Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157761 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

benim bundan anladıgım klübü ile oyuncu ile anlaştık sözleşmesine madde koydurduk 10 milyon € verip satın alabilecez.

Ama almıcaz :)
orda söylenen Aboubakarın 4 yıl boyunca Beşiktaşın oyuncusu olduğu
senin dediğin her transferde olan opsiyon olayı burda açık açığa aldık ama busene ödeyemiyoruz ffp den dolayı
o nedenle seneye ödemesi yapılacak deniyor ve ben bunu aylardır söylüyorum size
on milyonun ödeme planı bile yapılmış ffp aşılmak için yapılmış bir kiralama sözleşmesi zaten başkan
net açıkladı bonservisi 12.5 M bunun 2.5 M sini kiralama bedeli olara sayıp 10 M sinide önümüzdeki sene ödeyeceğiz dedi

Çevrimiçi Necmi

Oyuncunun performansı beğenilmez eleştirilir ama alay etmek ne oluyor arkadaşlar kendinize gelin
Burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaş oyuncusu ile alay edilmez. Burda alayın karşılığı üyelik iptalidir.
espiri yapmak farklı bir şey eleştirmekte öyle beğenmeme hakkı elbette herkesde var ama hiç kimse burda
Beşiktaş değerleriyle alay edemez.

Çevrimdışı mylife1903

senin dediğin her transferde olan opsiyon olayı burda açık açığa aldık ama busene ödeyemiyoruz ffp den dolayı
on milyonun ödeme planı bile yapılmış ffp aşılmak için yapılmış bir kiralama sözleşmesi zaten başkan
net açıkladı bonservisi 12.5 M bunun 2.5 M sini kiralama bedeli olara sayıp 10 M sinide önümüzdeki sene ödeyeceğiz dedi
.....ondan sonraki dort seneyi yapicaz insallah diyor @Necmi abi. Kesin birsey yok bence. Pazarliga girer ucuza aliriz belki ama abunun yilligi nasil olacak sorusu geliyor aklima.

Sonra dusunuyorum bu adam kiralik. Ya dizi donerse ya ayagi kirilirsa, porto mal mi o riske girer mi hemen satmak varken bize kiralasin. Sozlesmeyi gormek lazim, insallah herkesin iyiligi icin iyi niyetle yapilmis bir sozlesmedir.

Çevrimdışı anilsevim

Yıllık ücreti, bonservisi
Toplamı 25 milyon euro gibi bişey yapar
Bu oyuncu Aboubakar
Varsa bu anlaşma ve almaya mecbursak Tabata geyiği tarih olmuştur. Geçmiş olsun deriz
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Kapkarakartal

bu ne demek burda oyuncuyumu Beşiktaşımı aşağılıyorsun anlamadım

Millet neler yazar kelam edilmez biz bir espri yaptık espri olduğunun beyanınıda sonuna koyduğumuz iconla belirttik ne takımla alay etmediğimiz kalmış ne aşşağılamışlığımız anlaşılan o ki bu forumda adalet ve hakkı ölmüş lakin bu sözlerin banlandığı yerde banlanmayanlar ortadadır bu forumun benim için süresi bukadar çünkü şerefiyle mücadele edip hakkıyla kazanan bir takıma yakışmayacak bir forum olmaya devam ediyor.

Yazımda alttaki habere istinaden bir espriydi ;

https://twitter.com/buzzspor/status/811174195807813633?lang=tr
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 19:28:48 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı mylife1903

Yıllık ücreti, bonservisi
Toplamı 25 milyon euro gibi bişey yapar
Bu oyuncu Aboubakar
Varsa bu anlaşma ve almaya mecbursak Tabata geyiği tarih olmuştur. Geçmiş olsun deriz
Cok daha fazla bir mali yuk demek.
12.5 bonservis orda baskan 4 sene daha diyor 3.3x5 16.5
Bunun menecer ucreti mac basi vergisi stopaji yol yemek akbil ucak bileti mac priminfalan derken bes yil sonunda 30milyon civari yapar.
100milyon yeni turkiye lirasi gibi bir meblag bugunun kuruylan bu gidisle yuro falan iki seneye 5lira olur. Sonra borc azalmiyor. Ruzgar sagnak abu parasina ceviz agaci ormanlari falan kurmaya kalkar.

6milyon yuro civari yillik maliyet yaklasik 20milyon tele.

Transfer sihirbazi baskan, portonun baskan

Çevrimdışı anilsevim

Dua ediyorum, bi an önce devre arası gelsin
O zeminde, bu gereksiz maç ve kupa için çıkan 11 e bakıyorum da, ve son maça tabii
Şenol hocanın kafası hiç berrak değil
Devre arası bi an önce gelsin de hoca takıma motive olsun
Stada isim verme işi, tartışmalar, cl den elenmek falan derken hoca da dağınık bu ara
Gel devre aradı gel....

Çevrimdışı anilsevim

Cok daha fazla bir mali yuk demek.
12.5 bonservis orda baskan 4 sene daha diyor 3.3x5 16.5
Bunun menecer ucreti mac basi vergisi stopaji yol yemek akbil ucak bileti mac priminfalan derken bes yil sonunda 30milyon civari yapar.
100milyon yeni turkiye lirasi gibi bir meblag bugunun kuruylan bu gidisle yuro falan iki seneye 5lira olur. Sonra borc azalmiyor. Ruzgar sagnak abu parasina ceviz agaci ormanlari falan kurmaya kalkar.

6milyon yuro civari yillik maliyet yaklasik 20milyon tele.

Transfer sihirbazi baskan, portonun baskan

Abi varsa oyle bi 30 milyon euro rezaleti
Hakkaten geçmiş olsun
Başkan bunca yıldır ektiğini bi günde biçti derim
Yoktur inş oyle bi durum...

Çevrimiçi Necmi

Millet neler yazar kelam edilmez biz bir espri yaptık espri olduğunun beyanınıda sonuna koyduğumuz iconla belirttik ne takımla alay etmediğimiz kalmış ne aşşağılamışlığımız anlaşılan o ki bu forumda adalet ve hakkı ölmüş lakin bu sözlerin banlandığı yerde banlanmayanlar ortadadır bu forumun benim için süresi bukadar çünkü şerefiyle mücadele edip hakkıyla kazanan bir takıma yakışmayacak bir forum olmaya devam ediyor.

her isteyen istediğini söylerse yakışmaz tabiki bun espiri falan değil direk aşağılama ikisinin arasındaki farkı göremiyorsan
yapılacak bir şey yok.
Bundan sonra kimseyede böyle bir taviz verilmeyecek zaten bu güne kadarda verilmedi. varsa yanlış bulduğun bir şey şikayet edersin
Burda herkes Beşiktaşlı ve bu değerleri hepimiz korumakla yükümlüyüz.

Çevrimdışı canU

Bence yapmamislardir öyle bir hata inanmıyorum ben. Dedikodudur. Yani öyledir inş. Değilse geçmiş olsun sene sonu büyük olay çıkar

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya hocam adriano ne alaka Allah'ım yarabbim sabır ver ya...

Çevrimdışı anilsevim

Bence yapmamislardir öyle bir hata inanmıyorum ben. Dedikodudur. Yani öyledir inş. Değilse geçmiş olsun sene sonu büyük olay çıkar

Varmış ya sanırım
Biraz baktım da Şafak Malatya falan
Doğrulattım diyor 3-4 yerden, onun yalancısıyım
İmzalar atılmış, almak zorundaymışız, daha doğru almışız zaten
Sene sonu çarşı pazar karışır
Tüyü bitmemiş yetim hakkıymış, aklımla alay etmesinlermiş falan hepsi kendine döner

Çevrimiçi Necmi

Abi varsa oyle bi 30 milyon euro rezaleti
Hakkaten geçmiş olsun
Başkan bunca yıldır ektiğini bi günde biçti derim
Yoktur inş oyle bi durum...
bir oyuncu tutarsa mükemmel bir iş olur ama tutmazsada tutmaz neden rezalet olsun
yada neden bütün yaptıklarını biçmiş olsun anlayamadım bu gezegende tüm takımları incele bakalım yaptıkları transfer
hep tutuyormu. Yüzde yüz garanti diye bir şey varmı nasıl bir mantıkla bakıyorsunuz hayata
birini asıp kesmek bu kadar kolaymı. Yarın çocuğun bir hata yaparsa kapıyamı koyacaksın
yada hata yapmayan mükemmel insan varmı.
Diyelimki ikinci yarı golleri sıralamaya başladı sonuçta oyuncu kalitesi belli tek handikapı top çerçeveden geçmiyor
onun dışında gayet iyi bir oyuncu yarın çerçeveden geçmeyecek diye bir durum yok.
Goller gelmeye başlarsa bu sözleriniz nereye gidecek.
Umarım dostlarınızı ailenizi akrabalarınızıda bu kadar kolay feda etmiyorsunuzdur. yada umarım ilerde
insanlarda sizin sevdiklerinizi bu kadar kolay feda etmez. o zaman belki söylediğiniz sözlerin anlamını kavrarsınız.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bir oyuncu tutarsa mükemmel bir iş olur ama tutmazsada tutmaz neden rezalet olsun
yada neden bütün yaptıklarını biçmiş olsun anlayamadım bu gezegende tüm takımları incele bakalım yaptıkları transfer
hep tutuyormu. Yüzde yüz garanti diye bir şey varmı nasıl bir mantıkla bakıyorsunuz hayata
birini asıp kesmek bu kadar kolaymı. Yarın çocuğun bir hata yaparsa kapıyamı koyacaksın
Diyelimki ikinci yarı golleri sıralamaya başladı sonuçta oyuncu kalitesi belli tek handikapı top çerçeveden geçmiyor
onun dışında gayet iyi bir oyuncu yarın çerçeveden geçmeyecek diye bir durum yok.
Umarım dostlarınızı ailenizi akrabalarınızıda bu kadar kolay feda etmiyorsunuzdur. yada umarım ilerde
insanlarda sizin sevdiklerinizi bu kadar kolay feda etmez. o zaman belki söylediğiniz sözlerin anlamını kavrarsınız.

Necmi abi dogru solemissin ama bence bu kadar maliyetli bir transfer olacaksa olmus bir adama o paralar verilmeli. Yarmolenko yu izledik mesela, oyuna etki acisindan daglar kadar fark var. Aboubakar dan umudum var ikinci yari belki golleri siralar ama mental sikintisi oldugu asikar. Devamlilik saglayabilecegini dusunmuyorum.

Çevrimiçi Necmi

.....ondan sonraki dort seneyi yapicaz insallah diyor @Necmi abi. Kesin birsey yok bence. Pazarliga girer ucuza aliriz belki ama abunun yilligi nasil olacak sorusu geliyor aklima.

Sonra dusunuyorum bu adam kiralik. Ya dizi donerse ya ayagi kirilirsa, porto mal mi o riske girer mi hemen satmak varken bize kiralasin. Sozlesmeyi gormek lazim, insallah herkesin iyiligi icin iyi niyetle yapilmis bir sozlesmedir.

bilemiyorum benim anladığım bu ilk konuşma yapıldığındada böyle anlamıştım şimdi tekrar dinledim gene aynı şey @mylife1903
bende sizin gibi yorum yapıyorum. kalbimden geçeni değil kulağımla duyduğumu yorumluyorum :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya hocam adriano ne alaka Allah'ım yarabbim sabır ver ya...

cezalı hafta sonu ?

Çevrimdışı caner.eryigit

cezalı hafta sonu ?
Adam mı yok kardeşim ya sakatlık olursa Ne olacak?ah hocam ah şu sahanın haline bak sakat fln vermeyiz inş...

Çevrimdışı anilsevim

Abi eyw da hayat ve futbol başka seyler
Oyle ornekler vermişsin ki alaka 0
Hata yapmak ayrı, afadersiniz bile bile yapmanın adı başka seyler oluyo
30 milyon euro para gömecek bi şirket altını üstüne getirir, oyle hata oldu ya tutmadı vs ile 30 u yersen batarsın. Dediğin 3-5 için gecerli olur ki ona zaten gözyumulur, yumuldu da
100 trilyonu oyle şansa maalesef yedirmezler

1-ofsayttan kaçma
2-doğru yerde durma
3-doğru yere koşu yapma
4-stoperleri yanlış yere çekip takım arkadaşına alan açma
5-stoperlerin boşalttığı alana girme
6-son vuruş
7-hava hakimiyeti
Vs vs vs

Bu adamda kaçı var bi bakarsın, soyleyin kaçı var ?
Denedik olmadı ile 30 milyon euro çöpe atmak afedersin abi enayilik olır
Senin verdiğin örnekler hayata dair hatalar, ki kaç tanesine göz yumduk başkanda da
Bu bambaşka bi olay
Varsa bu olay hakkaten bize Büyük geçmiş olsun

Çevrimiçi Kapkarakartal

her isteyen istediğini söylerse yakışmaz tabiki bun espiri falan değil direk aşağılama ikisinin arasındaki farkı göremiyorsan
yapılacak bir şey yok.
Bundan sonra kimseyede böyle bir taviz verilmeyecek zaten bu güne kadarda verilmedi. varsa yanlış bulduğun bir şey şikayet edersin
Burda herkes Beşiktaşlı ve bu değerleri hepimiz korumakla yükümlüyüz.

Ben ne söylersem söyleyeyim söylediğim karşımdakinin anlayabildiği kadar olduğu bir gerçek o yüzden daha fazla bu seviyelerde tartışmayacağım. Ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim espriyle aşşağılama arsındaki farkı bana gösterme haddinde bulunmanı sevdim lakin bu hadde umarım herzaman sahip olursun sadece klavye başında değil.
Ne bu forumla Beşiktaş'lı olduk nede bu forumdan ayrılmamızla Beşiktaşlılığımız bitecek bunu neden söyledim yerini görmen açısından yanlış aynaya bakma.

Forumda tartıştığım kimse olmadığı ve herkezle seviyeli bir sohbetim olduğu için Beşiktaş'ımıza gönül veren bu arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum sevinmek için sevmediğimizi unutmadan sonunda şampiyonluğun geldiği bir sezon olmasını diliyorum bu taraftar bunu hakediyor.

Kalın sağlıcakla.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi dogru solemissin ama bence bu kadar maliyetli bir transfer olacaksa olmus bir adama o paralar verilmeli. Yarmolenko yu izledik mesela, oyuna etki acisindan daglar kadar fark var. Aboubakar dan umudum var ikinci yari belki golleri siralar ama mental sikintisi oldugu asikar. Devamlilik saglayabilecegini dusunmuyorum.
ben şu an için bir şey düşünmüyorum yorumda yapmıyorum oyuncu bizim kadromuzda yer alan oyuncu
gömmek bize artı bir şey katmaz aksine dahada işi yokuşa sürer.  Destek olmak alınabilecek en üst seviye verim almak
gerekiyor. Dizimizi dövmenin manası yok iyide oynasa kötüde oynasa giden gitmiş zaten. ne kadar üstüne gidersen
o kadar kaybedersin. Taraftarlık her önüne geleni gömmek değildir. Eleştiri yapacaksan bile bunun yeri ve zamanı olmalı.
dere geçerken at değiştirilmeyeceğine göre atına sahip çıkki sana dereyi geçirtsin ama yavaş ama hızlı ama tökezletirsen
orda dereyi boylayacak olan sen olursun.

Çevrimdışı anilsevim

Bırak bizi, bugun gidelim sabancıya
Şuna 30 milyon euro yatırım yap diyelim
1 yıl araştırır belki daha fazla
Nası bi fizibilite yaparlar belli değil
Ha bİzim haberimiz yok belki gömü bulduk, saçıyoruz
O başka

Çevrimdışı cursedofdragon

Adam mı yok kardeşim ya sakatlık olursa Ne olacak?ah hocam ah şu sahanın haline bak sakat fln vermeyiz inş...

Allah allah devre arası geliyor zaten 1 maç kaldı o maçtada adam cezalı.

Hiçmi oynamıcak bu adamlar buz adam mı bunlar.

Çevrimiçi 38life

Manoel olayı kapandı. İnşallah adam gibi bir stopere yönelirler artık.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu aboubacar olayı iyice zıvanadan  çıktı inanılmaz derecede sosyal medya da linç var.bu adam bizim oyuncumuz en kötü sezon sonuna kadar burada kalacak yapılan renklilere malzeme vermekten başka Ne işe yarar onu da anlamıyorum.bu havada olacak sakatlıklar öyle 1-2 haftalık olmaz kardeşim uzun süreli olur...

Çevrimdışı mylife1903

Bu aboubacar olayı iyice zıvanadan  çıktı inanılmaz derecede sosyal medya da linç var.bu adam bizim oyuncumuz en kötü sezon sonuna kadar burada kalacak yapılan renklilere malzeme vermekten başka Ne işe yarar onu da anlamıyorum.bu havada olacak sakatlıklar öyle 1-2 haftalık olmaz kardeşim uzun süreli olur...

Abunun bir sucu yok yahu. Abu bu zaten. Bunu goremeyenlerin problemi. Kaziklandik maliyet olarak. Parasini gectim ihtiyacimiz olan tip futbolcu degil.

Adam bu olayda en masum hoc bir sucu yok. Iyi ve efendi de bir cocuk ama ihtiyacimiz olan futbolcu degil. Devre arasinda verirsin portoya geri bozuk cikti falan dersin adrian lopezi kiralarsin.

Etiketler: