uzun uzun yazmışsın kısaca yanıtlayayım o zaman geçen seneki oyuna gomezi çıkarıp bakarı koyunca sen 25 gol atacağına inanıyorsan rüyalar aleminde yaşıyorsun demektir. adam bu sığ oyunda o kadar gol kaçırdı geçen seneki oyunda bu senenin 5 katı kaçırırdı biz de 5 katı kanser olurduk. sonra asist mi geldi karambolde kaçırdı diyorsun illa golcüye penaltı noktası ile 18 arasında top gelince mi adı asist oluyor haa öyle ise ts rize gençler bursa maçında yeterince asist geldi ama sen görmek istemiyorsun savunacağım die yanlış yorumlar yapıyorsun. ortada saplantılı bir durum varsa seninkisidir...
sonra bu teknik konusunda o kadar büyük yanılgı içerisindesiniz ki türk futbolu bu nedenle ilerlemiyor. diyorsunki gomez teknik değildi oysa gomezin yetersiz olduğu konu driblingti. onun dışında tekniği üst seviyededir. nedir teknik anlatsana? ronaldinho çalımımıdır makas hareketimidir? bence teknik; doğru istop etme (bakar bu konuda tam bir facia) doğru pas ve doğru vuruş kalitesidir. adam geçmedir. bu saydıklarımın üçü de dördü de yerlerde olan bir oyuncuya bu adam teknik denirse gülerim ben buna. mesela gomezin stad açılış maçındaki kaleciye çalımını bakar atamaz topu kaleciye kaptırır ama gomezden tekniktir sonra kayserimiydi hangi maçtı kaleciyi geçip stoper kayarken sağ ayağı ile topu çekip stop etmeden soluyla kaleye tiplemesi tekniğin ağa babasıdır bence bunu yapabilecek dünyada 3 tane adam vardır ama gomez teknik değildi dersiniz... futbola bakış açılarımız farklı. size göre freestaylcılar teknik bana göre topu doğru stop edenler gelen topu stop edemeyen adama teknik denmesi bence bir dramdır... @Necmi
o dediğin top istop etme yeteneği teknikse bunu en iyi yapan oyuncu olcay ama kötü tekniği varmış
birde en teknik oyuncumuz quaresma bir bak bakalım topu nasıl istop ediyor edebiliyormu. ben çalım atan oyuncuya teknik demem
benim için teknik oyuncu oyunu iyi okuyan durması gereken yerde duran takım oyununa iyi uyum sağlayan oyuncudur.
Ben çalım atan sürekli rakiple oynayan oyuncuyu sevmem. Quaresma orta sahadan topu aldı kaç kişiyi çalımladı gitti büyük
oyuncu deniyor hiç kimse demiyor kaç kişiye pas verecek durumdaydı top sürerek oyunu yavaşlattı. kendi oynayan değil
takımı oynatan oyuncu teknik oyuncudur. kendi oynayana teknik değil yetenekli denir.
saplantıya gelince ben takımı konuşuyorum bütüne bakıyorum bunun adımı saplantı olmaz tam tersi saplantı bir oyuncuyu haftalarca konuşup
bütün yanlışı o oyuncunun üzerine yıkmaktır. Beşiktaşı bütünüyle ele alıp konuşmak saplantıysa tamam kabul ederim saplantılıyım
saplantılı olmamak için bende sizin yaptığınızı yapayım kendime bir hedef oyuncu seçip sürekli ona gömeyim