Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163053 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Tapmak kelimesi cikti simdide

Putperestmiyiz biz , Ateistmiyiz

Cok yanlis ve tehlikeli kelimeler konuşuluyor Biraz dikkat edelim :busted_cop:

Siyaset yapmak istemiyorum Atatürk gibi işte yunus :)

Atatürk'ü seviyoruz onu minnet diyoyuruz bazı kesim bizi put'a tapıyor diyorlar bunlarda onlardan :)

Bi fark yok :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bakambu için Villareal'e kiralama teklifi götürülecekmiş

nerde çel çöp varsa toplayalım :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

burdaki bütün babalar çocuklarına tapıyordur. şimdi sen hepsini putperest yaptın. :bandit:
sevgililerine tapanda vardır. Herşeyden öteye hepimiz Beşiktaşa tapıyoruz daha ötesi varmı
sen hariç sen quaresmaya tapıyorsun :evillol: @Yunus Emre Dökmeci
Tamam abi

Ben Trolum , Q7sporluyum , Tapıyorum siz haklisiniz nasil olsa etiketi yedik değişmez :)

Bir an once Gitse de bende sizde kurtulsaniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kalyoncu

Süper haber

Çevrimdışı benyv-

Süper haber
Güzel de gerçekleşme ihtimali %1'den fazla değil bence. Haber gerçek ise bunun dayanağı ne acaba?

UEFA Gözlemcisi Larsen, Beşiktaş maçını izleyecek

Çevrimdışı Kalyoncu

Güzel de gerçekleşme ihtimali %1'den fazla değil bence. Haber gerçek ise bunun dayanağı ne acaba?
Bu sene çok oynuyamıyor belki o olabilir şenol güneşin tarif ettiği adam felan Bursasporda sol kanat olarak oynatıyordu. Forvet olarak oynadığı maçlarıda boş geçmedi bursasporda

Çevrimiçi Samet Ç

Murat Özen'in haberi. Gelmesi zor zaten. Devre arası transfer dönemi bitene kadar böyle getiremeyeceğimiz adamlarla uğraşıp son gün Babel'i getiririz.

Tapmıyosan abartmıyosan sana söylenmiş birşey yok burada niye üstüne alınıyorsun. Güzel yazmış arkadaş.
Yahu doğru duzgun eleştirene ne demisim bugune kadar ben

Elestirilmeyecek oyuncu yoktur.

Burada ortaya atılmış ciddi bir hakaret görüyorum ya benim dusuncemde bir sikinti var yada Ben Türkçe bilmiyorum

Çevrimdışı Berat

Siyaset yapmak istemiyorum Atatürk gibi işte yunus :)

Atatürk'ü seviyoruz onu minnet diyoyuruz bazı kesim bizi put'a tapıyor diyorlar bunlarda onlardan :)

Bi fark yok :)

Sürekli biz ve onlar ayrımı yapıp taraf/saf oluşturman hiç doğru değil @cursedofdragon

İnsanları 5 saniye içerisinde yargılayıp renkli, düşman, vs. diyip "bunlar" kalıbına sokuyorsun kendince. Buradaki üyelere karşı üslubunda daha dikkatli olursan sevinirim. Birbirimizin fikirlerine katılmak zorunda olmasak da saygı duymak zorundayız.

Çevrimiçi Mehmet57

Yine Fabri'de oldugu gibi izlemeden atan cok var. Depor Babel'in kalmasini istiyordu ama bizde daha cok alacak. Babel formda, iyi oynuyor. Ve gercek su ki, Babel senin elindeki tum kanat oyuncularindan gol yollarinda daha etkili.

Çevrimdışı tuncaboylu

nerde çel çöp varsa toplayalım :)

Adamın transfermarkt değeri 22 milyon euro.

Zamanda atlama falan mı oldu da bu adamları beğenmez olduk, ben çözemiyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Adamın transfermarkt değeri 22 milyon euro.

Zamanda atlama falan mı oldu da bu adamları beğenmez olduk, ben çözemiyorum.

Inanilir gibi degil gercekten.

Sol acik Babel, santrofor kiralik Bakambu ve bir stopper muthis olur.

Çevrimiçi Necmi

Bu Tapmak kelimesi cikti simdide

Putperestmiyiz biz , Ateistmiyiz

Cok yanlis ve tehlikeli kelimeler konuşuluyor Biraz dikkat edelim :busted_cop:
putperest olmakta ataist olmakta gayet normal bir şey
bunun neresinde hakaret var. tam tersi sen şu anda bunları hakaret olarak gösterip
inancı olmayanlara hakaret ediyorsun. Putperestlik işin içine giriyorsa burda haftalarca sürecek tartışmayı açarım
bu işime gelmediği için söylemiyorum ama şu anda müslimanım diyen türklerin aslında yarısından çoğunun putpersetlik yaptığını biliyormusun.
aslında tahtaya vurduklarında eşik tanrısına yakardıklarını ekmeği öpyüklerinde ekmek tanrısına yakardıklarını hiç biri bilmiyor.
türklerin dışında hiç bir islam toplumunda ekmeğin kutsallığı yoktur. bu bizim geleneğimize şamanizmden girmiştir.
yani putperesliktir. araplara kızılır ekmeği atıyorlar yerlerde süründürüyorlar diye aslında islamiyete göre onların yaptığı doğru
sen ekmeği öpüp yerden kaldırıyorsan yüksek bir yere koyuyorsan putperestsin demektir.
islamiyete göre nimet kutsalsa pırasa ıspanakta aynı değerdedir. onu öpüp yerden kaldırıyormusun. :D

Çevrimdışı eaglekartal

yerden bitme ercanlar sosa fenerle anlaşmak üzere demiş.lan bukadar salakmı bu sosa.bukadars evildiği camiyı bırak ağlaya ağlaya terör var de kaç sonrada hiçbirşey olmamış gibi gerimi döncek rakibe.pes yani

Sürekli biz ve onlar ayrımı yapıp taraf/saf oluşturman hiç doğru değil @cursedofdragon

İnsanları 5 saniye içerisinde yargılayıp renkli, düşman, vs. diyip "bunlar" kalıbına sokuyorsun kendince. Buradaki üyelere karşı üslubunda daha dikkatli olursan sevinirim. Birbirimizin fikirlerine katılmak zorunda olmasak da saygı duymak zorundayız.
Peki siz burada beni hangi sinifa soktugunuzu farkindamisiniz ?

O arkadasta bizi bir sinifa sokmus iste , Ruh hastasi sinifina

Onun uslubu gayet duzgun benim ve @cursedofdragon un uslubu sikintili bravo harika bir bakis acisi :claps:

Gerci ben Besiktasli olmadigim icin Troll oldugum icin haklisiniz beni Bunlar diye siniflandirabilirsiniz

Ruh bilimcilerinin incelemesi gereken bir vaka diyebilirsiniz
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 17:49:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Inanilir gibi degil gercekten.

Sol acik Babel, santrofor kiralik Bakambu ve bir stopper muthis olur.

Aynı kişilere Lens'i falan övüyorlar, fıkra gibi gerçekten

1 sene İspanya görmüş Bruma'nın hali ortada, 1.5 sene çok daha iyi takımda oynayan Bakambu nereden nereye gelmiştir düşünen yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

putperest olmakta ataist olmakta gayet normal bir şey
bunun neresinde hakaret var. tam tersi sen şu anda bunları hakaret olarak gösterip
inancı olmayanlara hakaret ediyorsun. Putperestlik işin içine giriyorsa burda haftalarca sürecek tartışmayı açarım
bu işime gelmediği için söylemiyorum ama şu anda müslimanım diyen türklerin aslında yarısından çoğunun putpersetlik yaptığını biliyormusun.
aslında tahtaya vurduklarında eşik tanrısına yakardıklarını ekmeği öpyüklerinde ekmek tanrısına yakardıklarını hiç biri bilmiyor.
türklerin dışında hiç bir islam toplumunda ekmeğin kutsallığı yoktur. bu bizim geleneğimize şamanizmden girmiştir.
yani putperesliktir. araplara kızılır ekmeği atıyorlar yerlerde süründürüyorlar diye aslında islamiyete göre onların yaptığı doğru
sen ekmeği öpüp yerden kaldırıyorsan yüksek bir yere koyuyorsan putperestsin demektir.
islamiyete göre nimet kutsalsa pırasa ıspanakta aynı değerdedir. onu öpüp yerden kaldırıyormusun. :D

Aşureyi de unutma abi, kapı kapı dağıtıyorlar bir de.  :tabe:

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı OrhanAker

Etiketler: