Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153256 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

zaten quaresma sürekli arkaya alakasız orta açıp bütün atakları öldürüyor diye tepki veriyordum ilk yarı
şimdi oynanan 3 maçta quaresma daha az topla buluşuyor ama etkisi 3-4 kat arttı.
çünkü arkaya yaptığı ortalar artık dağa taşa gitmiyor ters kademedede etkili kanat oyuncusu oldumu
kaymaklı kadayıf oluyor. Birde quaresma daha az yoruluyor ve çok daha oyunun içinde kalabiliyor.

Rakipler onceden Quaresma disinda kalan kanat oyuncumuzu pek takmiyordu. Quaresma'ya uclu baski yapip sindirmeye calisiyorlardi. Simdi Babel ve Talisca da oldugu icin Quaresma bos kaliyor. Zaten onu goren hemen diagonal paslar atiyor. Demem o ki artik cok tehlikeli bir takimiz. Rakip kimi tutacagini sasiriyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

1+1 (2ci sene belli maç sayısı oynaması halinde uzar) veya 2+1(3cu yıl opsiyonu klube ait)
anlaşma bu şekilde oldu.

saygılar

Ya usta su Yasaklı Link'da loserbahcelileri cildirtan Abdusta sen misin?

Çevrimdışı enesbjk

Ya usta su renkli linki yasak'da loserbahcelileri cildirtan Abdusta sen misin?
Aynen ben de gördüm onu, saygılar yazmadığı için buraya yazmadım.

Çevrimdışı Librarius

Caktirmadan Besiktas bize dick'i tutturdu demeye getiriyor her mesaji. :)

Çevrimdışı tangaz

ne olacak bu fenerbahçenin hali yaaa  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün burada okadar konuştuk FIFA Hakan Çalhanoglunu 4 Ay Futboldan MEN etmiş sezonu kapatti..

Sebebi 2010 da Ts ye imza attiktan sonra Gidip Karlsruheye imza atmasiymis , Ts dava acmis ve kazanmis , Calhanoglu ayrica Ts ye 100.000 € da tazminat ödeyecekmiş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic'le yapılan sözleşme makul süreli.
Sene sonunda sözleşmesi bitiyordu, şimdi 2019'a kadar bizimle.
1.2 milyon biraz fazla gibi, ama 2 senedir ucuza oynadığı için bir zam mı haketmişti.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

1.2 milyon biraz fazla gibi, ama 2 senedir ucuza oynadığı için bir zam mı haketmişti.

Stoperde normalde 4.veya 5.tercih olması gereken adama fazla.Gereksiz bir kontrat verdik bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün burada okadar konuştuk FIFA Hakan Çalhanoglunu 4 Ay Futboldan MEN etmiş sezonu kapatti..

Sebebi 2010 da Ts ye imza attiktan sonra Gidip Karlsruheye imza atmasiymis , Ts dava acmis ve kazanmis , Calhanoglu ayrica Ts ye 100.000 € da tazminat ödeyecekmiş..
Hep söylüyorum, bu Almancı futbolcuların babaları menajerliklerini yapıyor ve çoğu Anadolu çomarı.

Dün @tangaz'la konuştuğumuz ve anlatmaya calıştığımız şeyin sebeplerinden biri bu işte. Bu futbolcuların menajerliklerini Raiola ya da Mendes gibi simsarlar yerine çomar babaları yaptıkları için Premier League'den yüksek teklifler bulamıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoperde normalde 4.veya 5.tercih olması gereken adama fazla.Gereksiz bir kontrat verdik bence.
Tosic sene sonunda bedava gitse ve Ersan'ı tekrar kiralayamasak, en az 3-4 milyon gömmek gerekecek yeni stopere.

1.2 abartı değil. 1 idealdi, 200 de 2 senedir ucuza oynadığı için verilmiş

Çevrimdışı mylife1903

Hangi link o, bi uye olayim hele

Çevrimdışı mellfred

Hep söylüyorum, bu Almancı futbolcuların babaları menajerliklerini yapıyor ve çoğu Anadolu çomarı.

Dün @tangaz'la konuştuğumuz ve anlatmaya calıştığımız şeyin sebeplerinden biri bu işte. Bu futbolcuların menajerliklerini Raiola ya da Mendes gibi simsarlar yerine çomar babaları yaptıkları için Premier League'den yüksek teklifler bulamıyorlar.

ÇomAr kısmına katılıyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Tosic sene sonunda bedava gitse ve Ersan'ı tekrar kiralayamasak, en az 3-4 milyon gömmek gerekecek yeni stopere.

1.2 abartı değil. 1 idealdi, 200 de 2 senedir ucuza oynadığı için verilmiş

3 ,4 milyona çıkmadan da dünya da tosic den iyi oynayacak adam çok rahat bulunur :D

Çevrimdışı tangaz

tosiçle sözleşme yanilenmesi demek yaza stoper almayacağız demek. uzun bi aradan sonra ilk defa transfer döneminde stoper bakmayacağız. benim kanaatim yanlış hamle olduğu şeklinde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Hangi link o, bi uye olayim hele

abi haber ver beraber üye olalım orda güsel bi takım çalışması yapalım  :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

abi haber ver beraber üye olalım orda güsel bi takım çalışması yapalım  :bandit:

aslında toplu bir harekat yapılabilir  :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

3 ,4 milyona çıkmadan da dünya da tosic den iyi oynayacak adam çok rahat bulunur :D

3 senedir bulamıyoruz.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

tosiçle sözleşme yanilenmesi demek yaza stoper almayacağız demek. uzun bi aradan sonra ilk defa transfer döneminde stoper bakmayacağız. benim kanaatim yanlış hamle olduğu şeklinde...

Sırf şu yazdığın detaydan dolayı bile doğru hamle olduğunu düşünüyorum abi. :tabe:

Çevrimdışı OrhanAker

3 senedir bulamıyoruz.  :bandit:
Ya abi tosic duracağına milosevic dursun kenarda ne fark edecek zaten 4.5.tercih olacak bu adamlar.
Marcelo mitro milosevic rhodolfoyu gönder bir tane adam al işte tosic ile uzatsan yaza yine transfer yapacaksın zaten rhodolfonun yerine.
Ersanı hiç katmıyorum hesaba ersanı kiralarsan transferede gerek yok.
Marcelo, mitro ,ersan,milosevic her türlü götürür seni ligde.Elinde adam varken tosice niye kontrat bağlarsın?

Çevrimdışı underworld

Tosic haberleri gerçek değil diye dua ediyorum.

Çevrimdışı levitate

A Spor'da eski maçlar var babam eskiden acımazdınız 4-5 tane sokuştururdunuz bize dedi mutlu oldum nedense :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya abi tosic duracağına milosevic dursun kenarda ne fark edecek zaten 4.5.tercih olacak bu adamlar.
Marcelo mitro milosevic rhodolfoyu gönder bir tane adam al işte tosic ile uzatsan yaza yine transfer yapacaksın zaten rhodolfonun yerine.
Marcelo, mitro ,ersan,milosevic her türlü götürür seni ligde.Elinde adam varken tosice niye kontrat bağlarsın?

Miloseviç'in seneye sende kalıp kalmayacağı belli değil, adamın gittiği kulübün 1.2 milyon euro'ya satın alma opsiyonu var.

Tosiç, Miloseviç'ten çok daha iyi bir alternatif olduğunu kanıtladı, neden daha kötüsüne dönelim?

Seneye Ersan'ı kiralayıp kiralayamayacağın belli değil. Atınç zaten senin değil. Miloseviç'i kiralık gittiği takım alır muhtemelen.

Bunların üstüne Tosiç'i Trabzonspor'a, Fenerbahçe'ye ya da Galatasaray'a kaptırsan (ki emin ol alacaklardır), yaza yine 2 stoperle kalacaksın.

Yine aynı stresi yaşa dur.

Gerek yok, Tosiç iyi kötü tuttu işte, bu katkıyı alabileceğin kesin değil yeni transferden.

Çevrimdışı OrhanAker

Uefa kriterleri , borçlar cart curt deyip böyle gereksiz kontratlar verirsek burnumuz boktan çıkmaz bitmez bu borç.Daha sağlıklı planlar şart.

Çevrimdışı underworld

Maaş yükümuz 30 -35 milyonu geçmemeli.
Kim daha fazlasını istiyorsa basın bi tarafına tekmeyi.

Çevrimdışı tangaz

bizim kara mamba gene yedek, ilk yarı 0-0 bitmiş, elensin gelsin orada da oynamıyor nasılsa, orada yedek oturacağına burada yedek otursun  :bandit:

Etiketler: