Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

sirketlerde projeksiyon tablosu diye birsey vardir genelde 5 yillik olur
spor kuluplerinde  gelir kisminda sadece sponsorlar ve  sabit gelirler  var

abou ya 4 yil icin 130 milyon  masraf eden yonetimin  aklindan suphe ederim
sayet sozlesme yapildi ve kasada duruyorsa  fikret baskan bugune kadar yaptigi butun transferleri unutturur ve bu abou basarisizligi on plana cikar

aslında bugüne kadar yaptığı transferlerin büyük kısmı kötüdür gelen şampiyonluk bişeyleri unutturuyor. en basitinden kaç tane stoper aldı 5 yılda franco miloseviç escude alexis rodolfo marcelo tosiç atınç sivok i.toroman ve hala stoper eksiğimiz çok bariz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@tuncaboylu başkanın imza günü verdiği demeci dikkatli izle halen video editlenmemişse montaj ve dublaj değilse paralel yapının işleri hiç değilse adam açık açık aboubakar bizim oyuncumuz bu sene ffp nedeniyle böyle yaptık sene sonuda 10 milyon verip bonservisini alıcaz diyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

@atalay gif yapmaya falan da basladi cok fena dosya hazirliyor olabilir. Onun dosyada abu olmaz ama bence tosic dosyasini acacak.

Tosic'in hatalarının olduğu dosya bile hata verdi, açılmıyor. @mylife1903

Çevrimdışı Culpable

Fenerin FK si -13
PD/DD: -2.39

GSnin FK si -14.xx
PD/DD : -1,69

Besiktasimisin FK si : -266,39  :)

PD/DD: -1,69

fikret baskan 10 yil baskanlik yapsa
ve abou transferi gercek olmasa  ve politikayi bu sekilde devam ettirse 10 yil boyunca

yapilicak tek sey var
ornek : 5000 tl lik bjk hissesi  alicaksin fikret baskan  gorevi birakirken  bozdurup  sifir avrupa  araba alicaksin o  5000 lira ile :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@tuncaboylu başkanın imza günü verdiği demeci dikkatli izle halen video editlenmemişse montaj ve dublaj değilse paralel yapının işleri hiç değilse adam açık açık aboubakar bizim oyuncumuz bu sene ffp nedeniyle böyle yaptık sene sonuda 10 milyon verip bonservisini alıcaz diyor.
http://www.fanatik.com.tr/2016/09/02/fikret-orman-aboubakar-ile-4-yillik-anlastik-1250807

Montejjjj diyebilir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Tosic'in hatalarının olduğu dosya bile hata verdi, açılmıyor. @mylife1903

ama öyle deme deplasmandaki benfica  maçında şl haftanın 11ine girdi  die hoplayan çok editçi üyemiz vardı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ama öyle deme deplasmandaki benfica  maçında şl haftanın 11ine girdi  die hoplayan çok editçi üyemiz vardı
Tosic iyi adam ama beli Akrep Nalan gibi o belle üst düzey futbol oynayamaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Baskan kandirilmis olabilir.

Neden boyle konussun adam, ben yanlis anlamiyorsAm sozlesme kasada diyor. 4 senik diyor. Acaba sartlari nasil, abunjn menejeri mal degildir hasirt 3.3 den bes yillik gecirmistir bulmusken.

Portoda kizimk ne realler ne barselonalar istedi hatta  35 milyon verdiler de vermedim tarzi kaynana

Avukat yok mu ya bu tuketici haklari dernegine basvuralim ya da diciturk cozsun bu isi dekodarlari geri verecez desek

Çevrimdışı tangaz

yediğimiz gollerin neredeyse tümünde majör hatası var. aslında iyi değil iyiymiş gibi görünmesini sağlayan bazı anlar oldu ve taraftarı yanılttı. bir de lig zayıf forvetler gol atma ve şut çekme özürlü bu hususları da değerlendirerek ülkedeki defans oyuncularını yorumlamak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Ben severim tosici. En azindan canla basla oynuyor. Sanki elimizde nesta, barezi, maldini, kostakurta falan var da hoca tosici oynatiyor. Hata yapacak normal. Gecen sene mendi kalemize iki de guzel gol atti gene kizmadim. Cok iyi futbolcu maliyetinden basla herseyine. Aferim tosic.

Problemsiz, turkiyeyi taniyan, sert ustelik ayagi da iyi daha ne olsun. Gidip con teriyi falan mi alalim.
Az arizasi var gosunusu kapatacaniz. Bizim kaleye abu kadar gol atmis adam ama saka maka, gene de seviyom.

Ne varsa bu berazilyada. Alin oste sirp hirvat bulgar romen ukraynali hayret bisi

Çevrimiçi Necmi

bizim sene başında ilk maçının 11.dakikasında söylediğimiz bakar tespitlerini büyük çoğunluk görmeye başladı nihayet ama aradan maalesef 15 hafta geçti @mylife1903 reis bu ping konusunda bizim taraftarda bakarı aratmıyor bu nedenle beklentiye girmiş olabilirler. geç de olsa gerçeği görenleri bir yana bırakıp halen bakarı savunanlara diğerlerine pok atanlara bir sorum olacak; geçen seneye dönün kadroyu 1 kişi hariç birebir aynı yapın oyun formatı vbvb herşey aynı olsun sadece gomezi çıkarıp bakarı yazın tahtaya. şimdi sorum şu: bakar kaç gol atardı ve biz şampiyon olabilirmiydik?

A-) 10 gol altı + nah şampiyonuz
B-) 10-15 gol arası + nah şampiyonuz too
C-) 15-20 gol arası + zor şampiyon oluruz
D-) 20-25 gol arası + yüksek ihtimal şampiyonuz
E-) 25 ve üzeri arası gol + şükür 7 sene de bir şampiyonuz
ama hesap öyle yapılmaz @tangaz  geçen sene 15 . haftada itibariyle forvetlerden kaç gol gelmişti yanlış hatırlamıyorsam 15 civarı bu sene kaç gol geldi 14 yani forvet katkısı geçen seneyle aynı peki aynı olmayan ne
orta saha ve kanatların gol katkısı aynı değil cenk on gole ulaştı geçen seneki gomez gol katkısını bu sene cenk verecek
bu sene eksik olan ozinin quaresmanın olcayın sosanın gol katkıları senin yaptığın bireyselleştirmek ama futbol takım oyunudur ve bu oyunda kişiler değil mevkilerin oyuna katkısı hesaplanır forvetimiz bu kadar orta saha ve kanat desteğinden yoksun olduğu halde geçen seneki verime ulaşmışlar ama diğer oyuncular verimli olamamış algı oynaması yapıyorsun ama ben yemem bunları doğru hesap yapmak istiyorsan mevki mevki değerlendir derim geçen sene forvetlerin gole katkısı kanatların gole katkısı orta sahanın gole katkısı beklerin gole katkısı çıkart bunların istatistiğini işte o zaman kimlerin yetersiz kaldığı ortaya çıkar :naughty:
yoksa geçen sene bu zamanda gomez 8-9 gol attı abou şimdi 2 gol attı bak takım bu nedenle kötü gidiyor demek tamamen manüplasyondur. geçen sene orta saha ve kanat oyuncularından 36 gol geldi bunun 17 tanesi kanat oyuncularından geldi savunma oyuncularından 4 gol geldi forvetlerden 34 gol geldi
bu sene 15. hafta itibariyle savunma oyuncularından 5 gol geldi orta saha ve kanat oyuncularından 8 gol geldi bunların ikisi kanat oyuncusu golü forvetlerden 14 gol geldi demekki savunma geçen sene bütün seneki katkıyı bu sene 15 maçta fazlasıyla vermiş. forvetlerde geçen seneki ortalamayı tutturmuş peki katkı vermeyen hangi bölgeler
yani sen gomez attı şampiyon olduk dersen diğer oyuncularımızın tamamına haksızlık edersin istatistikler ortada verimsizliğin nerde olduğu belli demekki orta saha geçen seneki performansa biraz yaklaşsa bizim bir sıkıntımız kalmayacak rakamlar yalan söylemez.

Çevrimdışı KUMANOVALI

10 numaralı formamız Olcaydan alınırsa forma satışlarının biraz daha artacağını düşünüyorum. Benim için 10 numara çok özel bir formadır , cidden bu konudan büyük sıkıntı duyuyorum.

örneğin ETO alınıp 10 numara ona verilde 100k temiz satılır...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

Haklısın abi ben takılıyorum :) Ama dediğin gibi bir mentör veya yaşam koçu şart bu adama çünkü saha duruşundan bile belli mental sıkıntıları olduğu, Şenol Hoca'da gol atsın form tutsun diye üçüncü lig takımına karşı bile oynatıyor ama daha da dibe çöküyor atamadıkça üstüne bir de oyundan alınıyor. Madem moralini yüksek tutmak istiyorsun oynattın 90 dk oynat, Şenol Hoca'da ne yapmak istediğini tam bilemiyor..

Şenol hoca Fernandao dan gol kralı yaptıysa aboubakardan ekmek çıkartır. ama zaman alacak gibi.
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Fatih_

Abu 4-2-3-1 in forveti degil bence 4-4-2 nin forveti yaninda yardimlasacagi biri daha lazim.
Taliaca ile fena degillerdi en buyuk sanssizligi onun sakatligi oldu.

Çevrimdışı tangaz

ama hesap öyle yapılmaz @tangaz  geçen sene 15 . haftada itibariyle forvetlerden kaç gol gelmişti yanlış hatırlamıyorsam 15 civarı bu sene kaç gol geldi 14 yani forvet katkısı geçen seneyle aynı peki aynı olmayan ne
orta saha ve kanatların gol katkısı aynı değil cenk on gole ulaştı geçen seneki gomez gol katkısını bu sene cenk verecek
bu sene eksik olan ozinin quaresmanın olcayın sosanın gol katkıları senin yaptığın bireyselleştirmek ama futbol takım oyunudur ve bu oyunda kişiler değil mevkilerin oyuna katkısı hesaplanır forvetimiz bu kadar orta saha ve kanat desteğinden yoksun olduğu halde geçen seneki verime ulaşmışlar ama diğer oyuncular verimli olamamış algı oynaması yapıyorsun ama ben yemem bunları doğru hesap yapmak istiyorsan mevki mevki değerlendir derim geçen sene forvetlerin gole katkısı kanatların gole katkısı orta sahanın gole katkısı beklerin gole katkısı çıkart bunların istatistiğini işte o zaman kimlerin yetersiz kaldığı ortaya çıkar :naughty:
yoksa geçen sene bu zamanda gomez 8-9 gol attı abou şimdi 2 gol attı bak takım bu nedenle kötü gidiyor demek tamamen manüplasyondur. geçen sene orta saha ve kanat oyuncularından 36 gol geldi bunun 17 tanesi kanat oyuncularından geldi savunma oyuncularından 4 gol geldi forvetlerden 34 gol geldi
bu sene 15. hafta itibariyle savunma oyuncularından 5 gol geldi orta saha ve kanat oyuncularından 8 gol geldi bunların ikisi kanat oyuncusu golü forvetlerden 14 gol geldi demekki savunma geçen sene bütün seneki katkıyı bu sene 15 maçta fazlasıyla vermiş. forvetlerde geçen seneki ortalamayı tutturmuş peki katkı vermeyen hangi bölgeler
yani sen gomez attı şampiyon olduk dersen diğer oyuncularımızın tamamına haksızlık edersin istatistikler ortada verimsizliğin nerde olduğu belli demekki orta saha geçen seneki performansa biraz yaklaşsa bizim bir sıkıntımız kalmayacak rakamlar yalan söylemez.

soruyu gene dikkatsiz ve eksik okumuşsun @Necmi abi. bu alışkanlığına son ver öncelikle  :bandit:

soru basit geçen seneki takıma sadece gomez out bakar in yap diyorum sorumda nesi anlaşılmıyor bunun???

üstelik klasik sınav değildi test usulüydü böle uzun uzun yazıp iddiasını ispata çabalayan ama jurinin yemeyeceği tezler ortaya atan amerikan filmlerindeki avukatlar gibisin... şıklardan birini seç. bilmiyorsan boş bırak. bazen 130 milyonluk 1 yanlış bütün doğruları çöpe atabilir...

Çevrimdışı cursedofdragon

ulan insan şu video'yu izlese youtube'dan yine almazdı abuo'yu :)

Çevrimdışı atalay

Devre arası 3 daha alır, sezon sonu 5 yeter mi? diye konuşuruz. @onur_U | ADO programını ilk okuması gereken spor bakanlığı. Asaleten değil, vekaleten görev alanların yapmayacağı türden bir iş elbet. @tangaz

Çevrimdışı Orhan_

iyide anlattığım bu zaten formsuzluk değil oyundan düşüyorlar top defansdan quaresmaya atılıyor orta saha bypass ediliyor buda onları oyundan düşürüyor. quaresma olmayınca anında geçen seneki oyundan sinyaller vermeye başladık quaresma bütün hücum opsiyonlarını bitiriyor derken zaten kastettiğim bu @Orhan_
basit bir örnek hangi maçtı hatırlayamadım soldan quaresmaya orta açıldı quaresma fırladı o sırada abou ile cenkde kutuya yöneldi quaresmanın yapması gereken kutuya doğru sıfıra inip merkeze orta yapmak iki oyuncu bomboş ordaydı o ne yaptı kutu hizasına geldi arkadan kovalayan stoper vardı durdu onu bekledi karşısına aldı terse döndü bir çalım attı sonra karşısına bir oyuncu daha geldi iki ettiler sonra bu kesmedi tekrar çalım attı olmadı üçüncü çalımıda attı sonra topu kurtardı ortaladı o sırada kutuya bütün rakip oyuncular yerleşmişti aslında yapacağı çok basitti çizgiye inip orta açmak çokta rahat yapardı o tribüne oynadı ve bunu her maç özellikle vodafone arenada ona gelen topların %80 ninde yapıyor sen birde o sırada bizim kutuda bekleyen oyuncuların yüzlerini bir gör. Biz zaten az top çıkarıyoruz ve bunun %80 ini böyle heba ediyoruz quaresmanın tribüne yapacağı şowu ve tatminini beklerken maçın son atağında golü atıp kahraman olmak istediği için gs ile berabere kaldık. oda biliyor hatasını o yüzden gitti kapalının önüne yattı kaçırdığından sonra bak ben herşeyi yaptım yorgunluktan bittim ayağı benim quaresma tepkim boşa değil o kadar çok pozisyon tüketiyorki sayesinde her maçı zor alıyoruz rakibe sahasında üstünlük kuramıyoruz çünkü rakip bir onu tutuyor diğer oyuncuları tutmasına gerek yok nasılsa top onda oda topu bir başkasına vermez kaptırana kadar çalım atar kurtarabildiğini orta açar oda kutuya düşmesi çok enderdir.

Quaresma sadece hücumda değil tüm planda bir boşluğa sebep oluyor. Futbolun karadeliği gibi. Quaresma ile ilgili örnek verecek çok fazla pozisyon var.

Ayrıca Quaresma'ya atılan toplar yüzünden mi orta saha oyuncuları düşüyor yoksa hatalı bir taktik yüzünden mi Quaresma'ya uzun top atmak zorunlu hale geliyor?

Çevrimdışı mylife1903

soruyu gene dikkatsiz ve eksik okumuşsun @Necmi abi. bu alışkanlığına son ver öncelikle  :bandit:

soru basit geçen seneki takıma sadece gomez out bakar in yap diyorum sorumda nesi anlaşılmıyor bunun???

üstelik klasik sınav değildi test usulüydü böle uzun uzun yazıp iddiasını ispata çabalayan ama jurinin yemeyeceği tezler ortaya atan amerikan filmlerindeki avukatlar gibisin... şıklardan birini seç. bilmiyorsan boş bırak. bazen 130 milyonluk 1 yanlış bütün doğruları çöpe atabilir...
Abi simdi hakim demesin juri uyeleri bu son cumleyi dikkate almasin, diye

Çevrimdışı tangaz

ulan insan şu video'yu izlese youtube'dan yine almazdı abuo'yu :)

işyerinde açamıyorum ama akşam ilk iş bu videoyu seyredecem

Çevrimdışı mylife1903

işyerinde açamıyorum ama akşam ilk iş bu videoyu seyredecem
Forma numarasindan dolayi bir buyumsu bisi yasiyor olmasin abu, belki 19 giyse golleri siralar

Çevrimdışı tangaz

Abi simdi hakim demesin juri uyeleri bu son cumleyi dikkate almasin, diye

aynı hakim, savunma avukatı tanık olarak menaceri çağırıyorum deyip menacer de "evet efenim ben bu başkanı çinliler 35 verdi de vermedik die kekledim" şeklinde ifade verdiğinde hafifletici neden olarak gösterebilir...

Çevrimiçi Necmi

@tangaz

sirketlerde projeksiyon tablosu diye birsey vardir genelde 5 yillik olur
spor kuluplerinde  gelir kisminda sadece sponsorlar ve  sabit gelirler  var

abou ya 4 yil icin 130 milyon  masraf eden yonetimin  aklindan suphe ederim
sayet sozlesme yapildi ve kasada duruyorsa  fikret baskan bugune kadar yaptigi butun transferleri unutturur ve bu abou basarisizligi on plana cikar

130 nerden çıktı  :alala: bu abounun parası euradan daha hızlı artıyor. birisi çıktı kafasından sanal bir rakam uydurdu sözleşmesini görmüş gibi sonra salladığı rakamda millet ekleye ekleye bu gün 130 a ulaşmış bu hızla giderse biz bir aya kalmaz kulübü abounun üstüne yaparız :D
bütün konuşma başkanın konuşmasından varsayımla yapılmış bir hesap sonra bu hesabın üzerine menejer parasından tut maçlara giderken harcanan uçak paraları yediği yemeklerin parası giydiği dona kadar kafadan rakamlar eklenerek fiyat şişirme cabası ile bulunmuş bir rakam yoksa işin aslı 2.5 M€ kiralama bedeli Oyuncuya 2016-2017 sezonu için 3.300.000 Euro garanti ücreti ve 4.000 Euro puan başı ücreti ödenecektir. bu rakamların dışındaki her rakam forumdaki bazı arkadaşların hayal ürünü oluyor yoksa açıklanmış bir şey yok @Culpable

Çevrimdışı sametbagan

Yazmayacam dedim ama daha fazla dayanamayacağım.Sizin yaptığınız algıyı renkliler bile yapmaz kusura bakmayın ama maalesef böyle.

Bu abou neymiş be kardeşim az kaldı gözünün üstünde kaş var diye gömen bile çıkar yakında.Her şeyimiz tamam bi abou tu kaka valla bravo

Bazen renklilerin sayfalarını okuyorum gülmek için oyuncularını nasıl gömüyorlar diye falan.Biz onlardan beter gömüyoruz maalesef.

Tamam kabul abou bu parayı haketmiyor son vuruşları kötü bunlarda hemfikiriz ama adamı 3.lig topçusundan beter ettiniz.

Biz oyuncumuzu bu şekilde gömersek eğer sonra ilk başarısında nasıl sevineceğiz.Tamam eleştirelim eksiklerini söyleyelim ama takımın kötü ve üretkenlikten uzak

Oynamasını sadece abou üzerinden anlatmayalım.Abou aşağı abou yukarı

Ayrıca Özellikle Belirteyim Ben takımdaki hiçbir futbolcunun hayranı değilim ben sadece Beşiktaşımızın hayranıyım sadece gereğinden fazla eleştiri yapılıyor

Eğer gömülecek ise abou ve cenkle başlar Q7 ile devam eder ara sıcak olarak tosiç ve oğuzhan ana yemek olarak da Yönetim gömülmeli tatlı olarak da Şenol hocayla bitirmek gerek :D

Çevrimdışı tangaz

130 nerden çıktı  :alala: bu abounun parası euradan daha hızlı artıyor. birisi çıktı kafasından sanal bir rakam uydurdu sözleşmesini görmüş gibi sonra salladığı rakamda millet ekleye ekleye bu gün 130 a ulaşmış bu hızla giderse biz bir aya kalmaz kulübü abounun üstüne yaparız :D
bütün konuşma başkanın konuşmasından varsayımla yapılmış bir hesap sonra bu hesabın üzerine menejer parasından tut maçlara giderken harcanan uçak paraları yediği yemeklerin parası giydiği dona kadar kafadan rakamlar eklenerek fiyat şişirme cabası ile bulunmuş bir rakam yoksa işin aslı 2.5 M€ kiralama bedeli Oyuncuya 2016-2017 sezonu için 3.300.000 Euro garanti ücreti ve 4.000 Euro puan başı ücreti ödenecektir. bu rakamların dışındaki her rakam forumdaki bazı arkadaşların hayal ürünü oluyor yoksa açıklanmış bir şey yok @Culpable

ortada hayal falan yok. başkan kendi açıkladı 10 milyon daha verip bonservisini alacağız bu sene ffpden dolayı böle yaptık die. sonra menajer parası %10-20 işler bonservis rakamından, aldığı maaşın %15 vergisini kulüpler öder ülkemizde. derbidir avrupa maçıdır derken ödenen ekstra primlerde hepimizin malumu. ee şimdi bu rakamaların neresi hayal mahsulü...

Etiketler: