Taşlanmadan önce hemen belirteyim; Aboubakar fanatiği falan değilim, ben de mevcut durumdan hoşnut değilim. Fakat biz geçen seneden farklı olarak, çok net topu ileri taşıma sıkıntısı yaşıyoruz. Gomez'i ararız diye düşünüyordum ama şahsen Sosa'yı daha fazla arıyorum. Takım bu sene resmen hücum edemiyor. Bunun faturasının tamamını en uçtaki adama kesip, üstü kalsın demek yazıktır günahtır. Sürekli yana geriye oynayan bir takıma dönüştük. Aboubakar'a malesef Amokachi muamelesi yapılan bir sistemde oynamaya çalışıyor takım. Ver yana ver yana ver Fabri'ye, ver yana ver yana, at ileri uzun Aboubakar koşar. Beyler böyle bir oyun düzeni yok, oradaki adam Aboubakar değil, Dyabala olsa, Ronaldo olsa ne fark edecek rica ediyorum bunu anlatsın biri bana. Nerede geçen seneki kısa hızlı paslaşmalar, nerede küçük üçgenler, nerede ekstra paslar? Sonra Aboubakar yollansın yerine leblebici gelsin demekle olmayacak bu iş kimse kusura bakmasın. Takımı canlı olarak sahada izleyenler kimin ne yaptığını görüyor olmalı diye düşünüyorum. Napoli maçını örnek vereyim; oyun planımız olmadığı için hep uzun top atılmaya çalışılıyor Aboubakar'a ama ne Abou ne de topu atacak adam bu kurguyu nasıl hayata geçirecekler en ufak fikirleri yok. Ama başka alternatif de yok zira orta sahanın üretkenliği sıfır.
Demek istediğim şu özetle; takım geçen sene top oynuyorsa, bu sene başka bir şey yapıyor. Aboubakar'ı günah keçisi moduna sokmayın, rica ederim daha geniş bakın duruma. Sorunumuz keşke bir olsa ama değil. Teknik direköründen başkanına, kalecisinden forvetine bu sene takımımızın tamamında performans düşüklüğü var. Hocaya karşı bir tutum mu var, hoca fantastik işler mi deniyor kendi çapında, başkan sürekli dürtüyor mu tüm kadroyu inanın bilmiyorum ama ben mevcut durumdan çok rahatsızım ve bunu bir adamı asarak çözüme kavuşturamayız. Umarım en kısa zamanda iyi olacağız, geçen sene gördüğümüz güzel tabloyu yine göreceğiz.
Uzun zamandır okuyamıyordum yazdıklarınızı, son yorumların büyük çoğunluğu Aboubakar ile ilgili olduğunu görünce yazma gereği hissettim. Hatamız var ise affola.