Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167239 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

İyide bana da ayni muamele yapiliyor :alala:

Ben Q7 yi Beşiktaştan ustun tutuyormuşum , Trollmusum :lol: :lol:

Ama inan ben bunlari hic kafama takmıyorum

Evet Q7 yi seviyorum Ama bu Beşiktaş sevgimle kıyaslanabilecek hatta yanina bile yaklaşabilecek bir sevgi değil

Dusun işte Q7 yi bu kadar seven Beşiktaşı ne kadar seviyordur takdir sizin ben kafama takmıyorum yapilan ithamlari
Yunuscum ateistlerden ozur dile kurban olam. Ikincisi sen q7 ye tapmiyon. Takinti yapmissin. Birazda kindarlik var. Alinmadan once ustune cok geldiler. Simdi bi asist yapinca gol atinca hemen yaziyon. Bilincaltinda kalmis q7 takinti yapmissin. Sen 1 ay q7 deme en az yari yariya adami sevenler olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakambu kanat olarak düşünülüyorsa iş yapabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ateistlerden ozur dilemenizi bekliyorum yunus bey. Kotu birseymis gibi bahsetmissiniz. Arkadaslarimizdan bazilari ateist olabilir.

Yahu bana ne kim kime tapıyorsa tapsin inanmayan inanmasin , Her koyun kendi bacagindan asılacak sonucta
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

İyide bana da ayni muamele yapiliyor :alala:

Ben Q7 yi Beşiktaştan ustun tutuyormuşum , Trollmusum :lol: :lol:

Ama inan ben bunlari hic kafama takmıyorum

Evet Q7 yi seviyorum Ama bu Beşiktaş sevgimle kıyaslanabilecek hatta yanina bile yaklaşabilecek bir sevgi değil

Dusun işte Q7 yi bu kadar seven Beşiktaşı ne kadar seviyordur takdir sizin ben kafama takmıyorum yapilan ithamlari
o zaman o şekilde göster kardeşim insanlarda algı yaratıyorsan yanlış bir şeyler vardır. Bu yanlışı biz
yapmıyoruz kendini savunma durumunda kalıyorsan bu na gerek olacak olaylar var demektir. önemli olan kendini savunma gereği
duyacak duruma düşmemek.

Her topu kaleye vuruyor ya gereksiz bir transfer olur.
:evillol: :evillol:

Gomez de Topu ayagina dolastiriyordu tekniği rezalet iyiki de gitti :bandit:

Çevrimdışı Tolga

+Şenol hoca faktörü  :) İyi bir şeyler çıkabilir ortaya...
Aynen Şenol Hoca ondan çok iyi faydalanmıştı. Şahsen Bakambu'nun daha doğru bir tercih olacağını düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Her topu kaleye vuruyor ya gereksiz bir transfer olur.
evet ben hiç birine pas verirken görmedim kanat oyuncusuysa bilsin bunu adam verimsiz hiç kanat ortası yapmıyor :bandit:
7 numara sıfır asistlik performans :evillol:

o zaman o şekilde göster kardeşim insanlarda algı yaratıyorsan yanlış bir şeyler vardır. Bu yanlışı biz
yapmıyoruz kendini savunma durumunda kalıyorsan bu na gerek olacak olaylar var demektir. önemli olan kendini savunma gereği
duyacak duruma düşmemek.
İşin ilginçi Q7 yi bir tek burada savunmak durumunda kaliyorum

Sosyal medya hesabimda 1 tane Q7 paylaşımım yok

Paylasimlariminda en az %70 i Beşiktaş la ilgili , Bende ekli olan arkadaslar onaylayacaktır ki sende bende ekli olan birisin :)

Çevrimdışı kartalBaz

Yahu bana ne kim kime tapıyorsa tapsin inanmayan inanmasin , Her koyun kendi bacagindan asılacak sonucta
Peki...

Babel ve Bakambu aslnda is yapabilecek oyuncular alinirsa neden alındılar demem lakin algıda kaybediyorlar

Cita yükseldiği icin yetersiz geliyor bize okadar

Gönül isterki Brahimi olsun Taison olsun Narsring olsun Depay olsun ama su Ulke şartlarında Visca - Babel - Bakambu iyi bile bu lig içinde fazlasiyla yeterliler

Sadece Cok uzun ve büyük kontrat yapmamak lazim , mumkunse kiralik olsunlar.. :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı underworld

Sistem takımı olmak istiyorsak q7 ile işimiz olmamalı

Çevrimdışı mylife1903

İşin ilginçi Q7 yi bir tek burada savunmak durumunda kaliyorum

Sosyal medya hesabimda 1 tane Q7 paylaşımım yok

Paylasimlariminda en az %70 i Beşiktaş la ilgili , Bende ekli olan arkadaslar onaylayacaktır ki sende bende ekli olan birisin :)
Tutarsiz elestiri olursa nejipjan gibi kayarak girerim topa, merak etme yahu

Hep dedigim gibi bana ilginc gelen quaresmadan beklenti icine girmektir. Saha disinda beklentiniz olacak, saha icinde beklentileri karsilayan versiyonu realde oynuyor.

Forma, tshirt sattiracak, reklam yapacak. Besiktasin yuzudur avrupada.

Vodafone siyosu olsam reklamlarda oynatirdim, sahada oynamasa da olur.

Maclar 2-0 olunca taraftar makaraya baslayinca sahaya sokulur, taraftar maca odaklanir falan. 40 yasina kadar otobus gibi kullanirdim karijmayi

Peki...

Göreceli kavram ben kimsenin İnanışına Karışmam karışamam

Az öncede dedigim gibi her koyun kendi bacagindan asılacak

Yine de kirdigim kimse varsa ozur dilerim :busted_cop:

Çevrimdışı underworld

Elimizde q7 varken bir de Babel i almak komedi gibi bir şey

Çevrimdışı kartalBaz

Adamsin kardesim...

evet ben hiç birine pas verirken görmedim kanat oyuncusuysa bilsin bunu adam verimsiz hiç kanat ortası yapmıyor :bandit:
7 numara sıfır asistlik performans :evillol:
Evet yahu

Hem trivela - Rabona da yapamıyor 100 milyon € imis Peh :uyucam:

Sene de 45 Gol bende atarim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

@KartalBaz haklı @Yunus emre dokmeci, ateistlere hakaret anlamı çıkıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Lensi nasiil buluyorsun ?

Depay onun 1 hatta 2 tik üstü
Bir kaç maç iyi oynadı sonra pili bitti fizik olarak zayıf

Çevrimiçi Necmi

Bu bahsettiğim olayda ayrımı kimin yaptığı çok açık ve net berat :) İsmi lazım değil voldemort :) (Siyaset yapmayalım)

Kimseyi birşeyle yargıladığım yok insanlar bizi ruh hastası,Quaresma'ya tapmak olarak nitelendirebiliyorsa bizim de onlar kadar konuşma hakkı olduğumuzu düşünüyorum ?

Yoksa bu özgürlük tek taraflı birşey mi ?

Ben kimseye şuanda renkli dediğimi hatırlamıyorum dediklerimde genellikle haklı çıkarım 2-3 kişi bu imada bulunmuştum banlandılar forumdan tahminimde pek'de yanılmamışım demek ki :)

Birbirimizin fikirlerine saygı duymamız gerekiyor evet buna katılıyorum mesala birisi yorum yapınca bunu nasıl mantık arektos (tam bilmiyorum adını) o bile anlıyamaz dememiz gerekiyor demi :)
sorun birinin renkli olduğunu bilmen değil ama bunu forumda kimseyi itham ederek söyleyemezsin yanlış olan bu. varsa şüphen bize özelden yazarsın. forumun aktif üyesisin değerlendirmelerini kesinlikle saygıyla karşılarız ama özelden olursa genelden yaptığında bu sebepten ceza alırsın yarın böyle bir şey başına geldiğinde tepki gösterme evet renkli dediğin bir kaç kişinin forumla ilişkisi kesildi ama bildiğin gibi değil renkli değillerdi trolledikleri için ilişkileri kesildi.
biz kimseyi birileri renkli dediği için forumdan atmayız böyle bir suçlama yapmadan önce çok iyi araştırırız. Belli doneler var zaten bunları ortaya çıkaracak. itham kendi başına yeterli değil hiç bir kanıdın olmadan birine renkli demek bizim dilimizde direk ağır hakarete giriyor. @cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Güzel mesaj.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Babel transferi için tek görüşüm şu: Profil doğru, isim yanlış.

Elimizde q7 varken bir de Babel i almak komedi gibi bir şey
Belki de Q7 nin yerine aliniyordur :naughty: :eyes

Çevrimiçi Samet Demir

Babel transferi için tek görüşüm şu: Profil doğru, isim yanlış.
maliyet açısından da düşün?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Sana Satasmadim :alala:

Denetçi degilmisin Soru sordum işte

Hakaret eden arkadasin uslubunu bütün forum Elestiri olarak görüyor onu anlamaya çalışyorum

Mesaji ust uste okuyorum ve ayni sonuca variyorum

Tapmak sevmek herneyse , Sen sevmeyebilirsin ama Sevenler icin Ruh bilimcileri incelemeli dersen HAKARET etmis olursun israrla ayni seyi savunuyorum
Bütün forum eleştiri olarak görüyorsa sorun yok demektir sen görmüyorsan demekki buda tesbidinin ne kadar doğru bir tahmin olduğunu göstermezmi  :bandit: @Yunus Emre Dökmeci

Bütün forum eleştiri olarak görüyorsa sorun yok demektir sen görmüyorsan demekki buda tesbidinin ne kadar doğru bir tahmin olduğunu göstermezmi  :bandit: @Yunus Emre Dökmeci
Tamam abi Ben Ruh hastasiyim uzatmiycam :)

Kimseyi daha fazla rahatsız etmek istemiyorum sahsima yapilan ithamlarin tamamını kabul ediyorum Q7 sporluyum , Beşiktaşlı degilim tamam mi oldumu.

İsteyen arkadaslar engellesin beni kusura bakmayın daha fazla konusmak istemiyorum bu konuda

Kimseye kendimi ispatlamak durumunda degilim.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 18:40:25 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: