Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157502 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bize zarar vermekten ziyade renklileri itelemek şeklinde kurulmuş bu seneki tezgah...
bence renklileri iteledikleri falan yok bunun için ellerine yeterince fırsat geçiyor
özellikle fenerde mesela hiçde öyle hakem itelemesi sezinlemiyorum maçlarında gs bile eskiye göre
hakemlerden çok daha az destek alıyor. Bir şeyi kabul edelim artık en adil yönetilen maçlar bizim maçlar
Bülent bize iki penaltı verdiyse bir maçta artık hakemler hakkında konuşmanın manası kalmadı :D
Bülent bu güne kadar tr liginde düdük çalmış bariz Beşiktaş düşmanı hakemler arasında ikinci sıradadır
birincisi Ahmet çakardı.

Çevrimdışı tangaz

uzun uzun yazmışsın kısaca yanıtlayayım o zaman geçen seneki oyuna gomezi çıkarıp bakarı koyunca sen 25 gol atacağına inanıyorsan rüyalar aleminde yaşıyorsun demektir. adam bu sığ oyunda o kadar gol kaçırdı geçen seneki oyunda bu senenin 5 katı kaçırırdı biz de 5 katı kanser olurduk. sonra asist mi geldi karambolde kaçırdı diyorsun illa golcüye penaltı noktası ile 18 arasında top gelince mi adı asist oluyor haa öyle ise ts rize gençler bursa maçında yeterince asist geldi ama sen görmek istemiyorsun savunacağım die yanlış yorumlar yapıyorsun. ortada saplantılı bir durum varsa seninkisidir...

sonra bu teknik konusunda o kadar büyük yanılgı içerisindesiniz ki türk futbolu bu nedenle ilerlemiyor. diyorsunki gomez teknik değildi oysa gomezin yetersiz olduğu konu driblingti. onun dışında tekniği üst seviyededir. nedir teknik anlatsana? ronaldinho çalımımıdır makas hareketimidir? bence teknik; doğru istop etme (bakar bu konuda tam bir facia) doğru pas ve doğru vuruş kalitesidir. adam geçmedir. bu saydıklarımın üçü de dördü de yerlerde olan bir oyuncuya bu adam teknik denirse gülerim ben buna. mesela gomezin stad açılış maçındaki kaleciye çalımını bakar atamaz topu kaleciye kaptırır ama gomezden tekniktir sonra kayserimiydi hangi maçtı kaleciyi geçip stoper kayarken sağ ayağı ile topu çekip stop etmeden soluyla kaleye tiplemesi tekniğin ağa babasıdır bence bunu yapabilecek dünyada 3 tane adam vardır ama gomez teknik değildi dersiniz... futbola bakış açılarımız farklı. size göre freestaylcılar teknik bana göre topu doğru stop edenler gelen topu stop edemeyen adama teknik denmesi bence bir dramdır... @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence renklileri iteledikleri falan yok bunun için ellerine yeterince fırsat geçiyor
özellikle fenerde mesela hiçde öyle hakem itelemesi sezinlemiyorum maçlarında gs bile eskiye göre
hakemlerden çok daha az destek alıyor. Bir şeyi kabul edelim artık en adil yönetilen maçlar bizim maçlar
Bülent bize iki penaltı verdiyse bir maçta artık hakemler hakkında konuşmanın manası kalmadı :D
Bülent bu güne kadar tr liginde düdük çalmış bariz Beşiktaş düşmanı hakemler arasında ikinci sıradadır
birincisi Ahmet çakardı.
Metin Tokat

Cuneyt Çakır

Mustafa Culcu

Selcuk Dereli

Kuddusi muftuoglu

Rezalet ve Beşiktaş düşmanı hakemlerdi..
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 15:28:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

birincisi Ahmet çakardı.

sezonun ilk 5-6 maçında gs.yi itelediler bülo gol olana kadar oynattı örneğin sonra gençler maçında 18 civarı adamların faulleri verilmedi bi 4 puan yazdılar hanelerine hakemle feneri fırat karabük maçında bariz iteledi. daha fazlasını yapmak istiyorlar ama renkliler ağır yetersiz₁ oldukları için şeyedemiyorlar ama gene de brumanın souzanın falan kaç tane kırmızısını es geçtiler. dikkatli bakın brumanın eller kollar sürekli rakibini tokatlıyor ve çoğu görülmüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

uzun uzun yazmışsın kısaca yanıtlayayım o zaman geçen seneki oyuna gomezi çıkarıp bakarı koyunca sen 25 gol atacağına inanıyorsan rüyalar aleminde yaşıyorsun demektir. adam bu sığ oyunda o kadar gol kaçırdı geçen seneki oyunda bu senenin 5 katı kaçırırdı biz de 5 katı kanser olurduk. sonra asist mi geldi karambolde kaçırdı diyorsun illa golcüye penaltı noktası ile 18 arasında top gelince mi adı asist oluyor haa öyle ise ts rize gençler bursa maçında yeterince asist geldi ama sen görmek istemiyorsun savunacağım die yanlış yorumlar yapıyorsun. ortada saplantılı bir durum varsa seninkisidir...

sonra bu teknik konusunda o kadar büyük yanılgı içerisindesiniz ki türk futbolu bu nedenle ilerlemiyor. diyorsunki gomez teknik değildi oysa gomezin yetersiz olduğu konu driblingti. onun dışında tekniği üst seviyededir. nedir teknik anlatsana? ronaldinho çalımımıdır makas hareketimidir? bence teknik; doğru istop etme (bakar bu konuda tam bir facia) doğru pas ve doğru vuruş kalitesidir. adam geçmedir. bu saydıklarımın üçü de dördü de yerlerde olan bir oyuncuya bu adam teknik denirse gülerim ben buna. mesela gomezin stad açılış maçındaki kaleciye çalımını bakar atamaz topu kaleciye kaptırır ama gomezden tekniktir sonra kayserimiydi hangi maçtı kaleciyi geçip stoper kayarken sağ ayağı ile topu çekip stop etmeden soluyla kaleye tiplemesi tekniğin ağa babasıdır bence bunu yapabilecek dünyada 3 tane adam vardır ama gomez teknik değildi dersiniz... futbola bakış açılarımız farklı. size göre freestaylcılar teknik bana göre topu doğru stop edenler gelen topu stop edemeyen adama teknik denmesi bence bir dramdır... @Necmi
Gomez Ut duzey Elit santrafor abi...

Sadece kutuda degil disarida da etkiliydi , Uzaktan (Ceza sahasi dışı ) Attığı bayagi Gol var.

Her 2 ayagiyla da Gol atıyordu

Bir ara istatistik tutuluyordu

6 Gol sag ayagi

6 Gol sol ayağı..

6 Golde Kafa ile atmisti
 :bandit:

hepsi  :bandit:
Eskilerden Serdar Tatliyi begenirdim ben abi

Simdi de Meteyi beğeniyordum ama Son 2-3 maçımızı bayagi kötü yönetti

Inanilmaz derecede baski altina alip sindirdiler adami

Çevrimdışı tangaz

Gomez Ut duzey Elit santrafor abi...

Sadece kutuda degil disarida da etkiliydi , Uzaktan (Ceza sahasi dışı ) Attığı bayagi Gol var.

Her 2 ayagiyla da Gol atıyordu

Bir ara istatistik tutuluyordu

6 Gol sag ayagi

6 Gol sol ayağı..

6 Golde Kafa ile atmisti
 :bandit:

öyle deme tekniği kötü gomezin  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Eskilerden Serdar Tatliyi begenirdim ben abi

Simdi de Meteyi beğeniyordum ama Son 2-3 maçımızı bayagi kötü yönetti

Inanilmaz derecede baski altina alip sindirdiler adami

bir sürü kötü örnek sıralamak mümkün ama ben mesela yunus yıldırımı anlamam. kural yanii hakemlik basit aslında bir kitap var ve kitapta yazılana göre gördüğünü çalıyorsun. adam penaltı çalmadan hakemliği bitirdi ve literatüre yunus yıldırım penaltısı die kavram girdi. şaka gibi fıkra gibi. fıkra demişken konuyu özetleyen bir fıkra yazayım

devekuşları avlanacağını anlayınca kafasını kuma gömüp saklandığını sanırmış. bir gün temel ava çıkmış devekuşunu görmüş tüfeği doğrultunca kuş farkedip kafasını kuma sokmuş. temel kalakalmış nereye kayboldu bu devekuşu die...

:kop: :kop: :kop:

Gomez kadar oyun zekasi yuksek , bitiriciligi cok iyi olan santrofor suan Dunyada en fazla 3-4 tane var abi..

Çevrimiçi Kartal Ç

hele o driplinglerde çoğu kez ayağına dolaştırışı...

Çevrimiçi Necmi

o dediğin top istop etme yeteneği teknikse bunu en iyi yapan oyuncu olcay ama kötü tekniği varmış
birde en teknik oyuncumuz quaresma bir bak bakalım topu nasıl istop ediyor edebiliyormu. ben çalım atan oyuncuya teknik demem
benim için teknik oyuncu oyunu iyi okuyan durması gereken yerde duran takım oyununa iyi uyum sağlayan oyuncudur.
Ben çalım atan sürekli rakiple oynayan oyuncuyu sevmem. Quaresma orta sahadan topu aldı kaç kişiyi çalımladı gitti büyük
oyuncu deniyor hiç kimse demiyor kaç kişiye pas verecek durumdaydı top sürerek oyunu yavaşlattı. kendi oynayan değil
takımı oynatan oyuncu teknik oyuncudur. kendi oynayana teknik değil yetenekli denir.
saplantıya gelince ben takımı konuşuyorum bütüne bakıyorum bunun adımı saplantı olmaz tam tersi saplantı bir oyuncuyu haftalarca konuşup
bütün yanlışı o oyuncunun üzerine yıkmaktır. Beşiktaşı bütünüyle ele alıp konuşmak saplantıysa tamam kabul ederim saplantılıyım
saplantılı olmamak için bende sizin yaptığınızı yapayım kendime bir hedef oyuncu seçip sürekli ona gömeyim :D

Aboubakar 10 kat daha fazla Dolastiryor topu ayağına :alala:

Çevrimdışı tangaz

s.aziz gene sakatlanmış resmen Allah korudu bizi iyi ki ffp vardı  :icool:

Çevrimdışı tangaz

adama yazılabilecek tek eksi puan o zaten başka da yok

Çevrimdışı tangaz

abubakar topla adam geçemiyor ki topu önüne alıp geniş alanda hızlı ilerleyebiliyor ki bunu da çoğu maçda yapma şansı zaten yok sonuçta tr ligi kaç defa bu şansı yakalayabilir . adam geçme rakibi eksiltme özellikleri çok kötü çalım atarken kaptırdığı top adeti hayli yüksektir.

Çevrimiçi Kartal Ç

onu zaten klasman dışı sayıyorum  :lol:

Çevrimdışı sozkul

Abi inan yanılmış olmayı o kadar istiyorum ki ama kacırdıgı cok müsait gol pozisyonu sayısı,atamadıgı cok basit paslar,topu stop etmedeki handikapı ve dar alanda calım atma istegindeki top kayıpları beni cok karamsar kılıyor.Bu özelliklerin bir cogu oyuncularda altyapılarda gelişir ve sonradan üstlerine katabilecekleri şeyler kısıtlıdır;bkz Almeida.Bu arada bende senin gibi Fikret Orman ın Abou ile ilgili her tarafa çekilebilecek beyanatlarına biraz takıldım,umarım sene sonunda bonservisini almak yada vazgecmek gibi bir opsiyonumuz vardır.

Şu çoook uzaktan havadan gelen topu ayağının ucuyla yerden 1.5-1.8m civarı havada yumuşacık istop edişi nasıldı?
şiir gibiydi.
 :icool:

Çevrimdışı tangaz

o dediğin top istop etme yeteneği teknikse bunu en iyi yapan oyuncu olcay ama kötü tekniği varmış
birde en teknik oyuncumuz quaresma bir bak bakalım topu nasıl istop ediyor edebiliyormu. ben çalım atan oyuncuya teknik demem
benim için teknik oyuncu oyunu iyi okuyan durması gereken yerde duran takım oyununa iyi uyum sağlayan oyuncudur.
Ben çalım atan sürekli rakiple oynayan oyuncuyu sevmem. Quaresma orta sahadan topu aldı kaç kişiyi çalımladı gitti büyük
oyuncu deniyor hiç kimse demiyor kaç kişiye pas verecek durumdaydı top sürerek oyunu yavaşlattı. kendi oynayan değil
takımı oynatan oyuncu teknik oyuncudur. kendi oynayana teknik değil yetenekli denir.
saplantıya gelince ben takımı konuşuyorum bütüne bakıyorum bunun adımı saplantı olmaz tam tersi saplantı bir oyuncuyu haftalarca konuşup
bütün yanlışı o oyuncunun üzerine yıkmaktır. Beşiktaşı bütünüyle ele alıp konuşmak saplantıysa tamam kabul ederim saplantılıyım
saplantılı olmamak için bende sizin yaptığınızı yapayım kendime bir hedef oyuncu seçip sürekli ona gömeyim :D

3 tür oyuncu var:

takıma oynayan ör: gomez olcay topal vbvb
kendine oynayan ör: quaresma töre bruma vbvb

rakibe oynayan ör: abubakar sabri vbvb (adam sürekli topu rakibe hediye ettiği için en zararlı oyuncu profilidir benim futbola bakış açımda)

Çevrimdışı mylife1903

Senin zaten omer ve karijma gudumun varya @Necmi abi
Hanim spagettiyi ortadan kirsa karijma ayaginda cok top tutuyor diyecen yahu

@Necmi abi savunmak için soylemiyorum

Objektif düşünüyorum sende objektif dusun

Q7 nin top kontrolu nasil kötü :alala:

Olcayin Sag ayagiyla kontrol edemedigi topu Q7 Ayagini capraz vaziyete alip ( Rabona) o şekilde yunusatarak kontroll ediyor

1 metre havaya sicrayip Rabona ile pas atıyor adam

Çevrimiçi Necmi

o dediğin teknik değil yetenektir. Teknik oyuncu her yerde tekniktir. Durduramazsın
ama yetenekli oyuncuyu engelleyebilirsin mesela almanyada gomezi durdurabildikleri gibi
yada italyada yetenekli bir oyuncu iyi bir takımda bütün yeteneklerini sergiler. çünkü etrafında bunu sağlayacak
teknik seviyede oyuncu sayısı fazladır sana bu imkanı sunar Ozi teknik bir oyuncudur sosada öyleydi
Gomez müthiş gol vuruş yeteneği olan bir oyuncu. Tek hamlelik oyuncu top sürmez çalım atmaz driplink yapmaz tek vuruş en fazla ikinci bir
hamlede golü atar ama bu asla 3 olmaz. Ozi veya sosa öyle değil mesela onlarda hem teknik hemde yetenek bir arada
Dembabada mesela hem teknik hemde yetenek vardı quaresma müthiş yetenekli oyuncu ama teknik sıfır adamda.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı sozkul

Gol yemeyen kaleci mi var

Bireysel hata yapmamasi ve yenmeyecek Golu yememesi yeterli , Daha fazlasini yaptigi zaman zaten Mac kazandıran Kaleci oluyor

Mesela Dun Tolga yine bireysel hatalar yapti ve yine yenmeyecek bir Golu yedi :tabe:

Bence o yenilecek bir goldü, ama ceza sahasının dışına kadar çıkıp topu kapıp sonra verdiği pas olmaması gereken birşeydi.

Etiketler: