Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144420 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Tosic ile de 2 yıllık uzatıyoruz..
Bugünlük bu kadar yeter bunları hazmedelim dur Berat.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yine mantıklı.

Tosiç'in sözleşmesini uzatması için 16 (hadi bu haftasonunu da say, 15) resmi maçta daha forma giymesi gerekiyor, yoksa yazın serbest kalacak.

Yeni bir stoper alınırsa, o kadar maçta daha oynatmamız zor olur.

Çevrimdışı mylife1903

balotelli/nice : 13 maç 10 gol her 77 dk.da 1 gol atmış  :bandit:
Abi tam kivaminda suan. Son macta bir kirmizi gordu of aman. Bu fransizlar resmen irkcilik yapiyor herife. Git al gel, abu da yedekler cezali oldugu maclarda.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu yine mantıklı.

Tosiç'in sözleşmesini uzatması için 16 (hadi bu haftasonunu da say, 15) resmi maçta daha forma giymesi gerekiyor, yoksa yazın serbest kalacak.

Yeni bir stoper alınırsa, o kadar maçta daha oynatmamız zor olur.
Tosicle uzatmakmı mantıklı? Sol bek için Adriano ve Caner var. Stoper için Rhodolfo,Marcelo,X,Milosevic. İkisinide oturtturmayı düşünmüyormuyuz Milosevic otursun.

Çevrimdışı levitate

Takım emeklilerin takıldığı kahvehanelere döndü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yazın transfer sezonundayiz kimleri göndereceğiz!
başlığına hazır olalım...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Önümüzdeki 2 yıl boyunca Tosic'le beraber topu kayarak almaya çalışırken tehlikeli yerde faul yapma keyfi...
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadaslar bazen anlayamiyorum ben sizi. 3 tane oyuncu sattik diye porto falan yaptiniz takimi, baskan da havaya girdi, portonun santraforuna kalkisma yapti.

Burasi besiktas, bu duzen boyle gelmis boyle gider. Ben genc oyunculari seviyorum ama hicbir turk gencine de guvenmiyorum, beyin bedava ve akillari hepsinin baska yerde. Biz buyuk takimiz belki gencler unuttu aon 12-15 sene cok travma yasadik ama biz buyuk takimiz.
Burasi subyan yurdu degil. Bir iki tane cok yeteneklo genc oyuncu alinabilir karsi degilim ama ben yasli takimi severim. Zamaninin milani gibi.

Turk futbolcular arasinda aman aman fark yoktur hic irfancan falan aglamaya gerek yok, bi poh olmaz ondan daha gecen gun izledim fb macinda. O yasta fark koyan oyuncu cikar her maci alir. Sifo mehmet kahramanmarassporu tek basina 1.lige cikarmisti. Irfancan ne yapmis.
Oynayacaksa bizim gencler oynar, gidip g nc futbolcuya yatirim yapmaya gerek yok.

Biizm icin kistas sampiyonluktur her sene sampiyonluktur. Burasi genclerbirligi degil, istikrar sonucu basarinin gelecegi bir kulup degil burasi.

Besiktas kotu yonetildi, cins cins transferler ve kulubun parasi ic edildi. Fikret baskan da sacma sapan isler yapti. Besiktas azicik iyi yonetildigi zaman cikar sampiyon olur.

Birasi subyan yetistirme yurdu degil. Baskan da cok ostiyorsa gider bir takim alir, orda yetistirir genc futbolculari

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 3 haftadır foruma girmiyordum iyiki girmiyormuşum ne kadar doğru bi karar verdiğimi farkettim.

ŞAmp liginden elenme üstüne fb beraberliği ve kasımpaşa mağlubiyetiyle beraber herkes yine takıma vurmaya başlamış..

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosicle uzatmakmı mantıklı? Sol bek için Adriano ve Caner var. Stoper için Rhodolfo,Marcelo,X,Milosevic. İkisinide oturtturmayı düşünmüyormuyuz Milosevic otursun.
Miloseviç'i unutun. 1 milyon euro satın alma bedeliyle kiraladık adamı.

İyi oynarsa zaten alırlar, oynamazsa zaten bize de yaramaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Yıllık 700 binden 1+1 uzatilmali

Çevrimdışı Necmi

@Serhat Akkaya gelmeden yazayım da, ben bunu da anlamıyorum.

3-4 maç daha oynarsa sözleşmesi zaten 2018'e kadar otomatik olarak uzamayacak mı?

Niye yeni sözleşme öneriyoruz o zaman?
gelemez bir süre dinlenmeye aldım düşünsün biraz önce saygılı olmayı öğrenecek ondan sonra burda yazacak :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Yahu arkadaslar bazen anlayamiyorum ben sizi. 3 tane oyuncu sattik diye porto falan yaptiniz takimi, baskan da havaya girdi, portonun santraforuna kalkisma yapti.

Burasi besiktas, bu duzen boyle gelmis boyle gider. Ben genc oyunculari seviyorum ama hicbir turk gencine de guvenmiyorum, beyin bedava ve akillari hepsinin baska yerde. Biz buyuk takimiz belki gencler unuttu aon 12-15 sene cok travma yasadik ama biz buyuk takimiz.
Burasi subyan yurdu degil. Bir iki tane cok yeteneklo genc oyuncu alinabilir karsi degilim ama ben yasli takimi severim. Zamaninin milani gibi.

Turk futbolcular arasinda aman aman fark yoktur hic irfancan falan aglamaya gerek yok, bi poh olmaz ondan daha gecen gun izledim fb macinda. O yasta fark koyan oyuncu cikar her maci alir. Sifo mehmet kahramanmarassporu tek basina 1.lige cikarmisti. Irfancan ne yapmis.
Oynayacaksa bizim gencler oynar, gidip g nc futbolcuya yatirim yapmaya gerek yok.

Biizm icin kistas sampiyonluktur her sene sampiyonluktur. Burasi genclerbirligi degil, istikrar sonucu basarinin gelecegi bir kulup degil burasi.

Besiktas kotu yonetildi, cins cins transferler ve kulubun parasi ic edildi. Fikret baskan da sacma sapan isler yapti. Besiktas azicik iyi yonetildigi zaman cikar sampiyon olur.

Birasi subyan yetistirme yurdu degil. Baskan da cok ostiyorsa gider bir takim alir, orda yetistirir genc futbolculari
kesinlikle katılıyorum anca bir Emre Mor bulursun 10 M€ vermeye değer görürsün risk alırsın onun dışında
Beşiktaş yetiştirme yurdu değil. Yarışmacı takım ve yarışmacı takım tavrı göstermeli. zaten taraftarıda böyle
19 yaşında çocuğun antrenmanda tolgayı sakatladı diye sülalesi kalmadı bunları yaşadık. Tabi 17-18 yaşında bir
yeteneğede 10 M€ çıkarıp vermek yürek ister. Bruma olayında gs ile yıllardır dalga geçiliyor mesela

Çevrimdışı mylife1903

gelemez bir süre dinlenmeye aldım düşünsün biraz önce saygılı olmayı öğrenecek ondan sonra burda yazacak :bandit:
@Serhat Akkaya nin boslugunu @Armağan Bozkurt ile doldurmak lazim.

@tangaz reis kos polyannalar kalkisma yapip sayica esitlemisler bizi.

@Serhat Akkaya yi etkisiz hale getirmisler

Çevrimdışı Necmi

Takım emeklilerin takıldığı kahvehanelere döndü
kimmiş onlar takımın şu anda en yaşlıları en fazla sorumluluk alan ve takımı taşıyan insanlar
esas yatanlarda genç olanlar.

Çevrimdışı Kalyoncu

Miloseviç'i unutun. 1 milyon euro satın alma bedeliyle kiraladık adamı.

İyi oynarsa zaten alırlar, oynamazsa zaten bize de yaramaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamların transfere harcadığı paralar o kadar yüksek değil almazlar diyende sendin karar vermelisin. :)

Çevrimdışı mylife1903

kesinlikle katılıyorum anca bir Emre Mor bulursun 10 M€ vermeye değer görürsün risk alırsın onun dışında
Beşiktaş yetiştirme yurdu değil. Yarışmacı takım ve yarışmacı takım tavrı göstermeli. zaten taraftarıda böyle
19 yaşında çocuğun antrenmanda tolgayı sakatladı diye sülalesi kalmadı bunları yaşadık. Tabi 17-18 yaşında bir
yeteneğede 10 M€ çıkarıp vermek yürek ister. Bruma olayında gs ile yıllardır dalga geçiliyor mesela
Altyapiyi yeniden dizayn etsinler karsi degilim. O cocuklara ingilizce, rusca falan ogretsinler ikinci bir spor yaptirsinlar, butun gun tesislerde kalsin o cocuklar.
Besiktasa yakisan birer birey olsunlar, oynayip oynamamalari muhim degil.
Simdi quaresmayi, atibayi, tosici 40 yasina kadar tutacak baskan kulupte galiba bu da iyi bunlari ogretmen yapsinlar o cocuklara, antrenor degil. Futbolcu oldular, oynarlar olamadilar toplumun icinde kaybolup gitmesinler.

Besiktas boyle bir sosyal proje yapsin, bize bu yakisir, spor enstitusu kursunlar nevzat demirde. Koy enstituleri gibi.

Burasi sabir yuvasi, subyan parki degil. Genc nesiller azicik bu kotu yonetimlerden kkoreldiler, unuttular besiktasin buyuklugunu. Artik hakemlerle bile problemimiz kaldi, bizim yukselisimiz basliyor.

Yasli takim olsun, gec form tutar ama dalgalanma yasamaz, koyar geceriz 25. Haftadan sonra.

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk defa bizim stadımızda olan bir maç'ı izlemicem bugün.

Çevrimdışı Necmi

İlk defa bizim stadımızda olan bir maç'ı izlemicem bugün.
biraz daha kaşımaya devam edersen çok uzun süre forumada giremeyeceksin
bir mesajın silinmekle yetinildi istersen orda dur. @cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Antalya başkanı Kerim Frei ile görüştüklerini açıklamış. Eto'o + 6 milyon euro'ya alsınlar.
Lig maçlarında hic arayan soran yok

Kupa maclari gelince Hadi Frei Hadi Frei  :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

bu ülkede amaç direkt şampiyonluk olduğu sürece bunun harici herşey başarısızlık olarak görüldüğü sürece özellikle 3 büyükler asla genç oyuncu yetiştirip parlatamaz. oyuncuda potansiyel olsa da olmaz.

biz ozy'yi ne zaman yetiştirdik, feda sezonunda. yani bizden bu sene birşey olmaz dediğimiz bir sezonda.

bu konuda Şenol hoca 1 numaradır ama o bile oynatmıyor, oynatamıyor.
Başakşehir oynatıyor çünkü baskı yok.

Beşiktaş'da oynamasını zor görüyorsa Başakşehiri tercih edebilir, adamın amacı kulüp için futbolcu fabrikası imajı yaratmaksa doğru kararı vermiş. Üç büyükler genç yetenek yiyen bir fabrikadır aynı zamanda.
Bize gelseydi şans bulurmuydu yu da bilmiyoruz, Başakşehirdeki performansı sayesinde gördük bunu.

Çevrimdışı murat baltacı

Babel,balotelli,eto üçlüsü alinabilirse çok güçlü hucüm hattimiz olur rahat rahat şampiyonluğu yururuz. Gerektiginde abouyu kanatta kullanır etoyu forvet arkasi yapar balotelliyi tek forvet oynatiriz kanadın birindede babel yada q7 oynar rakipleri delik deşik ederiz.

Yönetim umarım şampiyonluğu riske atıp ıdare edecek takviyeler yapmaz gerekli hamleleri kaliteli oyuncular alarak yaparlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

kimmiş onlar takımın şu anda en yaşlıları en fazla sorumluluk alan ve takımı taşıyan insanlar
esas yatanlarda genç olanlar.

Bu sene iyi olabilirler ama seneye ne olacakları belli değil abi çok güvenmemek lazım. 30 küsür yaşlarındaki oyunculara 3-4 yıllık kontratlar vermek cidden tuhaf
bipbipbupbup

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma' ya 2+1 sözleşme veriyoruz bunun bi senesi ya oynar ya oynamaz muamma. Şuanda bile ligde anadolu takımı topçularını geçemiyor süratini kaybetti. Sadece aklı kaldı o da kullanmak isterse kullanıyor. Sonumuz hayır olsun ne diyelim.

Etiketler: