Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Talisca'nın orta sahada olmadığını yeni anlıyorsak vah bizim halimize. Şenol hoca daha anlamadıysa vah Beşiktaş'ın haline.

Çevrimdışı Gokhan-

gol ofsaytmış peki,penaltı verilmemiş ona da peki ...Ama biz ne oynadık arkadaşlar bugün?Sahada gerçekten kazanmak isteyen bir beşiktaş göremedim ben.Quaresma bütün ortalar kaleci kucağına,talisca sadece frikik gelirse dene bişeyler denmiş,cenk sahada uyur gezer,oğuzhan bir o kadar kötü .Adamlar 121 km kosmus bizden 11-12 km fazla kosmuslar ki bu da bir adam demektir.İlk 10 dakika dışında ben hiç mi hiç beğenmedim oynadığımız futbolu ,yok oyunlar oynanıyor falan hikaye önce sen sahada topunu oynayacaksın ! Karabük takımını tebrik ediyorum hakkettikleri bir maç oldu

Kimse yenilgiyi hakem hatalarına bağlamıyor.
Aynı pozisyonlar lehimize olunca ortalığı ayağa kaldıranlar aleyhimize olunca sesi çıkmıyor, isyan buna.
Yoksa bizim maçı kazanacak futbolu oynadığımız söylenmiyor zaten.
Ahmet Şahin gibi bir kovaya gol atamadık ona yanarım  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı kyiv

Avrupanın hiçbir iyi futbol takımı bizim yediğimiz 2. gol gibi gol yemez. 1.90 boy ortalamasının olduğu yerde adamlar 3 kere kafa vuruşu yapıyorlar bizimkiler seyrediyor. Hadi kontradan gol yemeyi anlarımda duran toptan gol yemeyi anlayamam. Duran top organizasyonunda  ön direkteki ve arka direkteki adamlara yapışacaksın. Nerde Gökhan Gönül o en arkadaki kafayı vururken? Maç içinde konsantrasyon bozuluyor.Bazı futbolcular çok havalanmış. 2 hafta sonraki Galatasaray maçı ölüm kalım maçımız olur. Ve biz genelde bu tür ortada olan ölüm kalım maçlarında istediğimizi alamıyoruz. Bu maç öncesinde Fikret Orman mı motive eder Şenol Güneş mi yoksa Ahmet Nur Çebi mi bilemem ama YATIP KALKIP O MAÇTA GALİBİYETE ODAKLANILMALI.

Çevrimdışı eski inönü

talisca nasıl oynar'ın cevabını Onur Özgen vermişti zamanında .

Babel       Aboubakar

Talisca

Oguzhan              Tolgay

Atiba

Çevrimdışı 38life

Takım iyi oynar kötü oynar bununla hakemin bir alakası yok. Gs ligde kötü oynayarak 10 tane maç kazandı. Eğer hakem hataları olmasa bugün bu berbat oyuna rağmen maçı kazanırdık.

Ama işin daha kötü yanı da bu zaten. İşin bu boyutu var. Hakemler geri kalan bütün maçlarda sahne alacak çünkü hiçbirşekilde tepkilerimiz işe yaramıyor. Algı yaratamıyoruz. Yönetim sus pus. Taraftar sosyal medyada tepki gösteriyor ama bu yetmiyor. Ne yaparsak yapalım bu utanma arlanması olmayanlar onurları şerefleri olmayanlar hiiçbirşeyden utanmadan yapacaklarını yapmaya devam ediyorlar.

Çevrimdışı underworld

Talisca ve q7 topsuz oyundan resmen kopuklar , özelilikle ilerde top kaybedince oyuncuyu bırakıyorlar.böyle olunca orta alan boş kalıyor topu alan rakip bizi 40 metre geri itiyor.
orta alan kaybolunca ozinin ve atibanın farklılığı örseliyor.
bunlara ilerde cenk de eklenince iyice eksik kalıyoruz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu arada ilk golde fabri kalesini terk etmese gol olma ihtimali Yok bence...

Çevrimdışı underworld

Bu arada ilk golde fabri kalesini terk etmese gol olma ihtimali Yok bence...

görüntüleri tekrar izleyince bende bu kanıya vardım.
keşke hiç çıkmasaydı çünkü bizimkiler direk kapatıyordu adamı.

Çevrimdışı 38life

Bugün Karabük tribünlerinde fenerbahçe taraftarı vardı. Ve kim olduğundan zerre şüphemin olmadığı kişiler takım otobüsünü taşlamış az önce. Nasıl birşeyle karşı karşıya olduğumuzun farkına varalım. Öyle "rahat olun şampiyonuz" diye bir dava yok. Şampiyonluk istiyorsak tırnaklarımızı kanata kanata sökmemiz gerekiyor. Öyle rahat bir şampiyonluk hayali kuranlar pembe rüyalarından uyansın bir zahmet!

Çevrimdışı mellfred

gol ofsaytmış peki,penaltı verilmemiş ona da peki ...Ama biz ne oynadık arkadaşlar bugün?Sahada gerçekten kazanmak isteyen bir beşiktaş göremedim ben.Quaresma bütün ortalar kaleci kucağına,talisca sadece frikik gelirse dene bişeyler denmiş,cenk sahada uyur gezer,oğuzhan bir o kadar kötü .Adamlar 121 km kosmus bizden 11-12 km fazla kosmuslar ki bu da bir adam demektir.İlk 10 dakika dışında ben hiç mi hiç beğenmedim oynadığımız futbolu ,yok oyunlar oynanıyor falan hikaye önce sen sahada topunu oynayacaksın ! Karabük takımını tebrik ediyorum hakkettikleri bir maç oldu
biz oynamadık eyvallah maç topiğinde de defalarca yazdık ama hakkımızı da mı aramayacağız ?
şu olanlar fb gs başına gelse şimdi azizin basın toplantısını yayınlıyordu kanallar
twitter'a da baktım herkes sus pus bu konuya eğilmemiz gerek. iki haftadır göz göre göre hakkımız gasp ediliyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Otobüsü taşlayan adilerinde stadyum da bize küfür edenlerin de renkli olduğu bariz.yalnız kaos ortamına çekilmek isteniyoruz biz saha içinde kalmalıyız Ne yazık ki onların tarzı bize uygun değil eze eze yapacak Başak birşey Yok bazı oyuncularda artık şapkasını önüne koysun lütfen..Şenol hoca da iyi hoş ama oyuna hamleleri çok kötü.Boşu boşuna şu ciğeri beş para etmez adamlara malzeme veriyoruz başka da birşey değil.çok kızgınım...

Çevrimdışı 38life

Bundan sonra bütün deplasmanlarda fener taraftarının önünde oynayacağız. İçerdeki maçlarda deplasman tribününe fenerliler gelecek. Hakemler bizim maçlarımıza tamamen kurulu şekilde gelecek. Ve görünüşe göre de hakkımızı koruyan da olmayacak. Bunlara hazırlıklı olmak gerek. Tuzağa çekilmemek gerek. İyi futbol ile minimum kayıp ile yolumuza devam etmemiz lazım.

Çevrimdışı tangaz

hep söylediğim gibi şenol hoca yetersiz!

lig ve rakipler kötü olduğu için bulunduğumuz noktadayız. kabül etmeliyiz ki ortalama oyun planı ve taktik disiplini olan hiç bir takımı yenemiyoruz....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı underworld

lig ve rakipler kötü olduğu için bulunduğumuz noktadayız. kabül etmeliyiz ki ortalama oyun planı ve taktik disiplini olan hiç bir takımı yenemiyoruz....
peki kadromuz , kadro planlamamız yeterli mi ?

Çevrimdışı mellfred

atiba bugün sarı görseydi iyiyidi. akhisar maçı yüreğiim ağızda geçer

Çevrimdışı 38life

Hakemler seni kasıtlı kasıtlı biçiyor rakipler açık şekilde seni tahrik Edip sana oyunlar oynuyor yetmiyor icinde olduğun otobüsünü tasliyorlar. Ulan senin hirstan kudurman lazım be. Sahada delirmişcesine mücadele etmen lazım. Ama sen akan oyunda top kafana düşerken topa sırtını dönüp hakeme yuruyorsun. Yazık ulan yazık ! Bu taraftara yazık be. Bu insanlar onca iş güç sıkıntı dert tasanin arasında gece gündüz Şampiyonluk hayaliyle yaşıyor. Bu hayale tutunuyor. Hayatımda herşey kötü olabilir ama olsun Beşiktaş şampiyon olacak bu bana yeter diyen insanlar var. Azıcık ciddiyet be başka birşey istemiyoruz azıcık ciddiyet !

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Tolga

Hiçbir şampiyonluk kolay yoldan gelmiyor. Öyle arayı açıp Nisan da şampiyon olmamızı bekleyen varsa zaten fazla hayalci bir bakış açısına sahipmiş.

Bu lig de zayıf takım sayısı fazla bu yüzden de yarışta kopma olmuyor. Bugün kazansaydık güzel olacaktı ama öldük bittik demenin de gereği yok.

Önümüzdeki 4 maçın 3 tanesi iç sahada. Gs'ye yenilme içerideki 3 maçı al tekrardan çıkışa geç.

Parolayı daha önce de yazdım. İçeride en fazla 1 beraberlik al, deplasmanda 11-12 puan çıkar tamamdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Zorlu dönemi atlattık arkadaşlar. Vincent Aboubakar geri döndü ve Demba Ba'nın da sakatlığı geçti. Ersan Gülüm de kısa bir süre içinde hazır duruma gelebilir. Caner Erkin ise 1-2 ay içinde sahalara dönebilir. Türkiye Kupası'ndan elenmemiz kötü oldu; ama duruma iyimser taraftan bakarsak 3 kulvar yerine 2 kulvara odaklanacağız. Moralimizi yüksek tutalım.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi levitate

İçimden bir ses sene sonu Şenol Hoca ile sözleşme uzatmayacağız diyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

peki kadromuz , kadro planlamamız yeterli mi ?

gerek kadro gerek plan gerekse de devre arası uzatılan kontratları zaten eleştirdik hepimiz ama mevcut kadro daha iyisini yapabilir yapamaması hocanın yetersizliğine yazar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

Fener maçında da aynı şeyi yaptı abi. Cenk cidden cok yetersiz yani bu adama 90 dakika nasıl tahammül ediyor anlamıyorum. Yahu Oğuzhan'ı Taliscayı çıkarmazsın derim ki bir duran top olur kilit pas atar vs anlarım.Su maçın ikinci yarısı abuyla çıkması lazımdı.Fiziksel olarak bittik o mevkide. Adriano bile iyi değildi gerisini sen düşün.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İçimden bir ses sene sonu Şenol Hoca ile sözleşme uzatmayacağız diyor

İçinde ki ses bence yanlış şeyler söylüyor....

Şenol Güneş bu ülkenin en büyük güneşi.

O güneş daha nice karanlıkları gömecek az kaldı...

Çevrimdışı eaglekartal

kaybetme duygusunu az yaşadığımız için geçen seneden bei,şu 1haftadır acayip kötü geçiyor,ne tat kaldı ne hava,moral sıfır.biran önce galibiyetlere başlamak lazım artık

Etiketler: