Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157483 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Şu durum teknik, şut, bitiricilik, yetenek vs. meseleleri değil. Bu tamamen mental bir sorun. Aboubakar'a o topu sol ayak içi ile sağ köşeye göndermeyi düşündürten nedir? Öyle bir şut ile zaten gol atman imkansız. Vururken imkansız. O kararı aldığın an pozisyon bitmiş oluyor. Neden öyle bir karar alıyorsun? Gerçekten Aboubakar'ı anlamakta zorluk çekiyorum. Teknik ekipten hiçkimse konuşmuyor mu acaba Aboubakar ile?

Çevrimdışı caner.eryigit

Abunun bir sucu yok yahu. Abu bu zaten. Bunu goremeyenlerin problemi. Kaziklandik maliyet olarak. Parasini gectim ihtiyacimiz olan tip futbolcu degil.

Adam bu olayda en masum hoc bir sucu yok. Iyi ve efendi de bir cocuk ama ihtiyacimiz olan futbolcu degil. Devre arasinda verirsin portoya geri bozuk cikti falan dersin adrian lopezi kiralarsin.
Abi onun anlaşmada bir sıkıntılar çıkacak gibi geliyor bana imza töreni konuşmasını da izledim 4 yıl falan diyor başkan aman diyim.dediğin gibi abi alana değil verene bakmak lazım...

Çevrimdışı anilsevim

Bu aboubacar olayı iyice zıvanadan  çıktı inanılmaz derecede sosyal medya da linç var.bu adam bizim oyuncumuz en kötü sezon sonuna kadar burada kalacak yapılan renklilere malzeme vermekten başka Ne işe yarar onu da anlamıyorum.bu havada olacak sakatlıklar öyle 1-2 haftalık olmaz kardeşim uzun süreli olur...

Zaten maddi zararı bel büker o ayrı da
Manevi götürüsü cok kötü
Artık her kacırdıgında her saçmaladıgında olacak bunlar
Kah birbirimize çatıcaz, kah bizle dalga gececekler
Hemen bakın ekşide gündem oldu şimdi kaçırdıgı
Adam bu
Youtube a bile aboubakar skills yaz
İlk videolar hep saçmalıkları. Gol videosu olacağı yerde kaçırdıkları var :)
Zararı çok olacak bize maddi de manevi de
Bunu anlatmaya çalışıyoruz
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı caner.eryigit

Babel işi bitmiş herhalde..hayırlı olsun Ne diyelim...

Çevrimdışı OrhanAker

Rhodolfo nun şu maçta oynaması skandaldır.

Çevrimdışı mylife1903

Şu durum teknik, şut, bitiricilik, yetenek vs. meseleleri değil. Bu tamamen mental bir sorun. Aboubakar'a o topu sol ayak içi ile sağ köşeye göndermeyi düşündürten nedir? Öyle bir şut ile zaten gol atman imkansız. Vururken imkansız. O kararı aldığın an pozisyon bitmiş oluyor. Neden öyle bir karar alıyorsun? Gerçekten Aboubakar'ı anlamakta zorluk çekiyorum. Teknik ekipten hiçkimse konuşmuyor mu acaba Aboubakar ile?

Fransizca konusuyor ya o yizden bir ariZa var, baskan dedi.

Boykoda da oldu aynisi uc kelime ingilizce biliyor diye rusca tercuman tutmamislardir adama.

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi bu Olcay a ne oldu böyle siyahla beyaz kadar fark var nasıl bu hale geldin oğlum sen ?

Çevrimdışı eaglekartal

Bu sosa olayi can sıkici hakkaten nasil bir karaktersizmis arkadas sampiyon olan takimdan kacmak icin her bahaneyi surdu terir dedi gitti simdi fenere gelecek.demekki tek derdi paraymis kisiliksizin.3 milyon euro ustu geciyor sosyal medyada eger dogruysa fenerliler gokhana paragoz diyodu sosa bizde aldiginin 2 katini alacak nerdeyse kimin paragoz oldugu karaktersiz oldugu ortaya cikicak.

Çevrimdışı Berat

Geçen seneden beri yediğimiz gollerin bir videosunu biri yaptıysa paylaşırsanız sevinirim çünkü hepsi birbirinden acayip.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen seneden beri yediğimiz gollerin bir videosunu biri yaptıysa paylaşırsanız sevinirim çünkü hepsi birbirinden acayip.
Amatör ligde bile ender rastlanan gariplikte yiyoruz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

şansımız devam ediyor diyelim.

adamlar kaleyi bulan şut atmadan gol yemeye devam ediyoruz.

kasımpaşa 1 bolu 2. bu şansla antep maçında 5 tane felan atmamız lazım kazanmak için.

Çevrimdışı tuncaboylu

bilemiyorum benim anladığım bu ilk konuşma yapıldığındada böyle anlamıştım şimdi tekrar dinledim gene aynı şey @mylife1903
bende sizin gibi yorum yapıyorum. kalbimden geçeni değil kulağımla duyduğumu yorumluyorum :)
Abi önümüzdeki sene denk bütçe sözümüz var UEFA'ya ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacağımız belli değil.

O yüzden yönetim bir sene önceden öyle bir taahhütte bulunmaz ve alma zorunluluğunun altına imza atmaz bence.

Adriano'nun kalan 1.1 milyon euro'su için Şampiyonlar Ligi'ne katılma şartı koyuyoruz. Sosa'yı 3 milyon euro için 1 ay süründürdük.

10 milyon euro'yu mu vereceğiz 1 sene önceden tak diye?

Adamın Ziyech gibi başka ciddi alıcısı da yoktu zaten.

Hiç bir şekilde aklıma yatmıyor bu iddia.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Bu Aboubakar Quarezma ile beraber oynamisligi var.
Yani Quarezmadan daha iyi kim bilebilir.
Bu kadar bos topcuyu Quarezmada getirtmez takima mutlaka bi fikrini sormuslardir.

Çevrimdışı anilsevim

Rhodolfo nun şu maçta oynaması skandaldır.

Sadece rhodolfo mu
Beck, adriano, inler, aboubakar, olcay, kerim
Beck sakatlandı sağ beck transfer etmen lazım
Adriano zaten tek sol bekin
İnler olcay kerim rotasyonunda
Abou ya çok girmiyorum, sıkıntılı mevzu o.

Bu saate maç mı koymuşlar
Hiç söylenmiceksin, futbolu yönetenler laftan anlamıyor cunku
Gideceksin a2 takımı ile
Siz beni düşünmüyosanız ben sizin kupanızı hiç düşünemicem mesajı vereceksin
Bakıcaksın çorbana

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu sosa olayi can sıkici hakkaten nasil bir karaktersizmis arkadas sampiyon olan takimdan kacmak icin her bahaneyi surdu terir dedi gitti simdi fenere gelecek.demekki tek derdi paraymis kisiliksizin.3 milyon euro ustu geciyor sosyal medyada eger dogruysa fenerliler gokhana paragoz diyodu sosa bizde aldiginin 2 katini alacak nerdeyse kimin paragoz oldugu karaktersiz oldugu ortaya cikicak.

Geçen gün başkan A.Y ye thug life  yaptı ya o da altında kalmamak misliyle cevap vermek için ne yapar eder basar parayı gider alır gelir diye korkmuyor değilim. Heriflerin tek eksik yeri oraya ligi bilen kaliteli bir Sosa gelirse işimiz yaş... Sosa nın karakteri müsait ama inş başka ülkeye gider kiralık olarak Milan göndermek istiyor onu çünkü.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Bishamon

Manoel'e 4 milyonluk teklif yapmışız.Cruzerio'ya sadece 1.6 milyonu düştüğü için kabul etmemişler.Çinden de teklif varmış.Kolombiyaya gittiğimiz söyleniyor stoper için.Umarım yalandır.

Çevrimdışı Berat

Maalesef öyle maalesef.

şansımız devam ediyor diyelim.

adamlar kaleyi bulan şut atmadan gol yemeye devam ediyoruz.

kasımpaşa 1 bolu 2. bu şansla antep maçında 5 tane felan atmamız lazım kazanmak için.

Şans olduğunu düşünmüyorum bu kadar gariplikten sonra.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 22:43:42 Berat ]

Çevrimiçi Kartal Ç

İşin ilginci bu iş yıllardır böyle. onca defans oyuncusu kaleci vs geldi geçti takım komple kaç kere baştan sona değişti ama nesilden nesle aktarılıyor resmen.
isviçreli biliminsanları araştırsın bunu bi. şimdi aklıma geldi de tek değişmeyen süreyya abi. yoksa??  :ebebe:

Çevrimdışı anilsevim

Stoper almasın ses etmem
Babel mi geliyo eyw ses etmiyelim.  bonservissiz falan avunurum
Ama bi santrafor alsın
Yoksa mümkün değil yürümez takım
Pivot santrafor şart
Senol hocanın sistem pivot santrafor olmadan işlemiyo
Kweuke falan ona bile eyw
Benfica maçında canlı izledim, bi ara kafı geçmişti ya mitroğlu. Gelse o zman ezermiş bu ligi
Boyle bi dozer yok, top alamadılar ayağından, dayak atıyo adam stoperlere
Kim gelir ne olur bilmem ama, dedikodu da yok hiç
Bi santrafor şart oğlu şart. Hayırlısı

Çevrimdışı anilsevim

Sosa muabbeti ile alakalı;
Ayrılacak milandan aynen
Gideceği tek yer arjantindir
İkizlerini karıyı alır gider orda 2-3 yıl oynar emekli olur
Veron estuduentes e alır onu
Türkiyeye gelmesi mümkün değil onun o karı ve korku ile
10 milyon da verseler gelmez
Arjantine gider net
Şahsi fikrim

Çevrimdışı murat

Manoel'e 4 milyonluk teklif yapmışız.Cruzerio'ya sadece 1.6 milyonu düştüğü için kabul etmemişler.Çinden de teklif varmış.Kolombiyaya gittiğimiz söyleniyor stoper için.Umarım yalandır.
niye kolombiyanın yetişyirdiği oyuncular bizimkilerden kötümü.almanya olmasa sürüneceğiz.

Çevrimdışı Bishamon

niye kolombiyanın yetişyirdiği oyuncular bizimkilerden kötümü.almanya olmasa sürüneceğiz.

Kolombiya liginde şu an alacağımız adam bizim seviyemizde olmaz.Pedro Franco'yu gördük.İyi olan Davinson Sanchez var o da yazın Ajax'a gitti.Palmerias'ta Yerry Mina var onu da beğendim ama pahalı fiyat çekerler.

Çevrimdışı cursedofdragon

herkes mi prof olur arkadaş hemen herkes anında teşhisi koyuyor ve tamam bitti o iş.

Millet'e göre hareket edelim biz o zaman.

Çevrimiçi Necmi

Abi bu Olcay a ne oldu böyle siyahla beyaz kadar fark var nasıl bu hale geldin oğlum sen ?

çünkü çok iyi olan Beşiktaş taraftarı tarafından yuhalandı ıslıklandı o günden beri kayıp
bazı arkadaşlar Beşiktaşı çok düşünüyor ya kendi oyuncularımızı gömmekte bitirmekte üstümüze yok
ondan böyle. Orda sahaya çıkan insanların makine falan olduklarını sanıyorlar. ıslıklandıklarında hakaret
işittiklerinde hiç tepki vermeyecekler işlerini daha iyi yapacaklar sanıyorlar ama nedense burda bile oyuncuları yerden yere vuran hakaret eden birini eleştirdiğinde hemen küstüm ben gidiyorum diyor. Ama sahada oynayan oyuncunun öyle bir hakkı yok.
yıllarca inönüde bu taraftar yüzünden oyuncular ayakları titreyerek sahaya çıktı. bu taraftar yüzünden çok başarısızlıklar yaşadık. sahadaki oyuncumuza küfredildi. sanki bir faydası varmış gibi sosyal medyadada sövüp küfrediyorlar ya işte bunları yapanlar kendilerini Beşiktaşlı falan sanıyorlar. Tek yaptıkları kendi egolarını tatmin etmek yoksa Beşiktaşı falan düşünmek değil.

Çevrimiçi Necmi

neden kafanıza takıyorsunuzki istediği yere gider. Beşiktaşın kapıları ona kapandı.
arkaya dönüp bakmayacaksın arkana baktığın sürece ileriye gidemezsin.

Etiketler: