Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat

maçı kaybetmiş olabiliriz ama  bana göre birkaç kazanımımız oldu.ali palabıyık gibi bir hakemden kurtulduğumuzu düşünüyorum.en kötü ihtimal bu sezon bir daha maçımıza çıkamaz.bu halem bir operasyonun başlangıcı değilse diğer hakemlerde
ayallarını denk alacaklardır.mhk ve federasyonda daha dikkatli olacaktır.stoperde çaresiz olmadığımızı ikinci yarıda görmüş olduk.iki kulvarda daha diri yolumuza devam etme durumuna mecbur bırakıldık.bunuda olumlu olarak değerlendirebiliriz.futbolcular ve teknik heyette ve hatta yönetimde gerginliğin bize olumlu geri dönüşü olmadığını görmüşlerdir ımarım seyircide bunun farkına varmıştır.bunuda hanemize artı olarak yazabiliriz.ligde böyle birşeyle katşılaşsaydık çok daha kötü etkilerdi.bu maç birde ligde tek rakibimizin  olmadığını gösterdi yeterki futbola odaklanalım.8 kişi defans yapan takımı resmen dövdük.1 gol atsaydık ilk yarı fatklı birşey konuşuyorduk muhtemelen.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

endişe etmeyin diye başlamışsın ama şimdi acayip endişe ettim  :D

Bir duyum falan aldığımdan söylemiyorum ama Beşiktaş olarak o tür üzücü olayları yaşadık. Lobimiz güçlü olmalı; çünkü renklilerden her türlü kötülük beklenir. Endişe etmeyelim ama dikkatli ve uyanık olmamızda fayda var.:tabe:   
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Necmi

Tosiç'i akreditasyon kartından dolayı etmesinler de, gerisi o kadar önemli değil.

Orada yazanların hepsini yaptık, bir tek merdiven boşlukları konusunda haksızlık olmuş.  :lol: :lol:

Umarım tüm hasılatı komple almazlar elimizden.  :tabe:

Yalnız taraftar gerçekten bilinçlenmiş, çevremdeki hemen herkes cezanın lige yansımayacağının farkındaydı. :evillol: :evillol:
iyide tosiçin zaten akreditesi var kırmızı gördüğü için buhar olmuyor. Maç kadrosunda olan oyuncu kırmızı görünce evinemi gidecek
tek sıkıntı yeşil alan kabul edilen yerde olup olmaması. çıkış kapısının dibinde duruyor çıkış tünelinde saat kaçta orda durduğunun belli olması lazım
hakem attı soyunma odasına gidiyordum der olur biter ayağım ağrıyordu orda soluklanıyordum dedimi tamamdır :naughty:

Çevrimdışı tuncaboylu

dil çıkartmak değil hakaret deniyor bu ciddi küfür ettiği asporda net görünüyordu büyük ihtimal
bundan ceza alacaktır.
normal tribün olayları her iki takımda aynı şartlarda sefk edilmiş ne olursa olsun hiç sahada olay bile çıkmasaydı
edilmeyeceğimizi düşünen varmıydı. :bandit:
bizim grubun yarısı daha stada gelmeden cezalı duruma düştüler :evillol: zaten geldiklerinde söyledim rahat olun relax
nasılsa ceza yediniz sıkmayın kendinizi dedim :D
tosiçde sefki haketti şimdi bunuda reddedemeyiz. Şahsen hocada haketti diyebilirim.
Bence makul sefk bakalım cezalar nasıl olacak. Metin Albayrak için bilemeyeceğim kime saldırmış ne sözler sarfetmiş :D
neyse ula adamları resmen patakladık birazda ceza yiyelim yani üstüne ödül mü bekliyoruz. birde sahada şeyetseydik
kaymaklı olurdu. Ama bakın azize hiç kötü söz söylenmedi ona tüm saygımızı sunduk bırakma dedik büyük başkan sensiz olmaz dedik.

Maçın 3. dakikasında Fabri sakatlık yaşadı ya, etrafımdaki herkesin beti benzi attı.

Çevremde tribündeki herkes "Keşke Tolga oynasaydı, keşke yedeklerle çıksaydık" falan demeye başladı.

O yüzden bu mağlubiyetin etkisi çok sürmez, millet kafayı toplamaya başladı bile.

Çevrimdışı mylife1903

dil çıkartmak değil hakaret deniyor bu ciddi küfür ettiği asporda net görünüyordu büyük ihtimal
bundan ceza alacaktır.
normal tribün olayları her iki takımda aynı şartlarda sefk edilmiş ne olursa olsun hiç sahada olay bile çıkmasaydı
edilmeyeceğimizi düşünen varmıydı. :bandit:
bizim grubun yarısı daha stada gelmeden cezalı duruma düştüler :evillol: zaten geldiklerinde söyledim rahat olun relax
nasılsa ceza yediniz sıkmayın kendinizi dedim :D
tosiçde sefki haketti şimdi bunuda reddedemeyiz. Şahsen hocada haketti diyebilirim.
Bence makul sefk bakalım cezalar nasıl olacak. Metin Albayrak için bilemeyeceğim kime saldırmış ne sözler sarfetmiş :D
neyse ula adamları resmen patakladık birazda ceza yiyelim yani üstüne ödül mü bekliyoruz. birde sahada şeyetseydik
kaymaklı olurdu. Ama bakın azize hiç kötü söz söylenmedi ona tüm saygımızı sunduk bırakma dedik büyük başkan sensiz olmaz dedik.
@Necmi abi mesela ben olsam tff baskani soyle seederdim cezalari
Tosice 4 mac
Rvo 6 mac
Ozan tufan 2 mac
Keya 1 mac
Senol gunes 1 mac
Quaresma 1 mac
Oguzhan 2 mac
Metin albayrak omur boyu men
Volkan demirel 1 mac
Besiktasa 3 mac men
Fb taraftarina 1 mac
Ali palabiyik sezon sonuna kadar men
Yardimci hakemlere 2ser ay
Dorduncu hakeme 1 ay

Çevrimdışı murat

Şu tam operasyon olayı başka bir şey değil, halen bişi olmaz diyip duralım biz.
ben operasyon olduğunu düşünmüyorum serhat.belki azizin gazını alma altını değiştirme operasyonu olabilir.palabıyık azize diyetini ödemek istedi diye düşünüyorum.palabıyık sezon sonuna kadar maçımıza verilmez.birkaç haftada maç alamaz yada profili düşük maçlarda görev alabilir mesela fener maçları. :D
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2017, 17:44:16 MURAT ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

tosic bey n'pıyorsunuz ?
Adam belki 1 ay yok zaten niye bu kadar üstüne gidiyorsun  :) Mitrovic içinse destek çıkarım  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide tosiçin zaten akreditesi var kırmızı gördüğü için buhar olmuyor. Maç kadrosunda olan oyuncu kırmızı görünce evinemi gidecek
tek sıkıntı yeşil alan kabul edilen yerde olup olmaması. çıkış kapısının dibinde duruyor çıkış tünelinde saat kaçta orda durduğunun belli olması lazım
hakem attı soyunma odasına gidiyordum der olur biter ayağım ağrıyordu orda soluklanıyordum dedimi tamamdır :naughty:

Zaten maç değil para cezası varmış abi.

Başkasının kartını takması sorun oluyormuş sadece, gözlemci tespit edememiş kartın kime ait olduğunu.  :eyes

Daha yeni 5 milyon liralık sözleşmeye imza attı, para cezasını da cebinden ödesin artık. :)

Yalnız Galatasaray Tuzlaspor maçında kırmızı gördü diye Yasin'e 130 bin euro ceza kesmişti :oha:.

Biz Tosiç'e 50 bin euro kesmişiz, kıymetimizi bilsin.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı underworld

Adam belki 1 ay yok zaten niye bu kadar üstüne gidiyorsun  :) Mitrovic içinse destek çıkarım  :evillol:

1 ay mı ???
Mitrovic çok çok kötü şeyler yapmadığı sürece tosic bundan sonra forma giyemez .

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu tam operasyon olayı başka bir şey değil, halen bişi olmaz diyip duralım biz.

Klasik kötümser şirin @Serhat Akkaya:)

Operasyon olsa, lig maçında başlatırlardı heralde.

Sonra saha kapandığı zaman lig maçlarını seyircisiz oynatırlardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 ay mı ???
Mitrovic çok çok kötü şeyler yapmadığı sürece tosic bundan sonra forma giyemez .
4 maç ceza verseler 1 ay yapıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

4 maç ceza verseler 1 ay yapıyor  :tabe:

Haftaya ve 23'ünde Hapoel maçları var.

Çevrimdışı Necmi

maçı kaybetmiş olabiliriz ama  bana göre birkaç kazanımımız oldu.ali palabıyık gibi bir hakemden kurtulduğumuzu düşünüyorum.en kötü ihtimal bu sezon bir daha maçımıza çıkamaz.bu halem bir operasyonun başlangıcı değilse diğer hakemlerde
ayallarını denk alacaklardır.mhk ve federasyonda daha dikkatli olacaktır.stoperde çaresiz olmadığımızı ikinci yarıda görmüş olduk.iki kulvarda daha diri yolumuza devam etme durumuna mecbur bırakıldık.bunuda olumlu olarak değerlendirebiliriz.futbolcular ve teknik heyette ve hatta yönetimde gerginliğin bize olumlu geri dönüşü olmadığını görmüşlerdir ımarım seyircide bunun farkına varmıştır.bunuda hanemize artı olarak yazabiliriz.ligde böyle birşeyle katşılaşsaydık çok daha kötü etkilerdi.bu maç birde ligde tek rakibimizin  olmadığını gösterdi yeterki futbola odaklanalım.8 kişi defans yapan takımı resmen dövdük.1 gol atsaydık ilk yarı fatklı birşey konuşuyorduk muhtemelen.
çıkartmamız gereken en önemli ders oyalanmayacaksın bam bam bam sahaya çıkar çıkmaz döşemeye başlayacaksın
öyle zevk yapalım sonra koyarız olmayacak önce koy sonra tadını çıkart.
öyle operasyonluk bir durum yoktu operasyon olsa o golü iptal edemezdi dağıldı orda hakem.
resmen suratına bir bakın iptal ederken nasılda mazlum kırmızıda rvp nin oyununa geldi
hakem kırmızı gösterilirdi. esas sorun yan hakem öncesinide görüyor müdahale etmiyor.
yan hakemin geçmişi sorgulanmalı orda tetikçiliği yapan o
ben operasyon kokusu falan almıyorum zaten neden kupada yapsınlar bunu direk ligde yaparlar
kupada yapıp bizi neden uyandırsınlar. önlem aldırsınlar. Biz böyle gereksiz konuşupda kendimize yapmayalım operasyonu
böyle konuşmanın bir faydası yok sadece camiada yılgınlık yaratılmış olur takımada taraftarada
hiç gerek yok böyle şeylere her kaybettiğimiz maçtan sonra operasyonmu arayacağız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftaya ve 23'ünde Hapoel maçları var.
Mitrovic iyi giderse Şenol hoca bozmaz bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Zaten maç değil para cezası varmış abi.

Başkasının kartını takması sorun oluyormuş sadece, gözlemci tespit edememiş kartın kime ait olduğunu.  :eyes

Daha yeni 5 milyon liralık sözleşmeye imza attı, para cezasını da cebinden ödesin artık. :)

Yalnız Galatasaray Tuzlaspor maçında kırmızı gördü diye Yasin'e 130 bin euro ceza kesmişti :oha:.

Biz Tosiç'e 50 bin euro kesmişiz, kıymetimizi bilsin.  :evillol: :evillol:
bence o ceza kafayı tam oturtamadığı için kesilmiştir :bandit:
madem kırmızı yiyeceksin helalinden olsun ne bu öyle kıytırık haraketlerle
kırmızı görmeye hiç yakıştıramadım tosiçe

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu maçın pozitif yanı artık Tosiç yedek olur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Klasik kötümser şirin @Serhat Akkaya:)

Operasyon olsa, lig maçında başlatırlardı heralde.

Sonra saha kapandığı zaman lig maçlarını seyircisiz oynatırlardı.
Lig macinda operasyon olmadigini kim soyluyor. Verilmeyen goller, penaltilar bize verilen penalti. Burda hep yazdim havada operasyon kokusu var, ite kaka cok zor maclari kazandik. 2004 yilinda da boyleydi, takim silindir gibi ezerken dile getirilmedi. Simdi karabuk maci da zor mac, bi ters penalti bi ofsaytten gol sonra bagirmayin burda.
Kac haftadir hakemler dogruyor, basin da pis bir algi var azicik skordan bagimsiz bakmak lazim maclarin nasil yonetildigine. Azicik yumusak takim oldugumuz icin kirmizi gormuyoruz yoksa her dokunan besiktasli azicik itiraz eden besiktasli sariyi goruyor.

Çevrimdışı murat

yardımcı hakemlerden biri cem satman onunda sicili bize karşı pek temiz değildi sanırım.@Yakup gelsede bizi bir aydınlatsa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paçavra gazetelrden biri haber girmiş "Dusko Tosic'e 33 maç ceza gelebilir" diye. Tosic ile pörsükü karıştırmışlar heralde  :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

ben operasyon olduğunu düşünmüyorum serhat.belki azizin gazını alma altını değiştirme operasyonu olabilir.palabıyık azize diyetini ödemek istedi diye düşünüyorum.palabıyık sezon sonuna kadar maçımıza verilmez.birkaç haftada maç alamaz yada profili düşük maçlarda görev alabilir mesela fener maçları. :D
bence bak herkese hata yapılıyor diyerek kimse kollanmıyor adamlar kupadan elendi hakem hatasıyla
ahada ispatı derler bundan sonra azizin hakemler Beşiktaşı kolluyor kartını elinden aldılar. Her kalkışmasında
kaldırıp koyacaklar ortaya :evillol:
Bizim kaybımız yok kupa hedefimiz değildi zaten olsada olur olmasada mantığı vardı ilerleyen maçlarda hoca kesin rotasyon
yapacaktı ligi ve uefa yı götürürken rotasyonla kupa yürürdü.
kafaya takılacak bir şey yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kafayı gömseydi 6-7 maç alırdı abi.

@mylife1903 'e de dedim, bu tip şeylerin cezası sahada kesilmemeli.

Git Belgrad'dan 3 tane izbandut gibi Sırp arkadaşını getir.

5 milyon lira alıyorsun senelik, kaç para 3 tane uçak bileti.

Sabah uçağıyla gelir, akşam uçağıyla dönerler.

Ne olduğunu kimse anlamaz.
Ufak bir sünnet opersayonu yapar giderlerdi hem ne güzel. Pörsük de ayak üstü imana gelirdi :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Paçavra gazetelrden biri haber girmiş "Dusko Tosic'e 33 maç ceza gelebilir" diye. Tosic ile pörsükü karıştırmışlar heralde  :kop:
33 maç niye 34 yapsalarmış.5 maçı geçmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lig macinda operasyon olmadigini kim soyluyor. Verilmeyen goller, penaltilar bize verilen penalti. Burda hep yazdim havada operasyon kokusu var, ite kaka cok zor maclari kazandik. 2004 yilinda da boyleydi, takim silindir gibi ezerken dile getirilmedi. Simdi karabuk maci da zor mac, bi ters penalti bi ofsaytten gol sonra bagirmayin burda.
Kac haftadir hakemler dogruyor, basin da pis bir algi var azicik skordan bagimsiz bakmak lazim maclarin nasil yonetildigine. Azicik yumusak takim oldugumuz icin kirmizi gormuyoruz yoksa her dokunan besiktasli azicik itiraz eden besiktasli sariyi goruyor.

@mylife1903 dediklerini ben de farkettim de, Antep ve Osmanlı maçında bize verilmeyen penaltılar skor 1-0'ken 90. dakikadaydı.

Alanya maçında aleyhimize verilen penaltı 3-0 öndeykendi.

Konya maçında 2-0'ken Konya'ya penaltı verebilirdi mesela. Sonra 2. yarı bir de ucuz bir kırmızı, seyirci sahaya inerdi vs.

Yani operasyon böyle olmaz, biz ne operasyonlar gördük.

Hakemler gerçekten kötü bu arada, onu da kaçırmayalım gözden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

33 maç niye 34 yapsalarmış.5 maçı geçmez.
Orda Gomez göndermesi var  :evillol: Daha çıkaramamışlar o golü  :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: