Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133482 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doganay

bizans oyunlari ile maci kaybettik malesef , insallah lig macinda rovansta acisini kotu cikaracagiz.

Çevrimdışı Librarius

Ben ikinci yarı küfür etmedim pek, defalarca izlediğimiz tiyatro oyunuydu çünkü.

Ta zamanında Serhat Akın'ın kapalıda gözümüzün önünde Ali Eren'i attırıp 2-0 kazandıkları maç geldi aklıma. (Yan hakem Enver Dölek'ti, hala unutmuyorum ismini)

Sonra Olimpiyat'ta Olcay'ı atttırıp 2-0 kazandıkları maç da geldi, hani Demba'nın kündeye gelip penaltı çalınmayan maç. (Bülent Yıldırım, Emre'cim vs)

Kırmızıların dakikaları bile aynı.

Mesela GS kendi evinde FB veya bize karsi kolay kolay eksik kalmaz, FB kendi evinde hic eksik kalmaz neredeyse. Nedense biz hem GS hem de FB'ye karsi cogu macta eksik kaliyoruz. Bunu oyuncularin tecrubesizligiyle aciklayamayiz. Tetikci hakemlerin marifeti bunlar.

Firat aydinus denen tetikci formasini cikarip sahayi terkeden ve daha sonra geri donen Emenike'ye sari bile vermemisti yanilmiyorsam.

Bu maçın da 2-0 biteceğini anladım, ama 1-0 bitti. Son dakikadaki golü veremedi seyirci korkusundan.

Arena'nın etkisi oldu o da heralde.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Necmi

Ya be sade bir taraftar olarak Ali Palabiyik'in tetikci oldugunu biliyorum, bizim yonetim bilmiyor mu?

FB lobisi Mete Kalkavan gibi durust ve iyi bir hakemi bitirdi resmen. Adamin kimyasini bozdular. Firat Aydinus ve Ali Palabiyik gibilere bizim bir sey yapamamamiz gercekten kabul edilemez. Bu tetikci oncelikle maca verdirilmemeliydi. Hadi verildi ve bizi katletti, o zaman en az 5 hafta dinlendirilmesini saglamak lazim.

Ne diyorsun abi var mi o gucumuz?
fırat o olaydan sonra kaç maçımıza verildi?
gücümüz varmı diyorsunda şu anda bizden daha güçlüsü yok farkında değilmisiniz.
Fırat Ali gibi hakemler fenerin tetikçisi değil TFF nin tetikçisi tff ne isterse ona göre düdük çalarlar.
bu veya başka maç biz devre dışı bırakılacaktık kupada en uygunuda bu maçdı.
Birileri böyle uygun gördü sıkıntı yok ben kupayı Başakşehirin alacağını düşünüyorum.
Bunlarıda yiyecekler yemeleride kolay biz çıksaydık bizi bundan sonra yemek o kadar kolay
olmayacaktı en müsait maç bu maçtı.
Elenmek bizim işimizede geldi yoksa finale kadar çıkacaktık ve çok yıpratıcı olacaktı tek üzücü olan
kendi sahamızda bunlara yenilmemiz oldu.
Daha geçen nazifoğlu federasyonda hiç gücümüz yok hiç bir şey yaptıramıyoruz demedimi o saftirik
içinden geldiği gibi konuşuyor ve doğru konuşuyor. Aziz kıyameti boşa kopartmıyor çünkü kurullardaki
etkili alanlarda güçlerini kaybettiler. Şu anda güçlü olan YD onun borusu ötüyor. Neyi uygun görüyorsa
o şekilde davranıyor diğer güçlü olanda Göksel Gümüşdağ Futbolu bunlar yönetiyor ve bence kurullarda hep Beşiktaşlılar
tarafından örgütlenmiş. Bu her zaman bizim lehimize karar çıkacak anlamı taşımaz ama bir gerçekte var
adil kalabilmeleri bile bize büyük avantajdır. kupa önemli değil ligde hakemler bizi doğramıyor.
ne olursa olsun YD nin tff başkanı olduğu bir yerde 2004 faciası yaşanmaz. Adamı her konuda yerden yere
vurabiliriz ama Beşiktaşlılığını sorgulamak kimsenin haddi değil. Zaten renkliler bu manuplasyonları
yapamadıkları için ağlayıp duruyorlar.

Çevrimiçi Mehmet57

Nouma'ya 7 ay verilmişti bakalım buna ne vericekler.

"G.tume kacmisti duzeltiyordum" der bu haysiyetsiz.

Rotterdam'da denk geldim, orda baya cok ugradigi bir lokanta var. Ayni yere bende cok giderim. Birdaha denk geldigimde omuzu vurup "körmüsün kardesim" bahanesiyle agiz burun dalacam.

Çevrimdışı doganay

"G.tume kacmisti duzeltiyordum" der bu haysiyetsiz.

Rotterdam'da denk geldim, orda baya cok ugradigi bir lokanta var. Ayni yere bende cok giderim. Birdaha denk geldigimde omuzu vurup "körmüsün kardesim" bahanesiyle agiz burun dalacam.

Gs dende biri gecen senelerde yapmisti da gecistiler hicbir ceza vermeden, bu sefer bunun ustune gidip seonu kapattirmaliyiz.
Ayrica Istanbul'da da gittigi restoranlar vs vardir , birine denk gelir muhakkak  :)

Çevrimdışı Necmi

Gs dende biri gecen senelerde yapmisti da gecistiler hicbir ceza vermeden, bu sefer bunun ustune gidip seonu kapattirmaliyiz.
Ayrica Istanbul'da da gittigi restoranlar vs vardir , birine denk gelir muhakkak  :)
daha beterini yapan fenerlilerde oldu hep üstü örtüldü bunların.

Çevrimdışı Necmi

Aboubakarın bu golü atarak Kameruna kupayı getirmesi çok iyi oldu.
çok yedek kalmıştı moralsiz dönecekti şimdi üst seviye moralle kendine
güveni tam olarak gelecek. Kim ne derse desin adam üst seviye maçların golcüsü.
zorluk derecesi yüksek maç olunca atıyor.
Kadromuzda avrupa şampiyonu ve Afrika şampiyonu hücum oyuncuları var.
UEFA maçlarında rakiplerin bakışını düşünün Beşiktaş kadrosuna :D
Barca nın sol beki Gerçekten rakip gözüyle çok tehditkar bir kadro
ayın 16 sında hapoel Beer-Sheva ile oynuyoruz. Beşiktaş kadrosuna rakip gözüyle bakın
Ligin lideri en çok gol atan takımı en az yiyenlerinden biri kadrosunda avrupa afrika kupası kaldırmış
tecrübeli oyuncuları var. Türkiyenin gol krallığında açık ara önde oyuncusu var.
Ben bile tırstım :evillol:

Çevrimiçi Georgetown

Aboubakarın bu golü atarak Kameruna kupayı getirmesi çok iyi oldu.
çok yedek kalmıştı moralsiz dönecekti şimdi üst seviye moralle kendine
güveni tam olarak gelecek. Kim ne derse desin adam üst seviye maçların golcüsü.
zorluk derecesi yüksek maç olunca atıyor.
Kadromuzda avrupa şampiyonu ve Afrika şampiyonu hücum oyuncuları var.
UEFA maçlarında rakiplerin bakışını düşünün Beşiktaş kadrosuna :D
Barca nın sol beki Gerçekten rakip gözüyle çok tehditkar bir kadro
ayın 16 sında hapoel Beer-Sheva ile oynuyoruz. Beşiktaş kadrosuna rakip gözüyle bakın
Ligin lideri en çok gol atan takımı en az yiyenlerinden biri kadrosunda avrupa afrika kupası kaldırmış
tecrübeli oyuncuları var. Türkiyenin gol krallığında açık ara önde oyuncusu var.
Ben bile tırstım :evillol:

abi zaten hepimiz Beşiktaşımıza rakip gözüyle baksak ne kadar iyi takım olduğumuzu anlayacağız. O zaman futbol için eleştirilerin biraz daha azalacağını düşünüyorum.
GURURLAN!

Çevrimdışı Necmi

abounun attığı gol ozinin attığı gole benziyor. ondan görmüştür.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ne zaman bir renklinin galibiyete ihtiyacı varsa yardımlarına koşuyoruz helal olsun.

Gram uyku yok hala.

Çevrimdışı Necmi

Ne zaman bir renklinin galibiyete ihtiyacı varsa yardımlarına koşuyoruz helal olsun.

Gram uyku yok hala.
boşverin kafaya takılacak bir maç değil esas odaklanmamız gereken yere odaklanalım

Çevrimdışı mylife1903

Cok rahattik mactan once, boyumuzun olcusunu aldik.

Herif topcu lazim, 3-4 tane. Mesela rvonun tosice yaptigi komboda duduk sesi geldigi an, 3-4 futbolcu o pislikin ustune kossa, tosic karambolde operasyonu yapardi. Bu hollandalilari sevmiyorum arkadas bunun bir ust modelini arsenal macinda iyi tekmelemislerdi mesela.
Tosic orda yalniz kaldi, az dikleneyim derken, herif bok cuvali gibi dustu. Hakem cok net kirmiziyi cikardi, fbli oyunculara kart gosterirken de boyl bonkor olsaydi koroglu kor, maci kopartirdik.

Simdi gelelim oguzhan efendiye. Sakin kafayla, cok da kizamiyorum cocuga ama be kardesim maystro diyoruz sana da azicik oyunu ve rakibi oku, hakem faul verecek, sen 10 kisisin, santrafora faul yapilmis o topu neden kullanmaya calisirsin, ne yapacaksin yani, messi golu mu atacaksin. Rvo sana bulasiyor, dagilma, dagit. Git vur topla karisik, gor sariyi rahatla sen de bosal, takim da bosalsin. Ne bileyim git kavga cikart, horozlanin. Sen histerik evlendirme programi kadini gibi azicik itilince hakeme kosmalsr, agzini kapamalar falan, ispiyoncu musun kardesim, tvye cikip beyanlar vermeler falan, cocuk musun ya?

Hakemin performansi igrencti, resmen dagilmisti, yazik kimin cocuguysa.

Daha macin basinda taliska pozisyonunda belli etti kendisini. Rvo nasil sahada kalir, akil almaz, gol sonrasi oguzhanin onune kayisi falan sari kart zaten, tribune dil uzatmalar, tangasini duzeltmeler falan.
Sonra o ozan tufanin tribune el hareketi neydi oyle?
Alper 7-8 tane faul yapti kart gormedi.
Senerin atilmamasi mucize.
Lens falan kimse demesin daha bu forumda boh gibi futbolcu, 50 sefer yazdim cins cins fauller yapan bir futbolcu diye.
Bizim takim yumusak kaldi azicik isin gercegi.

Senol hocaya saygi duyuyorum ama hatalari var. oguzhanin olmayacagi daha 20. Dakika belli oldu, devrede al oyundan sok tolgayi, cikar cenki sok nejipjani. Neyse taktik maktik islemezdi zaten.

Herkese butun camiaya ders olsun bu mac. Simdi fbliler cok sevindiler ama bir kez daha gelecek bu sezon onu unuttular mac oynanirken. Bu rvo nasil gelecek, ozan tufan nasil gelecek arenaya.

Çevrimdışı underworld

Tosic'e laf eden arkadaşlar! Çıkın siz oynayın o atmosferde tahriklere küfürlere sert ve bilinçli yapılmış kartlık darbelere rağmen!!!!!
Tribünde 40bin kişi var ve onlara boş boş laf eden genç arkadaşlar! Ayıp ediyorsunuz!! benim şahsi fikrim ; kendi taraftarına renktaşına laf eden adam Beşiktaşlı değildir!!!
Tosic deplasmanda mi oynadı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Cok rahattik mactan once, boyumuzun olcusunu aldik.

Herif topcu lazim, 3-4 tane. Mesela rvonun tosice yaptigi komboda duduk sesi geldigi an, 3-4 futbolcu o pislikin ustune kossa, tosic karambolde operasyonu yapardi. Bu hollandalilari sevmiyorum arkadas bunun bir ust modelini arsenal macinda iyi tekmelemislerdi mesela.
Tosic orda yalniz kaldi, az dikleneyim derken, herif bok cuvali gibi dustu. Hakem cok net kirmiziyi cikardi, fbli oyunculara kart gosterirken de boyl bonkor olsaydi koroglu kor, maci kopartirdik.

Simdi gelelim oguzhan efendiye. Sakin kafayla, cok da kizamiyorum cocuga ama be kardesim maystro diyoruz sana da azicik oyunu ve rakibi oku, hakem faul verecek, sen 10 kisisin, santrafora faul yapilmis o topu neden kullanmaya calisirsin, ne yapacaksin yani, messi golu mu atacaksin. Rvo sana bulasiyor, dagilma, dagit. Git vur topla karisik, gor sariyi rahatla sen de bosal, takim da bosalsin. Ne bileyim git kavga cikart, horozlanin. Sen histerik evlendirme programi kadini gibi azicik itilince hakeme kosmalsr, agzini kapamalar falan, ispiyoncu musun kardesim, tvye cikip beyanlar vermeler falan, cocuk musun ya?

Hakemin performansi igrencti, resmen dagilmisti, yazik kimin cocuguysa.

Daha macin basinda taliska pozisyonunda belli etti kendisini. Rvo nasil sahada kalir, akil almaz, gol sonrasi oguzhanin onune kayisi falan sari kart zaten, tribune dil uzatmalar, tangasini duzeltmeler falan.
Sonra o ozan tufanin tribune el hareketi neydi oyle?
Alper 7-8 tane faul yapti kart gormedi.
Senerin atilmamasi mucize.
Lens falan kimse demesin daha bu forumda boh gibi futbolcu, 50 sefer yazdim cins cins fauller yapan bir futbolcu diye.
Bizim takim yumusak kaldi azicik isin gercegi.

Senol hocaya saygi duyuyorum ama hatalari var. oguzhanin olmayacagi daha 20. Dakika belli oldu, devrede al oyundan sok tolgayi, cikar cenki sok nejipjani. Neyse taktik maktik islemezdi zaten.

Herkese butun camiaya ders olsun bu mac. Simdi fbliler cok sevindiler ama bir kez daha gelecek bu sezon onu unuttular mac oynanirken. Bu rvo nasil gelecek, ozan tufan nasil gelecek arenaya.

Ben bunlarla UEFA Avrupa liginde karşılaşmak istiyorum orda tarafsız yabancı hakem olucak görücem bunları o zaman.

Çevrimdışı 38life

Tepki olmazsa tekrar olur.

Çok net!

Çevrimdışı 38life

Öyle bir tepki göstermeliyiz ki aleyhimize olan bu durumu lehimize cevirmeliyiz. Bu olayı avantaj olarak kullanmalıyız. Ama bırakın böyle bir tepkiyi, tekrar yaşanmasına mani olacak bir tepki bile yok. Başkanımız maşallah çok efendi!

Çevrimdışı Liquidator

Onu bunu bilmemde Tosic cok amatörce bir hata yaptı. Van porsuk ona tekme tokat dalarken yahu sen nediye kalkıp onun üstüne yürürsün??? bu ne saçmalıktır?? orda senin yapacağın en doğru şey yerde yatmak ve rakibine en azı en azı sarıyı aldırman. Amma artistliyi iyi yapsa belkide kırmızı çıkardı. Pozisyonu 1000 defa izledim ve çıldırmamak icden bile degil. Onu mahalle futbolunda yaparlar kalkıp karşılık falan vermek. Gelelim gole, golden once faul var tamam, hakem orda avantaj oynatdı  Oguzhan kaptırdı bunuda anladık, Cenk niye artistlik yapıpda yerde oturuyor?? bu ne şımarıklık yahu?? Kalkıb orda topu alsa (top zaten ona geliyordu) atagmızın devamı gelirdi, amma ne oldu? golu yedik. Bu oyuncuların kart konusunda sert şekilde uyarılmaları lazım, benden olsa cezalarda verilmeli. Bu ne ya, kalkıb kafa atmak (deyib deymemesi önemli değil, önemli olan o hamleni yapması),  Cenk de uyarılmalı, yerlerde çok yatıyor. Hakemin üstün qayreti, Tosicin amatörlüyü yüzünden mac kaybedilmişdir. Geçmiş olsun. Bundan böyle stoperde Mitrovic oynamalı bence, dün zaten gördük kendisini. Çok sogukkanlı. Tosicin bir yerde yakacağı belliydi zaten.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 08:42:43 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz bu sene derbi falan kazanamayız. Şampiyon olmak istiyorsak diğer maçlarımızı kazasız belasız atlatmalıyız. Talisca'yı da 1-2 maçta hemen göklere çıkardık ama son 2 maçtır sefilleri oynuyor.
Biz farkli bir maçı mi izledik :alala:

Talisca dun maca gayet iyi basladi ilk yarida 3 Isabetli sut atti bir de Kale önünden disariya kafa vurdu , ilk yarıda takimin en iyilerinden biriydi nasil sefilleri oynadi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

iki ihraç bir 30 gün birde 7 gün nopost geldi bu gece moderasyonları sayamadım.
az sakin olun haddi aşan kelimeler sarfediliyor.

Abi Biraz musahama gosterseydiniz keske inanılmaz bir operasyon yapildi dun gece , Samsun macindaki operasyondan hiç bir farkı yoktu , duvarları yumrukladim Gece uyuyamadim sinirden..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz farkli bir maçı mi izledik :alala:

Talisca dun maca gayet iyi basladi ilk yarida 3 Isabetli sut atti bir de Kale önünden disariya kafa vurdu , ilk yarıda takimin en iyilerinden biriydi nasil sefilleri oynadi ?
Mış la muşla olmuyor Yunus Emre'cim. Cidden fişi çekecek oyuncu yok şu kadroda olsaydı şimdiye kadar 1 tane büyük maç kazanırdık kendi evimizde. Allahtan diğer takımlara karşı çok üstün oynuyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Biz bu sene derbi falan kazanamayız. Şampiyon olmak istiyorsak diğer maçlarımızı kazasız belasız atlatmalıyız. Talisca'yı da 1-2 maçta hemen göklere çıkardık ama son 2 maçtır sefilleri oynuyor.
adam takımın belki de en iyisiydi be , babel de talisca da çok iyiydi kırmızı karta kadar , bi düşün talisca en az 3 pozisyona girdi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Quaresma'nın fener tribünlerine tükürdüğü anı bir kişi bile yakalayamamış. Maça fotoğraf çekmeye gelen tayfa ulan ne beceriksiz insanlarsiniz. Maça geliş amacınız fotoğraf video çekmek ama onu bile beceremiyorsunuz.

tosiç çook acemice atıldı genç sübyan topçuda değil oysaki o pozisyonda yerde yat yuvarlan kıvran rvO ya sarı kart vermek için gelen hakemi kırmızıya sevket baygın numrası yap ama nerdee bizim bitirim delikanlı çıkıp atarlanıyor, haa şu var o atarlanmaya kadıköyde kırmızı veren hakem görmedik hiç birimiz, hatta sarısız yırtanları dahi gördük ama bizim takım hakemle oynamayı bilmiyor burası kesin mesela oğuzhan rvO sırtına vurduğunda öne doğru at kendini belini tut kıvran doktor çağır porsuğun sırtına vurduğunu gözüne sok hakemin. bu arada oğuzhan demişken kesinlikle hakemlik yapabilecek karakterde değil aslına bakarsak takımın tümünde kaptanlık yapabilecek bir karakter yok. atiba diyenler olabilir ama fazla beyefendi kaptanlık için.
Q7 olabilir kaptan ama bu tarz durumlar da direkt atilir oyundan oda sinrilerine hakim olamiyor

Formda ve ilk 11 de olsaydi G.Inler de bu Vasif var aslinda abi.. @tangaz

Çevrimdışı underworld

@mylife reyis , Tosic buçuktan tam etti mi ?

rakip oyuncuların terbiyesizliği... hakemin emirleri yerine getirmesi... bunlar alışık olduğumuz şeyler.

bu akşama dair akılda kalacak tek nokta taraftarın tepkisizliği.
Taraftar daha ne kadar tepki versin :alala:

Zor zaptoldu taraftar tribünde her pozisyonda muthis bir uğultu koptu bunlari ben Tv den rahat bir sekilde duydum taraftar macin içindeydi Fb li futbolcular da bundan etkilendi zaten etkilenmeyen maca talimatla cikan Kulaklarını tikayan kişi Küfür yasak Ali Palabiyikti

Etiketler: