Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3-4 tane Bilicin Son senesinde , Derbiler - Uefa ve Ts maçı haric butun maclari Osmanli stadinda oynadik 2-3 macta sanirim Basaksehirde oynadik Yani minimum en az 10-12 maci orada oynadık
DHA Babel'in yeni yılın ilk haftasında İstanbul'da olacağını son dakika olarak geçti.
Alamıyacğımızı bile bile atıyoruz madem bende atıyorum stoper dedin mi böyle olucak gerisi yalan
stoper derkennn....
Baskanin bugun yaptigi konusmayi izlediniz mi
Cümleyi bitirdikten sonraki kafa sallayışı
Bizim Başkan benim hatunun yanağından makas almış ya la
nefretin değil aslında aşkın gözü kördür bencequaresma sevgini Beşiktaş sevginin önüne koyuyorsun demek itham değil gözlem ve eleştiridir.Birini eleştiriyorsan bu nefret ettiğin anlamına gelmez burda gomezde eleştirildi sosada ozide eleştirildibunları eleştirenler nefretmi ediyordu. şimdi mylife ismaili yerden yere vuruyordu peki ondan nefretmi ediyordu sanmıyorum insan tanımadığı birinden nefret etmez eleştiriyorsa Beşiktaş sevgisinden yapıyordur.sizin o kadar üstünüze yapışmışki quaresmaya yapılan hiç bir eleştiriyi kabul etmiyorsunuz. eleştiren Beşiktaşa zarar verdiğini düşündüğü için eleştiriyor kişisel gıcıklığı yok. Sizin bunu bile sukunetle dinleme ihtimaliniz yok Beşiktaşa zara verdiğini düşünen bunu dile getiren insana saldırıyorsanız bu sizin quaresma sevginizi Beşiktaş sevginizin önüne koyduğunuzu gösterir malesef.Eleştiri yapanlara dikkat et hep ortaya done koyuyorlar oyun yanlışlarını gösterip eleştiriyorlar. Olaya bakış açısı şu quaresma topu ayağına alır çalım atar sonra bir daha döner atar sonra bir daha sonra topu ortalarsiz dersiniz adama bak yatırdı kaldırdı yatırdı kaldırdı sonrada ne orta yaptı bunu benim bakış açımla ilk anda orta yapsaydı savunmada bir iki adam vardı forvetlerimizin geniş alanı vardı ama orda çalım atmakla uğraşırken kutuya on tane rakip oyuncu girdi o saatten sonra orta yapsan ne olur yapmasan ne olur baskın kaçtı. Baskın atak olgun atağa dönüştü şimdi hangi bakış açısı doğru çünkü quaresma 20 defa topla buluşuyorsabunun 16-17 sinde olan bu bazen hücum oyuncularının yerleşmesi için yapıyor kabul ama çoğunluk ego tatmini tribüne oynamaben bunu eleştirdiğimde Beşiktaş sevgimden yaparım çünkü zarar veriyor sen eleştiriye tepki gösterdiğinde quaresma sevgini Beşiktaşın önünekoymuş oluyorsun bir maç otur her şeyi bir kenara bırak söylediklerimi gözlemle tarafsızca bizim gözümüzle bak seyret kaç pozisyon hebaoluyor ondan sonra burda eleştiri yapanlara quaresma nefretiyle konuşuyorsun diyebilecekmisin bakalım @38life
Bak şimdi son kez anlatıyorum bida anlatmayacağım insanlara eziyet ediyoruz. Sana çok basit bir soru soracağım 26 Eylül 1983 de doğan bir insan 26 Eylül 2018 de kaç yaşında olur? Sezona başladığında 35 yaşındamı oluyor evet. Sen 35 yaşındaki adamamı sözleşme vermiş oluyosun evet. Daha basit anlatamazdım.
her geçen gün yeni terör olayları ile karşı karşıyayız transfer gerek şimdi gerekse de yaz aylarında kolay olmayacak...
Liga MX iyi takip edilmesi gereken bir lig. Hirving Lozano gibi göz önünde olanlar kadar César Montes, Orbelín Pineda, Andrés Rentería, Érick Gutiérrez, Rodolfo Pizarro, Jonathan González gibi potansiyel aralığı epey geniş genç oyuncular var.