Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151864 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Biraz da Cenk'i mi eleştirsek  :alala: 10 golü var zaten altısı penaltı...Biri omuz attığında ayakta kalamıyor, hava topu alamıyor tek iyi oynadığı maç Benfica ikinci yarısı.İştahı görüyordun suratında...Kasımpaşa maçında son ikinci yarıda bir pozisyonda resmen kaleciye resmen pas attı.Abou'dan daha fazla kızıyorum ona.Nerede geçen seneki Cenk?
dikkatini çekerim 6 değil 5 i penaltı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Geyik bi yana tekrar inceledim zorlanmışlar gerçekten maçlarda ama bu şans olduğu anlamına gelmez hele ki dünyanın en zor liginde, Dünyanın en iyi 5 takımından üçü bu ligde her sene UEFA kupası kaldıran Sevilla burada. Şans iyi futbol oynayanın yanındadır, bizimkine göre fark biz bu sene iyi futbol oynamadık ama mücadele ettik şans da yanımızda olduk mücadele etmeyince de son haftalardaki durum ortaya çıktı, sadece takım kaptanları arasındaki fark bile önemli aslında, oyuncu değeri ve kalitesi anlamında yazmadım hırsı isteği ve takıma liderlik etmesi anlamında yazdım.

Anlatmaya çalıştığım nokta yine gözden kaaçıyor.

Dünyanın en pahalı kadorsuna sahip olup maç başına 3.1 gol ortalamasıyla oynasan ve o sene CL Kupasını kazansan dahi, rakiplerinin puan kaybetmesi önemli.

"Vurup geçeceksin kardeşim, bakmayacaksın rakiplerine" demen için rakiplerine acayip bir maddi üstünlük kurman ve ligi bir kaç senedir domine ediyor olman lazım.

Misal Genç Osman. Şaka şaka, misal Bayern Münih, Celtic, Olympiakos, geçen seneki PSG veya 10 sene önceki Rosenborg.

Onların forumlarında "Aman ya rakiplerin puan kaybından bize ne, Strømsgodset'in puan kaybına göre plan mı yapacağız" diyor olabilirler zamanında.

Bizim için daha erken.

Çevrimdışı KUMANOVALI

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 16:11:17 KUMANOVALI ]
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiyede yetişen yetenekli bir çocuk UEFA listesi düşünilerek verilir bu para.Ozan'a falan verilen paraları düşününce çok az.

İlhan Cavcav bu kadar ucuza veriyorsa, elemanın kesin bir falsosu vardır.

İyice bir sağlık taramasından geçirmekte fayda var.

Çevrimdışı atalay

İlhan Cavcav: İrfan Can Kahveci'nin bonservis bedelini 2 milyon avro ve satışından da yüzde 15 pay şeklinde belirledik.

Bu doğruysa bir saniye beklemem.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 22:29:59 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi  daha oncede konustuk
ben yillarca yaptim bu isi ve iyi anlarim seni :)
fan forumlari zordur . gruplasmalar olur  ve bu gruplasmalar  kaliteyi dusurur .
yada gozu kor olmus  fanlar vardir en  kucuk  elestiride bile hemen sana saldirir  buda kaliyeti dusurur

burasi besiktas forumu  ve bizde besiktas taraftariyiz  benim garibime giden su bu forumda engelleme ihtiyaci duymaman lazim 
ama ben bunlari yazarken bile benim listemde 2 adet kullanici engelli [ mesaj sayilarida oyle dusuk musuk degil 10.000 uzerinde]

birde gordugum su var  bu basliga  yazan insan sayisi SINIRLI . yani gun icerisinde  bu forumda online olan takip eden kisi sayisi az sadece mac gunleri biraz fazlalasiyor  birde  transfer zamanlarinda insanlar  gazetelerde yalan transferler okumak yerine burda  duyum iyidir diye buraya geliyorlar  yani onun haricinde ben ahim sahim bir online sayisi goremedim

suan online olanlar asagida  forumun cookies  ayarlari  60 dakikadan fazla oldugu icin   uye forumda olmamasina ragmen  forumda online  imis gibi gozukuyor

madem  burdaki elestirilerin renklilerin eline koz verdigini dusunuyorsun sadece bu basligi  uyelere ozel yapabilirsin  ziyaterciler okuyamaz
bu size  arama motoru acisindan birsey kaybettirmez  burdaki yazilanlar [atalayin yazdiklari haric] arama motorunda indexlenmesini gerektirecek bilgiler yok :)

Culpable, Serhat Akkaya, tuncaboylu, ekrembaser, Çağatay, tangaz, Sarp, Samet DEMİR, KUMANOVALI, Doğukan E., gastrula, Necmi, Gokhan-, Yancos, caner.eryigit, Yankee, Sercan62, Alper1903, Umutcan Kaya, Akil Emre, Tolga, Atkar, Abu Ali Imran, raichu, Samet Ç, doganay, okan, emre_1978, AvrupaKartalı, İhsan, 'TaNeR', alimm, Sedat, hakank, ahmet türken, 38life, Oktay, anilsevim, panic13

abou olayina gelince abi  bu adam 3.3 milyon verilecek bir adam  degil hadi 3.3 milyon verdin  senin  abounun kendisi gelistirmesi icin  bekleme sansin yok

bu takima alacagin forvet  her acidan hazir olmali  ama abou oyle goller kaciriyorki  az once yazdigim gibi kale cizgisinde iken pas versen adam outa aticak diye beklentimiz var hal boyle olunca   bu adam gomuluyor dogal bir sey yani
bu adam 5 metre ilerisine pas veremiyor   adam gecerken yaptigi hareket hep ayni farkli birsey yapmiyor bunun adam gecis denemesini biz cocukken   maclarda yapiyorduk :)
sen nartolloyu bilirsin   yazdim yeniden yaziyorum bana nartollo mu yoksa  abou mu diye sorsalar 10 oarmagimida kaldirir  direkman nartollo derim :)

kanatlara genc hazir olmayan birini transfer edebilirsin  yada  asagidaki bolgeler haric diger bolgelere bunu kimse elestirmez  zamanla oturur denir ve bir sekilde kapatirsin onun acigini

ama  forvete   stopere  yada 10 numaraya  kalkip hazir olmayan  beceriksiz  teknigi iyi olmayan bir adam alamazsin koyamazsin

senin üyeliğinden sonra bu değerleri görmen doğal sen birde eski üyelere sorsana
ben burda 25 bin anlık online gördüm futbol başlığı 500-600 arası üye 2000 civarı ziyaretci seyrinden buralara düştü.
o alttaki değerler bizi ilgilendirmiyorki biz sunucu üzerinden bakıyoruz olaya bizi kaç sunucudan kovaladılar ülkede sunucu
bulamadık kaynaklarını tüketiyormuşuz. Hele stad başlığı aktifken burda bilir arkadaşlar sayıların ne olduğunu
forumun bugünkü hali işte gördüğün gibi kaybettiğimiz şekli

Çevrimdışı tuncaboylu

İlhan Cavcav bu kadar ucuza veriyorsa, elemanın kesin bir falsosu vardır.

İyice bir sağlık taramasından geçirmekte fayda var.

Tamam, şimdi anladım.

Fenerbahçe'nin bu sene harcayabileceği para 2 milyon euro, ne tesadüf ki İlhan Cavcav da tam o kadar fiyat belirlemiş.

Aatıf Şeyşu transferinde olduğu gibi bir fırıldak dönecek belli ki, açıktan para verecekler.

Çevrimdışı Bishamon

Devre arası transfer döneminde takıma takviyeler yapacak olan Beşiktaş çalışmalarını sürdürüyor.
Daha önce sol açık ve stoper olmak üzere 2 transfer yapılacağını söyleyen başkan Fikret Orman'ın "bu sayı 3 de olabilir' açıklamasından sonra gözler 3. mevkiiye döndü.

Sezon başında Porto'dan 3.3 milyon Euro kiralama ve 10 milyon Euro satın alma bedeli ile alınan Aboubakar'ın beklenen performansın çok uzağında kalması da akıllara 3. ismin santrafor olacağını getirdi.

Üstelik yeterince şans bulamadığı için takımdan ayrılması gündeme gelen ve Anadolu takımlarınca yapılan teklifleri değerlendirme aşamasında olan Ömer Şişmanoğlu'nun vereceği karar da golcü transferi olasılığını yükseltecek nedenlerden biri olarak duruyor.

Oyuncuların durumları bu şekilde gelişirken, bu konuda son kararı verecek olan Şenol Güneş'in düşünceleri ise gayet net.

Transfer komitesi ve teknik direktör Şenol Güneş arasında yapılan görüşmelerde Kamerunlu oyuncunun takımdaki geleceği konusunda net bir karar çıkmazken tecrübeli hoca transferdeki önceliği hala kanat ve stoper oyuncusuna ayırmış durumda. Sol kanat ve hızlı bir stoperin alınmasını mutlaka isteyen Güneş'in bu iki oyuncu alındıktan sonra santrafor konusuna geleceği öğrenildi. Şu aşamada Ömer'i göndermeyi düşünmeyen tecrübeli hocanın genç oyuncunun mutlaka ayrılmak istemesi halinde sayı olarak azalacağı için golcü takviyesi isteyeceği ifade edildi.

Bu arada sürekli teklif gelen ve son olarak Antalyaspor'un transfer listesine giren Kerim Frei'a gelen teklifleri kamp dönemine kadar bekletmeye alan transfer komitesi, sakatlıklarla daralan kadrodan dolayı Kerim'in ayrılmasına da sıcak bakmıyor.

RYAN BABEL BEŞİKTAŞ'A ÇOK YAKIN

Kanat oyuncusu olarak gündemdeki ilk isim olan Ryan Babel ile hala görüşme halinde olan Siyah Beyazlılar sol açık ve forvet olarak oynayan Babel için açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Hollandalı oyuncu ile her konuda anlaşan ancak henüz resmi imzaları atmayan Beşiktaş yönetimi yaz aylarında Samir Nasri transferinde yaşadığı olumsuzluğu yeniden yaşamamak için Babel konusunda ıslak imza olmadan bitti kelimesini kullanmıyor.

Beşiktaş'ın Babel ile görüşmeye başladıktan sonra devreye giren diğer takımların fiyat yükseltme taktikleri ve kulübü Deportivo'nun da Babel'in kalmasını istemesi transfer sürecini biraz uzatacak gibi görünüyor. Beşiktaş'ın 2.5 yıl için 4.1 milyon Euro'luk teklifini diğer takımların geçip geçmeme ihtimali bu transfere kesin sonuç kazandıracak. Siyah Beyazlılar oyuncunun menajerine de 2 milyon Euro'yu bulan bir ödeme teklifi ile bu transferde tüm öncelikleri almış durumda.

STOPER TRANSFERİ YİNE UĞRAŞTIRACAK

Stoper transferi ise Siyah Beyazlıları biraz daha uğraştıracak gibi. Listenin bir numarasında yer alan Cruzerio'lu Manoel Messias için ilk tekliflerine ret cevabı alan transfer komitesi Brezilyalı oyuncu için girişimlerini sürdürmeye devam edecek. Ancak Brezilya da oynayan bir çok oyuncuda olduğu gibi Messias'ın da bonservisinin 3' bölünmüş olması bu transferin olma ihtimalini fazlasıyla düşük kılıyor.

Listedeki bir diğer isim olan Shaktar Donetskli Yaroslav Rakitsky için de Ukrayna'dan oldukça yüksek bir bonservis talebi alan yönetim 2 yıldır stoper transferinde yaşanan sıkıntıları da göz önünde bulundurarak istenen 7-8 milyon Euro'yu ödeyip ödememeyi tartışıyor. Oyuncu için şu an Ukrayna ekibine önce kiralama ve UEFA denetimin kalkacağı yaz transfer döneminde satın alma için teklif sunulmuş durumda.

Beşiktaş'ın stoper transferi için gündemine gelen son isim ise yine Zapata oldu.

2 sezondur Beşiktaş'ın sürekli gündemine gelen ancak Milan'da kalmayı tercih eden Kolombiyalı stoper için yeniden girişimde bulunma kararı alan transfer komitesi, oyuncunun Milan'da hiç şans bulamamasını koz olarak kullanma amacında.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu doğruya bir saniye beklemem.
FFP olmasa iyi de işte o dert var. Taksit yaparsak olabilir belki.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İlhan Cavcav: İrfan Can Kahveci'nin bonservis bedelini 2 milyon avro ve satışından da yüzde 15 pay şeklinde belirledik.

Euro bu kadar yüksek olmasa düşünülebilirdi. Şimdi zor bu paralar etmez.

Abu muhabbeti dağılsın diye tam da  ben yazacaktım. Devre arası kapan renkli olmazsa yazın ilk transferimiz olmalı.  Tolgay veya Ozi için iyi teklif olursa kesin alınmalı o mevkide en potansiyelli yerli oyuncu yabancı hakkından da yemiyor. %15 maddesini görünce cavcav bize zarf atıyor dedim hemen renkliler onu satamaz çünkü.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Abi konu disinsa musade etmen lazim ne var real madrid konusulmus olsa :)

forumda mention ozelligi var
ben sana cevap yazarken   cevap bekledigim bir yazi ise mentionu kullaniyorum  sana uyari gidiyor

mention ozelligi kullanimida forumda yaygin yani bu baslikta   bazen konusu disi yapilmasi   forumun gidisatini bozmaz aksine  iyi olur

bugun mac yok  e insanlarin zamanida var forumdalar   kons disida yapamiyorlar ne yapicaklar
olum kime yakin  hastaya misali

gomulmeye kim   musait abou :) herkez abouya yukleniyor

iyide bunun başlığı var burda Beşiktaş konuşulur. Ben forumda konuşulmaz demiyorumki burda konuşulmaz diyorum
şimdi o başlığa gidip ordada Beşiktaş konuşurlar :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çevrimdışı tuncaboylu

Abu muhabbeti dağılsın diye tam da  ben yazacaktım. Devre arası kapan renkli olmazsa yazın ilk transferimiz olmalı.  Tolgay veya Ozi için iyi teklif olursa kesin alınmalı o mevkide en potansiyelli yerli oyuncu yabancı hakkından da yemiyor. %15 maddesini görünce cavcav bize zarf atıyor dedim hemen renkliler onu satamaz çünkü.

Fener'e zarf atıyor.

Fenerbahçe oyuncu satamazsa 2.5 milyon euro harcama hakkı var, fiyat da tam ona göre belirlenmiş.

Kulis arkasında bir şeyler daha dönecek muhtemelen.

Biz 3 de versek alamayız tahminimce, "Oyuncu Fenerbahçe'yi tercih etti" diyecekler.

Çevrimdışı Alper1903

ulan insan şu video'yu izlese youtube'dan yine almazdı abuo'yu :)

Yeni gündemimize düştüğü zamanlarda dedim bir bakayım nasıl oyuncu ne yapar ne eder. Bakıyorum adamın düzgün golü yok. Tekini kaval kemiğiyle atmış, bir tanesinde topa vuramamış şansa bala top içeri girmiş falan. Zaten kale önünde son vuruş kovalayan forvet değil, videolardaki neredeyse bütün pozisyonlarda ya orta sahada geziniyor kanatlara pas yapıyor ya da kanatta duruyor. Bize lazım olan son vuruşçu forvetti bu arkadaşın onunla uzaktan yakından alakası yok. Sosyal medya'ya bakıyorum 35 goller 40 goller yazılmaya başlanmış bile. Bir ara acaba ben mi yanlış bakıyorum olaya dedim ama yok. Bu adamın en azından 20 gol atması bile şu oyun tipi ve bizim takımımızla imkansızdı. Nitekim maalesef düşündüğüm çıktı ve Abou tam da bu videodaki gibi oynadı bizde, gram farkı olmadı. 1 dönemi heba etmiş olduk Abou'yla. Allah'tan hala sıralamada tepedeyiz. Son gün her ne kadar çok beğenmesem de Eto'o yu çok istedim ama olmadı. Devre arası umarım yönetim hata yapmaz en kötü Eto'o yu getirir. (Ama Gomez olacaksa Eto'o ya dönüp bakmam bile orası ayrı  :D)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fener'e zarf atıyor.

Fenerbahçe oyuncu satamazsa 2.5 milyon euro harcama hakkı var, fiyat da tam ona göre belirlenmiş.

Kulis arkasında bir şeyler daha dönecek muhtemelen.

Biz 3 de versek alamayız tahminimce, "Oyuncu Fenerbahçe'yi tercih etti" diyecekler.

fener satamaz onu bitirirler çocuğu %15 den de olur cavcav  senin dediğini gs ye yapsa anlarım takımı sonuçta ama inş bize kalır.

Çevrimdışı Savaş

Yerli transfer listem şu şekilde benim.

İrfan Can Kahveci : 2 milyon euro
Oğulcan Çağlayan : 1 milyon euro
Cengiz Ünder : Takas + 2 milyon euro
Tunay Torun : Bedelsiz
Mehmet Ekici : Bedelsiz

Yerlilerde şunlarla uğraşsak keşke. Gurbetçiler eklemedim gerçi buraya. TSL'de iş yapabilecek adamlar bunlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Mukayese etmek nedir bilir misin? Karşılaştırma yapmak mesela? Kimi örnek verelim isterdin Beşiktaş'ı karşılaştırırken Yeni Zellanda Hokey takımını mı anlatsaydık?

Bence sen forumun başına sadece şunları yazabilirsin diye bir yazı as biz oradan seçip kopyalayıp yapıştıralım niye uğraşıyoruz ki burada.
mukayese etmek nedir bilirim @Serhat Akkaya  ama sanırım sen bilmiyorsun realin kaç gol ortalamasıyla şampiyon olduğunu tartışmanın nesi mukayese
zaten forumun başında yazıyor  serhat zahmet edip oku konu dışı yapamazsın
ben bir karşılaştırma göremedim yazılan mesajlar realin kaç gol ortalamayla şampiyon olduğu
yok dört gol atarak alıyormuş yok ucu ucuna kazanıyormuş bumu karşılaştırma

Çevrimdışı OrhanAker

Euro bu kadar yüksek olmasa düşünülebilirdi. Şimdi zor bu paralar etmez.
İlhan bey hala hayattayken yapışmak lazım (Allah geçinden versin :D )

Çevrimdışı anilsevim

Ali Naibi kime imza attırıyomuş ya şu an
Yokmu istihbaratı olan
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tangaz

ben irfancanda salih uçan vol.2 profili gözlemliyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

fener satamaz onu bitirirler çocuğu %15 den de olur cavcav  senin dediğini gs ye yapsa anlarım takımı sonuçta ama inş bize kalır.

Ya %15 hikaye dostum.

2 milyona sattık gösterecekler, yöneticiler cepten 3-4 milyon daha fişekleyecek.

Aatıf'ta da aynısı oldu. Trabzon Galatasaray 2.5-3 milyon teklif edecek derken, Sivasspor başkanı çıkıp "Aatıf'ı Fener'e verdik" dedi.

Ne kadara verdiler? Bedavaya.

Neden? "Küme düşerse serbest kalır" maddesi varmış.

Serbest kalan adamı siz nasıl verdiniz, adam zaten serbest? Orasını karıştırma.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 16:50:39 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Ali Naibi kime imza attırıyomuş ya şu an
Yokmu istihbaratı olan
twitter da onu konuşuyorlar sürekli

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ya %15 hikaye dostum.

2 milyona sattık gösterecekler, yöneticiler cepten 3-4 milyon daha fişekleyecek.

Aatıf'ta da aynısı oldu. Trabzon Galatasaray 2.5-3 milyon teklif edecek derken, Sivasspor başkanı çıkıp "Aatıf'ı Fener'e verdik" dedi.

Ne kadara verdiler? Bedavaya.

Neden? "Küme düşerse serbest kalır" maddesi varmış.

Serbest kalan adamı siz nasıl verdiniz, adam zaten serbest? Orasını karıştırma.

Sivas başkanı fb li yalnız ayrıca 3,5 m euro verdiler şeysuya  :D sadece ffp den yırtmak için öyle bir dalavere yaptılar.

Cavcav parayı sever dediğin gibi el altından para verirse verir fb ye 5 m a çıktı mı fiyat zaten alsınlar  salih uçan ozan gibi biter çocuk.

Çevrimiçi murat

Yerli transfer listem şu şekilde benim.

İrfan Can Kahveci : 2 milyon euro
Oğulcan Çağlayan : 1 milyon euro
Cengiz Ünder : Takas + 2 milyon euro
Tunay Torun : Bedelsiz
Mehmet Ekici : Bedelsiz

Yerlilerde şunlarla uğraşsak keşke. Gurbetçiler eklemedim gerçi buraya. TSL'de iş yapabilecek adamlar bunlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyiki gurbetçi eklememişsin  :D Ya birde eklesen ne olurdu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sivas başkanı fb li yalnız ayrıca 3,5 m euro verdiler şeysuya  :D sadece ffp den yırtmak için öyle bir dalavere yaptılar.

Cavcav parayı sever dediğin gibi el altından para verirse verir fb ye 5 m a çıktı mı fiyat zaten alsınlar  salih uçan ozan gibi biter çocuk.

Bunda da FFP'den yırtmak için yapıyorlar işte.

Cavcav'dan tesisin güvenlik görevlisini alamazsın 2 milyon euro'ya, 21 yaşındaki gelecek vaadeden adamını mı alacaksın?

Etiketler: