@Necmi abi daha oncede konustuk
ben yillarca yaptim bu isi ve iyi anlarim seni

fan forumlari zordur . gruplasmalar olur ve bu gruplasmalar kaliteyi dusurur .
yada gozu kor olmus fanlar vardir en kucuk elestiride bile hemen sana saldirir buda kaliyeti dusurur
burasi besiktas forumu ve bizde besiktas taraftariyiz benim garibime giden su bu forumda engelleme ihtiyaci duymaman lazim
ama ben bunlari yazarken bile benim listemde 2 adet kullanici engelli [ mesaj sayilarida oyle dusuk musuk degil 10.000 uzerinde]
birde gordugum su var bu basliga yazan insan sayisi SINIRLI . yani gun icerisinde bu forumda online olan takip eden kisi sayisi az sadece mac gunleri biraz fazlalasiyor birde transfer zamanlarinda insanlar gazetelerde yalan transferler okumak yerine burda duyum iyidir diye buraya geliyorlar yani onun haricinde ben ahim sahim bir online sayisi goremedim
suan online olanlar asagida forumun cookies ayarlari 60 dakikadan fazla oldugu icin uye forumda olmamasina ragmen forumda online imis gibi gozukuyor madem burdaki elestirilerin renklilerin eline koz verdigini dusunuyorsun sadece bu basligi uyelere ozel yapabilirsin ziyaterciler okuyamaz
bu size arama motoru acisindan birsey kaybettirmez burdaki yazilanlar [atalayin yazdiklari haric] arama motorunda indexlenmesini gerektirecek bilgiler yok

Culpable, Serhat Akkaya, tuncaboylu, ekrembaser, Çağatay, tangaz, Sarp, Samet DEMİR, KUMANOVALI, Doğukan E., gastrula, Necmi, Gokhan-, Yancos, caner.eryigit, Yankee, Sercan62, Alper1903, Umutcan Kaya, Akil Emre, Tolga, Atkar, Abu Ali Imran, raichu, Samet Ç, doganay, okan, emre_1978, AvrupaKartalı, İhsan, 'TaNeR', alimm, Sedat, hakank, ahmet türken, 38life, Oktay, anilsevim, panic13
abou olayina gelince abi bu adam 3.3 milyon verilecek bir adam degil hadi 3.3 milyon verdin senin abounun kendisi gelistirmesi icin bekleme sansin yok
bu takima alacagin forvet her acidan hazir olmali ama abou oyle goller kaciriyorki az once yazdigim gibi kale cizgisinde iken pas versen adam outa aticak diye beklentimiz var hal boyle olunca bu adam gomuluyor dogal bir sey yani
bu adam 5 metre ilerisine pas veremiyor adam gecerken yaptigi hareket hep ayni farkli birsey yapmiyor bunun adam gecis denemesini biz cocukken maclarda yapiyorduk

sen nartolloyu bilirsin yazdim yeniden yaziyorum bana nartollo mu yoksa abou mu diye sorsalar 10 oarmagimida kaldirir direkman nartollo derim

kanatlara genc hazir olmayan birini transfer edebilirsin yada asagidaki bolgeler haric diger bolgelere bunu kimse elestirmez zamanla oturur denir ve bir sekilde kapatirsin onun acigini
ama forvete stopere yada 10 numaraya kalkip hazir olmayan beceriksiz teknigi iyi olmayan bir adam alamazsin koyamazsin
zormu kolaymı bekleyip göreceğiz transferde yapılacak
abou şans dersin olabilir ama neticede orda 3 gol yazıyor. takım iyi demiyorumki burda eleştirilecek bir
abou mu var diyorum şu senin yaptığın eleştiri yapılsa anlarım burda takımın aksayan yerleri eleştiriliyor
ama abou gömmek bütün gidişatın sorumlusu yapmak bir forvet gelirse herşey düzelecek havası yaratmak yarın olmadığında
söylenecek söz bırakmaz bu seferde hedefe başka oyuncu girer. Yapıcı eleştirmek istiyorsan bunu doğru yapacaksın
bugün kime gömelim diye başlayarak eleştiri olmaz bu sadece burayı lakayt hale sokar.
yapılanın ne kadar doğru olduğu zaten konuya olan ilgiyle görünüyor. burda 4-5 kişi sohbet eder hale geldi dön geriye oku mesaşları
demekki bir şeyler yanlış insanlar uzaklaşıyor.