çaylak , Q7 ve Babel yetenekli ama defoları olan adamlar.
Cenk zaten ölmüş ağlayanı yok, Oğuzhan keza öyle . Yumuşak kalıyor takım.
Sadece oyun anlamında değil, mental olarak da yumuşak kalıyor.
Dava adamı lazım, Gomez gibi . Özgüvenini kaybetmeyen, kötü durumlarda ayağa kalkan adam lazım .
Dün hırslanmış bir takım bekliyorudum ama hayal kırıklığına uğradım.
Yıllardır takip ediyorum bu futbol denen haltı, amatör olarak da olsa oynadım da.
Dün gördüğüm hal ve hareketler, vücut dili vs hiç beğenmedim olanları .
Geçen seneden beri ilk kez umudum törpülendi.
Umarım hoca kenarda olmadığı içindir ve çabuk ayağa kalkılır.
Mental olarak ayağa kalkamazsak işimiz zor çünkü standart oyunumuzu oynayarak her takıma vurup geçebilecek bir durumda değiliz .
Şenol Hoca ve yönetim için gerçek bir sınav var önümüzde .
Bunu da atlatabilirsek, 4-5 seneye damga vururuz. Ya da başa döneriz .
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2017, 14:16:50 autopsy ]

Çevrimdışı underworld

Oyun planimizin taşıyıcı kolonlarinda sıkıntı var.
Bu yüzden final maçlarını koparamiyoruz.

Çevrimdışı mellfred

Bursa ya ümit baglamayalim. Tam çöp kadro ve takım. Tek   iyi yanı maç bursa nin sahasında.
bursanın başında mutlu hoca var hem sergen hem mutlu'dan  umutluyum

Çevrimdışı mellfred

bu arada dünkü golün asisti atibanınmış. ben talisca sanıyordum. atiba'yı  kara kartal yerine kulüp armasına koysak yeridir.

Çevrimdışı mellfred

malatya farka gidiyor. hikmet stattaymış

Çevrimdışı Savaş

Dünkü oyunda anlayamadığım tek mevzu yaptığımız ortaların hepsini kalecinin topladığını gördüğümüz hala neden inadına orta açmaya devam ettik.

Hemde etkili olmayan 30-40 metreden yapılan şişirme ortalar. Halbuki çizgiye inip yerden dışarı çıkartsak olay bitecekti fakat biz inadına saçma sapan ortalar açmaya devam ettik ve maçı bu şekilde bitirdik. Ben sayamadım yaptığımız saçma ortaları rekor kırmış olabiliriz.

Hoca bunu hiç mi görmedi? Yani hiç mi uyarmadılar sahadaki topçuları. Biz dün çok saçma sapan bir oyun oynadık. Hadi ben hiç beğenmiyorum zaten sene başından beri oynadığımız oyunu bunu hep söyledim ama dün daha bi saçma oynadık.

Noldu yani, basiretimiz mi bağlandı, nutkumuz mu tutuldu, bacaklara prangalar mı geldi, aklımız mı şaştı noldu anlamadım ben.

Çevrimdışı underworld

Fener maçında da çok balon ortalar yapıldı

Çevrimdışı levitate

Cenk bu arada Talisca'yı da yakıyor bence. Aboubakar ile çok iyi işler yapacak ikisi ileride
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2017, 15:07:12 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Cenk bu arada Talisca'yı da yakıyor bence. Aboubakar ile çok iyi işler yapacak ikisi ileride
Taliska kendi kendini yakiyor yahu kafasina gelen topa omzuyla vurup takimi da yakiyor.

Çevrimdışı hasann

Herkese merhaba,gs kalan 2 haftada 2'de 2 yaparsa ve bizi de yenerse şampiyonluk gider gibime geliyor.Maalesef yine berbat bir kriz dönemi yaşıyoruz.Geçen sene de benzer dönemleri yaşadık ancak atanımız iyi olunca çıkmak kolay oldu.Açıkçası fb bizle iyi oynadı şu 1 haftalık süreçte.Aziz derbiden öyle ayarlamış ki takımı bize en fazla hasarı vermek tek amaçlarıydı.Takımda tahrik etmedikleri adam bırakmadılar ancak ben yine de ucuz kurtulduğumuzu düşünüyorum çok daha ağır tablo olabilirdi.

Takımda çok formsuz isimler var Oğuzhan bu sene oldukça etkisiz,Cenk'i konuşmaya bile gerek yok büyük takım santraforu olduğunun düşüncesiyle çok şımarıkça oynuyor sağlam bir kesik yer artık.

Çevrimdışı levitate

Taliska kendi kendini yakiyor yahu kafasina gelen topa omzuyla vurup takimi da yakiyor.
Abi o da doğru ama Abou ile daha rahat kendisi sanki. Cenk hiçbir şey yapmıyor adamın yaptığı pres bile göstermelik
bipbipbupbup

Çevrimdışı sametbagan

▪️Galatasaray
▪️Antalyaspor
▪️Trabzonspor
▪️Başakşehir
▪️Bursaspor
▪️Gaziantepspor

Deplasmanda kalan maçlarımız ben gözü kapalı 10 puan yazdım

İçeride de 8 maç 22 puanla sanırım şampiyon olabiliriz.İş son 2 haftaya kalırsa kesin şampiyonuz diyebilirim.

Çevrimdışı Kalyoncu

▪️Galatasaray
▪️Antalyaspor
▪️Trabzonspor
▪️Başakşehir
▪️Bursaspor
▪️Gaziantepspor

İçeride de 8 maç 22 puanla sanırım şampiyon olabiliriz.İş son 2 haftaya kalırsa kesin şampiyonuz diyebilirim.
Eğer Karabük galibiyeti gelmiş olsa çok kritik bir galibiyet olmuş olacaktı çok çok rahat edecektik böyle kıyasıya geçsin öyle çok daha güzel winner gs yide görelim bakalım ne kadar winnermış. Gs de aynı deplasmanlara gidecek  üstüne birde Alanya ve Rize deplasmanları var. Bizim taraftar ilginç zorla kötü senaryoyu çağırıyor 2004 Allah 2004 öldük bittik. Fikstür bakımından en avantajlı yine biziz.

Çevrimdışı kyiv

Bu o Malatyaspor değil kardeşim. O Malatyaspor şimdi amatör kümede

Benim için yenisi eskisi farketmez Malatya camiası teşviki alıp Galatasaray için oynamıştır. Bu Malatyada aynı malatyanın junioru. Borç yüzünden batan kulüp yerine yedeğini kurmuşlar. İnşallah çıkamazlar süperlige.Bize çirkeflikle ve etik olmadan zarar veren Ankaragücü, Malatya vs. kim varsa Allah 2 yakasını bir araya getirtmesin! Tabi bir de bu hafta oynayacağımız Galatasaray'ın tescilliği yatağı Akhisar. Bunlar da düşüp bir daha çıkamasınlar inşallah!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

▪️Galatasaray
▪️Antalyaspor
▪️Trabzonspor
▪️Başakşehir
▪️Bursaspor
▪️Gaziantepspor

Antalya maçından emin olmayalım bence. Çünkü transfer dönemi kavgalı duruma falan düştük. Antalya iyi takım ayrıca rıza hoca var basinda.riza hoca takimlari bize karesi coktur konsantre oynar.ayrica baskanida fb li olunca daha cok motive edecektir. Antep ve  bursayi %95yeneriz zaten. Basaksehir ve gs den 1 er puan alabilirsek çok iyi. Ama tabi iç sahada kayıp yapmamamiz lazım. Yoksa iç sahada adana ya akhisar falan puan kaybedersek gs yi yensekte anlamı olmaz

Çevrimdışı mylife1903

Benim için yenisi eskisi farketmez Malatya camiası teşviki alıp Galatasaray için oynamıştır. Bu Malatyada aynı malatyanın junioru. Borç yüzünden batan kulüp yerine yedeğini kurmuşlar. İnşallah çıkamazlar süperlige.Bize çirkeflikle ve etik olmadan zarar veren Ankaragücü, Malatya vs. kim varsa Allah 2 yakasını bir araya getirtmesin! Tabi bir de bu hafta oynayacağımız Galatasaray'ın tescilliği yatağı Akhisar. Bunlar da düşüp bir daha çıkamasınlar inşallah!
Bu bilinc futbolcularda olacak iste, omrum sekiz tane sokacagimiz ankaragucu macini beklemekle gecti yahu

Çevrimdışı mylife1903

Eğer Karabük galibiyeti gelmiş olsa çok kritik bir galibiyet olmuş olacaktı çok çok rahat edecektik böyle kıyasıya geçsin öyle çok daha güzel winner gs yide görelim bakalım ne kadar winnermış. Gs de aynı deplasmanlara gidecek  üstüne birde Alanya ve Rize deplasmanları var. Bizim taraftar ilginç zorla kötü senaryoyu çağırıyor 2004 Allah 2004 öldük bittik. Fikstür bakımından en avantajlı yine biziz.
2004 yilinin yoneticisi ilhan durusoy yazmis bugun, fikstur avantaji falan diyoruz ama ortada giden macta penalti kirmizi kart verilmeyip, ofsaytten gol yiyince ustune renkliler ofsaytten gol atip, olmayan penalti ile mac kazanip, medyasi ile bastirinca makas aciliyor.

Çevrimiçi Necmi

malatya varken bu takımda vardı. Senin sözlerinin açıklaması renkliler şikeci takım biz istanbul takımı olduğumuza göre demek bizde
şikeci oluyoruz o zaman. Ne söylediğinizi gerçekten bilmeden konuşuyorsunuz. Malatyaspor 2006 da düştü ligden Yenimalatya 1986 da kurulmuş bir takım
ne yani malatyadan çıkan her takıma şikeci damgasımı vuracağız bu şekilde damgalayarak herkesi fenerin yaptığını yapıp
herkesi kendimizden nefretmi ettirelim. :bandit:
üzümü çöpünü birbirine karıştırmayın. sizin yaptığınız kan davası gütmek oluyor. Malatyaspor şike yapmıştır ama en beterinide bulmuştur.
şu anda malatya 1. amatör liginde oynuyor inebileceği son noktaya kadar gitti. Beşiktaşın malatya şehriyle bir sorunu yok.
ne yani Bursayla sorunumuz var diye yarın bursa ilinden yükselecek başka takımlarladamı sorunumuz olacak. :alala:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Penaltı kralı Cenk'i kes artık hocam bir zahmet.

Çevrimdışı kyiv

malatya varken bu takımda vardı. Senin sözlerinin açıklaması renkliler şikeci takım biz istanbul takımı olduğumuza göre demek bizde
şikeci oluyoruz o zaman. Ne söylediğinizi gerçekten bilmeden konuşuyorsunuz. Malatyaspor 2006 da düştü ligden Yenimalatya 1986 da kurulmuş bir takım
ne yani malatyadan çıkan her takıma şikeci damgasımı vuracağız bu şekilde damgalayarak herkesi fenerin yaptığını yapıp
herkesi kendimizden nefretmi ettirelim. :bandit:
üzümü çöpünü birbirine karıştırmayın. sizin yaptığınız kan davası gütmek oluyor. Malatyaspor şike yapmıştır ama en beterinide bulmuştur.
şu anda malatya 1. amatör liginde oynuyor inebileceği son noktaya kadar gitti. Beşiktaşın malatya şehriyle bir sorunu yok.
ne yani Bursayla sorunumuz var diye yarın bursa ilinden yükselecek başka takımlarladamı sorunumuz olacak. :alala:

Vallahi necmi abi Malatyaspor bende o kadar derin yaralar açtı ki o çocuk yaşta Allah biliyor benim için Malatyaspor = Malatya şehri  ve şehirle ilgili herşey. Psikoloji bu şekilde işliyor. Kayısı yerken bile mümkünse Malatya kayısısı almıyorum  :D (abarttım tabi o kadar da değil)

Bir de nasıl bir tesadüf ki bu takımlar biri dip yaparken diğeri çıkıyor :alala: Aynısını kayseri yapıyor. Düşenle çıkanı değiştiriyorlar falan filan...Kocaelispor ve Sakaryaspor aptal mı bu tip şark kurnazlıklarına girmiyor?

Bu arada Olcay Şahan ilk golünü attı Trabzonda.Trabzonsporun son haftalardaki çıkışında etkisi bir hayli fazla.

Çevrimiçi Necmi

Antalya maçından emin olmayalım bence. Çünkü transfer dönemi kavgalı duruma falan düştük. Antalya iyi takım ayrıca rıza hoca var basinda.riza hoca takimlari bize karesi coktur konsantre oynar.ayrica baskanida fb li olunca daha cok motive edecektir. Antep ve  bursayi %95yeneriz zaten. Basaksehir ve gs den 1 er puan alabilirsek çok iyi. Ama tabi iç sahada kayıp yapmamamiz lazım. Yoksa iç sahada adana ya akhisar falan puan kaybedersek gs yi yensekte anlamı olmaz
iyi emin olmayalımda antalya bizi yenebilecek kadar iyi takımmı :alala:
bizden iyilerse şampiyon olsunlar.
Biz yenilebiliriz ama rakip bizden güçlü olduğu için değil biz bu ligde kendi kendimize yeniliriz.
Dün akşam ne bekliyorduk ortada top çevirmeyi marifet sanan bir takım birde 3-4 oyuncu sahaya futbol oynamamak için
çıkmış olunca yenilgi kaçınılmaz oluyor.
Bu oğuzhanda sezon başından beri hiç bir şey yok 0 katkıyla oynuyor. iki üç tane güzel haraket yaptı diye şu ana kadar katlandık
çoktan kulübenin yolunu tutması lazımdı.
Sahada kendisini zaptedemeyen biri arkadaşlarını nasıl kontrol edecek takımda kaptan dolu ama en son kaptan olacak
adamın kolunda takılı.
sezon başından beri katlandığımız ve takıma zarar veren çok oyuncu var. Bunları biz gördüğümüz gibi takımdaki diğer
oyuncularda görüyor adaleti düzgün dağıtamazsan sonunda kaybeden olursun.

Etiketler: