Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149501 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doganay

Ben Talisca'nın sezon sonunda bizde kalacağına pek inanmıyorum açıkcası. Kiralanan oyuncular konusunda Mario Gomez'den sonra yönetim beni pek fazla tatmin etmedi. Türlü naneler döndü Mario Gomez transferinde. Yönetim Fiorentina için dava bile açacaktı daha ondan ışık yok. Bu yaz oldukça sancılı bir transfer dönemi geçireceğiz. Özellikle hücum hattında. Tahminim seneye Quaresma'da olmayacak.

Talisca 'nin sozlesmesi zaten 2 yillik dendi. Yani sezon sonu gitmiyor. Quaresma 7 mac daha yapinca sozlesmesi zaten otomatik uzayacak.
Fiorentina yada dava acilsada bisey yapamassin, sozlesmeye 1 milyona sattik yazdiysa biter olay. el altindan nekadar verdigini kanitlayamazsin tabi oyle birsey varsa
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 03:29:03 doganay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Hurmalık tırmalık bir şey yok:

Bu üçlünün hepsinin sözleşmesi 2018 yazında bitiyor.

Franco ile Miloseviç 500'er bin euro alıyorlar.

Çok zorda kalsan, toplam 1 milyon euro verip ikisinin de sözleşmesini feshedebilirsin.

Kaldı ki gerek de olmaz, maaşları düşük olduğu için bir yerlere gönderirsin rahatlıkla.

Rhodolfo da 1.4 alacak, alıcı bulamazsan maaşının yarısını verip ülkesine gitmesini isteyebilirsin.
Ben diyorumki elimizde zaten kontratı olan 5 stoper varken 6.sına niye kontrat verdik.Sebep?

Çevrimdışı mylife1903

Ben diyorumki elimizde zaten kontratı olan 5 stoper varken 6.sına niye kontrat verdik.Sebep?
Sebep? Vizonteleden demet akalin tonlamasiylan mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo’ya övgü yağmuru

Beşiktaş Dergisi’nin Şubat sayısında Marcelo Guedes’in kariyer öyküsü kitap haline getirildi.

Beşiktaş Dergisi’nin Şubat sayısında Marcelo Guedes’in kariyer öyküsü kitap haline getirildi. Siyah-beyazlı bazı futbolcuların, Marcelo ile ilgili görüşlerine de kitapta yer verildi. İşte oyuncuların görüşleri:

TOSİC: Marcelo, savunmada beraber oynanması keyif veren bir futbolcu. Defans hattında verimli işler yaptığımızı düşünüyorum.

FABRİ: Kişisel olarak Marcelo’nun oyun anlayışını çok takdir ediyorum. Onunla paslaşırken içim ferah, birbirimizi anlayabiliyoruz.

ÖMER: Onunla adeta abi-kardeş gibiyiz. Mutluluk saçan iyi bir insan ve gerçek bir profesyonel.

ADRİANO: Esprili, dışa dönük ve eğlenceli. Tüm bunlara rağmen saha içinde de bir o kadar disiplinli.

TOLGAY: Marcelo defans hattından bizlere oyuna daha fazla ofansif katkı sunabilmemiz adına muhteşem bir destek veriyor.

QUARESMA: Golcü olması DA Marcelo’nun bir stoper olarak en avantajlı yanlarından birisi. Çok güçlü.

OĞUZHAN: Üst seviyede konsantre oluyor. Hava toplarında eşsiz bir hakimiyeti var.

Haber Kaynağı: Milliyet
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi gokhans

Goal'e göre Beşiktaş tarihinin en iyi yabancı ilk 11'i
Sivok yerine johnsen , gomez yerine ferdinand  :ok:
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tuncaboylu

Sebebi söyledim zaten: O kontrat sahibi 5 oyuncudan 3 tanesinin seneye kadroda düşünülmemesi.

Orduya asker almıyoruz ki sadece sayı önemli olsun.

"3 tanesini kadroda düşünmediğimiz 5 tane stoperimiz var, oynattığımızı gönderelim" mi diyecektik?

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 09:32:01 tuncaboylu ]

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

Sebebi söyledim zaten: O kontrat sahibi 5 oyuncudan 3 tanesinin seneye kadroda düşünülmemesi.

Orduya asker almıyoruz ki sadece sayı önemli olsun.

"3 tanesini kadroda düşünmediğimiz 5 tane stoperimiz var, oynattığımızı gönderelim" mi diyecektik?
:D çok basit bir şey söylüyorum.
1.2 alacak tosiç yerine 500 bine oynaycak adamı tut kadroda hatta fatihi çıkar altyapıdan 4.5.tercih 500 bin TL ye o oynasın.

En az 4 stoper sart , 2 tanesi sene sonu gider

Rhodolfo ve Miloseviç Gider..

Tosic hem solbeki hemde Stoperi yedekleyecegi icin ve maliyeti dusuk oldugu için sozlesme uzatılması mantikli hamle bana göre..

:D çok basit bir şey söylüyorum.
1.2 alacak tosiç yerine 500 bine oynaycak adamı tut kadroda hatta fatihi çıkar altyapıdan 4.5.tercih 500 bin TL ye o oynasın.
O is oyle olmuyor işte Al Fatihi koy..

Milosevic - Rhodolfo - Franco örnekleri var ortada ki Tosic hepsinden cok daha iyi durumda..

Çevrimdışı Kalyoncu

Milosevic - Rhodolfo - Franco örnekleri var ortada ki Tosic hepsinden cok daha iyi durumda..
4. Ve 5. Tercih yazmış nesi olmuyor? Atınç kaçıncı tercih? Kaç lig maçında sahada gördün?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

demek ki @OrhanAker birkaç tanesinin kontratı bir şekilde sonlandırılacak  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

En az 4 stoper sart , 2 tanesi sene sonu gider

Rhodolfo ve Miloseviç Gider..

Tosic hem solbeki hemde Stoperi yedekleyecegi icin ve maliyeti dusuk oldugu için sozlesme uzatılması mantikli hamle bana göre..
Marcelo,mitro,rhodolfo var zaten ersan gelecek etti 4 gayet yeterli rotasyon.Tosiç? hiç sol bek yedeği felan deme ne pas verebilir,ne orta açabilir ki dağlara taşlara vurduğu topun hesabı yok.

Ersani seneye tekrar kiralayabilecekmiyiz acaba asil soru o ?

Ersan alinacaksa Tosice gerek kalmayabilirdi

Simdi soyle bir durum var

Stoper rotasyonu

Marcelo - Mitrovic

Ersan - Tosic olursa

Hem Ersan hemde Tosic sol ayak oldugu icin sikinti olur

Ama

Marcelo - Ersan

Mitrrovic - Tosic veya

Marcelo - Tosic

Mitrovic - Ersan olursa sikinti yok

4. Ve 5. Tercih yazmış nesi olmuyor? Atınç kaçıncı tercih? Kaç lig maçında sahada gördün?
Şöyle ki , Miloşeviç ve Franconun kupada Bile Zayif rakiplere karsi ne kadar kötü oldugunu canli canli görduk

Tosic Sorunsuz isini yapan bir oyuncu Atinc bu sezon daha forma alamaz zaten sezon sonu gidecek

Marcelo,mitro,rhodolfo var zaten ersan gelecek etti 4 gayet yeterli rotasyon.Tosiç? hiç sol bek yedeği felan deme ne pas verebilir,ne orta açabilir ki dağlara taşlara vurduğu topun hesabı yok.
Rhodolfo gidecek Neden anlamamakta israr ediyorsunuz :alala:

Boyle sorunsuz Bir oyuncu var ortada Ne kadar Solbek performansini begenmesekte Ismailden daha iyi oldugu kesin o bölgede , Hem Solbeki hemde Stoperi yedekleyecek belli performansi olan bir oyuncu , Eski Fiyattan Uzatilsaydi daha iyi olurdu tabii..

Çevrimdışı OrhanAker

Yahu Tosiçi nesta yaptınız başımıza.
Alan kontrolü,pozisyon bilgisi:0 (Aha konya maçı) , ayağı iyi değil,kafa topları eh işte,Hamleli mi ? kayarak alırsa alacak yoksa gitti pozisyon.

Bu adama niye 1.2 vereyim fatihi koy 500 bine o hataları fatih yapsın veya miloseviç yapsın.Zaten sınırlı sayıda maçta oynayacak.

Çevrimdışı underworld

Tosic 700 bin € 1+1 imzalasin.
Sayet diğer söylenen rakamlar olursa sezon sonu sağlam sol stoper yalan oldu demektir.
O yalan olursa Şampiyonlar Ligi gruptan çıkma işide yalan olur.

Çevrimdışı underworld

Yahu Tosiçi nesta yaptınız başımıza.
Alan kontrolü,pozisyon bilgisi:0 (Aha konya maçı) , ayağı iyi değil,kafa topları eh işte,Hamleli mi ? kayarak alırsa alacak yoksa gitti pozisyon.

Bu adama niye 1.2 vereyim fatihi koy 500 bine o hataları fatih yapsın veya miloseviç yapsın.Zaten sınırlı sayıda maçta oynayacak.
Sabriye el ense çekti,  lens'e çifte daldı, tankin önünde poz verdi diye kral ettiler adamı.

Çevrimdışı OrhanAker

Rhodolfo gidecek Neden anlamamakta israr ediyorsunuz :alala:

Boyle sorunsuz Bir oyuncu var ortada Ne kadar Solbek performansini begenmesekte Ismailden daha iyi oldugu kesin o bölgede , Hem Solbeki hemde Stoperi yedekleyecek belli performansi olan bir oyuncu , Eski Fiyattan Uzatilsaydi daha iyi olurdu tabii..
Tosiç ve sorunsuz :D
Rhodolfo gitmeyedebilir ki devre arasında gitmedi işte.

Çevrimdışı Akil Emre

Azizin ne kadar paraya ihtiyacı varsa Kupa maçında bile statü değişsin kombineler yeniden satılsın diye itiraz etmiş :lol:
Kendi grubu lider bitirse bunları duyma şansımız bile olmaz, işallah dahada dibi görürler de bizde batışlarını izleyip keyfimizi arttırırız :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Rholdolfo yok işte, anlatamıyorum heralde.  :bandit:

Rhodolfo yok. Nerede? Suya düştü. Su nerede? İnek içti.

Rhodolfo'yu en az zararla elden çıkarmaya çalışacağız.

Çevrimiçi emre_1978

@Yunus Emre Dökmeci Allah aşkına Tosiç sol beki yedekliyor deme yazacaktım, @OrhanAker yazmış zaten :)

Tosiç orta sahanın ortasını ne kadar yedekliyorsa sol beki de o kadar yedekliyor. Allah muhtaç etmesin orada oynatmaya. Kendimden çok Adriano'ya sağlık diliyorum.

Eğer gerçekten sözleşme uzatıldıysa niye uzatıldı demem, tek anlamadığım şu anda aldığı para teklif edildi de kabul etmedi mi Tosiç. Zam mı istedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Azizin ne kadar paraya ihtiyacı varsa Kupa maçında bile statü değişsin kombineler yeniden satılsın diye itiraz etmiş :lol:
Kendi grubu lider bitirse bunları duyma şansımız bile olmaz, işallah dahada dibi görürler de bizde batışlarını izleyip keyfimizi arttırırız :bandit:

Geçen sene aynı turda Kayserispor'la oynarken yeniden satmış mı kombineleri?

Cidden çok kötü durumdalar, artık mızrak çuvala sığmıyor.

Hani bize yakışacak bir davranış olsa sahaya çıkarlarken üzerinde Aziz resmi olan 100 dolarlık atalım sahaya diyeceğim de, bu herif onları da alıp döviz bürosunda bozdurmaya çalışır.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosiç ve sorunsuz :D
Rhodolfo gitmeyedebilir ki devre arasında gitmedi işte.

Yunus haklı, Tosiç sorunsuz.

Adamı geçen sene 5 maç sol bek oynattık, 10 maç kenara çektik,
En önemli Lizbon maçında stoper oynattık, 5 maç daha kenara çektik,
Erteleme maçında yine stoper oynattık, 5 maç daha kenara çektik.

Hiç bir sorun çıkarmadığı gibi, sSonra Alexis Akhisar'da sıvayınca son 4 maç stoper oynattık ve o şampiyonluk yolundaki en kritik maçlarda sahanın yıldızlarından biri oldu.

Bu kadar iyi bir profesyonel bu adam.

Ayrıca Rhodolfo gitmeye de bilir diye sözleşmesi biten adamı bedavaya elimizden mi kaçıralım?
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 11:00:49 tuncaboylu ]

Etiketler: