Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157117 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Ntep, Taison derken gelenler bonservissiz Babel ve takas yoluyla Yusuf Erdogan olacak.

Ki, su an kanatlarimiza bakarsak bu bile ilerleme. Yani siz dusunun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler uyku tutmadı gelecek senenin kadrosunu yaptım :)

Kaleciler ;

Fabri
Tolga
Utku
Veysel

Sağ Bekler ;

Gökhan Gönül
İvanovic

Stoperler ;

Rhodolfo
Marcelo
Rakistky
Tosic

Sol Bekler ;

Caner
Adriano

Ön Libero ;

Atiba
İnler
Necip
Eslem

Sağ Kanat ;

Quaresma
Töre

Sol Kanat ;

Taison
Aras

Orta Saha ;

Tolgay

Forvet Arkası ;

Talisca
Oğuzhan

Forvet ;

Mario Mandzukic
Cenk
Ömer
Hamza

Takımdan gönderilecekler : Boyko,Atınç,Beck,Olcay,Kerim,Abuobakar

Belki 1 tane daha sol stoper ve tosic ile'de yollar ayrılmalı.

Fabri

İvanovic----------Marcelo-----Rakitsky-----Caner

Atiba--------Oğuzhan

Quaresma------------Talisca----------------Taison

-----------------------Mario------------------------
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 04:53:27 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Beyler uyku tutmadı gelecek senenin kadrosunu yaptım :)

Kaleciler ;

Fabri
Tolga
Utku
Veysel

Sağ Bekler ;

Gökhan Gönül
İvanovic

Stoperler ;

Rhodolfo
Marcelo
Rakistky
Tosic

Sol Bekler ;

Caner
Adriano

Ön Libero ;

Atiba
İnler
Necip
Eslem

Sağ Kanat ;

Quaresma
Töre

Sol Kanat ;

Taison
Aras

Orta Saha ;

Tolgay

Forvet Arkası ;

Talisca
Oğuzhan

Forvet ;

Mario Mandzukic
Cenk
Ömer
Hamza

Takımdan gönderilecekler : Boyko,Atınç,Beck,Olcay,Kerim,Abuobakar

Belki 1 tane daha sol stoper ve tosic ile'de yollar ayrılmalı.

Fabri

İvanovic----------Marcelo-----Rakitsky-----Caner

Atiba--------Oğuzhan

Quaresma------------Talisca----------------Taison

-----------------------Mario------------------------
takım şampiyonluk mücadelesi verirken takımdan adammı gönderiyorsun. Buraları okurlarsa eminim çok mutlu olurlar.
şu yaptığınız şeyin takıma nasıl bir faydası olacak. Siz daha şampiyonluk mücadelesi veren takımın taraftarı nasıl davranmalı onu bile bilmiyorsunuz.
sonrada şampiyonluk istiyorsunuz.
burası transfer başlığı değil transfer konuşulmasını istesek başlığı açardık.

Çevrimdışı atalay

Dostlar şımartıyorsunuz. Teveccühünüz. @mellfred @tuncaboylu @Yunus Emre Dökmeci Bu iş kulüpte minör seviyede belli doğrular üzerinden şekil alıyordur, lakin pratiğe ve öne çıkanlara bakarsak majör seviyedeki yanlışlıklar o doğruları tümden yok ediyor gibi.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 06:41:28 atalay ]

takım şampiyonluk mücadelesi verirken takımdan adammı gönderiyorsun. Buraları okurlarsa eminim çok mutlu olurlar.
şu yaptığınız şeyin takıma nasıl bir faydası olacak. Siz daha şampiyonluk mücadelesi veren takımın taraftarı nasıl davranmalı onu bile bilmiyorsunuz.
sonrada şampiyonluk istiyorsunuz.
burası transfer başlığı değil transfer konuşulmasını istesek başlığı açardık.

iyi işte ne güzel okuyorlarsa gitmesi gerektiklerini bilirler.

Şenol hocada hem fikir olsa gerek ki olcay,kerim'i ve aras'ı filan oynatmıyor zaten.

Çok'ta bozulmazlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Suana kadar Kac adet bilet satılmış bilen varmi arkadaslar :alala:

Çevrimdışı Doğukan E.

passo dan bir baktım da 8. kategoride bile bilet vardı halen

12 bin civarı imiş galiba.

Çevrimiçi Mehmet57

Icimden bir his Lacina Traore diyor. Seluk "Avrupanin en buyuk camialarindan birine gidecek" dedi isim vermeden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Icimden bir his Lacina Traore diyor. Seluk "Avrupanin en buyuk camialarindan birine gidecek" dedi isim vermeden.
Bunun Aboubakar'dan farkı nedir? Baktım da göremedim.. Mutfakta tost makinesi varken gidip birebir aynısını almaya benziyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Bunun Aboubakar'dan farkı nedir? Baktım da göremedim.. Mutfakta tost makinesi varken gidip birebir aynısını almaya benziyor..

Boyu :D 2.03m boy vermis Allah :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Gerisini koyvermiş ama :D

Anzhi zamaninda cok iyiydi, Monaco'dan sonra bir dusus yasadi.

Maliyeti uygun oldugundan dolayi eminim listededir. Hoca da sever boyle uzun boylu santroforlari. Bence Seluk'un aciklamalari bizi veya Galatasaray'i isaret ediyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maliyeti uygun oldugundan dolayi eminim listededir. Hoca da sever boyle uzun boylu santroforlari. Bence Seluk'un aciklamalari bizi veya Galatasaray'i isaret ediyor.
GS'da da benzeriz var, gitsin GS'da takılsın bizden uzak olsun, gol vuruşu olan adam alsınlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Bu adam Afrika Kupası'na gitmeyecek mi?" diye soracaktım, Fildişi Sahili Milli takımı'na bile alınmıyormuş 2 senedir.

Gereksiz yere kadroyu şişirmeye gerek yok.

Tek faydası Aboubakar'ın üstündeki baskıyı azaltmak olur, bu sahada leylek gibi dolaşırken Aboubakar yanında Vieri gibi kalır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Bu adam Afrika Kupası'na gitmeyecek mi?" diye soracaktım, Fildişi Sahili Milli takımı'na bile alınmıyormuş 2 senedir.

Tek faydası Aboubakar'ın üstündeki baskıyı azaltmak olur, bu sahada leylek gibi dolaşırken Aboubakar yanında Vieri gibi kalır.
Büyük ihtimalle 2 transfer yapılacak ve bir tanesi aşırı gereksiz bir transfer olacak gibi hissediyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

takvimlerdeki günün fıkrası bu olsa gerek. bari yemek listesi kız ismi erkek ismi de verseydin  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

Tribünler çekirdekçi doldu, bilet fiyatları çok pahalı diye artistlik yapan elemanlar acaba neden bilet almıyor çok merak ettim.
Lafa gelince mangal da kül bırakmıyorlar ama 30 ila 100 lira arasın da değişen biletlerden bile almıyorlar.Bunların asıl derdi beleş bilet veya stada kaçak yollardan girememek olduğu aşikar.Beşiktaş için ölürmüş, ulan sen daha Beşiktaş için 30 lirana kıyamıyorsun nereye ölüyon?

Ben bile işsiz olduğum halde bir yerlerden kısıp bilet alıp devredebiliyorsam bir çok insan yapabilir bunu.30 lira lan 30 lira 2-3 paket sigara parası, bu kadarcık parayla fakir olmassın yani.
Bir de bu kombineler iptal edildiği için ağlayan güruh var onlar zaten felaket ötesi.
Son olarak bu derbilerde kendilerine zahmete girmeden bilet aktarılan ayrıcalıklı Beşiktaş'lılar (Dernekler, tribün abileri vs) var ya inşallah onlarda 10'ar 10'ar bilet alıp aktarmışlardır birilerine, yönetimin kıyağına bir şekil de karşılık vermek lazım değil mi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kasper

babel nedir ya
babel mi kaldı, anadolu takımlarına almam onu

aklıma yıllar önceki bayernli defans markus babel geldi, demir gibi savunmaydı bizim sene sonu öyle bir stoper almamız lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

babel nedir ya

aklıma yıllar önceki bayernli defans markus babel geldi, demir gibi savunmaydı bizim sene sonu öyle bir stoper almamız lazım

Sen Markus diyince benim aklıma da Markus Münch geldi.

Devre arası öyle bir sol kanat da bulabilsek süper olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

babel nedir ya

Anadolu takımları alıp şutluyor zaten Babel'i..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

takvimlerdeki günün fıkrası bu olsa gerek. bari yemek listesi kız ismi erkek ismi de verseydin  :bandit:
Dünkü benim yazıma cevap bile vermedi :) Bir tutunduğu dal vardı o da gitti :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

a.madridin kalecisi mi sakalanmış sezonu mu kapamış nolmuş. boyko vs higuain videosu yapıp d.simone hocaya şey etsek belki pazarlarız arkideşi transfer bütçesi lazım devre arası   :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: