Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu onların görüp görebilecekleri son galibiyetti... biz her anlamda gelişmeye, buyumye devam ediyoruzz.. bu tecrubeler ders olarak kaznç hanesine yazıldığı takdirde onların yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır.....
yalnız lig maçı daha da önemli hale geldi fenerle.bu maçtan gerekli dersleri alıp o maça ölüm kalım maçı gibi aşırı gergin bir halde çıkmamamız gerek.işin pislik kısmında fenerle yarışamayız.saha içinde kalmalı tuzaklara düşmeden 1 gol atıp sahaya gömmeliyz bu iblisleri
tosic Cenk Oğuzhan profesyonel olsun, olsun da hakem de profesyonel olsun. dün Gabon'da final oynandı tertemiz maç yönetti hakem. Afrika'nın bile gerisindeyiz. Ahlaksızlık, profesyonellik diye kutsandıkça biz feneri de gassarıya da yenemeyiz. Dün tosice gelene kadar persienin de Alperin de lens'in de sarı kart görmesi gerekirdi. Dünyanın Gabon'un da bile kurallar uygulanıyorken iş Beşiktaş'a gelince herkes maymuna bağlıyor. Tosic'in yerinde kim olsa dellenirdi. Ben duvarları tekmeledim. Profesyonellik sınırları bu kadarını kapsamıyor. İnsan adalet bulamayınca hasmını kesiyor hırsından
o maça şampiyon çıkacak takmayın kafanızaonlarda şampiyonu yendik diye bu sene mutlu olurlar iştesizde zırnık koklatmayacaksınız
Başkanın "Süt Kupası" tabiri doğru olmadı.Yarın birgün hedefsiz kalıp kupayı almak için uğraşırsak ve kupayı alıp sevinirsek birileri de çıkıp hani zamanında böyle diyordunuz şimdi niye seviniyorsunuz der.Ve buna cevap da veremeyiz.Lig bizim için daha önemli deyip konuyu kapatması lazımdı.
O kupayı alıp sevinirsek, desinler.
Iddialara gore Devre arasinda Koridorda Tosic , Rvp ye saldrmak istemişMarcelo , Skrtle kafa atmışMac sonuda Marcelo - Ozi , Alper - Skrtel dörtlüsü Yumruk yunruga kavga etmis Kavgayi Emniyet güçleri ayırmış...
Tosiç minimum 2 maç ceza alacak.3 maç olursa Galatasaray maçında olmayacak. Oynadığı dakikalar itibarıyla Mitroviçi beğendim transfer olduğunda eleştirsek de risksiz düz basit oynuyor gibi gözüktü. Bu saatten sonra her maçı kazanma zorunluluğumuz var. Futbolcu topluluğunda herkesin taşın altına eline koyma zamanı. Aboubakarı ve Demba Ba'yı 4 gözle bekliyorum.
Birgün hedefsiz kalınca seviniriz hiç öyle sevinmeyiz demeyelim her takımın taraftarı sezonu en azından 1 kupayla kapatınca mutlu olur.
10 tane kupa şampiyonluğunu 1 tane lig şampiyonluğuna değişmem
Büyük maç kazanmakta zorlanıyoruz bu eşiği aşmamız lazım artık.En azından Gs ve Başakşehir maçlarını kaybetmememiz gerekiyor.
2 hafta sonra gs maçı bakalım ne polimler dönecek.bu maç iki renkli için de önemli olduğu için sırt sırta vereceklerdir algıya başlarlar yakında.önce şu iki maçı geçelim...