Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113419 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi tolga1903

Evet, şampiyonuz rahat ol. Bir maç kötü oynamakla şampiyonluk kaybedilmez bir maç iyi topla kazanılmadığı gibi. Cenk konusunda haklısın, teknik heyetin gereğini yapacağına inanıyorum ben (+ Oğuzhan).

Hocam rahat olmayalım niye rahat oluyoruzki? Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama başakşehir yense 2. oluyoruz. İki hafta sonra deplasmanında kesin yeneriz diyebilir mıyız? Ben diyemiyorum çünkü bu seneki ciddi takımlarla olan maçlarda napoli hariç galibiyetimiz yok. E olası bi gs maçı puan kaybında kaos yaşama ihtimalimiz var.

Bence rahatlık bizim takıma yaramıyor cenk değil tüm mesele babel'de kötüydü adriano'da yani genel takım kötüydü. Biz geçen seneki gibi her maçı istim üstünde oynayalım yoksa bu sene rakipler daha zor hayal kırıklığı yaşamayalım.

Çevrimdışı Gokhan-

Gol de 22 cm ofsayt varmış, son 2 maçtır ofsayttan gol yiyoruz.

Ayrıca ilk gol'de Ukrayna'lı forvetin tehlikeli kayışı hiç konuşulmuyor nedense.

Aklıma bir an da Tosic'in Antalya maçında ki hareketi ve devamında konuşulanlar geldi ama bu hareket konuşulmuyor sonra hakemler Beşiktaş'ı koruyor oluyor.
Bu takım böyle bir pisliğin içinde sivrilmeye çalışıyor işte.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mellfred

Lan delirecem !
Rıdvan, Cenk'in pozisyonu öncesi
'Güntekin pozisyonu çok konuşmayalım hızlıca geçelim' dedi, Cenk'in pozisyonuna yok penaltı falan değil geçelim geçelim dedi ve geçtiler Güntekin ağzını açamadı.

Çevrimdışı 38life

Hocam rahat olmayalım niye rahat oluyoruzki? Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama başakşehir yense 2. oluyoruz. İki hafta sonra deplasmanında kesin yeneriz diyebilir mıyız? Ben diyemiyorum çünkü bu seneki ciddi takımlarla olan maçlarda napoli hariç galibiyetimiz yok. E olası bi gs maçı puan kaybında kaos yaşama ihtimalimiz var.

Bence rahatlık bizim takıma yaramıyor cenk değil tüm mesele babel'de kötüydü adriano'da yani genel takım kötüydü. Biz geçen seneki gibi her maçı istim üstünde oynayalım yoksa bu sene rakipler daha zor hayal kırıklığı yaşamayalım.

Adriano kötü diyorsan bence birdaha futbol seyretme kardeşim. Ya da daha fazla seyret geliştir kendini.

Çevrimdışı eski inönü

1.5 senedir yakından takip ettigim Şenol Güneş benim için taktik açıdan büyük hayal kırıklığı. Kendi yaptığı doğruları yine kendi elleriyle yanlışlaması, aslında o dogruları tesadüfen yaptığı izlenimi oluşturuyor bende. İyi takımdan mükemmel takım olma eşiğini aşacak o küçük dokunuşları hiçbir zaman yapamadı. Ve o eşik aşılamadıkça eldeki kazanımlar da unutulmaya yüz tuttu. Skora dayalı kof bir yanılsama hali bizi esir aldı.

Çevrimdışı mellfred

A spor'da da karından geliyor diyorlar. Sadece TRT'de Ali penaltı dedi

Çevrimdışı artena_condari

Renklilere (ve onların medyasına) bu kadar itimat etmeyelim - onların söylemlerini içselleştirmeyelim. Bizden daha iyi takımlar olan Benfica ve Napoli'li gruptan birinci çıkıyorduk - son maçta hakem faciası olmasa. Benfica'yı yenemedik belki ama iki maçta da yenilmedik - az bir başarı değil bu. Velhasıl, Beşiktaş, büyük maçları oynayamıyor söylemine kesinlikle katılmıyorum.

Takım çok kötü oynamadı, ilk golü biz atsaydık hikaye çok farklı olabilirdi.

Takımın genelinde bence bir sıkıntı yok, bireysel aksayışlar var - Cenk, Oğuzhan şu futbollarıyla takıma ket vuruyorlar. Şenol hocanın da duruma el atacağına inanıyorum.

Her halükarda, Türkiye'nin en iyi top oynayan takımıyız; gs kimi yener bizi ilgilendirmiyor, biz kendi topumuzu oynadığımız müddetçe şampiyonuz.

Çevrimdışı El Nino

Geçen senede maç kaybettik evet ama bu sene kaybettiğimiz hatta kazandığımız çoğu maçta kötü oynuyoruz. Takımın saha içerisinde yerleşik bir düzeni bile yok çoğu oyuncu başıboş dolanıyor. Ah o geçen seneki hırs nerede acaba? Çok basit hatalar yapıyoruz. Şu stopere o kadar oyuncu geldi gitti ama hepsini toplasan bir Zago etmez net.

Çevrimdışı Berat

Sinir bozan şey rakiplerin bulduğu nadir pozisyonları net bir şekilde gole çevirmesi. Kasımpaşa 1 pozisyona girip 2 gol buldu, geçen sene Akhisar zorlamadan 3 gol bulmuştu bugün Karabük de 2/2.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Her maça Karabükspor maçındaki gibi bakmayalım da...

Karabükspor zorlu bir rakip ve ligimizin güçlü takımlarından biri. Hocaları Igor Tudor da ligin iyi teknik direktörlerinden. En azından berabere kalıp 1 puan alabilseydik iyi olacaktı ama olmadı, sağlık olsun.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2017, 22:17:57 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı mellfred

3 büyük spor kanalına da baktım eşşek gibi bildikleri halde insanların gözlerinin içine baka baka yalan söylüyorlar. yüzde yüzlük penaltımız yendiği gibi yediğimiz gol de bariz ofsayt. ve hiç kimse bunu itiraf edemiyor hele o rıdvan şeytan oğlu şeytan pozisyonu göstertmedi bile  :money:

Çevrimdışı El Nino

Renklilere (ve onların medyasına) bu kadar itimat etmeyelim - onların söylemlerini içselleştirmeyelim. Bizden daha iyi takımlar olan Benfica ve Napoli'li gruptan birinci çıkıyorduk - son maçta hakem faciası olmasa. Benfica'yı yenemedik belki ama iki maçta da yenilmedik - az bir başarı değil bu. Velhasıl, Beşiktaş, büyük maçları oynayamıyor söylemine kesinlikle katılmıyorum.

Takım çok kötü oynamadı, ilk golü biz atsaydık hikaye çok farklı olabilirdi.

Takımın genelinde bence bir sıkıntı yok, bireysel aksayışlar var - Cenk, Oğuzhan şu futbollarıyla takıma ket vuruyorlar. Şenol hocanın da duruma el atacağına inanıyorum.

Her halükarda, Türkiye'nin en iyi top oynayan takımıyız; gs kimi yener bizi ilgilendirmiyor, biz kendi topumuzu oynadığımız müddetçe şampiyonuz.

Senin söylediklerine göre Hapoel'e 5 atıp ligde 10 puan farkla şampiyon olmamız gerekiyor. Şampiyon olacağız ama kazanarak mı yoksa rakiplerin kaybetmesini bekleyerek mi olacaksın orası muamma.

Çevrimdışı 38life

Bugün 1 net penaltımız verilmedi yediğimiz 2 gol de ofsayt. Siz "şampiyonuz rahat olun" demeye devam edin. Gideceğimiz deplasmanlara bakın, hakemlere bakın, sonra gs'nin kötü kötü futbollarla nasıl galibiyetler aldığına bakın sonra rahat olun bakalım rahat olabilecek misiniz...

Yönetim de süt dökmüş kedi gibi devam etsin böyle. Biz efendiyiz, cool'uz tavırlarına devam etsin. Algı yaratması lazım yönetimin. Öyle algı yaratacaksın ki hakemler sana hak etmediğin maçı verecek. Bu ligde böyle şampiyon olursun. yenen haklarımız ortada Biraz da bize çalsın hakemler... Ama yok bizim yönetim maşallah ne gelirse eyvallah modunda. Şampiyonluk elimizden kayıp gitse yine öyle derviş modunda takılmaya devam edecekler.

Çevrimdışı underworld

''Bugün 2ye 1 pozisyonda bomboş Cenk'e topu vermedi. Akıl alır gibi değil. 1 golü resmen yedi tek başına ''
@38life konuyu özetlemiş

Çevrimdışı ozankarakoc

Allah allah diyorum... Herkes Cenk'i, Oğuzhan'ı, Babel'i, Quaresma'yı eleştiriyor, Talisca'dan bahseden yok... Sonradan anladım. Adam sahada 'HİÇ' yoktu... O kadar yoktu ki insanın aklına gelmiyor eleştirilebilecek oyuncular listesinde... Şenol Güneş ve Tamer Tuna bile farketmemiş olacaklar ki sahadaki varlığını, sonuna kadar sabrettiler... 'Frikik olur atar diye beklemişlerdir' desen, frikik olunca da Quaresma attı... Ne biçim iş anlamadım...

İki frikik attı, 25 milyonluk adam ilan edildi, millet para falan toplamaya başladı... Ne çabuk gaza gelen bir milletiz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı artena_condari

Senin söylediklerine göre Hapoel'e 5 atıp ligde 10 puan farkla şampiyon olmamız gerekiyor. Şampiyon olacağız ama kazanarak mı yoksa rakiplerin kaybetmesini bekleyerek mi olacaksın orası muamma.

Senin yazdıkların neden bu kadar karamsar? Neyse, evet, beş atar mıyız bilmiyorum lakin Hapeol'i yeneceğiz ve açık ara şampiyon olacağız. Bu da burada dursun.

Çevrimdışı Furkan5

Allah allah diyorum... Herkes Cenk'i, Oğuzhan'ı, Babel'i, Quaresma'yı eleştiriyor, Talisca'dan bahseden yok... Sonradan anladım. Adam sahada 'HİÇ' yoktu... O kadar yoktu ki insanın aklına gelmiyor eleştirilebilecek oyuncular listesinde... Şenol Güneş ve Tamer Tuna bile farketmemiş olacaklar ki sahadaki varlığını, sonuna kadar sabrettiler... 'Frikik olur atar diye beklemişlerdir' desen, frikik olunca da Quaresma attı... Ne biçim iş anlamadım...

İki frikik attı, 25 milyonluk adam ilan edildi, millet para falan toplamaya başladı... Ne çabuk gaza gelen bir milletiz.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı underworld

Bu ikili ceza sahasından gram dışarı çıkmadılar.El ele kutuda maçı bitirdiler.

Çevrimdışı Alper1903

Talisca 10 numarada olmuyor, ya yedekten giren oyuncu olmalı ya da farklı bölgelerde oynamalı (kanat veya 4-4-2 nin ikinci forveti gibi)

Çevrimdışı El Nino

Ben de Talisca'dan bahsediyorum zaten. Bugün Talisca gibi oynayan Quaresma olsaydı şimdi ölüm fermanı yazılmıştı. Ama gaza geliyoruz işte. O kadar transfer yapıyoruz ama zor maçlarda işin içinden çıkamıyoruz sonrada bize karamsarsın diyorlar. Sanki bundan sonraki maçları Siirt Jetpa ile oynayacağız döngüsünü çeviriyorlar bunu anlamak güç.

Çevrimdışı Furkan5

gol ofsaytmış peki,penaltı verilmemiş ona da peki ...Ama biz ne oynadık arkadaşlar bugün?Sahada gerçekten kazanmak isteyen bir beşiktaş göremedim ben.Quaresma bütün ortalar kaleci kucağına,talisca sadece frikik gelirse dene bişeyler denmiş,cenk sahada uyur gezer,oğuzhan bir o kadar kötü .Adamlar 121 km kosmus bizden 11-12 km fazla kosmuslar ki bu da bir adam demektir.İlk 10 dakika dışında ben hiç mi hiç beğenmedim oynadığımız futbolu ,yok oyunlar oynanıyor falan hikaye önce sen sahada topunu oynayacaksın ! Karabük takımını tebrik ediyorum hakkettikleri bir maç oldu

Çevrimiçi tolga1903

Adriano kötü diyorsan bence birdaha futbol seyretme kardeşim. Ya da daha fazla seyret geliştir kendini.

Bana sol kanattan yapılan tek organizasyon söylesene? Nasıl iyiydi mesela bugün Adriano çok merak ediyorum. İkinci golde adamı kaçırıp faul yaptı golü yedik ha bu önemli değil hücum organizasyonları hep tek kanattan geldi bugün. Anlamıyorumki karşı çıkıldığı zaman direk futbol bilmiyorsuna getirmenin amacı ne argümanın varsa söyle.

Etiketler: