Geyik bi yana tekrar inceledim zorlanmışlar gerçekten maçlarda ama bu şans olduğu anlamına gelmez hele ki dünyanın en zor liginde, Dünyanın en iyi 5 takımından üçü bu ligde her sene UEFA kupası kaldıran Sevilla burada. Şans iyi futbol oynayanın yanındadır, bizimkine göre fark biz bu sene iyi futbol oynamadık ama mücadele ettik şans da yanımızda olduk mücadele etmeyince de son haftalardaki durum ortaya çıktı, sadece takım kaptanları arasındaki fark bile önemli aslında, oyuncu değeri ve kalitesi anlamında yazmadım hırsı isteği ve takıma liderlik etmesi anlamında yazdım.
Anlatmaya çalıştığım nokta yine gözden kaaçıyor.
Dünyanın en pahalı kadorsuna sahip olup maç başına 3.1 gol ortalamasıyla oynasan ve o sene CL Kupasını kazansan dahi, rakiplerinin puan kaybetmesi önemli.
"Vurup geçeceksin kardeşim, bakmayacaksın rakiplerine" demen için rakiplerine acayip bir maddi üstünlük kurman ve ligi bir kaç senedir domine ediyor olman lazım.
Misal Genç Osman. Şaka şaka, misal Bayern Münih, Celtic, Olympiakos, geçen seneki PSG veya 10 sene önceki Rosenborg.
Onların forumlarında "Aman ya rakiplerin puan kaybından bize ne, Strømsgodset'in puan kaybına göre plan mı yapacağız" diyor olabilirler zamanında.
Bizim için daha erken.