Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Benim hayalimdeki 2018 model ideal Beşiktaş 11'ine şuanki kadrodan alacağım isimler: Oğuzhan, Caner, Adriano, Gökhan Gönül ve performansına göre Talisca

Çevrimdışı Furkan Sarper

abi ben bizi (beşiktaşlıları) çok seviyorum ya  :)

şuan büyükler arasında son şampiyon biziz,bu sene yine herkes bizim şampiyonluğa çok yakın olduğumuzu biliyor ama takımımızı renklilerden çok eleştiriyoruz.

gsliler yetersiz₁ bir td leri var,çoğu mevkileri yetersiz₁, 1 maç kazanıyorlar yine umutlanıyorlar eleştiri yok mutlular
fb oyun taktiği yok, stratejisi yok,gol yemeyelim belki atarız mantığındalar, 3 maç kazandılar kendileri nerde görüyorlar

biz sezon başından beri kaybetmiyoruz, ama her hafta eleştiri. bu bence iyi bir işaret, sürekli üstüne koymalarını sağlıyor takımdakilerin. ama bunun sebebini cidden merak ediyorum, niye böyleyiz

Çevrimdışı tuncaboylu

acaba bu bizim geliştiğimizin göstergesi mi yoksa rakiplerin ve ligin gerilediğinin mi? bence ikincisi. üstelik girilen gol pozisyonu sayısı atılan gol adeti vbvb düşünüldüğünde oyunumuzun gelişmediğini söylemek daha olası...

Oyunumuzun gelişmediği konusuna katılıyorum sana, öte yandan takımımızın geliştiğini düşünüyorum.

Geçen sene çok daha kırılgan bir takımımız vardı, Avrupa Kupası maçlarında bu çok net ortaya çıkıyordu.

Bu sene takım gerçekten özgüvenle oynuyor, skor ne olursa olsun maçı döndürebileceğine inanıyor ve inandırıyor.

Kiev maçı dışında kırıldığımız bir maç olmadı, ki en az 3 maçta ciddi test edildik(Galatasaray, dışarıdaki Napoli, içerideki Benfica vs.).

Bunlar oyun anlamıdna değilse bile psikolojik olarak kazanımdır, genlere kaydedilir.

Gönül isterdi ki @atalay ın devamlı bahsettiği gibi oyun ezberimiz de gelişseydi, ama bu kadar oyuncu transferi buna elvermiyor.

Çevrimdışı tangaz

şuan büyükler arasında son şampiyon biziz,bu sene yine herkes bizim şampiyonluğa çok yakın olduğumuzu biliyor ama takımımızı renklilerden çok eleştiriyoruz.

gsliler yetersiz₁ bir td leri var,çoğu mevkileri yetersiz₁, 1 maç kazanıyorlar yine umutlanıyorlar eleştiri yok mutlular
fb oyun taktiği yok, stratejisi yok,gol yemeyelim belki atarız mantığındalar, 3 maç kazandılar kendileri nerde görüyorlar

biz sezon başından beri kaybetmiyoruz, ama her hafta eleştiri. bu bence iyi bir işaret, sürekli üstüne koymalarını sağlıyor takımdakilerin. ama bunun sebebini cidden merak ediyorum, niye böyleyiz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Furkan Sarper

Benim hayalimdeki 2018 model ideal Beşiktaş 11'ine şuanki kadrodan alacağım isimler: Oğuzhan, Caner, Adriano, Gökhan Gönül ve performansına göre Talisca
gg konusunda şöyle bir endişem var

şuan son 2 3 haftadır fizik olarak iyi duruma geldi, o kanadı iyi idare ediyor.ama biz bu adamla 4 yıllık sözleşme yaptık,seneye ve sonraki yıllarda performansı nasıl olucak?ne yapıcaz biz bu adamla? yaşıda ortada

Çevrimdışı underworld

Kimlerin mesela?
Planlamayi yapanları  ben bilmiyorum , sen biliyor musun ?

Çevrimdışı tangaz

Oyunumuzun gelişmediği konusuna katılıyorum sana, öte yandan takımımızın geliştiğini düşünüyorum.

Geçen sene çok daha kırılgan bir takımımız vardı, Avrupa Kupası maçlarında bu çok net ortaya çıkıyordu.

Bu sene takım gerçekten özgüvenle oynuyor, skor ne olursa olsun maçı döndürebileceğine inanıyor ve inandırıyor.

Kiev maçı dışında kırıldığımız bir maç olmadı, ki en az 3 maçta ciddi test edildik(Galatasaray, dışarıdaki Napoli, içerideki Benfica vs.).

Bunlar oyun anlamıdna değilse bile psikolojik olarak kazanımdır, genlere kaydedilir.

Gönül isterdi ki @atalay ın devamlı bahsettiği gibi oyun ezberimiz de gelişseydi, ama bu kadar oyuncu transferi buna elvermiyor.

bu birazda geçen sene kazanılan şampiyonluk nedeniyle elde edilen bir durum. rahmetli önder özenin sevdiğim bir sözü vardı. bu genç oyuncu grubunun başları bir kupa görecek bu kupa gelmeden kırılganlığı yenmek zor derdi...

Çevrimdışı tuncaboylu

şuan son 2 3 haftadır fizik olarak iyi duruma geldi, o kanadı iyi idare ediyor.ama biz bu adamla 4 yıllık sözleşme yaptık,seneye ve sonraki yıllarda performansı nasıl olucak?ne yapıcaz biz bu adamla? yaşıda ortada

@tangaz'a da söylemiştim 2 hafta önce, o da Gökhan Gönül'ün gizli Fenerli olduğunu iddia ediyordu hatta o sıralar.

Gökhan Gönül kalitesi ve zekasıyla en az 3 sene daha bu ligde rahat oynar.

Bu sene ve önümüzdeki sene ilk 11 ağırlıklı oynar, ondan sonraki 2 sene de  rotasyon ağırlıklı.

Yaşında da bir şey yok, daha 32 yaşına bile girmedi adam. Cafu 38 yaşına kadar oynadı Milan'da.

Çevrimdışı tuncaboylu

Planlamayi yapanları  ben bilmiyorum , sen biliyor musun ?

Ben de bilmiyorum, o yüzden sana soruyorum işte.

Çevrimdışı underworld

Ben de bilmiyorum, o yüzden sana soruyorum işte.
İşte o kimse bu soguk havada sortla sabaha kadar nöbet tutmalı

Çevrimdışı Bishamon

Bu takımda tüm transferleri Fikret Orman tamamlar.Bunu da bir kaç ay önce övündüre övündüre söylemişti.

Çevrimdışı Necmi

Gözler kör olmuş bi kere
gözler kör olmuşta esas sorun kimin gözleri kör olmuş nedir bu quaresma hayranlığı
bende bunu anlamıyorum 20 maç oynamış aslında yaptığı asisti bir bek oyuncusunun yapması gerekiyor.
akan oyunda atılmış hiç golü yok. Evet çok yetersiz. Ama bu elimizdeki en iyi kanat oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez.
90 dakika topa sahip olduğu süreye bakın yaptığı ortalara verim ne ben söyleyeyim %20 gibidir en fazla buda onun yetersizliği
demek oluyor. sürekli ilerideki bütün toplarla buluşması bütün topları kullanması onun verimli olduğunu göstermez.
bu sadece bizim hücumdaki zaafiyetimizi gösterir.
orta yapıyor bizim kafaya çıkacak oyuncular göbekte marcelo cenk abou gibi adam geriye atıyor orda kim var oyunda olmasına göre necip GG
yada olcay ve ısrarla ortalarını buraya yapıyor ve bunların hepsi heba oluyor diğer taraftan iyice inceleyin orta kutunun içine merkeze yapılıyor
olduğunda %70-80 gol oluyor. ama nedense 10 orta yapıyorsa 9 u heba oluyor bunun adı verimsizliktir.
quaresma gibi bir adam kutuya girse penaltı alır ama nedense girmemeye yeminli bir kere girdi oda penaltı oldu.
çok fazla enerji tüketiyor çok fazla istekli kazanmak için çabalıyor ama verim çok düşük bu çabaya göre
pas vermesi gerekirken kaçan adamı görmez geriye döner çalım attığı adama tekrar çalım atar topu kaptırdımı
tekmeyi basar allahtan hakemler çok aleyhimize değil yoksa quaremayı oyunda tutmak hiçde kolay bir şey değil
en son kupa maçıydı ilk yarının bitimine doğru topu kaptırdı topsuz alanda gene bastı tekmeyi gören oldumu bunu
kupa maçında quaresma çıktıktan sonra pas oyunumuzun artmasını ileri uç oyuncularının oyuna daha fazla girmesini
neye bağlıyorsunuz kör olmayan arkadaşlar. yada cezalı olduğu maçta oynamadı bizim pas rekoru kırmamızı
ceza sahası içinde akan oyunda iki penaltı almamızı neye bağlıyorsunuz. o oynamayınca oyunu rakip sahaya yıkabildik
quaresma varken takım daha fazla yoruluyor çünkü rakip sahada yerleşik olamıyoruz zaten ozi sakatlandıktan sonra bizim attığımız gollerin
çoğunun duran top olması bu yüzden. forvetlerimizinde gol atamaması bu yüzden. Bekle faul olsun frikik atalım yada ceza sahasına
ortalayalımda stoperlerimiz girsin kutuya bir gol atabilelim quaresma çok verimlide biz neden akan oyunda golle buluşamıyoruz
sorun kendinize.

Çevrimdışı Necmi

onuda o zaman düşünürüz şimdiden doğmamış bebeğe don biçmenin bir manası varmı
iyi performans göstermeyeceğini nerden biliyorsun mesela

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu takımda tüm transferleri Fikret Orman tamamlar.Bunu da bir kaç ay önce övündüre övündüre söylemişti.

Eline sağlık onun o zaman, elleri dert görmesin.

Aboubakar dışında tüm transferlerimiz çok uygun maliyetle yapıldı çünkü.

Benim sorum, kadro planlamasını yapan kişiye ilişkindi.

Öğrendik ki sorduğum arkadaş da bilmiyormuş, devamlı tanımadığımız ve bilmediğimiz birine/birilerine beddua okuyormuş.

Çevrimdışı Necmi

kulübün başkanı olduğuna göre gayet normal bir durum övünüyorsa bence övünmektede haklı
takımın durumu ortada şampiyon oldu ikinci şampiyonluğun en büyük adayı buda önemli değil gelecek 5 yılın en büyük şampiyonluk adayı
övünmesinmi?
bunu yaratan sen ben değiliz.

Çevrimdışı Necmi

bu bir kaç kelimeden oluşan bir söz ama aslında açsan bir kitap yazılır.
Biz bile Beşiktaşlılığı anlatacak kelimeler bulamıyoruz. Biz derken yaşı ileri olanları kasdediyorum.
renkliler konuşuyor bana boş geliyor çok anlamsız bir şekilde dinliyorum aslında baktığında
futboldan bahsediyorlar normal olan bir şey bize sığ geliyor.

Çevrimdışı tangaz

bu bir kaç kelimeden oluşan bir söz ama aslında açsan bir kitap yazılır.
Biz bile Beşiktaşlılığı anlatacak kelimeler bulamıyoruz. Biz derken yaşı ileri olanları kasdediyorum.
renkliler konuşuyor bana boş geliyor çok anlamsız bir şekilde dinliyorum aslında baktığında
futboldan bahsediyorlar normal olan bir şey bize sığ geliyor.

ben bunu dost meclislerinde de hep söylerim "her şeyi anlayabilirim ama bir insanın gs.yi tutmasını cidden anlayamam"

Çevrimdışı OrhanAker

Eline sağlık onun o zaman, elleri dert görmesin.

Aboubakar dışında tüm transferlerimiz çok uygun maliyetle yapıldı çünkü.

Benim sorum, kadro planlamasını yapan kişiye ilişkindi.

Öğrendik ki sorduğum arkadaş da bilmiyormuş, devamlı tanımadığımız ve bilmediğimiz birine/birilerine beddua okuyormuş.
İyide teknik direktör varken kadroyu kim planlayabilirki.

Çevrimdışı Necmi

bizim başarı endeksimiz şampiyonluk değil. Biz takımdan oyundan zevk almak zorundayız.
kriterlerimiz var ve bunun yerine gelmesini bekliyoruz. Bizim için kazanmak ancak bu kriterler yerine geldiğinde
tatmin edici oluyor. Biz tekme atan oyuncuyu sevmeyiz ne rakipte ne kendimizde. o nedenle melo gibi çirkef
oyuncular bizde prim yapmaz. bizim için geçerli olan Başarı için her şey mübahtır sözünün geçerli olmadığıdır.

Çevrimdışı Necmi

bu doğru geçen sene sonu törenin devre dışı kalması olcayın düşüşü derken hücum planı q7ye kaymaya başlamıştı o noktada sosa devreye giriyor ve çilingir görevini sıklıkla yerine getiriyordu ancak bu seneki oyunumuzun güçlü, dominant, geçişlerin güçlü olduğu ve doğru oyun olduğunu da söylemek zor. herşeyden öte hücum planı anlamında yaptıklarımız oldukça zayıf.
Bu konuda haklısın ama bu bizim geçen senenin altında kaldığımızı söylemez yanıldığın bu bence
bu kadrodan beklentimizin altında bir durum var geçen seneden ilerde ama bu sene olması gerekenden gerideyiz diyelim.
takım ayaklarını daha sağlam basıyor. sonsuz bir özgüven var. top çevirmelerinden artık illalah dedim ben seyrederken bıktım onlar bıkmıyor. rakibe pozisyon vermiyoruz. ama bizde pozisyona girmiyoruz. yaptığımız şey orta sahada rakipde bıkıp yorulana kadar yatay top çevirmek sonra ikinci yarı bundan bıkıp yorulan rakibin üstüne gidip gol atmak önce yorup sonra kazanıyoruz. maçları gerçekten ezdiğimiz için değil rakip yorulduğu için kazanıyoruz. hiç bir rakibin 60 dan sonra karşımızda gücü kalmıyor. erken gol atan yada güçlü olan bir puanı kapıyor işin özeti bu

Çevrimdışı Necmi

acaba bu bizim geliştiğimizin göstergesi mi yoksa rakiplerin ve ligin gerilediğinin mi? bence ikincisi. üstelik girilen gol pozisyonu sayısı atılan gol adeti vbvb düşünüldüğünde oyunumuzun gelişmediğini söylemek daha olası...
oyunun gelişmesi golle orantılı değilki ben rakibin gerilediği konusuna katılmıyorum
iki rakibimizde bence güçlendi kadrolarını koruyup safraları atıp iyi oyuncular aldılar. fener hoca
handikapınıda yendi. ligde uefada gruplarından çıkmış iki takım var geçen seneden daha iyi gs var
geçen seneden çok daha iyi başakşehir varken biz rakiplerimiz zayıfladı dersek yanlış demiş oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Esasında teknik direktörün istediği adamlar da alınmadı pek, ona kalsa Serdar Aziz'e gömüyorduk parayı.

Çevrimdışı Necmi

Bu , oyuncunun değil bu kadroyu planlayan kişilerin iş bilmezligi
iş bilmezlik değil son ana kadar nasri kovalamanın bir sonucu olmadığında artık iyi bir oyuncu alamadıktan sonra
eldekilerle idare etmek doğru karardı aldığında tutmadığında birde kurtulmaya uğraşıyorsun kaliteyi yükselteceğine
inanmıyorsan oyuncu alma mantıklı olan buydu. Bu takım bu haliyle şampiyon olurmu olur. O zaman kaliteyi yükseltemiyorsan
oyuncu almayacaksın. bu saatten sonra alacağımız oyuncu 11 oyuncusunu kulübeye gönderecek oyuncu olmalı.
iş bilmezlik gereksiz oyuncu almaktır. bizim aldığımız gereksiz oyuncumu var. Kale yetersizdi daha iyisini aldık sol bek yoktu iki tane aldık
sağ bek tekti takviye ettik atiba tekti takviye ettik ileriye giden iki oyuncunun yerine talisca ve aboubakar aldık tek eksik törenin boşalttığı yeri dolduramamak oldu
yanlış yapılan yok eksik yapılan var bunun adı iş bilmezlik olmuyor. bunun adı imkanların kadarıyla haraket etmek oluyor. @underworld
ha oyuncu bekleneni veremez uyum sağlayamaz buda iş bilmezlik olmaz. elinde iyi kalecin varken gidip bir tane daha alırsın
elinde gomez varken gider abou alırsın. iyi sol bekin varken gider aynı ayarda sol bek alırsın bunun adı iş bilmezlik olur.
elindeki oyuncuya benzer özellikte oyuncu almak iş bilmezliktir. örnek fener
bizimkinin adına imkanların ölçüsünde en iyisini yapmaya çalışmak denir başarılı olunmayabilir. ama en azından olmasını denemiş doğru işler
yapmışsındır.

Çevrimdışı Necmi

biz şenol hocaya bıraksaydık kadroyu şimdi elimizde bu kadrodan daha düşük kalite kadro olurdu.
istediği oyuncuların performansını görüyoruz. Bizde şu anda yapılan avrupayla aynı
ordada teknik direktörler yapmıyor planlamayı. onlar ancak istedikleri bölgeyi ve oyuncu özelliklerini söyler.
gerisi kulübün iç dinamiklerine kalmıştır.

Çevrimdışı OrhanAker

Esasında teknik direktörün istediği adamlar da alınmadı pek, ona kalsa Serdar Aziz'e gömüyorduk parayı.
Konu isimlerden ziyade oyuncu tiplemeleriydi  hoca çabuk bir stoper istiyordu, oyuncu havuzu geniş olmadığı veya oyuncuyu tanıdığı için ilk tercihi serdardı.
Burda sıkıntı hocanın tiplemelerine uygun isimleri ortaya koyamayan yönetimde bence.

Etiketler: