Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162148 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Marcus Coco. Guingamp'ın 96 doğumlu kanat oyuncusu...

Çevrimdışı atalay

Bunun nedenlerini ve nasılını daha önce yazdım. @Serhat Akkaya Ayrıca problem salt Güneş ekseninde değil. Bunun için rekabet kalitesi yüksek doğru bir organizasyon elzem. Altyapıdan üst yapıya oyuncu sunamamak ülke futbolunun metodik bir sorunu. 

Çevrimdışı atalay

Nikola Vlasic. Remember this name.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunun nedenlerini ve nasılını daha önce yazdım. @Serhat Akkaya Ayrıca problem salt Güneş ekseninde değil. Bunun için rekabet kalitesi yüksek doğru bir organizasyon elzem. Altyapıdan üst yapıya oyuncu sunamamak ülke futbolunun metodik bir sorunu.
Biliyorum, aslında işin özünde ülkemizdeki kulüplerin yönetim şekilleri ve menajer ilişkilerindeki çarpıklık yatıyor, altyapıdan çıkan oyuncudan nasıl para kazanacak yöneticiler ve menajerler yoksa di mi? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Biliyorum, aslında işin özünde ülkemizdeki kulüplerin yönetim şekilleri ve menajer ilişkilerindeki çarpıklık yatıyor, altyapıdan çıkan oyuncudan nasıl para kazanacak yöneticiler ve menajerler yoksa di mi? :)
Cok kolay her yonetici altyapidan 5 oyuncunun bonservisini alsin sonra satisi kuluple paylassin.
Metin albayrak gibi superstar bir yoneticimiz var kendisine tavsiye ediyorum

Çevrimdışı tangaz

Cok kolay her yonetici altyapidan 5 oyuncunun bonservisini alsin sonra satisi kuluple paylassin.
Metin albayrak gibi superstar bir yoneticimiz var kendisine tavsiye ediyorum

süper inovatiff bir çözüm forumun arge inovasyon müdürü yapıyorum seni müdür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

süper inovatiff bir çözüm forumun arge inovasyon müdürü yapıyorum seni müdür
Dur hele bi ofise varayim sag salim yeni zihni sinir procelerimi yazacam.

Çevrimdışı OrhanAker

İlk hedef rakitskymiş.gelmek istiyormuş filan da nasıl alacaz :D
Forvet alın forvet.

Çevrimdışı mylife1903

İlk hedef rakitskymiş.gelmek istiyormuş filan da nasıl alacaz :D
Forvet alın forvet.
Raketci gelsin forvette oynatiriz gol kirali olur. Sergenden iyi sol ayagi var. sogukkanli tatava yapmaz direk sokar topu kaleye.
Soyle aliriz
2.5 milyon simdi 10 milyon yuro sezon sonu yahu

Çevrimdışı tangaz

beyler santrafor buldum semih kaya attığı golü bizim takımda atacak bakar yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Altyapı eğitimi ve organizasyonunda önemli problemler var. Fakat en önemlisi altyapıdan üst yapıya oyuncu hazırlayamama sorunu. Bu sanılanın aksine akıla ilk gelen parametreler ile sınırlı değil. Burada tek bir adam üzerinden değerlendirme yapılması da mümkün değil. Kulüp organizasyonu ve işin tüm yönetimsel birimlerini güçlü/doğru kullanmak gerekiyor. Oyuncunun saha içi fundamental yönünü geliştirmek yetmez. Öncelikle bu gençleri saha dışında nitelikli bireyler olarak yetiştirmek gerek. Jira eğitimi ve pedagoji üzerine öğrenim görmüş kişilerin, genç oyunculara; beslenmeden spor doktrinlerine, atletik departmandan oyuncunun kişisel ve bilhassa iletişim becerilerinin gelişimine kadar doğru metotlar sunması, kariyer planlamaları için yardımcı olmaları gerekiyor. Bunun için ise önce üst yapıdaki düstur ve mantaliteyi düzeltmek gerek. Burada kulüp kültürü ve perspektif devreye giriyor. Ülke futbolunu planlayanların genç oyuncuların (18-22/23 yaş) üst yapılarda oynamasını teşvik ettirecek ve kulüplere maddi destek sunacak bir model yaratması lazım. 600 milyonluk balon ligin bunu sunabilecek ekonomik olanakları var. Bu yaş aralığındaki isimlerin bu seviyelerde düzenli oynaması elzem. Fakat siz daha altyapılarda gelişim ve performans yaşındaki gençlerin makas aralığını bu kadar açarsanız üst yapı için iyi bir zemin hazırlamamış olursunuz.

Bundesliga'nın yeni yanın ihalesi 4 yıl için 4,64 milyar € bedel karşılığında satıldı. Almanya Federasyonu, gelirin %30'unu son beş yıllık performansa göre dağıtıyor. Kalan %70 dilimdeki %3'lük bölümü ise 19-22 yaş aralığındaki gençleri belli bi' kota üzerinden oynatma karşılığında veriyor. Bu senede yaklaşık 25 milyon € demek. Bu gençleri neden oynatmasınlar?
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 11:54:06 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bundesliga'nın yeni yanın geliri 4 yıl için 4,64 milyar €. Almanya Federasyonu, gelirin %30'unu son beş yıllık performansa göre dağıtıyor. Kalan %70 dilimdeki %3 ise 19-22 yaş aralığındaki gençleri belli bi' kota üzerinden oynatma karşılığında veriyor. Bu senede yaklaşık 25 milyon € demek. Bu gençleri neden oynatmasınlar?
3 Büyükler yinede oynatmaz :) Hatta rekabetçi çoğu takım oynatmaz Türkiye'de..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bundesliga'nın yeni yanın geliri 4 yıl için 4,64 milyar € bedelle satıldı. Almanya Federasyonu, gelirin %30'unu son beş yıllık performansa göre dağıtıyor. Kalan %70 dilimdeki %3 ise 19-22 yaş aralığındaki gençleri belli bi' kota üzerinden oynatma karşılığında veriyor. Bu senede yaklaşık 25 milyon € demek. Bu gençleri neden oynatmasınlar?

iyi ürün alıcı buluyor biz maçları akşam yaparız 4 güne böleriz tv.den izlensin de gelir olsun die. sonuç olarak da boş tribünlere oynanır bütün maçlar adamlar aynı gün aynı saatte dolu tribüne oynar üstüne de bizim 2 katımıza naklen yayını satarlar. helal olsun. amerika dünya kupasında dibe vuran alman futbolu sorasının gelişmeleri bunlar. diğer ürünlerde olduğu gibi futbolda da neden taklitçiliği denemeyiz ki? formül işte oracıkta copy+paste yapacaksın sadece...

Çevrimdışı terapati

Taşlanmadan önce hemen belirteyim; Aboubakar fanatiği falan değilim, ben de mevcut durumdan hoşnut değilim. Fakat biz geçen seneden farklı olarak, çok net topu ileri taşıma sıkıntısı yaşıyoruz. Gomez'i ararız diye düşünüyordum ama şahsen Sosa'yı daha fazla arıyorum. Takım bu sene resmen hücum edemiyor. Bunun faturasının tamamını en uçtaki adama kesip, üstü kalsın demek yazıktır günahtır. Sürekli yana geriye oynayan bir takıma dönüştük. Aboubakar'a malesef Amokachi muamelesi yapılan bir sistemde oynamaya çalışıyor takım. Ver yana ver yana ver Fabri'ye, ver yana ver yana, at ileri uzun Aboubakar koşar. Beyler böyle bir oyun düzeni yok, oradaki adam Aboubakar değil, Dyabala olsa, Ronaldo olsa ne fark edecek rica ediyorum bunu anlatsın biri bana. Nerede geçen seneki kısa hızlı paslaşmalar, nerede küçük üçgenler, nerede ekstra paslar? Sonra Aboubakar yollansın yerine leblebici gelsin demekle olmayacak bu iş kimse kusura bakmasın. Takımı canlı olarak sahada izleyenler kimin ne yaptığını görüyor olmalı diye düşünüyorum. Napoli maçını örnek vereyim; oyun planımız olmadığı için hep uzun top atılmaya çalışılıyor Aboubakar'a ama ne Abou ne de topu atacak adam bu kurguyu nasıl hayata geçirecekler en ufak fikirleri yok. Ama başka alternatif de yok zira orta sahanın üretkenliği sıfır.

Demek istediğim şu özetle; takım geçen sene top oynuyorsa, bu sene başka bir şey yapıyor. Aboubakar'ı günah keçisi moduna sokmayın, rica ederim daha geniş bakın duruma. Sorunumuz keşke bir olsa ama değil. Teknik direköründen başkanına, kalecisinden forvetine bu sene takımımızın tamamında performans düşüklüğü var. Hocaya karşı bir tutum mu var, hoca fantastik işler mi deniyor kendi çapında, başkan sürekli dürtüyor mu tüm kadroyu inanın bilmiyorum ama ben mevcut durumdan çok rahatsızım ve bunu bir adamı asarak çözüme kavuşturamayız. Umarım en kısa zamanda iyi olacağız, geçen sene gördüğümüz güzel tabloyu yine göreceğiz.

Uzun zamandır okuyamıyordum yazdıklarınızı, son yorumların büyük çoğunluğu Aboubakar ile ilgili olduğunu görünce yazma gereği hissettim. Hatamız var ise affola.

Çevrimdışı atalay

Birçok şeyi derinlemesine değil, sadece yüzeysel yazıyorum. Bu durumu da üst başlık ile anlatırsam; reform şart. Fakat sadece ülke futboluna değil, tüm ülkeye. Çünkü bahsettiğimiz şeyler girift yapıda. @tangaz Gelişimin tek bir ayağı yok.

Çevrimdışı tangaz

bu arada la corunanın son maçında taraftarlar maç sonu babel gitmeee bizi bırakmaa die tezahüratlar yapmışlar takım arkadaşları da idmanlarda aynı şeyi yapıyorlarmmış.

Çevrimdışı tangaz

Birçok şeyi derinlemesine değil, sadece yüzeysel yazıyorum. Bu durumu da üst başlık ile anlatırsam; reform şart. Fakat sadece ülke futboluna değil, tüm ülkeye. Çünkü bahsettiğimiz şeyler girift yapıda. @tangaz Gelişimin tek bir ayağı yok.

@atalay adamların amerika dünya kupası sonrası neler yaptıklarını uzun uzun okumuştum ama basite indirgeyerek özetlersem doğru planı yapmış ve uygulamışlar. bizim coğrafyada hiç yapılmayan birşey yanii...

Çevrimdışı atalay

RB Salzburg forması giyen Dayot Upamecano; Barça, Chelsea, Arsenal gibi kulüplerin radarındaymış. Muhtemelen Rangnick onu paravan kulüpten RB Leipzig'e aldırıp, Orban'ın yanına monte edecek. Bizi burada ilgilendiren kısım ise aynı takımda oynayan ve daha önce burada önerdiğim: Duje Caleta–Car. Bununla beraber bir diğer Hırvat stoper Zagreb'li Filip Benkovic de takip edilesi bir başka isim.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

Babel gelirse yarım sezon 10 gol/10 asist yapar :tabe:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı atalay

İspanya'nın ADO 92 programını ve süregelen ADO sistemini, spor ekonomisi ve gelişimi üzerine yaptıkları atılımları bir incelesinler. @tangaz TR'de spor endüstrisi müşteri kaybediyor. Bunun için tek bir çözüm yolu aramıyorlar.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 10:54:30 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Beşiktaş Arena

atma ziyaa :D

Çevrimdışı tangaz

İspanya'nın ADO 92 programını ve süregelen ADO sistemini, spor ekonomisi ve gelişimi üzerine yaptıkları atılımları bir incelesinler. @tangaz

sportif directör mü izleyecek :alala: o ders almaz ders verir üstad unuttun mu? @atalay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın Beşiktaş Arena

Günaydın :)

Paralel evrende evet :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın :)

Paralel evrende evet :D
Turk indirimi yaparsak 5 gol 3 asist olur o kerim ve arasin toplamindan yuksek.

Azicik polyannacilik oynayalim, babel simdiye akillanmistir futbol hayatinin baharinda yeniden dogacaktir. Senol gunes tedrisatindan(dogru mu yazdim bunu ne demekse) gecince kendini bulup hollanda milli takimina secilecektir.

Robben degil benim icin ona sevindim en azindan. Simdi killarim tiken tiken kirpi gibi geZecektim.

Anlayisi fooarkli
Felsefesi foarklii
Kolltoru foarkliii
Tukh tukh eyi gunler
Tukh tukh eyiii gunler
Siz neyi nasil necium yapacaouushsun ulaaa

Çevrimdışı KUMANOVALI

hadi be sarı saçlım mavi gözlüm

http://t24.com.tr/haber/mario-gomezin-donme-ihtimali-artiyor,377997

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Mario Gomez'in ailesini ikna etmeye çalıştığı ileri sürüldü..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Etiketler: