Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149709 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ilaç  :bandit:
ismaeli yaza yaza fbye kakaladim bu raketciyi de yaza yaza getirecem
Ozel haberimi tekrar gireyim

Çevrimdışı mylife1903

25-30 milyon TL zaten para değil ki bizim gibi bir kulüp için :)
Para falan degil zaten, borc borc.

Bu arada balojan dun gemileri yakti, deportovi sonrasi ikinci yuklemeyi niste yapsinlar, gamyonu nevzat demire kadar ben kullanirim.

Çevrimdışı tangaz

Yimbej mi otus mu karar ver yahu bu potansiyel araligi genis gibi olmus,

Maas araligi genis yimbej de olabulu otus da olabulu

26.487.500 yeni türkiye lirası benim benzin parama yetmez bu para  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

26.487.500 yeni türkiye lirası benim benzin parama yetmez bu para  :bandit:
Senin motor buyukmus abi, sen hibrit bi araba al, stada gider gelirsin

Çevrimdışı tangaz

Senin motor buyukmus abi, sen hibrit bi araba al, stada gider gelirsin

borç yiğidin kamçısıdır bizim için önemsiz paralar bunlar başkan dün tv.de çek ç.k derken açıkladı zaten eskiden 70 milyon dolar gelirimiz vardı şimdi 200 milyon ama borcumuz aynı bizim borcumuz bitmez dedi. bu cümlenin alt açılımı daha çok bakar vakaları görürsünüz demektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Keyiflendim simdi bir kadro yapayim

Fabri
Beck pepe raketci adri
          Ozzi atiba
Karijma lopez babel
            Balojan

Ohhh mis kirmizi kart vara bas parayi borclar kapanir sene sonuna.

Çevrimdışı KUMANOVALI

yiğit hele yiğit

yap et getir onu  :ok:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 raketçiyi başkan yöneticiler vbvb dahi dillendirmeden ilk sen ortaya atmıştın önermiştin değil mi?

Çevrimiçi Necmi

25-30 milyon TL zaten para değil ki bizim gibi bir kulüp için :)
ne kadar gereksiz bir yorum biz geçen sene gomezide aynı paralara aldık gol atamasaydı
ne olacaktı aynı yorumları yapacaktınız. Ama attı kahraman oldu.
Bu bir risk cv ye baktığında gomez daha kötü görünüyordu başarılı olamamış ciddi sakatlıktan çıkmış
bir oyuncu alındı riske girildi ve tuttu bunu yaparken bravo ha tutmadıysa tu kaka alanı eleştir.
bu saçma ve sığ bir düşünce değilmi? ya tutsaydı şimdi ligde 8-10 tane bıraksaydı.
o verdiğin parayı tamamen kişisel attığı gollerle şl de geri verdi kulübe zaten napoliyi yenerken mutluydun değilmi
grupta şansımız son maça kadar taşındığında zevkten köşe olmuştun biz napoi maçını alamasaydık şimdi
uefaya bile kalamıyorduk bilmem farkındamısın bu saatten sonra uefadan kasaya koyacağın her kuruşta o napoli galibiyetinin
sonucu her şeyi ince ince düşünüyorsun ya işte bunlarıda ince ince düşün o zaman
nasıl ama senin yerden yere vurduğun bir oyuncunun orda attığı kader golü belkide senin uefa kupasında
yürüyüp gitmeni sağlayacak bunlar hep rastlantı bunu önceden planlayamazsın ama kesin bir şey varsa asla erken konuşmayacaksın
şu forumda erken konuşmalarından dolayı sürekli ters köşe olmaktan bıkmadınmı.
Biz geçen sene uefadan elenirken forvetimiz gomezdi on numarada sosa unutmamak gerekiyor bunu
sadece şl de verdiği katkı bile aldığını hakettirdi ona.

Çevrimiçi Necmi

yaza yaza yanlışlıkla fenere götürtmede senin bu totemler çok ters tepiyor
tam etki alanına girecek uyuya kalıyorsun :bandit:

Çevrimdışı atalay

34 - 30 - 31 - 30 - 32 - 33 - 33 - 30 - 26 - 34 - 25 - 33 - 27 - 30 - 34 - 26. Bunlar Lost'taki uğursuz sayılar değil. Bugünkü Beşiktaş kadrosunun ana rotasyonundaki oyuncuların gelecek sezon ki yaşları. Kısa, orta, uzun vadeli planlama? Asset oyuncu? Transfer sirkülasyonu ve yumuşak geçiş?
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 13:24:27 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne kadar gereksiz bir yorum biz geçen sene gomezide aynı paralara aldık gol atamasaydı
Bu bir risk cv ye baktığında gomez daha kötü görünüyordu başarılı olamamış ciddi sakatlıktan çıkmış
bir oyuncu alındı riske girildi ve tuttu bunu yaparken bravo ha tutmadıysa tu kaka alanı eleştir.
bu saçma ve sığ bir düşünce değilmi? ya tutsaydı şimdi ligde 8-10 tane bıraksaydı.
o verdiğin parayı tamamen kişisel attığı gollerle şl de geri verdi kulübe zaten napoliyi yenerken mutluydun değilmi
grupta şansımız son maça kadar taşındığında zevkten köşe olmuştun biz napoi maçını alamasaydık şimdi
uefaya bile kalamıyorduk bilmem farkındamısın bu saatten sonra uefadan kasaya koyacağın her kuruşta o napoli galibiyetinin
sonucu her şeyi ince ince düşünüyorsun ya işte bunlarıda ince ince düşün o zaman
nasıl ama senin yerden yere vurduğun bir oyuncunun orda attığı kader golü belkide senin uefa kupasında
yürüyüp gitmeni sağlayacak bunlar hep rastlantı bunu önceden planlayamazsın ama kesin bir şey varsa asla erken konuşmayacaksın
Biz geçen sene uefadan elenirken forvetimiz gomezdi on numarada sosa unutmamak gerekiyor bunu
Ben şu aşamada aldığı paranın karşılığını veremediğini düşünüyorum, varsayımlar üzerinden de konuşmuyorum verilerle konuşuyorum. sen 3.3 milyonu hak ediyor diyorsun bu yazdıklarınla, elinizde tutunduğunuz bir tek CL var biraz da ligden bahsetsen mesela? neden 15 maçta 2 gol atabildiğinden?  Madem Şampiyonlar liginde bu kadar başarılı ligde başka çocuklarla mı oynuyor bu çocuk?
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 13:24:45 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

34 - 30 - 31 - 30 - 32 - 33 - 33 - 30 - 26 - 34 - 25 - 33 - 27 - 30 - 34 - 26. Bunlar Lost'taki uğursuz sayılar değil. Bugünkü Beşiktaş kadrosunun ana rotasyonundaki oyuncuların gelecek sezon ki yaşları. Kısa, orta, uzun vadeli planlama?
30.5 yapıyor, bir dönemin Milan'ı olma yolunda hızla ilerliyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

34 - 30 - 31 - 30 - 32 - 33 - 33 - 30 - 26 - 34 - 25 - 33 - 27 - 30 - 34 - 26. Bunlar Lost'taki uğursuz sayılar değil. Bugünkü Beşiktaş kadrosunun ana rotasyonundaki oyuncuların gelecek sezon ki yaşları. Kısa, orta, uzun vadeli planlama? Asset değer? Transfer sirkülasyonu ve yumuşak geçiş?
Günü kurtaralım da gerisi önemli değil mantığı tam gaz devam...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi girelecek risk var girilmeyecek risk var. gomez sakatlanirsa risk aldik olmadi, olur. Abuyu almak ise bile bile lades, parasini falan gectim yanlis transfer. Bizim ihtiyacimiz olan oyuncu degil.

Bu sampiyonlar liginde su kadar gol atti su kadar para kazandirdi olayini polyanna@tuncaboylu baslatmisti. Abi senin elestirdigim tek fitbolcu karijma da abu kadar para kazandirmistir clde, der biri simdi.

Mesela risk soyledir, balotelliyi alir getirirsin, golleri siralar, girdigin riskin karsiliginda sampanya icersin ya da kirmizilari siralar dizini doversin.

6 milyon yuro edecek bir oyuncu degil abubakar ayrica bile bile lades ve yanlis transfer, isterse 30 tane gol atsin bu cocuk yanlis transfer, kendisinin bir sucu yok, iyi de bir cocuga benziyor, normal bir sozlesme yaparsa kalsin cocuk, tam sevdigim tip futbolcu belki 2-3 seneye gelisim kaydeder.

Baskan benben ben ve hep ben dedigi icin bu abu transferinin butcesi baskana yazar. Bir suru yanlis transferi var simdi yazacam butun yanlis transferleri yonetimi elestirmiyoruz olacak.

Almadiklari bir ozer hurmaci kaldi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben şu aşamada aldığı paranın karşılığını veremediğini düşünüyorum, varsayımlar üzerinden de konuşmuyorum verilerle konuşuyorum. sen 3.3 milyonu hak ediyor diyorsun bu yazdıklarınla, elinizde tutunduğunuz bir tek CL var biraz da ligden bahsetsen mesela? neden 15 maçta 2 gol atabildiğinden?  Madem Şampiyonlar liginde bu kadar başarılı ligde başka çocuklarla mı oynuyor bu çocuk?
Geçen sene uefa'dan da senin o burada korumak için göğsünü siper ettiğin kaptanımız yüzünden elendik daha önceki sene UEFA'dan elendiğimiz gibi ve sonrasında şampiyonluğu kaçırdığımız gibi, ama biz burada gömücüyüz siz Beşiktaş aşığı. Kavramları birbirine karıştırıp insanlara bazı şeyleri yaftalayıp sonra hedef tahtası haline getiriyoruz, ben her konuşmam da veri sunuyorum öne, alternatif sunuyorum boşa da yazmıyorum, Basın sözcün çıkıp açıklama yapmak zorunda kalıyor o muhteşem forvet yüzünden opsiyonu var satın almadık diye, şimdi çıkıp Abou bunu görünce muhteşem forvet muhteşem performansına yenilerini mi ekleyecek? Gerçi şimdi sen bu yüzden de gelip bizi suçlarsın ya dur bakalım..
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 13:31:35 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

kapanan takımlara karşı quaresma etkili değil bizim sıkıntımız forvetlerin hava hakimiyetinin vasat olması
orta sahadanda kimse yok hava hakimiyeti olan sonuç onlarca orta gol yok
quaresma sürekli orta yapıyor rakip kapandığında kutuya girmesi lazım geçen biri diyordu
ceza sahası  dışından en çok gol atan takımmışız bunun nedeni belli

işte bu yüzden günlerdir talisca forvette değerlendirilsin yazıyorum ama kimse dinlemiyor. (tabi forvet alınmayacaksa)
bence bu adamda forvet özellikleri fazlasıyla mevcut.

Çevrimdışı tuncaboylu

polyanna spor mode on...

porto satıcı abubakar kalıcı ee pekii biz bu gol atamayan golcüyü istiyormuyuz? alıcımıyız halen tüm kusurlarına rağmen? mesela sen 15 haftada 2 gol atmış golcüye güvenip kadro planlaması yaparmısın? yaparsan işsiz bir td olursun belki arkan sağlamsa tv.de program yaparsın en fazla. yok porto 1/3üne bonservisini verirmişte bakar yarı maaşa oynarmışta...

polyanna sizi görseydi imrenirdi size neden ben değil de onlar die ağlardı hatun  :D

Polyanna'lık bir şey yok.

Almak istemezsen almazsın zaten.

Ligin ikinci yarısında 2 derbide 3 gol atar, üstüne şampiyonluk da gelirse; taraftar alınsın diye kampanya bile düzenler.

Çevrimdışı alimm

Babel - benservissiz
Sanmıyorum ama eto da olursa o da takas falan, bonservissiz
Rakitsky için 8 istiyolarmış. 4 şimdi 4 de sezon sonu ver
Babel eto rakitsky ile kapat ara transferi :)
Ffp de baki
Ne güzel be basit hesap dimi :)

mümkünse arada boyko'yu da verelim hesaptan düşsünler...   :claps:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Kısa, orta, uzun vadeli planlama? Asset oyuncu? Transfer sirkülasyonu ve yumuşak geçiş?

Transfer ve kadro planlamasındaki üst akıl kadar, transfer edilen oyuncu için öngörülen süreç ile ilgili de sıkıntı var. 30+ oyunculara verilen kontrat süreleri ve rakamları bir tarafa 30+ oyuncunun gelecek planlaması ne boyutta? Bir sonraki müşterisi veya buna dair güçlü bir fizibilite var mı? Yada bu 30+ isimlerin kaçı performansı ile öne çıkabilecek asset oyuncu kategorisine girecek durumda? Peki, bugünkü oyuna doğrudan etki eden ve kadronun önemli parçası olan oyuncuların gelecek sezon ki değişimine karşı alternatif bir plan veya bu değişen profillere uygun tercihler yapabilecek ve var olan oyunu muhafaza edip, sürdürülebilir kılacak bir akıl var mı?   
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 13:54:06 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

34 - 30 - 31 - 30 - 32 - 33 - 33 - 30 - 26 - 34 - 25 - 33 - 27 - 30 - 34 - 26. Bunlar Lost'taki uğursuz sayılar değil. Bugünkü Beşiktaş kadrosunun ana rotasyonundaki oyuncuların gelecek sezon ki yaşları. Kısa, orta, uzun vadeli planlama? Asset oyuncu? Transfer sirkülasyonu ve yumuşak geçiş?

Bu ülkede uzun vadeli hesap yapmak kolay değil, mümkün olduğu da tartışılır.

Darbe girişimi oluyor, dış hatlar terminalinde ve stadın önünde bomba patlıyor.

Hepsinden önemlisi genel taraftar kitlesi bir maçtan sonra "Neden UEFA'da final oynayamayalım ki?" derken, başka bir maçtan sonra takımdan gitmesi gereken 8 tane oyuncu olduğunu söyleyip teknik direktörü istifaya çağırabiliyor.

Artık şu rakipler UEFA kıskacındayken, kazanabildiğimiz kadar şampiyonluk kazanalım diye düşünüyorum.

Uzun vadeli planlar için en az 1 sene daha beklemek gerekecek.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Maliyet-fayda oranına bakarsak Abu konusunda @mylife1903 ve @Serhat Akkaya ya katılıyorum. Ekmeğini taştan çıkartıyor ama bi bakıyorsun 5 metre yakınındakine pas atamıyor veya finalde garip vuruş tercihleri kullanıyor, şaşırıp kalıyorsun. Diğer taraftan bakınca özellikle orta sahamızdaki ve hocamızdaki ciddi düşüşü göz önüne alınca da @Necmi abiye de hak veriyorum. Devre arasında Şenol Hocamızın özellikle orta bölge ve kanatlar konusuna ağırlık vereceğini ve olayı tekrar toparlayacağımızı düşünüyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

işte bu yüzden günlerdir talisca forvette değerlendirilsin yazıyorum ama kimse dinlemiyor. (tabi forvet alınmayacaksa)
bence bu adamda forvet özellikleri fazlasıyla mevcut.

Tek forvet oynayamaz, sistem değişikliğine gitmemiz gerekir.

Çevrimdışı tangaz

Polyanna'lık bir şey yok.

Almak istemezsen almazsın zaten.

Ligin ikinci yarısında 2 derbide 3 gol atar, üstüne şampiyonluk da gelirse; taraftar alınsın diye kampanya bile düzenler.

2 derbide 3 gol atınca şampiyonluk gelmiyor tıpkı şl.de 3 gol atınca tur gelmediği gibi...

şampiyonluk final haftalarında gelir gomez geçen sene son 6-7 hafta sanırım tüm maçlarda birer birer attı ve şampiyonluk geldi. önce bir şampiyonluk formülünü doğru öğrenelim derim... hugoalmedia da derbilerde atıyordu ama şampiyonluk gelmiyordu. hani geçmişden ders alıp geleceği doğru inşaa etmen adına verdim bu örneğide...

Çevrimdışı alimm

adım adım eto'o...
35 no lu formasıyla...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: