Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bu yazdiklarin bizde  daha once yoktuda   simdimi olustu ?
yillardir  hakemler bizi dograr  iken  sosyal medyamiz lobimiz  yada taraftarin etkisi nerede idi ?

ben diyorum ki  adamlar bizim puan kaybetmemizi beklemiyor   cikip takir takir oynuyorlar
ama bizim taraftar sunlari yaziyor : basaksehir bizim rakibimiz olamaz  ikinci yari dususe gececeklerdir

yani sen sampiyonluga giden yolu rakibinin kotu oynamasina endeksliyorsun kendinin iyi oynayip kazanmasina degil  asil sorun bu
sen isini duzgun yap  rakip puan kaybetsin yada kaybetmesin umrunda olmasin ama kalkip    kasimpasaya 3 puan kaybedip sampiyonlugun en buyuk adayiyiz deme

ligin basindan beri gs yi kesinlikle sampiyonluk yarisi icinde gormedim gormemde

Söylediğim net aslında, ama anlatamamışım heralde.

Yıllardır renklilerle çekiştiğimiz için hakemler bizi doğruyorlardı.

Demirören döneminde kazandığımız tek şampiyonlukta da Sivasspor'la çekişmiştik.

"Rakibin puan kaybetmesini bekleme, sen hep kazan" falan tabii ki olması gereken ideal durum.

Ama şampiyonluk yarışı öyle bir yarış değil, rakibin kayıplarını da öngörecek ve bekleyeceksin gerektiğinde.

Biz de isteriz ki 33 galibiyet 1 beraberlik alalım ve diğer maçlara bakmadan şampiyon olalım. Ama gerçekçi olmak lazım.

Çevrimdışı levitate

Biz neden kendi maçlarımız yerine rakiplerin maçlarına ve puan kayıplarına bakıyoruz ki? İlk önce adam gibi oynayıp kendi maçlarımızı kazanalım. Derbileri alsak zaten yarıştan koparlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz neden kendi maçlarımız yerine rakiplerin maçlarına ve puan kayıplarına bakıyoruz ki? İlk önce adam gibi oynayıp kendi maçlarımızı kazanalım. Derbileri alsak zaten yarıştan koparlar
Sorun orada zaten kardeşim geçen sene derbilerde vurup geçiyorduk bu sene onuda yapamıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizi vodafone arena'da yenicek bi takım mı peydah olmuş :)

İsteyen istediği şeyi söylesin düşünsün herkes rakipleri kötülüyorda :)

Bizim formda oyuncularımızdan talisca,caner sakatlandı ondan bahseden yok :)

Oyuncularımızın çoğu formsuz onlardan bahseden yok :)

Geçen sene stadsız,kalecisiz,defansız şampiyon olduk sadece hücum yaparak :)

Bu senede yine aynısı olucak 2.ci yarı :)

Çevrimiçi 38life

Antalya başkanı Kerim Frei ile görüştüklerini açıklamış. Eto'o + 6 milyon euro'ya alsınlar.

Çevrimdışı levitate

Sorun orada zaten kardeşim geçen sene derbilerde vurup geçiyorduk bu sene onuda yapamıyoruz..
Aklıma hep Gomez'in içerdeki maçta GS'ye attığı gol geliyor :( Gol atamayız bundan sonra diye düşünürken adam tak diye sol köşeye yolladı topu
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Ah o güzel geçen sene.

Antalyaspor Fenerbahçe'yi 4'lemese, 3 maç eksikle 8 puan geride olacaktık. Şimdi "Psikolojik üstünlük" falan diye dalga geçiyoruz da, gerçekten sorun yaşayacaktık.

Ya da Galatasaray seyircisiz maçta bunlara 0-0'la çelme takmasa, neler olacağını düşünmek istemiyorum.

Rakibin varsa, puan kaybını beklemenden doğal bir şey yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ah o güzel geçen sene.

Antalyaspor Fenerbahçe'yi 4'lemese, 3 maç eksikle 8 puan geride olacaktık. Şimdi "Psikolojik üstünlük" falan diye dalga geçiyoruz da, gerçekten sorun yaşayacaktık.

Ya da Galatasaray seyircisiz maçta bunlara 0-0'la çelme takmasa, neler olacağını düşünmek istemiyorum.

hiç.

Geçen sene akhisar maçında ki direkleri herkes unutuverdi bi an.

Geçen'de yazdım işte 1-0 zar zor kotardığımız maçlar var ki o kadar kritik sabaha kadar oynasak gol atamıyacağımız maçlar geçen sene :)

Çevrimdışı levitate

Ah o güzel geçen sene.

Galatasaray çelme takmadı bence abi, fener dünyaları kaçırdı o maçta
bipbipbupbup

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ah o güzel geçen sene.

neden onlarla oynadığımız maçlar yerine başkalarıyla yaptığı maçları katıyorsun, kendi işimizi kendimiz görelim diyoruz bun da yanlış olan ne var ki? GS 6.haftadan sonra kaybolur diyordun adamlar 2 puan gerimizde ve önümüzdeki yarı deplasmana gidicez, ben vurup geçmekten bahsediyorum çoğu kişi de öyle biz ise ya Başakşehir düşer GS patlar Fener götüremez diye kendimizi avutuyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

neden onlarla oynadığımız maçlar yerine başkalarıyla yaptığı maçları katıyorsun, kendi işimizi kendimiz görelim diyoruz bun da yanlış olan ne var ki? GS 6.haftadan sonra kaybolur diyordun adamlar 2 puan gerimizde ve önümüzdeki yarı deplasmana gidicez, ben vurup geçmekten bahsediyorum çoğu kişi de öyle biz ise ya Başakşehir düşer GS patlar Fener götüremez diye kendimizi avutuyoruz..
katılıyorum.kurda sormuşlar neden ensen kalın diye. kendi işimi kendim görürüm demiş. Horoz tavuk misali biz çakalım gerisine karışmayalım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Real Madrid vurup geçiyor, kadrosu Barcelona'dan çok mu iyi hayır çünkü üstüne koyarak gidiyorlar oyun ve gerekli oyuncu anlamında. Bu sene tek istediğimiz buydu ama bizim bahanemiz hep aynı Sosa ile Gomez durmak istemedi biz napalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bu algı oynaması değilmi yatıp para kazanmıyor mücadelesi gayet iyi forvet değil orta saha desen herkes bayılır
bir oyuncu aldığı parayla eleştirilmez bunu eleştireceksen eleştirilecek olan o parayı verendir. gomez gibi özel oyuncular hariç kaç oyuncu takıma yeni gelip takır takır top oynuyorki hiçmi sabır hakkı yok uyum sorununu aşma takıma ülkeye alışma payı olmayacak ama öyle ama böyle şl de 6 maçta üc gol atmış oyuncu bu seni şlde son haftaya geldiysen taşıyan oyuncuların başında geliyor. eleştirilir elbette ama böylede gömülmez hiç kimse burda aylarca abou konuşmak istemez eleştirininde bir ölçüsü var en azından buraya saygı göstermek gerekiyor. insan bu kadar konuşulsa karısından bile bıkar ya sabah gözünü açıyorsun aboubakar akşam gözünü kapatıyorsun gene aboubakar bu Beşiktaşda başka konuşulacak konumu yok insanları bıktırana kadar bu konuşulsun kaç defa konuyu başka taraflara çektim takımı oyunu genel oyuncu performanslarını eleştirmeye konuyu Beşiktaş özüne çekmeye uğraştım ama yok gene aboubakar özeline gelip takılıyor.artık bu oyuncu eleştirisinden falan çıktı. örnekler veriyorum orta saha performansıyla ilgili kanat performansıyla ilgili eleştiriyi oyuna genel takım performansına taşımaya çalışıyorum başka şeylerde konuşulsun diye ama yok illaki abou gömülecek bumu yani doğru olan DH deki Beşiktaş bölümleri bile burdan daha seviyeli kaldı o kadar renkli yazdığı halde Beşiktaş oyuncuları buradaki kadar gömülmüyor.

giderek şaka gibi bir hal alıyor bu savunma bakanlığı adam santrafor değilde ev hanımı olsa yemeklerine bakardık muhasebeci olsa ne kadar vergi kaçırabildiğine bakardık eee yok mu arttıran??? adam santrafor kamyon yükü ile para alıyor takımın açık ara en pahalı elemanı kendisine en yakın maaş alan adam inlerden 1,2 milyon euro fazla para alıyor tabiki atacağı gole bakacağız bilanço da 15 hafta 2 gol yazıyor 2 (iki) (two)...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Real Madrid vurup geçiyor, kadrosu Barcelona'dan çok mu iyi hayır çünkü üstüne koyarak gidiyorlar oyun ve gerekli oyuncu anlamında. Bu sene tek istediğimiz buydu ama bizim bahanemiz hep aynı Sosa ile Gomez durmak istemedi biz napalım..

Yok be kardeşim real vurup geçmiyor oynadıkları birçok maç sıkıntılı geçti bu sene futbol şansı inanılmaz şekilde yanlarında bence

Çevrimdışı alimm

6 aylık babel ve eto'o ya hayır demem...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ah o güzel geçen sene.

Ah o güzel geçen sene.

gs-fb maci seyirciz degildi hatirladigim kadariyla, sadece ertelenmisti. ama yazdiklarina yüzdeyüz katiliyorum Allahtan perreira gibi t.d.'leri vardi yoksa baska türlü de bitebilirdi gecen sezon.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Culpable

Ben anlatamadim :)

yonetim teknik direktror  oyuncular  hata yapar  belki 6 ay boyunca hepsi formsuz olabilir kotu maclar cikarabilir 
ama bu sene   oyuncularin   direktorun  ve yonetimin hata  yapma sansi yok yapmamalilar   
ozellikle yonetim ve senol hoca

FFP yi felan gectim onu baz almiyorum bile   diger  takimlarin mali yapilarini bir inceleyin ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz

sayet bu sene sampiyon olurlarsak   diger takimlara cok buyuk zarar veririz    onumuzdeki senede sampiyon olursak o zaman   diger renkli takimlara verececekleri  zarari  onlar 10-15 yil boyunca telafi  edemezler

bundan bizim yonetim td ve oyuncular haric herkezin haberi vardir goruyorlardir yani

diyorsunuz ya  basaksehirin  lobisi yok hakemi etkileyemiyor diye ?

besiktas bu sene sampiyon olursa renklilerin en az 10 yil geriye  gidecekleri bir surec baslar  simdi boyle bir durumda   lobi diye tabir ettiginiz basaksehire destek mi olur yoksa kostekmi ?

rakip kayiplarina gelince SERHAT yazmis bir ustteki mesajda

ve bende yazdim diyorum ki  puan kaybedilir ama kasimpasaya 3puan kaybedilmez ..  heleki onunde yuzyilin firsati varken  puan icin extra mucadele edilir
bence bu hafta antep macindada puan kaybedicekler bizim deli ibraham   deli gibi  asilicak maca .   yapacak birsey yok o deli bizim deli :)

"Rakibin puan kaybetmesini bekleme, sen hep kazan" falan tabii ki olması gereken ideal durum.

Ama şampiyonluk yarışı öyle bir yarış değil, rakibin kayıplarını da öngörecek ve bekleyeceksin gerektiğinde.

Biz de isteriz ki 33 galibiyet 1 beraberlik alalım ve diğer maçlara bakmadan şampiyon olalım. Ama gerçekçi olmak lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Aslında üstüne koyduğumuz tek şey oyundan düşmemek (Kasımpaşa maçı hariç ki orda kaybı ben hocaya yazarım 5 dakika daha oyuncu değiştirmese gol geliyorum diyordu çünkü)onun dışında geçen sene yapamayıp da bu sene daha iyi yaptığımız birşey yok aslında bir de başroldeki etkin iki oyuncumuz uzun süreli sakatlık yaşaması kötü oldu

Çevrimdışı tangaz

6 aylık babel ve eto'o ya hayır demem...

ama sadece 6 ay. gidip 2,5 yıl babel 1,5 yıl etoo olursa çok sıcak bakmam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi abinin geçen sene tutturduğu bişi vardır derbiler önemli değil diye hadi bu sene derbiler önemli değil diyelim ama mutlaka kazanmamız gereken maçları da kazanamadığımız için şu an tablo olarak istediğimiz noktada değiliz. Gençler maçı, Manisa maçı, Kasımpaşa maçı bu üç maçı kazansak fenere kaybetsek bile şu an çok farkı noktada olurduk bu sene onu da yapamıyoruz anlatmak istediğim nokta bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

giderek şaka gibi bir hal alıyor bu savunma bakanlığı adam santrafor değilde ev hanımı olsa yemeklerine bakardık muhasebeci olsa ne kadar vergi kaçırabildiğine bakardık eee yok mu arttıran??? adam santrafor kamyon yükü ile para alıyor takımın açık ara en pahalı elemanı kendisine en yakın maaş alan adam inlerden 1,2 milyon euro fazla para alıyor tabiki atacağı gole bakacağız bilanço da 15 hafta 2 gol yazıyor 2 (iki) (two)...
Bir an forum değil de twetter okuyorum sandım rüzgar sağnak gibi yazıyorsun hep sonuç odaklı bakıyorsunuz hep sonuç. :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında üstüne koyduğumuz tek şey oyundan düşmemek (Kasımpaşa maçı hariç ki orda kaybı ben hocaya yazarım 5 dakika daha oyuncu değiştirmese gol geliyorum diyordu çünkü)onun dışında geçen sene yapamayıp da bu sene daha iyi yaptığımız birşey yok aslında bir de başroldeki etkin iki oyuncumuz uzun süreli sakatlık yaşaması kötü oldu
Caner takıma dinamizm ve hırs, Talisca'da farklı opsiyonlar katıyordu skor anlamında, sakatlanmasalardı çok daha farklı konumda olabilirdik katılıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Antalya başkanı Kerim Frei ile görüştüklerini açıklamış. Eto'o + 6 milyon euro'ya alsınlar.

O bizi eto ile gorusme yaptik diye federasyona sikayet eden baskan degil mi! Hangi hakla sozlesmeli futbolcumuz ile gorusme yapmis.
Bizde sikaytet edelim, kendi itiriaf etmis madem.

Çevrimdışı tangaz

Bir an forum değil de twetter okuyorum sandım rüzgar sağnak gibi yazıyorsun hep sonuç odaklı bakıyorsunuz hep sonuç. :bandit:

ee neye bakacağız dostum futbol sonuç esaslı bir oyundur. iyi oynadık ama yenildik mi diyelim eskisi gibi şerefli mağlubiyetlerle büyüdük die mağlubiyetleri seviyoruz sanılmasın...

Etiketler: