Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157179 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünkü benim yazıma cevap bile vermedi :) Bir tutunduğu dal vardı o da gitti :D

Hangi yazına cevap veremedim?

Çevrimdışı Bishamon

Anadolu takımları alıp şutluyor zaten Babel'i..
Arap takımları şutluyor....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hangi yazına cevap veremedim?
Abou'nun dakika başına gol istatistiklerine gerçi o arada forum uçtu gözden kaçmıştır :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abou'nun dakika başına gol istatistiklerine gerçi o arada forum uçtu gözden kaçmıştır :)

Ha istatistik verdiğin mesajı diyorsun.

Gördüm onu da zaten yanlıştır diye üstünde durmadım.  :D

İstatistik hesaplarında güvenimi kaybettin bir kere. :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Arap takımları şutluyor....

Serhat daha fazla yanılmakla birlikte, ikinizinki de doğru değil.

Babel'i kimsenin şutladığı yok, adam İspanya'ya gelmek için sözleşmesini karşılıklı feshetti.

Çevrimdışı tangaz

Ha istatistik verdiğin mesajı diyorsun.

Gördüm onu da zaten yanlıştır diye üstünde durmadım.  :D

İstatistik hesaplarında güvenimi kaybettin bir kere. :evillol:

önümüzdeki sene bakarın ardından yazacaklarını görür gibiyim. "asla bizim seviyemizin oyuncusu değildi sadece ŞL platformuna uygun biriydi bizim gibi kutuda leblebici golcü gereksinimi olan takımın oyuncusu değildi geçen sene de sıksık belirtiyordum bunu, bakar iyidir konulu tek bir mesajımı gösterin tüm forumu maldivlere götüreceğim vbvbvb"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Şef scout metin bey babeli izledimi acaba.

Çevrimdışı Bishamon

Babel'i kimsenin şutladığı yok, adam İspanya'ya gelmek için sözleşmesini karşılıklı feshetti.
Kimse alnadigi icin Ispanya'ya gitti.Secme luksu falan yoktu yani.

Çevrimdışı tangaz

o yüzden mi transferin son günlerinde twitterda bi beni alın die yalvarmadığı kalmıştı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Batuhan bile az kaldı gidiyordu ispanya ya :D

Çevrimdışı tuncaboylu

o yüzden mi transferin son günlerinde twitterda bi beni alın die yalvarmadığı kalmıştı  :bandit:

Sow da aynı şeyi yaptı.  :alala:

Uyum sağlayamadığı için kaçmak istemiş olabilir.

Ayrıca ben Deportivo'yla anlaştıktan sonra, sözleşmesini karşılıklı feshetti diye biliyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

önümüzdeki sene bakarın ardından yazacaklarını görür gibiyim. "asla bizim seviyemizin oyuncusu değildi sadece ŞL platformuna uygun biriydi bizim gibi kutuda leblebici golcü gereksinimi olan takımın oyuncusu değildi geçen sene de sıksık belirtiyordum bunu, bakar iyidir konulu tek bir mesajımı gösterin tüm forumu maldivlere götüreceğim vbvbvb"
:lol: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Batuhan bile az kaldı gidiyordu ispanya ya :D

Orası da doğru.  :lol: :lol: :lol:

Gerçi onunki menajerle ilgili biraz da, Ahmet Bulut becerikli menajer gerçekten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe'ye giderse yazabilirim.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca ben Deportivo'yla anlaştıktan sonra, sözleşmesini karşılıklı feshetti diye biliyorum.

sow tr sevdalısı bir adam gelmek istediği doğru ama babelle ne alakası varda sowu örnekledin anlamadım alakasız olmuş. sonra o sow transferin bilabedel olduğuna bir Allahın kulu beni inandıramaz muhtemelen fenerli bir iş adamı o kulübün sahibinin bir işini bilabedel yapmıştır falan filan aynı atıf şeyşu transferine benzer bir fırıldak dönmüştür. bu uefanın ffp savcılarına bir dosttan mektup mu göndersek napsak  :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Devre Arasi kimse sana Golcusunu vermez , Gomez de geri dönmeyeceğine göre Sezonu Abou-Cenk-Omer 3 lusu ile tamamlayacağız , Allah yardimcimiz olsun :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe'ye giderse yazabilirim.  :bandit:

azize ancak gitmeyi kafasına koyarsa ve giderayak zarar vereyim derse bakarı alır. bir kaç sene sonra anadolu takımlarının 300-500bine bakarı alıp oynattıklarını görmemiz daha olası...

Çevrimdışı Bishamon

Yanlış biliyormuşsun

Çevrimdışı cursedofdragon

Devre Arasi kimse sana Golcusunu vermez , Gomez de geri dönmeyeceğine göre Sezonu Abou-Cenk-Omer 3 lusu ile tamamlayacağız , Allah yardimcimiz olsun :tabe:

abu ligin 5-6 haftasını kaçırmıyor mu zaten ?

Cenk,Ömer ile tamamlıcaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamın zaten clipboard'dında bu tarz şeyler var hep sadece isimler değişiyor, aynı şeyleri kopyalayıp yazıyor :) Böyle forumculuğu ben de yaparım, emek filan hak getire, karşıdakinin argümanını çürütecek klişe cümleler kur ve bunu sürekli tekrar et  :D
Korku akıl katilidir.

UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluk oranları ;

151.00  Osmanlıspor
34.00 Fenerbahçe
26.00 Beşiktaş

En favori Man united 5.00 oran ile.

Çevrimdışı tangaz

Adamın zaten clipboard'dında bu tarz şeyler var hep sadece isimler değişiyor, aynı şeyleri kopyalayıp yazıyor :) Böyle forumculuğu ben de yaparım, emek filan hak getire, karşıdakinin argümanını çürütecek klişe cümleler kur ve bunu sürekli tekrar et  :D

bu clipboard konusunda en zirve yaptığı yorumda diattayı savunduğu günlerde olmuştu. copy paste yaparken sanırım bir an diatta olduğunu farketmedi sonra da geri dönüşü olamadı diattayı savunacağım die şekilden şekle girmişti. düşünsene tam bir dram... :icool:

Bu lick tv niye totoşluk yapıyor fb ve gs maçlarını bizden sonra oynadı onların maç öykülerini yapıp koyup paylaşmışlar bizim ki yok ?

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kasper

birlikten beraberlikten anlamaz o 12ciler. 2 gün sonra sağa sola saldırmaya başlayacaklar yine.

Etiketler: