@Necmi
Bizlere hakaret eden arkadaşa bir islem yapilacakmi ?
Forum kurallari geregi ?
Biz ruh hastasi oluyoruz arkadasa göre..
nefret çok iddialı bir kelime kim neden nefret etsin. Bir oyuncunun Beşiktaşa faydalı olmadığını düşünmek yada faydalı olsa bile
yetersiz olduğunu söylemek nefretmi oluyor. esas sorgulanması gereken quaresmanın Beşiktaşın önünde tutulması
Quaresmayı eleştirilmez bir noktaya getirip oturtmaya çalışmak. sakın ben eleştiriyorum deme anne baba çocuğunu senin quaresmayı
eleştirdiğinden fazla eleştiriyordur. burda herkes biliyorki arada bir bak bende eleştiriyorum demek için eleştirdiğini yoksa her quaresma eleştirisine
ateşe düşmüş gibi zıplamazsın.
Quaresmayı seversin ama bu Beşiktaşa verebildikleri için olan sevgi olur. sen zarar verdiği aşikarken bile gelip burda savunabiliyorsun.
o nedenlede aşüçık şekilde söyleyebilirimki quaresmayı Beşiktaşın üstünde tutuyorsun. bunun böyle olduğunu söyleme.
belki böyle düşünmüyorsun ama yaptığın bu. Bunu burdaki herkesde böyle görüyordur.
Ben eleştiriyorum ama quaresmayı en az senin kadar sevdiğimi biliyormusun güzel oynadığında asist yaptığında gol attığında
mutlu oluyorum ama sahadaki quaresma verebileceklerinin yarısını bile vermiyor ve eleştiriyi hak ediyor.
Ben gönderildiğinde çok üzülmüştüm asla bu muameleyi haketmemişti. Alındığındada söyledim tek iyi olan şey itibarının iade edilmesi oldu.
geçen seneki şampiyonluğumuzdada büyük katkısı var. Bu seneki şampiyonluğumuzdada büyük katkısı olacak ama
bu verimli olduğunu göstermez çünkü çok daha fazlası var. bunu veremiyorsa verimsizdir. Kendi iyi oynarken takımın
oyununu bozuyorsa gene verimsizdir bize bir tane iyi oynayan oyuncu değil takımın iyi oynaması lazım. Bizim gördüğümüz bu
senin gördüğün sadece özelinde quaresma quaresma sahada varsa takım önemli değil hiç sorgulamıyorsun bu takım neden hücum yapamıyor.
herkes bak bundan şikayet ediyor. quaresma çok iyiyse takımında hücumda iyi olması gerekmiyormu. neden değil