Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164966 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Konu isimlerden ziyade oyuncu tiplemeleriydi  hoca çabuk bir stoper istiyordu, oyuncu havuzu geniş olmadığı veya oyuncuyu tanıdığı için ilk tercihi serdardı.
Burda sıkıntı hocanın tiplemelerine uygun isimleri ortaya koyamayan yönetimde bence.

marcelo yu isteyen hocaydı yanlız bunu atlamayalım adam kendi söyledi ts deyken istedim pahalı alamadık bursadada istedim gene alamadık diye bizde geldiğinde istemiş
bizde alamamışız. sonra düşeş oldu aldık. istediği nitelikte adam bulamadık tabi işin ucu parada böyle olunca eksiği atınçı kiralayarak kapattık idere etme yoluna gittik hocanın istediği nitelikte stoperlerin bonservisi 7-8 gibi rakamlardan başlıyor. Bu parayı geçen sene veremezdik devre arasındada veremeyiz. Gerçekler acıdır. harcanacak 4.5 M€ var kotamız bu ve alınması gereken 3 oyuncu var. gene atlanacak bir şeyler mecburlar buna bu seneyide idareyle geçirmek zorundayız. Bence böyle idare etmeye can kurban eksiğiz ama zayıf değiliz şampiyon olacak kalitenin çok üstünde kadromuz var şampiyon olamamak farklı nedenlerle olurki bunlar oyuncu transfer etsende olur zaten o nedenle paniğe gerek yok desteğe devam

Çevrimdışı OrhanAker

biz şenol hocaya bıraksaydık kadroyu şimdi elimizde bu kadrodan daha düşük kalite kadro olurdu.
istediği oyuncuların performansını görüyoruz. Bizde şu anda yapılan avrupayla aynı
ordada teknik direktörler yapmıyor planlamayı. onlar ancak istedikleri bölgeyi ve oyuncu özelliklerini söyler.
gerisi kulübün iç dinamiklerine kalmıştır.
Klubün iç dinamikleri çok tehlikeli yalnız yarın x bir kişi başkan seçilip 5 sene önceki halimize dönebiliriz burası Türkiye.
Hocanın oyuncu havuzu kısıtlı bunu anlarım ama bizim bir scout sistemimiz var deyip hocanın tarif ettiği profillerdeki oyuncuları ortaya koyamayan yönetimi ne yapıcaz..
Babeli istiyoruz mesela ciddi ciddi.

Çevrimdışı Necmi

@tangaz'a da söylemiştim 2 hafta önce, o da Gökhan Gönül'ün gizli Fenerli olduğunu iddia ediyordu hatta o sıralar.

Gökhan Gönül kalitesi ve zekasıyla en az 3 sene daha bu ligde rahat oynar.

Bu sene ve önümüzdeki sene ilk 11 ağırlıklı oynar, ondan sonraki 2 sene de  rotasyon ağırlıklı.

Yaşında da bir şey yok, daha 32 yaşına bile girmedi adam. Cafu 38 yaşına kadar oynadı Milan'da.
bence @tangaz  doğru yorum yapmıştı. GG kafasından feneri atamamış şekilde bizde emanet olarak duruyordu
bunu görmek lazım ne zaman fenerin stadına gitti sağ olsun fenerliler GG yi Beşiktaşlı yaptı.
GG nin kazanıldığı maç fener maçıdır. O ana kadar gram verim alamamıştık dile getirmesemde bende
görüyordum bunu sahada fenerli GG oynuyordu. @tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

bence @tangaz  doğru yorum yapmıştı. GG kafasından feneri atamamış şekilde bizde emanet olarak duruyordu
bunu görmek lazım ne zaman fenerin stadına gitti sağ olsun fenerliler GG yi Beşiktaşlı yaptı.
GG nin kazanıldığı maç fener maçıdır. O ana kadar gram verim alamamıştık dile getirmesemde bende
görüyordum bunu sahada fenerli GG oynuyordu. @tuncaboylu

güzel ifade ettin ihtiyar kurt  :bandit:

@Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Klubün iç dinamikleri çok tehlikeli yalnız yarın x bir kişi başkan seçilip 5 sene önceki halimize dönebiliriz burası Türkiye.
Hocanın oyuncu havuzu kısıtlı bunu anlarım ama bizim bir scout sistemimiz var deyip hocanın tarif ettiği profillerdeki oyuncuları ortaya koyamayan yönetimi ne yapıcaz..
Babeli istiyoruz mesela ciddi ciddi.
istiyoruzda gerçekten istiyoruzmu bunu soralım önce. Bu güne kadar istediğimizi söyledikleri hangi oyuncuyu aldık
hep gelenler nedense ismi telafuz edilmemiş oyuncular oluyor. Bence bu isimlerin ortaya ayılması esas transferleri
perdelemek için mesela bizim talisca ile ilgilendiğimizi alma ihtimalimiz olduğu duyulsaydı iki renklide benfica nın kapısında yatardı fiyat yükseltirlerdi. Ne zaman bir oyuncuyla adımız duyulsa hemen hamle yapıyorlar. o nedenle ortaya atılan isimlerle kafa bulandırmayalım. Bir isim dillendiği gün
bilinki o iş büyük ihtimal bitmişdir. dillenme derken kulüp tarafından diyorum.
Size bir şey diyeyim gerçekten ilgilendiğimiz iyi isimler bu işin en yakın takipçileri tarafından bile bilinmiyor yada bilinip söylenmiyor.
sadece denen şeyler şu şekilde oluyor of of of, ya bu imkansız, olursa yer yerinden oynar. gibi laflar ediliyor anlıyorsunki değişik bir şeyler oluyor.
ama asla isim alamıyorsun ben nasri ismini ilgilendiklerini duyduktan bir ay sonra öğrendim zaten ben öğrendikten bir kaç gün sonrada isim patladı.
transferler gerçekten çok gizli yürüyor o nedenle imkansız isim dillenmesi baksanıza bütün basın patlıyor. Hakan gündoğar nasriyi öğrendiğinde
söylemedi biliyorsunuz zaten o zaman biz biliyorduk bunu. onlar bizden bir kaç gün sonra duydu. o nedenle takılmayın söylenen isimlere
taliscanın ismini ilk telafuz eden kişiye bakın doğru bilgiyi o alıyordur. Eden oldumu :D olmadı demekki kimse bilgi alamıyor.

Çevrimdışı Necmi

güzel ifade ettin ihtiyar kurt  :bandit:

@Necmi
:bandit:
benim güzel ifade edemediğim bir şeymi var.
Sadece anlamak isteyen istediği şekilde anlıyor. zaten orda senin yanlış dediğini düşünseydim çökerdim tepene :D
yorum doğruydu ama tam açıklayıcı değildi bir çok bakış açısına sebep oluyordu ama özü sahada fenerli GG olduğuydu.

Çevrimdışı OrhanAker

istiyoruzda gerçekten istiyoruzmu bunu soralım önce. Bu güne kadar istediğimizi söyledikleri hangi oyuncuyu aldık
hep gelenler nedense ismi telafuz edilmemiş oyuncular oluyor. Bence bu isimlerin ortaya ayılması esas transferleri
perdelemek için mesela bizim talisca ile ilgilendiğimizi alma ihtimalimiz olduğu duyulsaydı iki renklide benfica nın kapısında yatardı fiyat yükseltirlerdi. Ne zaman bir oyuncuyla adımız duyulsa hemen hamle yapıyorlar. o nedenle ortaya atılan isimlerle kafa bulandırmayalım. Bir isim dillendiği gün
bilinki o iş büyük ihtimal bitmişdir. dillenme derken kulüp tarafından diyorum.
Size bir şey diyeyim gerçekten ilgilendiğimiz iyi isimler bu işin en yakın takipçileri tarafından bile bilinmiyor yada bilinip söylenmiyor.
sadece denen şeyler şu şekilde oluyor of of of, ya bu imkansız, olursa yer yerinden oynar. gibi laflar ediliyor anlıyorsunki değişik bir şeyler oluyor.
ama asla isim alamıyorsun ben nasri ismini ilgilendiklerini duyduktan bir ay sonra öğrendim zaten ben öğrendikten bir kaç gün sonrada isim patladı.
transferler gerçekten çok gizli yürüyor o nedenle imkansız isim dillenmesi baksanıza bütün basın patlıyor. Hakan gündoğar nasriyi öğrendiğinde
söylemedi biliyorsunuz zaten o zaman biz biliyorduk bunu. onlar bizden bir kaç gün sonra duydu. o nedenle takılmayın söylenen isimlere
taliscanın ismini ilk telafuz eden kişiye bakın doğru bilgiyi o alıyordur. Eden oldumu :D olmadı demekki kimse bilgi alamıyor.
Transfer dönemi sonunda daha iyi değerlendiririz artık abi babel renkliler için yağlanmıştır umarım :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Babel'e resmi teklifi yapmışız.

Kaynak : Ntvspor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma gibi yetersiz bir kanat oyuncusunun bir kısım taraftar tarafından bu denli tapınılması ve abartılması ruh bilimcilerin incelemesi gereken patolojik bir vakadır. Çok açık yazıyorum biz bu kamburdan kurtulamadan bir arpa boyu yol alamayız.
@Necmi

Bizlere hakaret eden arkadaşa bir islem yapilacakmi ?

Forum kurallari geregi ?

Biz ruh hastasi oluyoruz arkadasa göre..
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 17:03:56 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

ben ortada birinin diğerine isim vererek ruh hastası dediğini göremiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Barış1903

Ryan Babel haberleri gördüm, bana bir fenalık geldi

ben ortada birinin diğerine isim vererek ruh hastası dediğini göremiyorum
Mesajı bir daha oku abi öyleyse

Isim vermesine gerek mi var ?

Quaresmanin bu denli sevilmesi ve abartilmasi ruh bilimcilerinin incelemesi gereken Patolojik bir vakadir diyor adam ?

Yani Quaresmayi sevenler Ruh hastalıklarina görünsün diyor kisaca bu bir Hakarettir yüzyüze söylese tekme tokat kavgaya neden olabilecek sozler söylüyor adam !!

Ben aptal degilim arkadasin ne demek istedigini cok iyi anladim Zira frasızca yazmamış

Ha sen anlamadiysan orasini bilemem abi kusura bakma
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 17:17:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kalyoncu

@Necmi

Forum kurallari geregi ?

Bu metni kaydettinmi merak ediyorum hep böyle olay olduğunda aynı mesajı atıyosun. :) Ortada hakaret yokki ne işlemi olacak q7 e tapan varsa aynı ifadeleri kullanabilirim bende.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi

Forum kurallari geregi ?

nefret çok iddialı bir kelime kim neden nefret etsin. Bir oyuncunun Beşiktaşa faydalı olmadığını düşünmek yada faydalı olsa bile
yetersiz olduğunu söylemek nefretmi oluyor. esas sorgulanması gereken quaresmanın Beşiktaşın önünde tutulması
Quaresmayı eleştirilmez bir noktaya getirip oturtmaya çalışmak. sakın ben eleştiriyorum deme anne baba çocuğunu senin quaresmayı
eleştirdiğinden fazla eleştiriyordur. burda herkes biliyorki arada bir bak bende eleştiriyorum demek için eleştirdiğini yoksa her quaresma eleştirisine
ateşe düşmüş gibi zıplamazsın.
Quaresmayı seversin ama bu Beşiktaşa verebildikleri için olan sevgi olur. sen zarar verdiği aşikarken bile gelip burda savunabiliyorsun.
o nedenlede aşüçık şekilde söyleyebilirimki quaresmayı Beşiktaşın üstünde tutuyorsun. bunun böyle olduğunu söyleme.
belki böyle düşünmüyorsun ama yaptığın bu. Bunu burdaki herkesde böyle görüyordur.
Ben eleştiriyorum ama quaresmayı en az senin kadar sevdiğimi biliyormusun güzel oynadığında asist yaptığında gol attığında
mutlu oluyorum ama sahadaki quaresma verebileceklerinin yarısını bile vermiyor ve eleştiriyi hak ediyor.
Ben gönderildiğinde çok üzülmüştüm asla bu muameleyi haketmemişti. Alındığındada söyledim tek iyi olan şey itibarının iade edilmesi oldu.
geçen seneki şampiyonluğumuzdada büyük katkısı var. Bu seneki şampiyonluğumuzdada büyük katkısı olacak ama
bu verimli olduğunu göstermez çünkü çok daha fazlası var. bunu veremiyorsa verimsizdir. Kendi iyi oynarken takımın
oyununu bozuyorsa gene verimsizdir bize bir tane iyi oynayan oyuncu değil takımın iyi oynaması lazım. Bizim gördüğümüz bu
senin gördüğün sadece özelinde quaresma quaresma sahada varsa takım önemli değil hiç sorgulamıyorsun bu takım neden hücum yapamıyor.
herkes bak bundan şikayet ediyor. quaresma çok iyiyse takımında hücumda iyi olması gerekmiyormu. neden değil :alala:

nefret çok iddialı bir kelime kim neden nefret etsin. Bir oyuncunun Beşiktaşa faydalı olmadığını düşünmek yada faydalı olsa bile
yetersiz olduğunu söylemek nefretmi oluyor. esas sorgulanması gereken quaresmanın Beşiktaşın önünde tutulması
Quaresmayı eleştirilmez bir noktaya getirip oturtmaya çalışmak. sakın ben eleştiriyorum deme anne baba çocuğunu senin quaresmayı
eleştirdiğinden fazla eleştiriyordur. burda herkes biliyorki arada bir bak bende eleştiriyorum demek için eleştirdiğini yoksa her quaresma eleştirisine
Quaresmayı seversin ama bu Beşiktaşa verebildikleri için olan sevgi olur. sen zarar verdiği aşikarken bile gelip burda savunabiliyorsun.
o nedenlede aşüçık şekilde söyleyebilirimki quaresmayı Beşiktaşın üstünde tutuyorsun. bunun böyle olduğunu söyleme.
belki böyle düşünmüyorsun ama yaptığın bu. Bunu burdaki herkesde böyle görüyordur.
Ben eleştiriyorum ama quaresmayı en az senin kadar sevdiğimi biliyormusun güzel oynadığında asist yaptığında gol attığında
mutlu oluyorum ama sahadaki quaresma verebileceklerinin yarısını bile vermiyor ve eleştiriyi hak ediyor.
Ben gönderildiğinde çok üzülmüştüm asla bu muameleyi haketmemişti. Alındığındada söyledim tek iyi olan şey itibarının iade edilmesi oldu.
geçen seneki şampiyonluğumuzdada büyük katkısı var. Bu seneki şampiyonluğumuzdada büyük katkısı olacak ama
bu verimli olduğunu göstermez çünkü çok daha fazlası var. bunu veremiyorsa verimsizdir. Kendi iyi oynarken takımın
oyununu bozuyorsa gene verimsizdir bize bir tane iyi oynayan oyuncu değil takımın iyi oynaması lazım. Bizim gördüğümüz bu
senin gördüğün sadece özelinde quaresma quaresma sahada varsa takım önemli değil hiç sorgulamıyorsun bu takım neden hücum yapamıyor.
herkes bak bundan şikayet ediyor. quaresma çok iyiyse takımında hücumda iyi olması gerekmiyormu. neden değil :alala:
Diyorumki adami sevenler Ruh bilimcilerine görünsün diyor diyorum ben okuduğumu cok net anladim

Sevenleri Ruh bilimcileri incelesin diyor daha ne desin ?

Bu sozu bana disarida yüzüme karsi söylesin bakalim neler oluyor :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesajı bir daha oku abi öyleyse

Isim vermesine gerek mi var ?

Quaresmanin bu denli sevilmesi ve abartilmasi ruh bilimcilerinin incelemesi gereken Patolojik bir vakadir diyor adam ?

Yani Quaresmayi sevenler Ruh hastalıklarina görünsün diyor kisaca bu bir Hakarettir yüzyüze söylese tekme tokat kavgaya neden olabilecek sozler söylüyor adam !!

Ben aptal degilim arkadasin ne demek istedigini cok iyi anladim Zira frasızca yazmamış

Ha sen anlamadiysan orasini bilemem abi kusura bakma

@Yunus Emre Dökmeci nin bu tepkiyi vereceğini biliyordum.  :tabe:

Fakat o kullanıcının mesajında üstüne alınacak bir şey yok diye düşünüyorum.

Cümle net:

"Quaresma gibi yetersiz bir kanat oyuncusunun bir kısım taraftar tarafından bu denli tapınılması ve abartılması ruh bilimcilerin incelemesi gereken patolojik bir vakadır"

Sevilmesi kelimesi geçmiyor, tapınılması denmiş.

Quaresma'ya tapmıyor ve abartmıyorsan, sana yöneltilmiş bir cümle yok burada.

Yok eğer "Quaresma'ya tapıyor ve abartıyorum" diyorsan, bu cümle sana yöneltilmiş demektir.

Bu metni kaydettinmi merak ediyorum hep böyle olay olduğunda aynı mesajı atıyosun. :) Ortada hakaret yokki ne işlemi olacak q7 e tapan varsa aynı ifadeleri kullanabilirim bende.
Tapmak nedir ya ?

Allah tan baskasina tapilmaz Putperestmiyiz biz ?

Bu bile basli basina hakaret

Bu mesahi Q7 icin degil baska oyuncu icin yazsaydi yine ayni tepkiyi verirdim

Adam Alenen Ruh hastalikalrina görünsunler diye hakaret ediyor ama bu eleştiri olarak görülüp normal karsilaniyor :alala:

Çevrimdışı Berat

Quaresma gibi yetersiz bir kanat oyuncusunun bir kısım taraftar tarafından bu denli tapınılması ve abartılması ruh bilimcilerin incelemesi gereken patolojik bir vakadır. Çok açık yazıyorum biz bu kamburdan kurtulamadan bir arpa boyu yol alamayız.

Son zamanlarda çeşitli şekillerde yorumlarda belirtiyoruz aynı şeyleri. Bu da cuk oturan bir yorum olmuş.

@Yunus Emre Dökmeci nin bu tepkiyi vereceğini biliyordum.  :tabe:

Fakat o kullanıcının mesajında üstüne alınacak bir şey yok diye düşünüyorum.

Cümle net:

"Quaresma gibi yetersiz bir kanat oyuncusunun bir kısım taraftar tarafından bu denli tapınılması ve abartılması ruh bilimcilerin incelemesi gereken patolojik bir vakadır"

Sevilmesi kelimesi geçmiyor, tapınılması denmiş.

Quaresma'ya tapmıyor ve abartmıyorsan, sana yöneltilmiş bir cümle yok burada.

Yok eğer "Quaresma'ya tapıyor ve abartıyorum" diyorsan, bu cümle sana yöneltilmiş demektir.
Bu Tapmak kelimesi cikti simdide

Putperestmiyiz biz , Ateistmiyiz

Cok yanlis ve tehlikeli kelimeler konuşuluyor Biraz dikkat edelim :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi

Forum kurallari geregi ?

hakaret nerde bunu anlamadım ben
ciddi psikolojik olarak incelenmesi gerekiyor.
psikolojik olarak incelenmesi gereken vakalar ruh hastalığı anlamı taşımaz
bunu biliyormusun. mesela hitlerin peşinde giden bütün almanya ruh hastasıydı o zaman çünkü ciddi
ilgilenilmesi gereken bir vakadır o.
Bencede ciddi ilgilenilmesi gerekiyor hatta çocukluğunuza falanda inmek lazım :D
ben daha hakaret olmayan uç kelimeler kullanırımda işte forum kuralları burda devreye girer
kendimi moda almak hatta banlamak zorunda kalırım o nedenle bekliyorum seninle yüz yüze
görüştüğümde söyleyeceğim ne düşündüğümü :evillol:

Çevrimdışı Necmi

işte o nedenle tapma bence :D resmen müridi olduğunun farkında bile değilsin :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yunus dostum, adamın seni kastettiğini düşünüp sonra bana "Quaresma'ya tapıyor dedi" sonucuna varıyorsun.

Senden bahsetmiş mi, bahsetmemiş mi; zihnin okumuyorum.

Ama yasaklı sitede okuduğum yorumlardaki kimi ergenleri kastettiğinden eminim.

Edit: Ayrıca bir insan ateist olabilir, hakaret değildir. İlaveten ateistler bir şeye tapmazlar.  :tabe:
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 17:29:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Tapmak nedir ya ?

Adam Alenen Ruh hastalikalrina görünsunler diye hakaret ediyor ama bu eleştiri olarak görülüp normal karsilaniyor :alala:
Tapmıyosan abartmıyosan sana söylenmiş birşey yok burada niye üstüne alınıyorsun. Güzel yazmış arkadaş.

Çevrimdışı Necmi

Tapmak nedir ya ?

burdaki bütün babalar çocuklarına tapıyordur. şimdi sen hepsini putperest yaptın. :bandit:
sevgililerine tapanda vardır. Herşeyden öteye hepimiz Beşiktaşa tapıyoruz daha ötesi varmı
sen hariç sen quaresmaya tapıyorsun :evillol: @Yunus Emre Dökmeci

Ben 2011 de Beşiktaşlı olmadim

Maclara da 10 yasinda gitmeye başladım

Bana bu ithamda bir daha kimse bulunmasın ne demek Q7 yi Besiktasin ustunde tutuyorum ?

Boyle bir sey yok hic olmadi olamazda

Nefret edince sikinti yok sevince Beşiktaşin uzerinde tutuyorsun Cok güzel bir mantik :claps: :claps:

Buraya uye olduktan 1.5 yil sonra Q7 transfer oldu peki ben ozaman Beşiktaşlı degildim degilmi

Hatta hala degilim ben q7 yi tutuyorum gittigi gun Ben Beşiktaşı birakirim Besiktas kimki Q7 nin yaninda ( Size gore ben )
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 17:31:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: