maçı kaybetmiş olabiliriz ama bana göre birkaç kazanımımız oldu.ali palabıyık gibi bir hakemden kurtulduğumuzu düşünüyorum.en kötü ihtimal bu sezon bir daha maçımıza çıkamaz.bu halem bir operasyonun başlangıcı değilse diğer hakemlerde
ayallarını denk alacaklardır.mhk ve federasyonda daha dikkatli olacaktır.stoperde çaresiz olmadığımızı ikinci yarıda görmüş olduk.iki kulvarda daha diri yolumuza devam etme durumuna mecbur bırakıldık.bunuda olumlu olarak değerlendirebiliriz.futbolcular ve teknik heyette ve hatta yönetimde gerginliğin bize olumlu geri dönüşü olmadığını görmüşlerdir ımarım seyircide bunun farkına varmıştır.bunuda hanemize artı olarak yazabiliriz.ligde böyle birşeyle katşılaşsaydık çok daha kötü etkilerdi.bu maç birde ligde tek rakibimizin olmadığını gösterdi yeterki futbola odaklanalım.8 kişi defans yapan takımı resmen dövdük.1 gol atsaydık ilk yarı fatklı birşey konuşuyorduk muhtemelen.
çıkartmamız gereken en önemli ders oyalanmayacaksın bam bam bam sahaya çıkar çıkmaz döşemeye başlayacaksın
öyle zevk yapalım sonra koyarız olmayacak önce koy sonra tadını çıkart.
öyle operasyonluk bir durum yoktu operasyon olsa o golü iptal edemezdi dağıldı orda hakem.
resmen suratına bir bakın iptal ederken nasılda mazlum kırmızıda rvp nin oyununa geldi
hakem kırmızı gösterilirdi. esas sorun yan hakem öncesinide görüyor müdahale etmiyor.
yan hakemin geçmişi sorgulanmalı orda tetikçiliği yapan o
ben operasyon kokusu falan almıyorum zaten neden kupada yapsınlar bunu direk ligde yaparlar
kupada yapıp bizi neden uyandırsınlar. önlem aldırsınlar. Biz böyle gereksiz konuşupda kendimize yapmayalım operasyonu
böyle konuşmanın bir faydası yok sadece camiada yılgınlık yaratılmış olur takımada taraftarada
hiç gerek yok böyle şeylere her kaybettiğimiz maçtan sonra operasyonmu arayacağız.