Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131020 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2017, 15:13:29
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ah ulan talisca altıpastan kafayı vurdu atamadı.
çok attı bu sezon aynı yerden fener olunca bal var girmedi işte.
girse şimdi biz caps yapıyorduk fenere...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

haklısın tolga ama şu da var, bu maçta hakem mahvetti ilk yarıda pek iyi oynamadık ama 0 şutları vardı.
Sakin kalamıyoruz adamların gerginlik yaratma tuzağına düştük.

Tosic gidip RVP'nin üzerine yürümemiş olsa RVP de kendini atmayacaktı. Hakem zaten maçın içine etti o ayrı da biz de sakin kalamadık. Fb'nin oyununa geldik.

Dün de yazdım büyük maç oynamak ya da derbi oynamak farklı bir meziyettir. Ben bildim bileli hiçbir zaman derbi takımı olamadık.

Ama yine söylüyorum bu oyunumuz bu lig için fazlasıyla yeterli yine şampiyon olacağız ondan hiç kuşkum yok. Yeter ki bu maça fazla takılıp kalmayalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kyiv

Şu bir gerçek ki bazı oyuncular başta Oğuzhan gibi. Maalesef büyük maçlarda ortada gözükmüyor. Tolgay oyuna girdiğinde skor anlamında hiçbir katkı vermiyor. İleri ucun durduğu maçlarda sürpriz orta saha atiba gibi, oğuzhan gibi derbi maçlarda skor yapmayı becermeli. Oğuzhan şu görüntüsüyle küçük maçların büyük oyuncusu olma rolünden çıkamıyor. Eleştirmiyorum küçük maçlarda 3 puanlık maçlar sonuçta ama prestij için gerekli olan maçlarda hiç sahne alamıyor tıpkı milli maçlarda yokları oynadığı gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sakin kalamıyoruz adamların gerginlik yaratma tuzağına düştük.

Tosic gidip RVP'nin üzerine yürümemiş olsa RVP de kendini atmayacaktı. Hakem zaten maçın içine etti o ayrı da biz de sakin kalamadık. Fb'nin oyununa geldik.

Dün de yazdım büyük maç oynamak ya da derbi oynamak farklı bir meziyettir. Ben bildim bileli hiçbir zaman derbi takımı olamadık.

Ama yine söylüyorum bu oyunumuz bu lig için fazlasıyla yeterli yine şampiyon olacağız ondan hiç kuşkum yok. Yeter ki bu maça fazla takılıp kalmayalım.
:ok:

Çevrimdışı Furkan Sarper

2şey aklıma geldi.

ilki geçen yıl kadıköyde 2-0 yenildiğimiz maç. sosa volkan şen arasındaydı galiba,şen bizimkine kafa atıyordu kart bile çıkmadı

ikincisi bilicli dönemde yine kadıköyde emenike birisine yine kafa atmıştı. kart çıkmamıştı yine sanki

bu ikisini hatırlayan veya görüntüsünü bulabilieceğimiz yer varmı?

Çevrimdışı mylife1903

Bu rvo hic ayni ortama girmeyecek saniyor kendini tosicle herhalde. Restoranda falan yakalarsa cok fena olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu rvo hic ayni ortama girmeyecek saniyor kendini tosicle herhalde. Restoranda falan yakalarsa cok fena olur.
Abi barın tuvaletinde sıkıştırıp biraz sevse bence harika olur. Dünya çok daha mükemmel bir yer haline gelir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş ile Fb arasinda oynanan son 10 Resmi macta 7 Kirmizi Kart cikti

Bu 7 kirmizi Kartin 6 si Beşiktaşa

1 i ise Fb ye cikti

Tesaduf diye birsey yoktur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abi simdi izledim 5-6 kişi zor zaptetmis Tosici koridorda..

Çevrimdışı Furkan5

Sezonun ilk yarısı konyaspor maçında  ali çamdalının açıklamalarından sonra herkes o konya arenaya gelecek dendi ve geldi, 5 attık.Dün maçtan önce fenere karşı böyle bir hırs yoktu ,ortam bence derbiye göre gayet sakindi büyük ihtimal kupa maçı olmasından dolayı ama bu olaylardan sonra bende dün tribünde olan biri olarak diyorum ki onlar lig maçından arenaya gelcekler...

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş ile Fb arasinda oynanan son 10 Resmi macta 7 Kirmizi Kart cikti

Bu 7 kirmizi Kartin 6 si Beşiktaşa

1 i ise Fb ye cikti

Tesaduf diye birsey yoktur..

Aynı aktörler lig maçında da sahnedeydi.

Van Persie 45. dakikada Tolgay'ın aşil tendonuna bastı.

Kamuoyu 83. dakikada Tosiç'e kırmızı kart gösterilmedi'yi konuştu.

Bu heriflerin yarıştan kopması çok önemli o yüzden.

Bu hafta puan farkını 11 ya da 12'ye çıkaralım da psikolojik üstünlük dibine kadar geçsin onlara.

Çevrimdışı goktasoktay

tosic Cenk Oğuzhan profesyonel olsun, olsun da hakem de profesyonel olsun. dün Gabon'da final oynandı tertemiz maç yönetti hakem. Afrika'nın bile gerisindeyiz.
Ahlaksızlık, profesyonellik diye kutsandıkça biz feneri de gassarıya da yenemeyiz. Dün tosice gelene kadar persienin de Alperin de lens'in de sarı kart görmesi gerekirdi. Dünyanın Gabon'un da bile kurallar uygulanıyorken iş Beşiktaş'a gelince herkes maymuna bağlıyor. Tosic'in yerinde kim olsa dellenirdi. Ben duvarları tekmeledim. Profesyonellik sınırları bu kadarını kapsamıyor. İnsan adalet bulamayınca  hasmını kesiyor hırsından

Valla ben de kanepenin kenarını yumrukladım, kanepeyi tekmeledim sinirden. Haksızlığa tahammül edemiyorum, yoksa çok mülayim insanımdır. Elim de ayağım da hala acıyor.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.

Bu tip hesaplaşmaların yeri saha değil zaten.

Sahada olan sahada kalır, ama bazı şeyler kalmayabilir.

Sen Sırp'sın abi, en kısa arkadaşın 2 metredir.

Ayarla 3 tanesini, tenhada kıstırıp ağzını burnu kırsınlar Van Persie'nin.

Mehmet Demirkol :

Fenerbahçe futbolla Beşiktaş'ı yenemezdi, onlar da bunu biliyordu bu yüzden kavga etmeyi seçtiler.

Çevrimdışı tuncaboylu

İnceden bir (...)₁ var mı Aziz Yıldırım'la bilemedim, ama komik bir haber.  :)

Azize Ay Aziz Yıldırım'la tanışmak istiyormuş.

http://www.fanatik.com.tr/2017/02/06/aziz-yildirim-la-tanismak-istiyor-49-yasindaki-kadinin-futbol-tutkusu-1276357

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Dün gözüm Gomezi aradı ahbe Gomez nerdesin sahadaki cakma yıldızlara cevabını verirdin  :bawling:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Furkan5

Bazı abilerim tribünlerin iyi olduğunu söylemiş ama ben tam tersini düşünüyorum ve o tribünleri daha farklı hayal ediyorum.Evet ilk yarı fenerlilerin sesi çıkmamış olabilir ama ikinci yarı tribün olarak bizden ağır bastıklarını söylemememiz de gerçekten uzak olur.Bu sezon zor olur bu saatten sonra fakat seneye kesinlikle tribün grupları kale arkasında toplanmalı yada farklı çözümler bulunmalı .Top rakipteyken çok güzel tribünler ama top bizdeyken susup maçı izliyoruz en azından baskı altına alabilceğimiz kısa besteler söyliyebiliriz kartal gol gol gol,saldırsana gibi bayram havasına girceğimiz besteler maçın sonuna saklanmalı diye düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

Bu hafta puan farkını 11 ya da 12'ye çıkaralım da psikolojik üstünlük dibine kadar geçsin onlara.
15 hafta kalmış 9 puan fark var herhalde kopmadığını tek düşünen sensin :alala:

Çevrimdışı Erdemm

Bakarsın Sergen den sonra Mutlu da bir sürpriz yapar bu çirkef maymunlara  :lol:

Çevrimiçi Necmi

ah ulan talisca altıpastan kafayı vurdu atamadı.
çok attı bu sezon aynı yerden fener olunca bal var girmedi işte.
girse şimdi biz caps yapıyorduk fenere...
rövoşatası girseydi esas efsane olurdu

Çevrimdışı Erdemm

bizim işimiz bizim kendi maçlarımız yanlış anlaşılma olmasın sonra :)

espri babında...

Bakarsın Sergen den sonra Mutlu da bir sürpriz yapar bu çirkef maymunlara  :lol:

Marcelonun resmi hesabindan yaptigi paylaşım

En iyi takım !!! ⚪️⚫️⚪️⚫️
The Best team !!! ⚪️⚫️⚪️⚫️

Çevrimdışı tuncaboylu

15 hafta kalmış 9 puan fark var herhalde kopmadığını tek düşünen sensin :alala:

Yağmurlu havada su vermemek lazım bu kansızlara abi.  :bandit:

Medyada ve federasyonda lobi yapmaya yeltenecek tek bunlar var, iyice saf dışı kalsınlar.

Çevrimdışı sametbagan

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.Bu herkes için geçerlidir.Valla sinirim hala geçmedi sinirden televizyonu yumrukladım Allahtan kırılmadı

Geriden gelerek okuyorum.Tosiçin pozisyonu gerçekten acemice ama ortada bir hakem olmadığı için bütün bunlar oldu.Kimse anlatmasın yok sakin kalmalıydık filan

Orda ne tosiç sakin kalabilir ne de başka biri.Cenkin pozisyonunu dikkatli izlerseniz orda ayakkabısı çıkıyor yani faul bekliyor top ozide kalınca da hakem devam diyor

Ama nereye devam ileride adam yok ozi 5 kişiyi mi çalımlayacak dursana kardeşim hakem faul çalsın.İki dakkada cenki yedeğe yollamışsınız

Bizim en büyük hatamız da bu zaten hep biz profesyonel olacağız hakemi de yeneceğiz.Hep sakin kalacağız.En iyi futbolu oynayarak galip geleceğiz.

Kötü oynayıp yenince en çok eleştiriyi biz yapıyoruz.Ben hiçbir futbol taraftarının özellikle de renklilerin oyuncularının yaptığı çirkeflikleri eleştirdiğini görmedim.

Her şeyin bir kuralı var Türkiyede derbiler maalesef ki 98 yılından beri böyle oynanıyor.Ama biz ısrarla futbol oynamaya çalışıyoruz.

Olmuyor işte anlayalım artık ve oyunu kuralına göre oynayalım pislik yapalım çirkeflik yapalım.Oyuncumuzu kamuoyuna karşı yem etmeyelim

Arkasında duralım eğer bunları yapmazsak ilk derbi maçta aynı oyunlara maruz kalıp yine kızaran ve maalesef yenilen ve haksız olan biz olacağız.

Ha yok dürüst olalım tokat atana öbür yanağımızı da uzatalım diyorsanız oyuncularımızı yerden yere vurmaya devam edecekseniz siz bilirsiniz.

Küçükken mahallede kavga ederdik eve giderdik önce bi annemizden akşamda babamızdan dayak yerdik.Ama kimse sormazdı haklı mıyız değil miyiz diye

Baktım zaten dayak yiyorum ben de haklı da olsam haksız da olsam Allah ne verdiyse girişirdim.Nasılsa bana sorulmayacak ne olduğu ver Allah ver girişiyordum

Beşiktaşımıza yapılanda tamda budur.Hem rakipler dövüyor yetmiyor hakemler göz yumuyor o da yetmiyormuş gibi bi de taraftarlar vuruyor.

E o zaman bari tam dövelim de yediğimiz dayak araya gitmesin bundan sonra.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yağmurlu havada su vermemek lazım bu kansızlara abi.  :bandit:

Medyada ve federasyonda lobi yapmaya yeltenecek tek bunlar var, iyice saf dışı kalsınlar.
2003 2004 de 8 puan fark vardı ve hiç yenilmemiş oyun olarak da ezen bir takım vardı sonrası malum..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: