Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170253 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat

Keşke 2 tane alabilsek biri forvet tanımına uyan diğeri ortasahanın solu olarak adlandırabileceğimiz. Yani biri ml diğeri fl. Keşke kıt imkanlarla amflc gibi bişey bulabilsek, tabiki  hakkını verebilecek.
Tarifi okuyunca konoplyanka geldi aklıma.

Çevrimdışı Gokhan-

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı brkntcnr

Keşke Ben Arfa' yı opsiyonlu falan kiralayabilsek. Hücumun sağında solunda, ortasında her yerinde iş yapardı.

Çevrimdışı brkntcnr

SESIM TITRIO 🚀🚀🚀

mariolar babeller milo lar kilolar ....

nobetciler yerlerini yavastan alsinlar 😊

bikac gun plz

Evrenmanchester da bunu yazmış  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı murat

Keşke Ben Arfa' yı opsiyonlu falan kiralayabilsek. Hücumun sağında solunda, ortasında her yerinde iş yapardı.
Ben ilk çıkış yaptığı dönemde çok severdim. Topclass bir oyuncu olmasını bekliyordum. Sezon başıda nasri ve ben arfa konuşulurken ben arfanın
Gelmesini istiyordum.

Çevrimdışı brkntcnr

Ben ilk çıkış yaptığı dönemde çok severdim. Topclass bir oyuncu olmasını bekliyordum. Sezon başıda nasri ve ben arfa konuşulurken ben arfanın
Gelmesini istiyordum.
Ben arfa bizim hücum hattında her yerde oynayabilir. Talisca' yı merkeze çekip bi kanatta Arfa bi kanatta Quaresma baya delici kanat oyunu oynayabiliriz. Forvet arkasında servis yapan oyuncu görevini de yapabilir. Her türlü iş yapar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı murat

Ben arfa bizim hücum hattında her yerde oynayabilir. Talisca' yı merkeze çekip bi kanatta Arfa bi kanatta Quaresma baya delici kanat oyunu oynayabiliriz. Forvet arkasında servis yapan oyuncu görevini de yapabilir. Her türlü iş yapar diye düşünüyorum.
ben arfa gelirse sosanın pozisyonunu doldurur.başka yerde enerjisini harcamasına gerek yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

SESIM TITRIO 🚀🚀🚀

mariolar babeller milo lar kilolar ....

nobetciler yerlerini yavastan alsinlar 😊

bikac gun plz

Evrenmanchester da bunu yazmış  :lol: :lol: :lol:

hapı yuttuk yalanlar başlıyor :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Babel ocakta %100 Beşiktaş'ta.Kartal'ın yeni golcüsü de Mario Mandzukic olacak.Taraftarlarına dünya yıldızı hediye etmek isteyen Beşiktaş yönetiminin sezon sonu transfer listesinde ilk sırada yer alıyor
@via Levent Ümit Erol

Burdan okuyup habermi yapıyorlar nedir Mario'yu ilk ben yazdım millet yazmaya başladı :)

Çevrimdışı alimm

Babel ocakta %100 Beşiktaş'ta.Kartal'ın yeni golcüsü de Mario Mandzukic olacak.Taraftarlarına dünya yıldızı hediye etmek isteyen Beşiktaş yönetiminin sezon sonu transfer listesinde ilk sırada yer alıyor
@via Levent Ümit Erol

Burdan okuyup habermi yapıyorlar nedir Mario'yu ilk ben yazdım millet yazmaya başladı :)
mario gelsn ben sol kanatta olcay a stoperde tosiç e razıyım..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Şimdi 2 şey söyliyim sana Birincisi senin söylediğin şey saldırının yankısını yükseltecek etken (Alggıya göre). Büyük oyuncu - Küçük oyuncu üzerindeki etkisi yine eşit oranda artacaktır.

İkinci olarak biryerin yakınında bombalı saldırı olması orada bundan sonra bombalı saldır olma ihtimalini yükseltmez aksine düşürür. Teröristler için daha önce patlattıkları yerde patlatmak gereksiz bir risktir. Daha önce denenmemiş yerde patlatmak dururken böyle bir riske girmezler.

Ha ama bu söylediğini insanlar (transfer adayları) düşünmez hesaba katmaz dersen eyvallah o da doğru bir yorum.
hiç alakası bile yok büyük oyuncu demek senin seviyende minimum talipliside çok demektir.
ortalama oyuncunun en iyi tercihi sensin demektir. O nedenle büyük oyuncu böyle bir olay yaşandığında seni listenin sonuna atar.
ortalama oyuncu için sen bir çıkış noktası olacağın için bunu görmezden gelir. Basit örnek Gomez nerdeyse tamam deniyordu Bombanın patladığı günün ertesi by by dedi. sorun ikisininde canı aynı değerde demekle çözülmüyor. sorun piyasası olup olmama sorunu.
Adriona geldi çünkü ona bizim verdiğimiz parayı ve sözleşmeyi verecek başka takım bulamazdı ve genede
onu ikna etmek hiç kolay olmadı. Ardanın olması büyük avantajdı.
iyi transfer yapma şansımız devre arası %50 ise şimdi o ihtimal %10 bile değil işte acı gerçek bu.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

Şimdi 2 şey söyliyim sana Birincisi senin söylediğin şey saldırının yankısını yükseltecek etken (Alggıya göre). Büyük oyuncu - Küçük oyuncu üzerindeki etkisi yine eşit oranda artacaktır.

İkinci olarak biryerin yakınında bombalı saldırı olması orada bundan sonra bombalı saldır olma ihtimalini yükseltmez aksine düşürür. Teröristler için daha önce patlattıkları yerde patlatmak gereksiz bir risktir. Daha önce denenmemiş yerde patlatmak dururken böyle bir riske girmezler.

Ha ama bu söylediğini insanlar (transfer adayları) düşünmez hesaba katmaz dersen eyvallah o da doğru bir yorum.
neden daha önce patlatmamış bir yerde patlattıklarında daha az riskmi oluyor bu ne demek
ölen intihar bombacısı daha azmı ölüyor :alala: daha risksiz bir bölgede patlatınca adam hayatını zaten gözden çıkartmış
ondan sonrası askeri kışlaya dalsa sıfır riskdir. havaalanını unuttunmu içeri girmek için önden biri girişi patlattı diğerleri patlayan bölgenin
ordan içeri sızdılar. adamlar umarsız bağıra bağıra geliyor. sen risk almaktan bahsediyorsun.
birde oyuncuları nasıl etkilediğini duysan şaşarsın. evet iyi oyuncunun transferinide daha fazla olumsuz etkiler.
adamın piyasası var neden riski tercih etsinki bu dünyada ya macera severler yada çaresiz insanlar risk alır.

Çevrimiçi Necmi

Keşke 2 tane alabilsek biri forvet tanımına uyan diğeri ortasahanın solu olarak adlandırabileceğimiz. Yani biri ml diğeri fl. Keşke kıt imkanlarla amflc gibi bişey bulabilsek, tabiki  hakkını verebilecek.
imkan kısmı aşılır artık çünkü çünkü ffp bonservis kıskacından kurtulmaya 5.5 ay kaldı rahatlıkla her oyuncu 6 ayı kiralık gösterilerek alınır.
sorun oyuncuyu ikna etmek artık iki katı zorlaştı ve bedelleride artmış oldu. En büyük sıkıntı burda bunu aşmakta zorlanacağız gibi duruyor.
Tr de daha önce oynamış oyuncularla bunu aşmak elbette daha kolay olur.

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydinlar.

Bu ben arfa diyorsunuz da futbolcu falan degil o karijmayi gomuyorsunuz sabah aksam sonra ben arfa diyorsunuz.
Karijmadaki hirsi, isyani, agresifligi cikart, biraz sut ekle azicik da iceri kat etsin.

Karijmadan daha beter gomersiniz ben arfayi benden soylemesi. O knopyankamidir nedir o da futbolcu falan degil malin teki.

Bizim gol problemimiz var, santraforumuz bildigin verimsiz, cenk yedek, omer 30dakika. Sevmedigim bir tarz olmasina ragmen bitirici az duragan oynayan ama iyi yer tutan oyunu okuyan bir tecrubeli santrafora ihtiyacimiz var.
sagdan orta kesen bir oyuncu var soldan iceri giren oyuncular kullanilir. Balans ayari yaparsin takima.

Cenk solda oynayinca cok yardima geliyor sanki, gelmese daha iyi zaten adrianonun kapacagi topta rakibe faul falan yapar.
Solda canerin olmamasi kotu oldu. Bindiren bir caner ile yardimlasan bir olcay iyi ikili olurdu.
Sagda karijma macina gore beckle macina gore gg ile goturuyor orayi.

Diyoruz adamin ortalari hep bosa gidiyor da e be kardesim o santraforun hic mi sucu yok. Butun gun antreman yapiyorsun bu adamla, portoda beraber oynamisin. Bu herifin kestigi topun nereye gidecegini bileceksin artik. Onunde adam varsa ortaya, onu bossa arka direge, cok cizgideyse on direge kestigi ben goruyorum. Sola saga gore pozisyon alacaksin.

Gecen senenin maclarini izletsiler abubakara, gomeze azicik baksin, nasil oyunu topu takip ediyor, stoperleri gezdiriyor, gezdirirken yagliyor orta gelirken pozisyon alip sokusturuyor. Yalanci kosu falan filan diyorlar iste bildigin pozisyon aliyor adam, kicimizdan terim uydurmanin alemi yok, oyun ve pozisyon takibi, santranc hamlesi gibi adamin.

Ha aabu bunlati anlar mi bilmem. Maclara fransizca dublaj yapsinlar, belki meraklanir seyreder.

Kanat oyuncularina fazla yukleniyorsunuz. Bizim ariza ortasahada. Oguzhan efendi gomulen karijmadan daha fazla top kaptirip daha fazla pozisyon olduruyor. Ustelik ne hirsi, ne gucu, ne ihtirasi ne isyani var. devlet memuru gibi oynuyor. Osuruk gibi sut atiyor ama butun mac el kol yapiyor.

Takimin maksimumunu goremedik benim problemim bu. Eski sistemle olmuyor, oyuncular formsuz.
Cenki solda kullanacagimiza en kotu 4-3-1-2 oynayalim

Tolgay atiba oguzhan gibi bir uclu olur icerideki maclarda onlerine quaresmayi atarsin en one de cenk ve abu.

Çevrimdışı atalay

FB, GS ve Başakşehir maçlarını bir tarafa koyuyorum; ligin ilk haftasındaki dağınık Alanya ve Akhisar maçları dışında işleri kendi adına olduğundan daha fazla zorlaştıran ve fişi çekemeyen bir Beşiktaş var.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 21:27:48 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Butun gun antreman yapiyorsun bu adamla, portoda beraber oynamisin. Bu herifin kestigi topun nereye gidecegini bileceksin artik. Onunde adam varsa ortaya, onu bossa arka direge, cok cizgideyse on direge kestigi ben goruyorum. Sola saga gore pozisyon alacaksin.

14/15 sezonunda Porto formasıyla ligde attığı 4 golün 3'ünün asisti Quaresma'dan. @mylife1903
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 08:08:38 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

14/15 sezonunda Porto formasıyla ligde attığı 4 golün 3'ünün asisti Quaresma'dan. @mylife1903
Izledim gordum @atalay once mezari kazmak icin gelisme asamasi. Demek ki fransizca falan filan hikaye benim bildigim portekizliler fransizca bilmez ustune karijma ile de fransiZca konusamazsin en iyi ihtimalle bize uygun olmayan bir oyuncu. Gereksiz ve yetersiz komik argumanlar ile korunmaya calisiliyor.

Çevrimiçi COB

Babel sadece fiyati makul diye alinabilecek bir futbolcu. Fundamental olarak iyi, fizik gucu, hizi ve bitiriciligi iyi ama takim oyuncusu degil bana gore. Isin ilginc tarafi bence Senol hoca Babel'i santrafor oynatmak icin de isteyebilir.

Bakambu imkansiz transfer. Villareal neden kiralasin adami? Bakambu Bursa'dan once yetenekli bir cop idi, son vuruslari Aboubakar'dan kotu idi ama Senol Gunes sayesinde bugun Villarreal de.

Mandzukic ise Gomez'in boslugunu doldurabilecek kalibrede bir golcu. Yanliz bize yar edermiler, pek umitli degilim.

Hatem Ben Arfa gelecekse de ofansif orta saha da hem Talisca hem Oguzhan hem Ben Arfa bence fazla luks olur. Ha Oguzhan'i gecen yil ki gibi sadece 8 numara oynatacaksak bu sefer Talisca - Ben Arfa ikilisi donusumlu olarak cok iyi olur. Burada asil sorun Tolgay'in durumu.

Çevrimdışı atalay

Transferden önce oyun içi çözüme kavuşturulması gereken şeyler var. Fakat her zamanki gibi sorunu çözmek adına en kolay yol olan transfere başvurulacak ise özellikle ön kenar oyuncusu için daha önce yaptığım tipleme tarifi dışında mutlak surette; aksiyon bölgelerini iyi kullanan, dar alanda oynama becerisi yüksek, bağlantı oyuncusu rolünü taşıyabilecek ve topsuz penetrasyonları güçlü bir isme ihtiyaç var. Yüksek beceri içerisinde şut üzerinden oyunlar gibi ekstra meziyetlere de sahipse işleri skor anlamında daha da kolaylaştırabilir. Burada önemli olan kaç kurşun var ve menzil ne kadar? Çünkü bu kadro ve oyuncu yapısı ile yeterince üretseniz bile yeterli sayıda skorer kimliğe sahip oyuncunuz yok. Tek kurşun varsa oyundan bağımsız sonuç odaklı bir hamle de yapılabilir. Talisca'nın geri dönüşüyle Güneş'in kafasındaki orta saha ve hücum kurgusu önemli.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 09:44:32 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş; Quaresma ile mevcut düzende mi, yoksa saha içi pratiği yüksek yalnızca iki devre ile sınırlı kalan diamondvari saha içi tertibiyle mi oynayacak? Bu bile oyunun ihtiyaçlarını ve ihtiyaçlara göre uygun olan tiplemeyi farklılaştırır. Üstelik Talisca, o diamondvari düzenin tabela kısmında işleri olduğundan daha kolaylaştırabilir.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 09:54:55 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Stoper, mevcut kadroda en çok eleştirdiğim pozisyonlardan biri. Fakat devre arası oyunun ihtiyaçlarını ve mevcut isimlerin 'yapamadıkları' diye tarif ettiğim şeyleri karşılayamayacak bir hamle yapılacaksa, oradaki niceliksel ve niteliksel eksikliğe rağmen yeni bir yama transferinin fuzuli olacağını düşünüyorum. 

Çevrimdışı tangaz

şimdi babeli gömüp bakambuyu övenler var ve ben diyorumki bu gene skor yorumculuğuna giriyor. o sene şenol hocanın elinde bursada gol atmayan adam yoktu şimdi herkesin psikoloğa gitmesinde fikir birliği yapan volkan şende mesela 15 gol 15 asiste yakın skor yapmıştı kazmandao 20 küsür gol atmıştı bakambuda 12-13 gol atmıştı. pekii bakambunun verimi neydi? girdiği 60-80 %100lük pozisyonda 12 gol benim mühendislik hesabına göre verimi %20nin altında en güzel benzetmeyi @mylife1903 yapmış youla vol.2 die bizim şenol hoca bursasını yendiğimiz maçda sadece ilk yarıda 4-5 net gol kaçırmıştı biz ikinci devre sıkıştırıp yenmiştik. bakambu villarealde şu kadar skor yaptı diyoruz acaba verimi neydi %kaçla oynadı bunu bilen yok maçları izleyen yok skor yorumculuğu yapılıyor. bakambu azcık verimli olsaydı göbeğini kaşıyarak tanju çolakın rekorlarını tarihe gömecekti ülkemizde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

şimdi babeli gömüp bakambuyu övenler var ve ben diyorumki bu gene skor yorumculuğuna giriyor. o sene şenol hocanın elinde bursada gol atmayan adam yoktu şimdi herkesin psikoloğa gitmesinde fikir birliği yapan volkan şende mesela 15 gol 15 asiste yakın skor yapmıştı kazmandao 20 küsür gol atmıştı bakambuda 12-13 gol atmıştı. pekii bakambunun verimi neydi? girdiği 60-80 %100lük pozisyonda 12 gol benim mühendislik hesabına göre verimi %20nin altında en güzel benzetmeyi @mylife1903 yapmış youla vol.2 die bizim şenol hoca bursasını yendiğimiz maçda sadece ilk yarıda 4-5 net gol kaçırmıştı biz ikinci devre sıkıştırıp yenmiştik. bakambu villarealde şu kadar skor yaptı diyoruz acaba verimi neydi %kaçla oynadı bunu bilen yok maçları izleyen yok skor yorumculuğu yapılıyor. bakambu azcık verimli olsaydı göbeğini kaşıyarak tanju çolakın rekorlarını tarihe gömecekti ülkemizde...
Savruk anadolu takimi forveti ustelik gucsuzu. Gereksiz bir futbolcu. Abu ayarinda falandir hatta guc olarak patlama olarak abu daha iyi. Yok 20milyon euro degeri varmis bilmem ne.
Hikaye hepsi. Nukalmayi getirsinler bursaspordaki delvalla mi ne var ya abi sonra embiya olur antalyadan kanatta bukamba katkisi verirler beste bir fiyata hemide.
Simdi babel mi bukambu mu ben babeli alirim 500bin yuroya oynayacaksa. Daha tehlikeli bir oyuncu ve daha tedirgin eden bir oyuncu babel. Olmadingonderirsin.
Bize golcu ve ortasaha oyuncusu lazim teshis yanlis.

Sagdan orta geliyor solda babel olursa ordan sut ve iceri kat gelir olumlu.
Ileride topu kaleye sokamayinca kanatta yarmo ile beyl oynasa da bisi olmaz.
Oturup karijma yerine saatlerce beyl ve yarmo gomulur burda ayni argumanla.
Cok top kaptiriyor her topu kullaniyor her topu ortaliyor cok calim atiyor defansa gelmiyor. Kanat oyuncusu olup defansa gelen her topu ortalamayannaz top kullanan utopya yemin ediyorum.
Santraforu sikintili takimin solda devsirme oyuncu var.
ortasahada tolgay ve oguzhan var simarik simarik top kaptiran, adam kovalamayan ve verimsiZ. Oguzhan ve tolgayin yerine topu kaleye sokacak sut atan tek pas oynayan oyuncu lazim. Kanat oyunculari kendi capinda yeterli verimi verir olcay olsun aras olsun kerim olsun quaresma zaten elinden geleni yapiyor.
Taliska gelirse hocanin kafasiniyice karisacak zaten.

Etiketler: