Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151825 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bizim kara mamba gene yedek, ilk yarı 0-0 bitmiş, elensin gelsin orada da oynamıyor nasılsa, orada yedek oturacağına burada yedek otursun  :bandit:

Turnva pazar günü bitiyor zaten, kazansın da keyifli gelsin.

Çevrimdışı OrhanAker

Miloseviç'in seneye sende kalıp kalmayacağı belli değil, adamın gittiği kulübün 1.2 milyon euro'ya satın alma opsiyonu var.

Tosiç, Miloseviç'ten çok daha iyi bir alternatif olduğunu kanıtladı, neden daha kötüsüne dönelim?

Seneye Ersan'ı kiralayıp kiralayamayacağın belli değil. Atınç zaten senin değil. Miloseviç'i kiralık gittiği takım alır muhtemelen.

Bunların üstüne Tosiç'i Trabzonspor'a, Fenerbahçe'ye ya da Galatasaray'a kaptırsan (ki emin ol alacaklardır), yaza yine 2 stoperle kalacaksın.

Yine aynı stresi yaşa dur.

Gerek yok, Tosiç iyi kötü tuttu işte, bu katkıyı alabileceğin kesin değil yeni transferden.
Sezon sonu Elimizde ; marcelo, mitro,rhodolfo kalacak ,tosic ile uzatsan da uzatmasanda transfer yapacaksın çok net bu.(dönecek milosevici saymıyorum daha kal dersen kalır)
Diyorumki elinde kontratlı 4 tane adam var zaten marcelo,mitro,rhodolfo,milo birde tosic ile uzattın etti 5 , 2 sini göndermeye çalışacaksın adım gibi eminim :D (rhodolfo,milo) kaldı 3, yine transfer yapacaksın e ne anladım ben bu işten :D
Marcelo,mitro,milo,rhodolfoyu tut ersanı kirala bitsin bu iş.
Ersan gelmek isterse gelir onda sıkıntı yok hanımım çine alışamadı dedi geldi ağzını biraz tutsa bonservisini alacaktık belkide :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon sonu Elimizde ; marcelo, mitro,rhodolfo kalacak ,tosic ile uzatsan da uzatmasanda transfer yapacaksın çok net bu.(dönecek milosevici saymıyorum daha kal dersen kalır)
Diyorumki elinde kontratlı 4 tane adam var zaten marcelo,mitro,rhodolfo,milo birde tosic ile uzattın etti 5 , 2 sini göndermeye çalışacaksın adım gibi eminim :D (rhodolfo,milo) kaldı 3, yine transfer yapacaksın e ne anladım ben bu işten :D
Marcelo,mitro,milo,rhodolfoyu tut ersanı kirala bitsin bu iş.
Ersan gelmek isterse gelir onda sıkıntı yok hanımım çine alışamadı dedi geldi ağzını biraz tutsa bonservisini alacaktık belkide :bandit:

Rhodolfo yazın gönderilecek, kesin.

Zaten 2018'de sözleşmesi bitiyor ve Tosiç'in yeni sözleşmesinden bile fazla alıyor.

Miloseviç bize kal dedirtecek bir şey göstermedi, ama Tosiç gösterdi.

O yüzden Miloseviç'e kal diyeceğine Tosiç'e kal demen daha iyi, çünkü ne alacağını biliyorsun.

Bu adam geçen sene ne kadar iyi bir profesyonel olduğunu ve 10 hafta oynmasa bile 11. hafta katkı verebileceğini gösterdi.

Seneye stoper rotasyonu Marcelo-Tosiç-Ersan-Mitroviç şeklinde olur, gerisini de elden çıkarırız.

Çevrimdışı OrhanAker

Rhodolfo yazın gönderilecek, kesin.

Zaten 2018'de sözleşmesi bitiyor ve Tosiç'in yeni sözleşmesinden bile fazla alıyor.

Miloseviç bize kal dedirtecek bir şey göstermedi, ama Tosiç gösterdi.

O yüzden Miloseviç'e kal diyeceğine Tosiç'e kal demen daha iyi, çünkü ne alacağını biliyorsun.

Bu adam geçen sene ne kadar iyi bir profesyonel olduğunu ve 10 hafta oynmasa bile 11. hafta katkı verebileceğini gösterdi.

Seneye stoper rotasyonu Marcelo-Tosiç-Ersan-Mitroviç şeklinde olur, gerisini de elden çıkarırız.
Hadi gitmezse rhodolfo ile milo :D. Abuu daha franco var.. Hurmalar tirmaliyo işte :D neyse haydi iyi geceler uyuyacam :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hadi gitmezse rhodolfo ile milo :D. Abuu daha franco var.. Hurmalar tirmaliyo işte :D neyse haydi iyi geceler uyuyacam :D

Hurmalık tırmalık bir şey yok:

Bu üçlünün hepsinin sözleşmesi 2018 yazında bitiyor.

Franco ile Miloseviç 500'er bin euro alıyorlar.

Çok zorda kalsan, toplam 1 milyon euro verip ikisinin de sözleşmesini feshedebilirsin.

Kaldı ki gerek de olmaz, maaşları düşük olduğu için bir yerlere gönderirsin rahatlıkla.

Rhodolfo da 1.4 alacak, alıcı bulamazsan maaşının yarısını verip ülkesine gitmesini isteyebilirsin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Goal'e göre Beşiktaş tarihinin en iyi yabancı ilk 11'i
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mavi Tuna

Eğer doğru ise takım olarak gençleşmeye ihtiyacımız olduğu bir dönemde 32 yaşına gelmiş Tosiç ile 2+1 yıllık sözleşme yapmak ne kadar mantıklı?

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı abdusta

Karizmadan sonra
1 şampiyonda Afrikadanmı geliyor?

Aboubakarlı Kamerun finalde!!

Saygılar

Çevrimdışı Mahmut

Bir şeyi merak ediyorum, bizim finansal raporda finansman giderimiz 62.514.745 tl olarak gözüküyor 6 aylık olarak.
Bu sadece ödediğimiz faiz mi yoksa ana para+faiz mi, ana para+faizse kaçı faizdir mesela bunun? @Necmi abi yine direk seni mentionladım
ama bilen varsa mentiona gerek duymadan cevaplasın.
Edit: Büyük ihtimal ana para+faizdir ama o kadar çok borcumuz var ki olur mu olur diye düşündüm.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 00:12:41 Mahmut ]

Çevrimiçi Necmi

Twetter daki resimler fotoşok değilse tosiçle uzatılmış maalesef ,2020 ye kadar senelik 1.2 garanti ücret diyorlar ama kap gelmeden kesin diyemeyiz @Necmi
ben 1+1 diye duydum ama resmi açıklama gelsin görelim

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bir şeyi merak ediyorum, bizim finansal raporda finansman giderimiz 62.514.745 tl olarak gözüküyor 6 aylık olarak.
Bu sadece ödediğimiz faiz mi yoksa ana para+faiz mi, ana para+faizse kaçı faizdir mesela bunun? @Necmi abi yine direk seni mentionladım
ama bilen varsa mentiona gerek duymadan cevaplasın.
Edit: Büyük ihtimal ana para+faizdir ama o kadar çok borcumuz var ki olur mu olur diye düşündüm.

tam listeye bakmadım bizimkilerin hesaplaması nasıl bilemem tabi ama finansman gideri faiz, kur farkları komisyon vs giderleri belirtir ana para genel giderlere ayrı kalem olarak yazılır genelde. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer doğru ise takım olarak gençleşmeye ihtiyacımız olduğu bir dönemde 32 yaşına gelmiş Tosiç ile 2+1 yıllık sözleşme yapmak ne kadar mantıklı?

Gençleşme sindire sindire yapılmalıdır. Ayrıca bir tane genç stoperimiz var zaten.

2+1 demeye gerek yok bu sözleşmeye, Toriç'in +1'i alması için 2 senede 70 resmi maç oynaması lazım.

2019 yazında bitecek sözleşmesi, saçma bir anlaşma değil. Stoperler 34-35 yaşına kadar oynayabiliyorlar, ki Tosiç kendine iyi bakan bir adam.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bence cok mantikli. marcelonun yanina zaten saglam bir stoper alinacaktir sezon sonu, tosic ise mitrovic ile saglam bir yedek olurlar. ben tosicin agresif ve kavgaci kimligini cok seviyorum, takimda herzaman bir iki böyle topcu lazim. 2 sene önce olympiyat stadinda 60 bin taraftarimiz önünde veliyi 3-4 fenerli kıskaca alip bogzina yapisdiklarini hala unutamiyorum, cok fazla genclerle türkiye liginde birsey basaramazsin. tecrübeli topcularla herzaman sampiyonluga oynarsin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı doganay

Tosic hem stoperi hem sol beki yedekliyor, fizik ve gucune bakinca 33-34 yasinda biticek birine benzemiyor. O yuzden sozlesme uzatilmasi yanlis degil bence. Hemde bakarsiniz baskan sezon sonu bir yere 2-3 milyona satmis. Bedava serbest kalacagina suan uzatmak nerden bakarsan mantikli.

Çevrimdışı Mahmut

tam listeye bakmadım bizimkilerin hesaplaması nasıl bilemem tabi ama finansman gideri faiz, kur farkları komisyon vs giderleri belirtir ana para genel giderlere ayrı kalem olarak yazılır genelde.

O zaman yıllık 124m TL desek, toplam borç da alacaklar çıktığında 1,2 milyar tl olduğuna göre yüzde 10 faizle borç mu almış oluyoruz biz, bu normal mi? Bu konuyu bilmemle bağlantılı bir çıkarım yapmak istiyorum da onun için öğrenmeye çalışıyorum.
Edit: Bir de bu veri sadece BJK aş. nin verileri, acaba yıllık faize 124m tl+ derneğin yıllık faizini mi eklemeliyiz?
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 00:57:31 Mahmut ]

Çevrimdışı Mavi Tuna

Tosiç birkaç haftadır ciddi hatalar yapıyor. Bu hatalar devam eder ve bir iki maç canımızı ciddi anlamda yakarsa ve anlaşma da doğru ise buralar yangın  yerine döner. Tosiç'i hırsı, geçen seneki şampiyonlukta verdiği katkı ve oyun içinde rakip oyunculara karşı takım arkadaşlarını savunması gibi özelliklerini ile taktir etmek gerek. Sözleşme uzatılması ise benim açımdan soru işaretleri barındırıyor. Muhtemelen yedek amaçlı kulübe de dursun, maliyeti de çok olması   tarzın da düşünülmüştür. Bu anlam da mantıklı olabilir yoksa direk 11 oyuncu olarak diyorlarsa başımız ciddi anlamda ağrıya bilir. Bekleyip göreceğiz neler olacak.

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 01:00:50 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

O zaman yıllık 124m TL desek, toplam borç da alacaklar çıktığında 1,2 milyar tl olduğuna göre yüzde 10 faizle borç mu almış oluyoruz biz, bu normal mi? Bu konuyu bilmemle bağlantılı bir çıkarım yapmak istiyorum da onun için öğrenmeye çalışıyorum.
Edit: Bir de bu veri sadece BJK aş. nin verileri, acaba yıllık faize 124m tl+ derneğin yıllık faizini mi eklemeliyiz?

Sadece faiz olarak düşünme. örnek vereyim 100 bin kredi çektin 3 yıllık 130 bin geri ödemesi var onunla bitmiyor içine diyelim madde koymuşlar sağlık sigortası da yapmışlar sana ayda 100 tl kesiyorlar sonra ödeyemedin bir tane taksiti zamanında diyelim ona gecikme zammı geldi para bulamadın yastık altındaki dövizi bozdurmaya gittin dövizci senden komisyon aldı sonra onu başka banka ile gönderdin o banka havale ücreti aldı provizyon aldı öbür ay kartından nakit avans aldın komisyon kestiler vs böyle uzar gider şimdi senin kredi maliyeti  oldu 140.000 yani finansal giderin 40.000... 

Çevrimdışı Mahmut

Sadece faiz olarak düşünme. örnek vereyim 100 bin kredi çektin 3 yıllık 130 bin geri ödemesi var onunla bitmiyor içine diyelim madde koymuşlar sağlık sigortası da yapmışlar sana ayda 100 tl kesiyorlar sonra ödeyemedin bir tane taksiti zamanında diyelim ona gecikme zammı geldi para bulamadın yastık altındaki dövizi bozdurmaya gittin dövizci senden komisyon aldı sonra onu başka banka ile gönderdin o banka havale ücreti aldı provizyon aldı öbür ay kartından nakit avans aldın komisyon kestiler vs böyle uzar gider şimdi senin kredi maliyeti  oldu 140.000 yani finansal giderin 40.000...

Tamamdır hocam anladım senin anlatmak istediğini, faiz+ek giderler diyelim yani. Benim öğrenmek istediğim biraz daha reel rakamlar.
Kulübün ona göre futbol takımına yatırım yapması gerek, yani şampiyon olup gruptan çıkma hedefi için yapılacak yatırım ve bunun ek kazancı yerine borcu aşağıya indirip faiz yükünden kurtulmak bundan sonra doğru tercih olabilir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tamamdır hocam anladım senin anlatmak istediğini, faiz+ek giderler diyelim yani. Benim öğrenmek istediğim biraz daha reel rakamlar.
Kulübün ona göre futbol takımına yatırım yapması gerek, yani şampiyon olup gruptan çıkma hedefi için yapılacak yatırım ve bunun ek kazancı yerine borcu aşağıya indirip faiz yükünden kurtulmak bundan sonra doğru tercih olabilir.

mesleği bu iş olanlar(mali müşavirler,finansal dava avukatları,bankacılar, borsa veya şirket simsarları vs ) tabloyu inceleyip dönerlerse çok daha sağlıklı bilgi olur ben matbaa işletmecisiyim uzmanlık alanım değil daha bir sürü kalem vardır detay vardır. mesela bir gelir kalemini temlik edersin gider komisyon, geçmişe dönük dava kaybedersin yasal faizleri finansal gidere yazılır yönetici borç verir yasal faizi ile geri alır finansal gidere yazılır vs.

gs başkanı sadece 180 m faiz ödüyoruz diyordu mesela bizim ki %30 daha az ki başka kalemler de var içinde o paranın gelirimiz artık çok daha fazla önemli olan döndürebilmek borcu ve onu yapabilecek tek potansiyel bizde var ki bizim de çok iç açıcı değil o yüzden üst üste şampiyonluk (cl geliri) lar şart. stat da para getirir önümüzdeki sene sıfırdan kombine satılacak artık ondan sonraki sene ya da bir sonraki  localar tekrar çıkacak. fulya davası çözülür geçmişe dönük haklarımızı kazanabilirsek faizi ile (finansal gelir :D) yine fulya ile ilgili temlikler kalkarsa düzelmeye başlarız. zaten borcun bitmesi imkansız bir şey önemli olan 1 senelik gelire eşitlemek veya varlıklarının karşılığında %100 ün 1 e 1 in altına çekmek.

Çevrimiçi Necmi

şöyle düşün sadece şampiyonlar liginden gelen direk ve endirek gelirlerin toplamı 50 M€ gibi
bunun yanında TR ligi şampiyonluk gelirleriyle birlikte sadece şampiyon olduğun için kasana 250 M tl
giriyor. birde bunun en direk gelirleri var bilet satışlarındaki artış kartal yuvalarındaki gelir artışı sponsorlukta
cazibe merkezi olunması vs gibi şampiyonluk ve şl ye gitmek değerli yatırımını geri döndürüp kazanç olarakta
bütçeni doğrultuyor unutmamak lazım başarı yoksa gelirde yok başarı içinde yarışmacı kadroyu kurup muhafaza
etmek gerekiyor.
Bu seneki bütçemiz 450 M du sanırım şu anda kaba taslak bildiklerimizi hesapladığımızda gelirimiz 600 M u geçiyor
benim tahminim 800 leri zorlar gibi iki renklinin toplam gelirlerini nerdeyse ikiye katlayacağız.
Bundan sonra recete belli sportif başarı olmazsa olmaz bir durum gelirlerinin yarısı başarıyla geliyor

Çevrimiçi Necmi

mesleği bu iş olanlar(mali müşavirler,finansal dava avukatları,bankacılar, borsa veya şirket simsarları vs ) tabloyu inceleyip dönerlerse çok daha sağlıklı bilgi olur ben matbaa işletmecisiyim uzmanlık alanım değil daha bir sürü kalem vardır detay vardır. mesela bir gelir kalemini temlik edersin gider komisyon, geçmişe dönük dava kaybedersin yasal faizleri finansal gidere yazılır yönetici borç verir yasal faizi ile geri alır finansal gidere yazılır vs.

gs başkanı sadece 180 m faiz ödüyoruz diyordu mesela bizim ki %30 daha az ki başka kalemler de var içinde o paranın gelirimiz artık çok daha fazla önemli olan döndürebilmek borcu ve onu yapabilecek tek potansiyel bizde var ki bizim de çok iç açıcı değil o yüzden üst üste şampiyonluk (cl geliri) lar şart. stat da para getirir önümüzdeki sene sıfırdan kombine satılacak artık ondan sonraki sene ya da bir sonraki  localar tekrar çıkacak. fulya davası çözülür geçmişe dönük haklarımızı kazanabilirsek faizi ile (finansal gelir :D) yine fulya ile ilgili temlikler kalkarsa düzelmeye başlarız. zaten borcun bitmesi imkansız bir şey önemli olan 1 senelik gelire eşitlemek veya varlıklarının karşılığında %100 ün 1 e 1 in altına çekmek.
zaten giderlerini eşitler tekrar borçlanmazsan borçların vadeleri dolduğunda bitmiş olur.
böyle bir borç 2 yılda 3 yılda silinmez önümüzde on yıl var bu mali yapıyı korursak on yılda zaten sıfırlanıyor
mali yapıyı gelir açısından düzelttikce bu tarihi öne doğru çekeriz bunun için şampiyon olmak ve şl ye gitmek şart
bu şekilde 4 yıl götürsek borçsuz bir kulüp oluruz gibi geliyor bana
bu sene Beşiktaş adına muhteşem bir yıl geçirdik umalımki önümüzdeki 3-4 yılda bu senenin altına düşmeyelim
o zaman her şey çok daha güzel olacak

Çevrimdışı alimm

tosiç ile sözleşme yenilenmesine dair...

öncelikle ersan transferinin kısa süreli olmadığı düşüncesindeyim... ve bu olaydan da gayet memnunum... yerli statüsünde oynuyor olması avantajjj... sezon sonu itibaryle kadromuzda stoper için düşünülecek isimleri şöyle bi yazınca; marcelo, mitroviç, ersan kesin gözüyle bakılıyor.. dilerdim ki general bi sol stoper takviyesi ile meuhteşem 4lü stoper havuzu oluşturalım... lakin bu sözleşme yenileme ile yonetimin o general sol bek yerine tosiç'in düşünüldüğü görülmekte... yazın stoper transferi beklemiyorummm....
marcelo - mitroviç - ersan - tosiç lig için gayet yetrli....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

zaten giderlerini eşitler tekrar borçlanmazsan borçların vadeleri dolduğunda bitmiş olur.
böyle bir borç 2 yılda 3 yılda silinmez önümüzde on yıl var bu mali yapıyı korursak on yılda zaten sıfırlanıyor
mali yapıyı gelir açısından düzelttikce bu tarihi öne doğru çekeriz bunun için şampiyon olmak ve şl ye gitmek şart
bu şekilde 4 yıl götürsek borçsuz bir kulüp oluruz gibi geliyor bana
bu sene Beşiktaş adına muhteşem bir yıl geçirdik umalımki önümüzdeki 3-4 yılda bu senenin altına düşmeyelim
o zaman her şey çok daha güzel olacak

inş abi ama borç sıfırlanmaz hiçbir zaman gelir arttıkça ister istemez maliyet de artıyor kontratları yukarı çekmeye başladık bile q7 ve tosiç son örnekler tolgay ve ozi de olacak deniyor onların ki doğru hamle olur o ayrı. önümüzdeki sene de ffp var aslında ama 18-19 sezonunda ki inş 2 şampiyonluk daha eklemiş olacağız kadro bizi tatmin etmeyecek. hatta önümüzdeki sene için bile etmeyecek kaleye diyecez handanovic, stopere rakitsky 30 m diyecekler başkan 15 e alır  :D kanat diyecez 10 m yarmolenko işte yok forvete Falcao,Mandzukic 10-15 vs (Huntelaar  :evillol:)  almak da zorunda kalacaz 5 sene cl ye gidip üst üste gruplarda takılmak olmaz başlayacaz eleştirmeye çeyrek finallik yarı finallik kadro diye  :tabe:

Çevrimdışı El Nino

Ben Talisca'nın sezon sonunda bizde kalacağına pek inanmıyorum açıkcası. Kiralanan oyuncular konusunda Mario Gomez'den sonra yönetim beni pek fazla tatmin etmedi. Türlü naneler döndü Mario Gomez transferinde. Yönetim Fiorentina için dava bile açacaktı daha ondan ışık yok. Bu yaz oldukça sancılı bir transfer dönemi geçireceğiz. Özellikle hücum hattında. Tahminim seneye Quaresma'da olmayacak.

Çevrimdışı El Nino

Etiketler: