Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Forvet hattı orta saha ile iyi olursa bence bu sene şampiyonluk için fazla zorlanmayiz. talisca da dönerse babel de alındı farz ediyorum ve yeni forvet ile ligi her türlü alır stoper işini yaza bırakırız.

Benim en büyük beklentim devre arası olası gomez transferi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomez'in devre arası gelmesine ℅4 ihtimal veriyorum :)

Takımda sol stoper yok. Bana göre stoper farz.

Çevrimdışı Egos

eto'o hâlâ düşünülüyorsa, kerim+ömer verilir ve kiralık anlaşma yapılır. kerim ve ömer yarım sezon forma giyerler, en azından hem pazarları oluşur hem de form tutarlar, süreklilikleri artar; eto'o da bizde cenk'i destekler.

antalya'dan ne bonservis, ne de bonservisle oyuncu alınır; ama karşılıklı kiralık anlaşması iki kulübün de yararına olabilir.

sene sonunda da gelmek istiyorsa gomez'i alırsın, istemiyorsa belki eto'o bir sene daha kalır, kerim döner. devre arası transferi uzatılmamalı, son güne bırakılmamalı yazılmıştı daha önce, ben de aynı fikirdeyim. kim alınacaksa ilk günden alınsın, günahını sene sonunda çıkartırız.

Çevrimdışı Tolga

Belli ki Babel transferi bitti hayırlı olsun. Bundan sonra faydalı olmasını ummaktan başka yapabilecek birşey yok. Umarım maksimum verim alırız.

Stoper transferi de önemli fakat sıradan bir oyuncu alınacaksa sezon sonuna bırakılsın daha iyi. Eldeki stoperler hala lig için yeterli bence. Tabi Rakitsky gibi direk ilk 11'e koyabileceğimiz kalitede bir stoper alınacaksa tabiki alınmalı.

Fakat kanat transferinden sonra bence öncelik forvet olmalı. Başkan, her ne kadar Gomez ile ilgili girişimimiz yok dediyse de belli ki bir girişim var fakat Gomez'in dönmeye niyeti pek yok gibi. O yüzden de hiç başka yerde forvet aramadan Eto'o ile en azından sezon sonuna kadar anlaşma yapmalıyız. Hazır Antalyaspor da Kerim ile ilgileniyorken bunu değerlendirmeliyiz. Yarım sezon Ömer'i de kiralık verebiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Naçizane fikrim: Kanat transferi ücretsiz olarak noktalandığına göre; Antalya'ya Kerimi verip Eto'o + 5-6 milyon euro gibi bir rakam isteyelim eğer verirlerse eldekiyle birlikte 10 milyon euro gibi bir bütçemiz olacak. Bu bütçeyle sağlam bir stoper (Rakitsky) alalım. Daha fazla istiyorlarsa taksit yapalım, opsiyon yapalım bir şekilde alalım.

Antalya'dan 5 milyon euro almayı mı düşünüyorsun cidden?

Çevrimiçi 38life

Babel çok top eziyor. Ara ara olumlu işler de yapıyor ama bence çok küfür yer.

Çevrimiçi 38life

Bazı insanlar elimizdeki stoperler yeterli diyor. Ben elimizde stoper yok diyorum. (Sol stoper)

Çevrimdışı Tolga

Bazı insanlar elimizdeki stoperler yeterli diyor. Ben elimizde stoper yok diyorum. (Sol stoper)
Geçen sezon Marcelo-Tosic ile şampiyon olduk öyle ya da böyle.

Ülkede etkili hücum eden kaç takım var ki sanki. Ayrıca bazı insanlar diyerek konuşmana gerek yok cevap vermek istiyorsan direk söyleyebilirsin. :)

Çevrimiçi murat

Nasıl bir düşünce bu? Kerim 2-3 milyon euro da mı etmiyor? Kerim Frei'dan bahsediyorum başka bir kerimle karıştırdın herhalde?
kerim 2-3 ederde antalya etmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir maçlık performans üzerinden değil genel performansı üzerinden fiyat ver diyorum. "Fener maçına bakarsak şu kadar eder" diye birşey olmaz.

Kerim genç bir yetenek. Kerimi 5-6'dan aşağı vermek kusura bakmayın ama enayilik olur.

Antalyaspor'un son 10 senede bonservise harcadığı toplam para yaklaşık 5 milyon euro.

Çevrimiçi 38life

Geçen sezon Marcelo-Tosic ile şampiyon olduk öyle ya da böyle.

Ülkede etkili hücum eden kaç takım var ki sanki. Ayrıca bazı insanlar diyerek konuşmana gerek yok cevap vermek istiyorsan direk söyleyebilirsin. :)
Laf çakmak için öyle söylemedim yanlış anlama . Bunu bir tek söyleyen sen değilsin genel olarak böyle bir görüş var oyuzden öyle yazdım.

Geçen sene şampiyon olduğumuzu biliyorum ama bu bu gerçeği değiştirmiyor maalesef. Tosic stoper değil. Stoper olabilecek pozisyon bilgisine sahip değil.

Çevrimdışı Tolga

Laf çakmak için öyle söylemedim yanlış anlama . Bunu bir tek söyleyen sen değilsin genel olarak böyle bir görüş var oyuzden öyle yazdım.

Geçen sene şampiyon olduğumuzu biliyorum ama bu bu gerçeği değiştirmiyor maalesef. Tosic stoper değil. Stoper olabilecek pozisyon bilgisine sahip değil.
Devre arası iyi stoper bulmak kolay değil yoksa tabiki bende isterim zaten yukarıda da yazmıştım. Devre arası kalite katacak bir stoper bulunamıyorsa hiç alınmasın daha iyi.

Alexis gibi birisi gelecek ve elimizde patlayacak diye korkuyorum açıkçası.

Çevrimiçi murat

ben başkanın stoper için 5 mlyondan fazla para vereceğini düşünmüyorum.rakitiskynin gelmesi mucize olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakitsky ile ilgileniyoruz ama Avrupa'da oynayamacak diye transferi iki kere mi düşünüyoruz? Alabiliyorsak bir formülle alalım, dünya gözüyle bir stoper izleyelim lütfen.  :evillol:
Alalım da avrupa da oynamsın ligde oynasa yeter zaten  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Babel'in ilk yarıdaki 2 olumlu hareketi.

Olumsuzları atmayacam :D

Çevrimiçi 38life

Deportivo'nun sol Beki öyle bir gol attı ki. Of of of...

Çevrimiçi 38life

Babel yine taktı :D

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Babel en azından formda olarak geliyor. :icool:

Çevrimiçi 38life

Ryan Babel bir de penaltı kazandırdı :D

Penaltı yapılmasa kafa golü ℅95di.

Penaltıyı da dışarı attı Joselu

Çevrimdışı cursedofdragon

antalyaspor'un başkanı eto için teklif gelirse görüşürüz demiş.

Kaynak : ntvspor

Kerim,Ömer + 1 milyon € verelim ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel en azından formda olarak geliyor. :icool:
Yeni Nasri vakası olacak gibi duruyor.

Tam geldi geliyor derken son maçta iui oynadı, Sevilla'ya gitti.

Aynı filmi izlemeyiz umarım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Yeni Nasri vakası olacak gibi duruyor.

Tam geldi geliyor derken son maçta iui oynadı, Sevilla'ya gitti.

Aynı filmi izlemeyiz umarım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu sefer ön sözleşme yapılmıştır diye düşünüyorum. :)

Ayrıca Murat Özen "Welcome Babel" yazmış. O böyle yazdığına göre anlaşma sağlanmıştır.

Çevrimdışı ozankarakoc

Nasri transferi çok 'damdan düşmüş' bir karar gibi görünüyordu. Oysa ne kadar önemliymiş. Gerçekleşseydi bugün başka bir yerde olabilirdik...

Babel transferi, malum şartlarda itiraz edilebilecek bir transfer değil. Doğru bir hareket gibi görünüyor.

Rakitskiy gibi üst düzey bir stoper alırsak, daha ilk maçtan farkı hissederiz. Yalnız ligde Rakitskiy - Marcelo ikilisiyle oynayıp, her UEFA maçında Tosic - Marcelo'ya dönmek hem acı verici olur, hem de göbekte çok tehlikeli anlaşmazlıklar oluşabilir.

Santrfor transferindeki mesele daha da büyük... 1 yıl için 5.8 milyon Euro verdiğimiz Aboubakar(Kiralama bedeli 2.5 milyon Euro, oyuncuya 1 yıl için 3 milyon 300 bin Euro) yedek bırakmaya gönlü razı olacak mı bizimkilerin...

Tahminimce Babel + Yabancı Stoper + Yerli Orta Saha gibi bir üçlüyle bitirecekler transfer sezonunu...

Meraktan çatlayacağım.

Bu arada bilmeyenler için; 'devre arası transfer ve tescil dönemi 5 Ocak 2017'de başlayıp 31 Ocak 2017'de sona erecek.'
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi 38life

Adam donuyor. Rakip oyuncu topa vurduğu anda kal geliyor adama. E sen böyle olursan millet de Mannequin Challenge diye dalga geçer tabi.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Tünaydın Beşiktaş Arena

şükür kavuşturana
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Etiketler: