Zaten birçok arkadaş da yazmış, bu senenin geçen seneden en büyük farkı hücum opsiyonlarımızın çok kısıtlı oluşu .
Quaresma'nın çizgide birebirleri ve orta yapması ya da Talisca'nın şapkadan tavşan çıkartmasını bekliyoruz.
Duran toptan attık bir de işte Marcelo vs kafa üstünlüğümüzden kaynaklanan bir kaç gol .
Zorlu maçların çoğunu berabere bitirdik, çünkü üretemedik.
B planın olmazsa her zaman bir yerde tıkarnısın . Bizim başımıza gelen de bu .
Eğer taktiksel olarak tıkanıyorsan, elinde tek birşey kalıyor. Ölümüne mücadele .
Tek farkla kazanırsın belki ama bir şekilde kazanabilirsin eğer dibine kadar zorlarsan.
Ama Karabük 121 km koşarken sen 110 koşarsan ve aynı zamanda B planın da olmazsa kaybedersin açık ve net .
Sosa - Gomez - Olcay - Töre . Az buz değil kaybedilen adamlar. Hepsi skora doğrudan etki eden adamlar bunların.
Ben kuru kuruya hayal kurmayı sevmem, gidişatı iyi görmüyorum.
Taktiksel olarak ciddi değişiklikler lazım ama kısacık zamanda olması zor o işin .
Kadro da müsait değil zaten, Talisca çaylak , Q7 ve Babel yetenekli ama defoları olan adamlar.
Cenk zaten ölmüş ağlayanı yok, Oğuzhan keza öyle . Yumuşak kalıyor takım.
Sadece oyun anlamında değil, mental olarak da yumuşak kalıyor.
Dava adamı lazım, Gomez gibi . Özgüvenini kaybetmeyen, kötü durumlarda ayağa kalkan adam lazım .
Dün hırslanmış bir takım bekliyorudum ama hayal kırıklığına uğradım.
Yıllardır takip ediyorum bu futbol denen haltı, amatör olarak da olsa oynadım da.
Dün gördüğüm hal ve hareketler, vücut dili vs hiç beğenmedim olanları .
Geçen seneden beri ilk kez umudum törpülendi.
Umarım hoca kenarda olmadığı içindir ve çabuk ayağa kalkılır.
Mental olarak ayağa kalkamazsak işimiz zor çünkü standart oyunumuzu oynayarak her takıma vurup geçebilecek bir durumda değiliz .
Şenol Hoca ve yönetim için gerçek bir sınav var önümüzde .
Bunu da atlatabilirsek, 4-5 seneye damga vururuz. Ya da başa döneriz .