Ben anlatamadim

yonetim teknik direktror oyuncular hata yapar belki 6 ay boyunca hepsi formsuz olabilir kotu maclar cikarabilir
ama bu sene oyuncularin direktorun ve yonetimin hata yapma sansi yok yapmamalilar
ozellikle yonetim ve senol hoca
FFP yi felan gectim onu baz almiyorum bile diger takimlarin mali yapilarini bir inceleyin ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz
sayet bu sene sampiyon olurlarsak diger takimlara cok buyuk zarar veririz onumuzdeki senede sampiyon olursak o zaman diger renkli takimlara verececekleri zarari onlar 10-15 yil boyunca telafi edemezler
bundan bizim yonetim td ve oyuncular haric herkezin haberi vardir goruyorlardir yani
diyorsunuz ya basaksehirin lobisi yok hakemi etkileyemiyor diye ?
besiktas bu sene sampiyon olursa renklilerin en az 10 yil geriye gidecekleri bir surec baslar simdi boyle bir durumda lobi diye tabir ettiginiz basaksehire destek mi olur yoksa kostekmi ? rakip kayiplarina gelince SERHAT yazmis bir ustteki mesajda
ve bende yazdim diyorum ki puan kaybedilir ama kasimpasaya 3puan kaybedilmez .. heleki onunde yuzyilin firsati varken puan icin extra mucadele edilir
bence bu hafta antep macindada puan kaybedicekler bizim deli ibraham deli gibi asilicak maca . yapacak birsey yok o deli bizim deli

Söylediğim net aslında, ama anlatamamışım heralde.
Yıllardır renklilerle çekiştiğimiz için hakemler bizi doğruyorlardı.
Demirören döneminde kazandığımız tek şampiyonlukta da Sivasspor'la çekişmiştik.
"Rakibin puan kaybetmesini bekleme, sen hep kazan" falan tabii ki olması gereken ideal durum.
Ama şampiyonluk yarışı öyle bir yarış değil, rakibin kayıplarını da öngörecek ve bekleyeceksin gerektiğinde.
Biz de isteriz ki 33 galibiyet 1 beraberlik alalım ve diğer maçlara bakmadan şampiyon olalım. Ama gerçekçi olmak lazım.