Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133655 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

bu onların görüp görebilecekleri son galibiyetti... biz her anlamda gelişmeye, buyumye devam ediyoruzz.. bu tecrubeler ders olarak kaznç hanesine yazıldığı takdirde onların yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır.....
Son Yapılan sözleşmeler bu açıklamanın tam tersi halini alıyor.
İki secenek var:
Ya rakiplerin kamilliginden istifade edip sampiyon olacaz yada Shakhtar gibi güce güç katip yola devam edip şampiyon olacaz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yine algının babası dönüyo su kolpa basında .

Cezalar , olaylar had safhada. Susmamamız lazım bu durumlara .

Sustukça ilerde ki maçlar için bunlar iyice zıvanadan çıkacaklar.  :akuma:

Çevrimdışı Necmi

yalnız lig maçı daha da önemli hale geldi fenerle.bu maçtan gerekli dersleri alıp o maça ölüm kalım maçı gibi aşırı gergin bir halde çıkmamamız gerek.işin pislik kısmında fenerle yarışamayız.saha içinde kalmalı tuzaklara düşmeden 1 gol atıp sahaya gömmeliyz bu iblisleri 
o maça şampiyon çıkacak takmayın kafanıza
onlarda şampiyonu yendik diye bu sene mutlu olurlar işte
sizde zırnık koklatmayacaksınız :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

tosic Cenk Oğuzhan profesyonel olsun, olsun da hakem de profesyonel olsun. dün Gabon'da final oynandı tertemiz maç yönetti hakem. Afrika'nın bile gerisindeyiz.
Ahlaksızlık, profesyonellik diye kutsandıkça biz feneri de gassarıya da yenemeyiz. Dün tosice gelene kadar persienin de Alperin de lens'in de sarı kart görmesi gerekirdi. Dünyanın Gabon'un da bile kurallar uygulanıyorken iş Beşiktaş'a gelince herkes maymuna bağlıyor. Tosic'in yerinde kim olsa dellenirdi. Ben duvarları tekmeledim. Profesyonellik sınırları bu kadarını kapsamıyor. İnsan adalet bulamayınca  hasmını kesiyor hırsından

Bende tekmeledim yumrukladım.Sen ben yaparız tosiç ya pa maz.
Acile yaralı götürüyorsun kan içinde doktor görüyor oy anam deyip bayılıyor.Hoş karşılarmıyız.Sen ben bayılırız doktor bayılamaz.Onun işi o.Tosiçin de işi futbol oynamak.Ve futbolda bunlar da var.(yanlış/yanlı hakem yönetimleri ,pislik yapan ahlaksız rakipler gibi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2017, 14:43:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
o maça şampiyon çıkacak takmayın kafanıza
onlarda şampiyonu yendik diye bu sene mutlu olurlar işte
sizde zırnık koklatmayacaksınız :bandit:
2 hafta sonra gs maçı bakalım ne polimler dönecek.
bu maç iki renkli için de önemli olduğu için sırt sırta vereceklerdir algıya başlarlar yakında.
önce şu iki maçı geçelim...

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı Tolga

Başkanın "Süt Kupası" tabiri doğru olmadı.

Yarın birgün hedefsiz kalıp kupayı almak için uğraşırsak ve kupayı alıp sevinirsek birileri de çıkıp hani zamanında böyle diyordunuz şimdi niye seviniyorsunuz der.

Ve buna cevap da veremeyiz.

Lig bizim için daha önemli deyip konuyu kapatması lazımdı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Selam,

Türkiye kupası elenilmesi gereken bir mecra idi, UEFA kupası gibi. Fener'e, hem de bu şekilde kumpasla elenilmesi kötü oldu. yoksa iyi oldu, inşallah UEFA'dan da eleniriz ilk turda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2017, 14:48:44
cenk tosun un golü şampiyonlar liginde grup aşamasının en güzel golü seçilmiş %39 oyla...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2017, 14:49:51

Yarın birgün hedefsiz kalıp kupayı almak için uğraşırsak ve kupayı alıp sevinirsek birileri de çıkıp hani zamanında böyle diyordunuz şimdi niye seviniyorsunuz der.

başkan belki duyum almıştır seneye kupanın ismi sütaş felan olursa hiç şaşırmam :lol:
o zaman süt kupası tabiri gerçekleşmiş olur :lol:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 14:52:34 ahmetemre ]
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

O kupayı alıp sevinirsek, desinler.

Çevrimdışı Tolga

O kupayı alıp sevinirsek, desinler.
Birgün hedefsiz kalınca seviniriz hiç öyle sevinmeyiz demeyelim her takımın taraftarı sezonu en azından 1 kupayla kapatınca mutlu olur. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iddialara gore Devre arasinda Koridorda Tosic , Rvp ye saldrmak istemiş

Marcelo , Skrtle kafa atmış

Mac sonuda Marcelo - Ozi , Alper - Skrtel dörtlüsü Yumruk yunruga kavga etmis Kavgayi Emniyet güçleri ayırmış...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'dan İnstagram Paylaşımı:

Bu mükemmel kulübün bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Her zaman ve daima Beşiktaş.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Tosiç minimum 2 maç ceza alacak.3 maç olursa Galatasaray maçında olmayacak. Oynadığı dakikalar itibarıyla Mitroviçi beğendim transfer olduğunda eleştirsek de risksiz düz basit oynuyor gibi gözüktü. Bu saatten sonra her maçı kazanma zorunluluğumuz var. Futbolcu topluluğunda herkesin taşın altına eline koyma zamanı. Aboubakarı ve Demba Ba'yı 4 gözle bekliyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Mac sonuda Marcelo - Ozi , Alper - Skrtel dörtlüsü Yumruk yunruga kavga etmis Kavgayi Emniyet güçleri ayırmış...
Oooo aferin aferin marselo, simdi gozume girdin. Otoparkta kistirmak lazimdi aslinda. Ozi insallah dovebilmistir, alperin zaten bir yumrukluk cani var.

Simdi rvo gevrek gevrek guluyordur icinden ama benim bildigim sirp tosic bunu sivilde yakalarsa cok fena yapar, once sunnet eder sonra dilini kopartir bunun.

Çevrimdışı Erdemm

operasyonun devamı olarak "hobbit"e söyletilen laflar bunlar.. rapor yazacak kişiye kadar devam edebilir bu işler.
PFDK'dan da kör göze parmak sokar gibi aleyhimize kararlar çıkabilir sahada olduğu gibi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar ve tekrar yeniliyorum seneye kadroda adını ilk yazacağınız kimsenin tereddütünün olmayacağı takıma liderlik edecek bir adam şart oğlu şart, tombaladan mı çıkartırlar Gomez gibi yoksa paraya mı boğarlar bilemiyorum ama bu gibi durumlara düşmemek için bu konu çok elzem. Dün resmen bi ara kafası kesik tavuklar gibi dolaştık ortalıkta, teknik direktörün kenardan katkısı bir yere kadar oluyor ama saha içerisinde şu an böyle bir adam yok bu tarz bir adam olmaya aday birisi de yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Tosiç minimum 2 maç ceza alacak.3 maç olursa Galatasaray maçında olmayacak. Oynadığı dakikalar itibarıyla Mitroviçi beğendim transfer olduğunda eleştirsek de risksiz düz basit oynuyor gibi gözüktü. Bu saatten sonra her maçı kazanma zorunluluğumuz var. Futbolcu topluluğunda herkesin taşın altına eline koyma zamanı. Aboubakarı ve Demba Ba'yı 4 gözle bekliyorum.

Mitroviçin oyununun kalitesi ortada ancak

Marcelonanın yedeği Mitroviç
Tosicin yedeği Ersan

Bu hafta değil ama 2hafta sonraya Ersanın dakika alacagını tahmin ediyorum

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Birgün hedefsiz kalınca seviniriz hiç öyle sevinmeyiz demeyelim her takımın taraftarı sezonu en azından 1 kupayla kapatınca mutlu olur. :)
10 tane kupa şampiyonluğunu 1 tane lig şampiyonluğuna değişmem  :)

Çevrimdışı Tolga

Büyük maç kazanmakta zorlanıyoruz bu eşiği aşmamız lazım artık.

En azından Gs ve Başakşehir maçlarını kaybetmememiz gerekiyor.

Çevrimdışı Tolga

10 tane kupa şampiyonluğunu 1 tane lig şampiyonluğuna değişmem  :)
Benim için de öyle ama sadece kupa hedefinin olduğu bir sezonda kupayı almak camiayı mutlu eder. Açıkçası bu sezon da kupayı almamızı istiyordum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zorlanmıyoruz değil kazanamıyoruz maalesef. Bu sene deplasmandaki Napoli maçı hariç kazandığımız büyük maç yok..
3 derbide 2 mağlubiyet 2 beraberlik
Başakşehiri de sayarsak 2 mağlubiyet 3 beraberlik. Bu maçların üçünü kendi sahamızda birisini de tarafsız sahada oynadığımızı da hatırlatırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

2 hafta sonra gs maçı bakalım ne polimler dönecek.
bu maç iki renkli için de önemli olduğu için sırt sırta vereceklerdir algıya başlarlar yakında.
önce şu iki maçı geçelim...

onu 3 hafta sonra düşünürüz önce karabük sonra akhisar her yendiğimiz maç bizi şampiyonluğa bir adım daha yanaştırıyor
3 malubiyet bile bizi şampiyon yapar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haklısın tolga ama şu da var, bu maçta hakem mahvetti ilk yarıda pek iyi oynamadık ama 0 şutları vardı.

Etiketler: