Yazmayacam dedim ama daha fazla dayanamayacağım.Sizin yaptığınız algıyı renkliler bile yapmaz kusura bakmayın ama maalesef böyle.
Bu abou neymiş be kardeşim az kaldı gözünün üstünde kaş var diye gömen bile çıkar yakında.Her şeyimiz tamam bi abou tu kaka valla bravo
Bazen renklilerin sayfalarını okuyorum gülmek için oyuncularını nasıl gömüyorlar diye falan.Biz onlardan beter gömüyoruz maalesef.
Tamam kabul abou bu parayı haketmiyor son vuruşları kötü bunlarda hemfikiriz ama adamı 3.lig topçusundan beter ettiniz.
Biz oyuncumuzu bu şekilde gömersek eğer sonra ilk başarısında nasıl sevineceğiz.Tamam eleştirelim eksiklerini söyleyelim ama takımın kötü ve üretkenlikten uzak
Oynamasını sadece abou üzerinden anlatmayalım.Abou aşağı abou yukarı
Ayrıca Özellikle Belirteyim Ben takımdaki hiçbir futbolcunun hayranı değilim ben sadece Beşiktaşımızın hayranıyım sadece gereğinden fazla eleştiri yapılıyor
Eğer gömülecek ise abou ve cenkle başlar Q7 ile devam eder ara sıcak olarak tosiç ve oğuzhan ana yemek olarak da Yönetim gömülmeli tatlı olarak da Şenol hocayla bitirmek gerek