Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134756 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şimdi polyanna'yı oynayacağım belki ama ucuz yırtmış bile olabiliriz. Taraftar sahaya girdi, 3 yıl önceki gs maçı gibi olsaydı (ki olabilirdi ben öfkeden bilgisayarımı parçalayacaktım evde) fenerasyon gelişine sene sonuna kadar saha kapamayı yapıştırırdı. Zaten zor olan deplasman fikstürümüzün üstüne ev sahibi avantajımızı da yitirsek 2004 yılındaki gibi çökerdik ligi nerede bitirirdik kim bilir. Bu ******lar üzerimize oynamaya, operasyon yapmaya çalışacak, kendimizi ancak biz koruruz daha çok kenetlenmeliyiz. Ayrıca her işte bir hayır vardır bu maçta da Mitrovic'i kazanmış olalım. Abou ve Ba ile birlikte lig maçında bunları eleğe çeviririz sezon sonu da 3. yıldızla Aziz'in ağzına emziği veririz. Son olarak en büyük Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

LÜTFEN ARKADAŞLAR KENDİNİZE GELİN!
Bu bir oyundu amaçları samsunspor maçı gibi bizi ayrıştırmak bizi yıkmak.Ama bir olmalıyız oyuncularımızn ne kadar hataları olsada tribünler ne kadar bugün yetersiz kalsada bir olmalıyız.Bizim formamızı giyiyorlar biz bugün ruhsuz oyundan kaybetmedik kendi hırsımızdan hatalarımızdan hakem hatasından kaybetik.Birbirimizle ayrışmayalım tek yürek olalım Tosic hatalı olabilir olsun olan oldu Tosic bundan sonra yedek bekler veya daha dikkatli olur.Şenol hoca Talisca'yı çıkardı olan oldu bundan sonra başka bir tercih yapar.Cenk kötü oynadı ve yetersiz ama nabalım sezon sonuna kadar elimizde bu var yine destekleyecez.Sakin olup provakasyona gelmeyelim bende çok sinirlendim çok sövdüm ama bunu takıma zarar vermeyecek şekilde yapmalıyız.
Olanlar oldu bugün daha güçlü bir şekilde Beşiktaş diye bağırmalıyız!!!

Çevrimdışı İhsan

En düşük bilet 130 lira, bağırıp boğazını yırtacak taraftar maça gidemiyor. Tribün godomanlara kalıyor. Adam çoluk çocuk çekirdek alıp kale arkası tribüne geliyor bütün maç yatarak maçı izliyor. Burda da herkes çanak tutuyor. Yok kulüp para kazanmalıymış, yok eski düzen artık olmayacakmış da bilmem ne. Futbol bir kültürdür, popüler kültür ögesi değil. İşinize gelince halkın takımı demeyi biliyorsunuz, en düşük bilet 130 lira olunca ağzını açmıyorsunuz. Kimse kusura bakmasın asgari ücretin 1300 lira olduğu ülkede 130 lira bir 4 kişilik ailenin en az 1 haftalık boğaz parası. Kapitalist düzenin bir parçası olan bir takım istemiyorum. Tribün kültürü göz göre göre yok oluyor ancak burda über zeka arkadaşlar "para kazanılıyor, eski dönem yok, kimse kusura bakmasın para daha önemli" zihniyetinde devam ettikçe, Beşiktaş daha İNÖNÜ'de KENDİ EVİNDE 90 DAKİKA BOYUNCA 3 BİN KİŞİDEN KÜFÜR YEMEYE DEVAM EDER.

Alın tribününüzü başınıza çalın godomanlarla, beyaz yakalılarla doldurun orayı. Her maç çekirdek çitleyip, video çekerek izlesinler maçı.

Bu yazdığın uslub ile stada gidiyorsan gitme daha iyi...
Hem stada gidenlere hakaret ediyorsun, hemde ortalama 10 TLye maç izlediğimiz gerçeği hiçe sayıyorsun.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yigiter38

Biz bugünlere FEDA sezonundan beri üstüne koya koya geldik....Alın Teri ile geldik....bir maç kaybetmekle bütün bu oluşum yıpranmaz....ilk başta Şenol Hoca müsade etmez Başkan ve Yönetim etmez....biz taraftar olarak desteklemeye devam....bu sene Şampiyon olacağız.
Geçti artık Ertuğrul,Tigana,Rıza,Bilic,Samet,Carvalhal,Tayfur dönemleri.
Akkili ve Uyanık olmamız lazım

Çevrimdışı El Nino

Bu arada tribün cezası alırsak. Kupada çekilecek konu Beşiktaş olunca değişirmi ondan emin değilim.

Seyircisiz oynama cezasının infazının final müsabakasına denk gelmesi halinde bu müsabakada seyircisiz oynama cezası infaz edilmeyecek ve bir sonraki resmi müsabakada infaz edilecektir. Bu noktada, seyircisiz oynama ve saha kapatma cezalarının infazında profesyonel lig ve Türkiye Kupası müsabakaları ayrı kategori sayılacak ve her ceza kendi kategorisinde infaz edilecektir. Ayrıca infazı tamamlanmayan seyircisiz oynama cezaları disiplin kurulları tarafından lehe hüküm çerçevesinden re'sen yeniden değerlendirilecek.

Çevrimdışı caner.eryigit

Valla billahi insan katil olur bu sosyal medya nasıl birşeydir böyle fb muhabirleri neler yazıyor Allahım yarabbim en iyisi uyumak yapacak birşey Yok!

Çevrimiçi tolga1903

yasın kac la pasam diyosun dallama.

Üstad paşam demiş altı üstü dallama yakışıyor mu adamın haklı olduğu yerlerde var kusura bakma. Gs fb ve trabzonla oynadık üç maçın da ortak özelliği tribün yaptılar ve net sesini bastırdı 2bin kişi 40 bin kişinin. Özellikle şehir dışında ve öğrenciyseniz maça gitmek hele hele derbiye mali anlamda çok zor. Televizyondan izliyoruz ve insan kahroluyor kendi stadında küfür yerken. Tamam kulüp zor durumdaydı stad gelirini arttırmak gerekirdi bunun için de tribün profili değişmeliydi hepsine tamam ama bu bugün izlediğimiz şeyleri açıklamıyor. Kendimizi de eleştirmemiz gerek öyle değil mi?

Çevrimdışı El Nino

Biz bu sene derbi falan kazanamayız. Şampiyon olmak istiyorsak diğer maçlarımızı kazasız belasız atlatmalıyız. Talisca'yı da 1-2 maçta hemen göklere çıkardık ama son 2 maçtır sefilleri oynuyor.

Çevrimdışı El Nino

Maça giden taraftarlara hakaret etmekte güzelmiş. Neden siz gitmediniz öyleyse maça diye sorası geliyor insanın içinden? Yazıktır günahtır.

Çevrimdışı mylife1903

Biz bu sene derbi falan kazanamayız. Şampiyon olmak istiyorsak diğer maçlarımızı kazasız belasız atlatmalıyız. Talisca'yı da 1-2 maçta hemen göklere çıkardık ama son 2 maçtır sefilleri oynuyor.
Yo goklere falan cikartmadik bilakis guzel gomuyorum ben onu geldiginden beri.
Yanlis kadro secimi de vardi, dedik ama derbilerde supriZ yapmak lazim. Senol hoca yapamadi suprizi, gercek supris dickten geldi.

Ayrica fbyi takmiyorum mesaji veriyorsan standart kadronla oynuyorsan, standart oyununu da oynamakla yukumlusun

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Stada gidenlere laf etmiş bir arkadas bence az bile söylemiş!!!

Adam yanımızda 3-4 kisi Q7 yi kameraya cekiyo, bagırmıyo destk olmuyo bildiğin oturuyor. Bişey söyleyince orda kavga çıkıyor... Sonuc olarak arkadas haklı.

Bunu söylüyoruz arena acılığından beri ama herkes düzelir gözü ile bakıyor. Düzelmez , düzelmediği sürece biz tüm maclarda o 2 bin kişilik koyun sesini daha çok duyacagız.

DeStek olmayacaksan köstekte olma ...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu resmi yeni gördüm bu Pörsük ceza alıcak mı ? Ben hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı El Nino

Stada gidenlere laf etmiş bir arkadas bence az bile söylemiş!!!

Adam yanımızda 3-4 kisi Q7 yi kameraya cekiyo, bagırmıyo destk olmuyo bildiğin oturuyor. Bişey söyleyince orda kavga çıkıyor... Sonuc olarak arkadas haklı.

Bunu söylüyoruz arena acılığından beri ama herkes düzelir gözü ile bakıyor. Düzelmez , düzelmediği sürece biz tüm maclarda o 2 bin kişilik koyun sesini daha çok duyacagız.

DeStek olmayacaksan köstekte olma ...

Kimse Beşiktaş taraftarına hakaret edemez. Adam maça gitmiş bağırırız bağırmaz size ne arkadaş. Gece adamla yatağa mı gireceksin. Burda nasıl yönetimi eleştirmek yersiz ise taraftarı da eleştiremezsiniz. Kimsenin kimseye de köstek olduğu yok. Sapkın sapkın konuşmayın.

Çevrimdışı ProjectOrigin

şu (Hakaret Yasak)₅ güldürdük ya yazıklar olsun. bu maçta 9 kişi de kalsak yenilmemeliydik. kavşak ayı demeç veriyor fbtv.ye yanında da kezban ozan gelmiş sürekli saçını başını düzeltiyor ağzını burnunu yamultuyor ağzına burnuna sokuşturduğumun tipsizi şekilden şekle giriyor kavşak sonra ayı saygıdan falan bahsediyor ulan kavşak oğlu kavşaklar şu röportajında girdiğiniz şekilden sonra hangi yüzle saygı diyorsunuz şeref noksanları  :akuma:

şeneri bile attıramayan takımı ve taraftar profilimizi hala sindiremiyorum. hoca kesinlikle büyük maç hocası değil. taktik yönden çok zayıf. hani taktik maktik yok bambambam diyoruz ya işte bu = şenol hoca. 10 kişi kalmış takımın en ucunda ayağında top tutamayan adam geçemeyen cenk olur mu allah aşkına. koy babeli öne sola q7 sağa taliscayı at arkalarında da atiba ozzi sonra koy tolgayı çıkar oziyi biraz sonrada q7 talisca ikilisinin dirilik durumuna bak çıkar birini koy necip yada inleri. taktik maktik yok...

uyku yok bugün

Çevrimiçi Georgetown

Tosic'e laf eden arkadaşlar! Çıkın siz oynayın o atmosferde tahriklere küfürlere sert ve bilinçli yapılmış kartlık darbelere rağmen!!!!!
Tribünde 40bin kişi var ve onlara boş boş laf eden genç arkadaşlar! Ayıp ediyorsunuz!! benim şahsi fikrim ; kendi taraftarına renktaşına laf eden adam Beşiktaşlı değildir!!!
GURURLAN!

Çevrimdışı mellfred

Statü çok saçma kupada. Tosic in kırmızı lige yansıyor mesela. Çok saçma kim hazırladıysa. Başkan boşa süt kupası demiyor.
İyi oldu aslında mitrovic girsin artık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kimse Beşiktaş taraftarına hakaret edemez. Adam maça gitmiş bağırırız bağırmaz size ne arkadaş. Gece adamla yatağa mı gireceksin. Burda nasıl yönetimi eleştirmek yersiz ise taraftarı da eleştiremezsiniz. Kimsenin kimseye de köstek olduğu yok. Sapkın sapkın konuşmayın.

Bağırmıcaksa , destek olmucaksa gitsin sinema izlesin, cafede otursun cayını icsin. Sen orda hakemi , rakibi baskı altına almıcaksan ne diye geliyorsun ????

Gece yatak ne alaka onu anlamadım!!!

Çevrimdışı El Nino

şu (Hakaret Yasak)₅ güldürdük ya yazıklar olsun. bu maçta 9 kişi de kalsak yenilmemeliydik. kavşak ayı demeç veriyor fbtv.ye yanında da kezban ozan gelmiş sürekli saçını başını düzeltiyor ağzını burnunu yamultuyor ağzına burnuna sokuşturduğumun tipsizi şekilden şekle giriyor kavşak sonra ayı saygıdan falan bahsediyor ulan kavşak oğlu kavşaklar şu röportajında girdiğiniz şekilden sonra hangi yüzle saygı diyorsunuz şeref noksanları  :akuma:

şeneri bile attıramayan takımı ve taraftar profilimizi hala sindiremiyorum. hoca kesinlikle büyük maç hocası değil. taktik yönden çok zayıf. hani taktik maktik yok bambambam diyoruz ya işte bu = şenol hoca. 10 kişi kalmış takımın en ucunda ayağında top tutamayan adam geçemeyen cenk olur mu allah aşkına. koy babeli öne sola q7 sağa taliscayı at arkalarında da atiba ozzi sonra koy tolgayı çıkar oziyi biraz sonrada q7 talisca ikilisinin dirilik durumuna bak çıkar birini koy necip yada inleri. taktik maktik yok...

Hakem şartlanmış kardeş. Ne yapsan da bu maçı alamazdın. Şenol Güneş bu sezon büyük maçlarda fazla etkili değil orası kabul ama bu maç çok değişikti. Ayrıca Talisca falan demişsin ama bu maçta tek şut dışında ortada yoktu sürekli hatalı pas yaparak top kaybetti. Hakemin kararlarından sonra 10 kişi kalınca oyundan düştük. Tıpkı Dinamo Kiev maçı gibi.

Çevrimdışı kyiv

Süt kupasını takmayın. Şampiyon olacağız öyle de böyle de olacağız. Bakalım lig maçını yönetecek hakem bu kadar rahat olabilecek mi?

Ayrıca  noumanın tombala hareketinden sonraki hareket, melonun yaptığı hareket ve van persie nın hareket.Bu hareketler karşısında kulüplerin reaksiyonları. Sonuç: Allahıma şükürler olsun ki Beşiktaşlıyım

Çevrimiçi Georgetown

Bağırmıcaksa , destek olmucaksa gitsin sinema izlesin, cafede otursun cayını icsin. Sen orda hakemi , rakibi baskı altına almıcaksan ne diye geliyorsun ????

Gece yatak ne alaka onu anlamadım!!!
Real madrid taraftarıda gitsin mi sinemaya ? 100.000 (yüz bin) kişi 
GURURLAN!

Çevrimdışı El Nino

Süt kupasını takmayın. Şampiyon olacağız öyle de böyle de olacağız. Bakalım lig maçını yönetecek hakem bu kadar rahat olabilecek mi?

Ayrıca  noumanın tombala hareketinden sonraki hareket, melonun yaptığı hareket ve van persie nın hareket.Bu hareketler karşısında kulüplerin reaksiyonları. Sonuç: Allahıma şükürler olsun ki Beşiktaşlıyım

Umarım lige yansımaz mağlubiyet bu hafta. Yoksa çıkamayız işin içinden.

Çevrimdışı mellfred

Camia sessi sakin alırız şampiyonluğu diyordu iyi oldu aslında uyumayın elalem be pislikler peşinde

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tosic'e laf eden arkadaşlar! Çıkın siz oynayın o atmosferde tahriklere küfürlere sert ve bilinçli yapılmış kartlık darbelere rağmen!!!!!
Tribünde 40bin kişi var ve onlara boş boş laf eden genç arkadaşlar! Ayıp ediyorsunuz!! benim şahsi fikrim ; kendi taraftarına renktaşına laf eden adam Beşiktaşlı değildir!!!

Tamam bize 1.250 M € versin oynarız stoper . Tosic kadar oynarız emin ol .

Bu iş bu kadar kolay mı kardesım , sen koskoca Beşiktaş oyuncususun kendi sahanda adam senin üzerine oynuyor gel bana dalaş diyor.

Gitmiceksin üzerine, ne derse desin dönüp bakmıcaksın, ugrasmıcaksın.

Sonuc ortada , adamlar psikolojik olarak yendiler ve sonuca ulaştılar. Cıkın siz oynayın gibi laflarla olmuyo profesyonelllik.

Çevrimiçi Georgetown

Umarım lige yansımaz mağlubiyet bu hafta. Yoksa çıkamayız işin içinden.
Şenol hoca ve oyuncular bunun acısını karabükten çıkarır diye düşünüyorum. Lig'te takılacağımızı sanmıyorum
GURURLAN!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tosiç in başkasının akreditasyon kartıyla saha kenarında maçı izlediği için en az 8 maç ceza alma durumu oluştu... Buna müsaade edene de tosiç e de ağır yaptırım uygulamalılar...

ondan kurtulmamıza sevindim ama herif yattığı yerden parasını alacak... 2019 a kadar en az 2.5 m euro da sözleşmeyi kaptı milyonlarca taraftar umurunda sanki...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: