Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170823 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ŞENOL GÜNEŞ KALEYE...

Akyazı Stadı'nın açılışında yapılacak organizasyonda bir sürpriz yaşanacak..

Buna göre daha önce tanıtımı yapılmamasına rağmen Trabzonsporlu futbolcular takım elbiseleriyle Akyazı Stadı'na çıkarak taraftarları alkışlayacak, ardından ise 80 dönemi Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular ile 96 döneminde Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular bir dostluk maçı yapacak.

İçerisinde Akyazı Stadı'nı barındıran komplekse ismi verilen ve Trabzonspor'un efsane futbolcuları arasında yer alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de açılışa katılacak. Şenol Güneş ayrıca kendisinin içerisinde yer aldığı 80'ler karmasının kalesini koruyacak ve Akyazı'da maç oynayan ilk isimler arasında tarihe geçecek.

Şenol Güneş'in kalesini koruyacağı takımda Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Mehmet Ekşi, Bekir Barçın, Necati Özçağlayan, Ali Yavuz, Hüsnü Özkara, Hüseyin Tok ve Turgay Semercioğlu'nun yanı sıra bir çok efsane isim yer alacak.

Fotomaç
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı uğur07

Osmanlispor gs macindan cok da bisey beklemeyin bence musa cagiran mehmet guven tiago pinto 3 ude gs macindan once cezali duruma dusmusler. Islem tamam. Hep diyoruz. Gs fb den daha buyuk tehdit. Bunlarin bi siniri yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

neden daha önce patlatmamış bir yerde patlattıklarında daha az riskmi oluyor bu ne demek
ölen intihar bombacısı daha azmı ölüyor :alala: daha risksiz bir bölgede patlatınca adam hayatını zaten gözden çıkartmış
ondan sonrası askeri kışlaya dalsa sıfır riskdir. havaalanını unuttunmu içeri girmek için önden biri girişi patlattı diğerleri patlayan bölgenin
ordan içeri sızdılar. adamlar umarsız bağıra bağıra geliyor. sen risk almaktan bahsediyorsun.
birde oyuncuları nasıl etkilediğini duysan şaşarsın. evet iyi oyuncunun transferinide daha fazla olumsuz etkiler.
adamın piyasası var neden riski tercih etsinki bu dünyada ya macera severler yada çaresiz insanlar risk alır.

Risk canlı bombanın ölmesi değil canlı bomba zaten adı üstünde ölmeye gidiyor. risk eylemin başarısız olmasıdır.

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlispor gs macindan cok da bisey beklemeyin bence musa cagiran mehmet guven tiago pinto 3 ude gs macindan once cezali duruma dusmusler. Islem tamam. Hep diyoruz. Gs fb den daha buyuk tehdit. Bunlarin bi siniri yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O nasil olmus ya hic haberim yoktu. Gecen haftanin genis ozetine bir bakayim hele
Fetocu gs kime yanasti acaba. Tam gs stili sessiz sakin bir hafta onceden operasyon. Atibayi nas halletmislerdi

Çevrimdışı 38life

hiç alakası bile yok büyük oyuncu demek senin seviyende minimum talipliside çok demektir.
ortalama oyuncunun en iyi tercihi sensin demektir. O nedenle büyük oyuncu böyle bir olay yaşandığında seni listenin sonuna atar.
ortalama oyuncu için sen bir çıkış noktası olacağın için bunu görmezden gelir. Basit örnek Gomez nerdeyse tamam deniyordu Bombanın patladığı günün ertesi by by dedi. sorun ikisininde canı aynı değerde demekle çözülmüyor. sorun piyasası olup olmama sorunu.
Adriona geldi çünkü ona bizim verdiğimiz parayı ve sözleşmeyi verecek başka takım bulamazdı ve genede
onu ikna etmek hiç kolay olmadı. Ardanın olması büyük avantajdı.
iyi transfer yapma şansımız devre arası %50 ise şimdi o ihtimal %10 bile değil işte acı gerçek bu.

ortalama oyuncunun da listesinde son sırada olursun. Olaya yanlış yerden bakıyorsunuz. Oyuncunun büyüklüğü küçüklüğüyle alakalı değil bu. Ortalama oyuncuya aday olan başka Beşiktaş seviyesinde takımlar varsa sen o oyuncu için en son seçenek olursun. Yani büyük oyuncu orta oyuncu küçük oyuncu olması birşeyi değiştirmiyor.

Buradaki algı yanılmasının sebeplerinden biri de şu; Doğal olarak dünya üzerinde üst sınıf oyuncu sayısı az olduğu için ve bizim bunlardan ikna edebileceğimiz oyuncu sayısı da az olduğu için terör sebebiyle gelmek istemeyecek oyuncuların da sayısını çıktığında daha az bir sayı/ihtimal kalıyor elinde. Oysa dünya üzerinde orta sınıf oyuncu çok bunlardan biri reddetse arkada 10larca başka aday var. Yani az'ın azalması ile çoğun azalması arasındaki fark büyüktür.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 15:22:43 38life ]

Çevrimiçi Necmi

ŞENOL GÜNEŞ KALEYE...

Akyazı Stadı'nın açılışında yapılacak organizasyonda bir sürpriz yaşanacak..

Buna göre daha önce tanıtımı yapılmamasına rağmen Trabzonsporlu futbolcular takım elbiseleriyle Akyazı Stadı'na çıkarak taraftarları alkışlayacak, ardından ise 80 dönemi Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular ile 96 döneminde Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular bir dostluk maçı yapacak.

İçerisinde Akyazı Stadı'nı barındıran komplekse ismi verilen ve Trabzonspor'un efsane futbolcuları arasında yer alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de açılışa katılacak. Şenol Güneş ayrıca kendisinin içerisinde yer aldığı 80'ler karmasının kalesini koruyacak ve Akyazı'da maç oynayan ilk isimler arasında tarihe geçecek.

Şenol Güneş'in kalesini koruyacağı takımda Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Serdar Bali, Mehmet Ekşi, Bekir Barçın, Necati Özçağlayan, Ali Yavuz, Hüsnü Özkara, Hüseyin Tok ve Turgay Semercioğlu'nun yanı sıra bir çok efsane isim yer alacak.

Fotomaç
fotomaç haberinin burda ne işi var.
sen boykotu fotomaç takip ederekmi yapıyorsun @Yunus Emre Dökmeci
sen bu işi yanlış anlamışsın sanırım boykot dedimi bu takip edip reklamını yapmamak demek oluyor.

Çevrimdışı Çağatay

Bir iki saate siddetle kinariz, az sabir

Ondan sonra da kararlilikla devam ederiz

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başımız Sağolsun. Yine kaybeden biz olduk.

Çevrimdışı tangaz

Eskiden, yani eskiden dediysem bi 5 sene filan önce bu sehit sayisinin yarisi olsa yer yerinden oynardi ama alisma ve kabullenme esigi yukari yönlü olarak arttigi icin bundan bi 5 sene sonra tek seferde 70  sehit vermek 7 sehit vermekle esit sayilacak
Simdi gecen haftadan farkli kac kelime kullanacaklar acaba tvlerde malum kisiler

başkanlık maşkanlık derken belki bi 5 sene sonra federal anadolu devleti kurulmuş olur gerek kalmaz  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

fotomaç haberinin burda ne işi var.
sen boykotu fotomaç takip ederekmi yapıyorsun @Yunus Emre Dökmeci
sen bu işi yanlış anlamışsın sanırım boykot dedimi bu takip edip reklamını yapmamak demek oluyor.
Hic bakmadim kaynaga sen söyleyince gordum Fotomaç yazdığını :s20:

Haberi de fotomacin sitesinden degil baska bir siteden aldım , Sosyal medya hesaplarimdan kaldirmistim ben Fotomaçi oyuzden dikkat etmemisim @Necmi :tabe:
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 16:54:34 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Daha bir hafta önce kınayıp lânetlemiştik!Vicdanımızı yedikmi yoksa sattıkmı Türkiye.
Ağır geldi attık kurtulduk kardeşim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Yetersiz !!! Visca yine atti...

Çevrimdışı tangaz

herif resmen şapkadan tavşan çıkardı, çok beceri ve zeka dolu vurdu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

balına attı bence :)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Başakşehir kazandı, 5 farklı galibiyet bizi lider yapıyor...

Abi vurustan ziyade Adam Olcay gibi surekli kutu içerisinde , Golüde bu sekilde atti , Bircok Golu de boyle atıyor tam aradığımiz profil iste

Olcayin sahip oldugu ozelliklere sahip olup + Sut ve Becerisi daha iyi olanı..

Çevrimdışı 38life

Artık bakıyorum kimse maç öncesi ilk 11 paylaşma yarışına girmiyor :D Çünkü zaten kafadan belli 11.

balına attı bence :)
Maci biraz Periscopeden izledim Golu cok Net göremedim sen oyle diyince Ligtv den acip izledim attığı Gol Akil dolu , Mithis bir Zeka ürünü.

Adam Direkt olarak Asirtmayi düşünüyor ve oyle vuruyor ve ustelik bunu top Havada iken yere degmeden yapiyor bu Gol sadece alkışlanır , Balina diyerek kucumsenemeyecek Kadar Akil ve Zeka ürünü bir Gol.

Çevrimdışı ilhan mansız

visca topçu mu? 😀😀 ryan Babel geliyor mu?

Çevrimdışı cursedofdragon

Maci biraz Periscopeden izledim Golu cok Net göremedim sen oyle diyince Ligtv den acip izledim attığı Gol Akil dolu , Mithis bir Zeka ürünü.

Adam Direkt olarak Asirtmayi düşünüyor ve oyle vuruyor ve ustelik bunu top Havada iken yere degmeden yapiyor bu Gol sadece alkışlanır , Balina diyerek kucumsenemeyecek Kadar Akil ve Zeka ürünü bir Gol.

ben ironi yapıyorum yunus sen beni biliyorsun visca'yı isteyenlerin başında ben geliyorum :)

ben ironi yapıyorum yunus sen beni biliyorsun visca'yı isteyenlerin başında ben geliyorum :)
:ok:

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ligin en kötü takımına yeniliyoruz.Sorgulanması gereken çok şey var

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Devre arasi kampinda sadece finishing calismasi gerek bazilarinin
belki o zaman sampiyon olabiliriz