Cok rahattik mactan once, boyumuzun olcusunu aldik.
Herif topcu lazim, 3-4 tane. Mesela rvonun tosice yaptigi komboda duduk sesi geldigi an, 3-4 futbolcu o pislikin ustune kossa, tosic karambolde operasyonu yapardi. Bu hollandalilari sevmiyorum arkadas bunun bir ust modelini arsenal macinda iyi tekmelemislerdi mesela.
Tosic orda yalniz kaldi, az dikleneyim derken, herif bok cuvali gibi dustu. Hakem cok net kirmiziyi cikardi, fbli oyunculara kart gosterirken de boyl bonkor olsaydi koroglu kor, maci kopartirdik.
Simdi gelelim oguzhan efendiye. Sakin kafayla, cok da kizamiyorum cocuga ama be kardesim maystro diyoruz sana da azicik oyunu ve rakibi oku, hakem faul verecek, sen 10 kisisin, santrafora faul yapilmis o topu neden kullanmaya calisirsin, ne yapacaksin yani, messi golu mu atacaksin. Rvo sana bulasiyor, dagilma, dagit. Git vur topla karisik, gor sariyi rahatla sen de bosal, takim da bosalsin. Ne bileyim git kavga cikart, horozlanin. Sen histerik evlendirme programi kadini gibi azicik itilince hakeme kosmalsr, agzini kapamalar falan, ispiyoncu musun kardesim, tvye cikip beyanlar vermeler falan, cocuk musun ya?
Hakemin performansi igrencti, resmen dagilmisti, yazik kimin cocuguysa.
Daha macin basinda taliska pozisyonunda belli etti kendisini. Rvo nasil sahada kalir, akil almaz, gol sonrasi oguzhanin onune kayisi falan sari kart zaten, tribune dil uzatmalar, tangasini duzeltmeler falan.
Sonra o ozan tufanin tribune el hareketi neydi oyle?
Alper 7-8 tane faul yapti kart gormedi.
Senerin atilmamasi mucize.
Lens falan kimse demesin daha bu forumda boh gibi futbolcu, 50 sefer yazdim cins cins fauller yapan bir futbolcu diye.
Bizim takim yumusak kaldi azicik isin gercegi.
Senol hocaya saygi duyuyorum ama hatalari var. oguzhanin olmayacagi daha 20. Dakika belli oldu, devrede al oyundan sok tolgayi, cikar cenki sok nejipjani. Neyse taktik maktik islemezdi zaten.
Herkese butun camiaya ders olsun bu mac. Simdi fbliler cok sevindiler ama bir kez daha gelecek bu sezon onu unuttular mac oynanirken. Bu rvo nasil gelecek, ozan tufan nasil gelecek arenaya.