Miloseviç'in seneye sende kalıp kalmayacağı belli değil, adamın gittiği kulübün 1.2 milyon euro'ya satın alma opsiyonu var.
Tosiç, Miloseviç'ten çok daha iyi bir alternatif olduğunu kanıtladı, neden daha kötüsüne dönelim?
Seneye Ersan'ı kiralayıp kiralayamayacağın belli değil. Atınç zaten senin değil. Miloseviç'i kiralık gittiği takım alır muhtemelen.
Bunların üstüne Tosiç'i Trabzonspor'a, Fenerbahçe'ye ya da Galatasaray'a kaptırsan (ki emin ol alacaklardır), yaza yine 2 stoperle kalacaksın.
Yine aynı stresi yaşa dur.
Gerek yok, Tosiç iyi kötü tuttu işte, bu katkıyı alabileceğin kesin değil yeni transferden.
Sezon sonu Elimizde ; marcelo, mitro,rhodolfo kalacak ,tosic ile uzatsan da uzatmasanda transfer yapacaksın çok net bu.(dönecek milosevici saymıyorum daha kal dersen kalır)
Diyorumki elinde kontratlı 4 tane adam var zaten marcelo,mitro,rhodolfo,milo birde tosic ile uzattın etti 5 , 2 sini göndermeye çalışacaksın adım gibi eminim

(rhodolfo,milo) kaldı 3, yine transfer yapacaksın e ne anladım ben bu işten

Marcelo,mitro,milo,rhodolfoyu tut ersanı kirala bitsin bu iş.
Ersan gelmek isterse gelir onda sıkıntı yok hanımım çine alışamadı dedi geldi ağzını biraz tutsa bonservisini alacaktık belkide