Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

@GOKHAN CETIN abi maç başlığına yazdım ben maç sonrası. Yeni açık alttaydım ben de aynı şeyleri gözlemlemişiz.

Çevrimdışı Gokhan-

Adaş normalde kapalı setin yanında olduğum için iyi biliyorum.Şevşek in başını çektiği grup stadı bizim için büyük bir başarı aracı haline getiren ve senelerdir hakkettiğimiz ama Lehimize hiç zaman çalınmayan düdüklerin çalınmasını sağlayan ıslık ve uğultu faktörünü kasıtlı olarak sabote edip standart goygoyumuzda devam etmek istiyorlar.Nasıl olacak bilmem ama gerek grupların hakimiyet çekişmesi gerekte mantalitedeki sıkıntılar yüzünden bir bütünlük içinde hareket edilmesi kısa vadede zor gözüküyor

Orası öyle, hatta bunlar sosyal medya hesaplarından sürekli sitem ederler, ıslık nedir, fb'nin stadına döndü falan diye :) Baksalar iç saha da en başarılı klübün fb olduğunu görürler.Tribün yapmayı ben de seviyorum ama hakem saha da doğrarken anlık reflekslerimiz çok güçlü ve caydırıcı olmalı.
Aldığımız penaltılar hep bunun eseri, keşke biraz da bu yönden baksalar..
Ama takım geriye düştüğünde de sadece bu adamlar bağırıyor, o konuda da haklarını verelim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cessolupus

akhisar Douglao ile yolları ayırmış bize karşı ne top oynuyo bu adam !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence biz seni Beşiktaş transfer komitesi başkanlığına önerelim sorun kökten çözülsün :)
:You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu oyuncu için yeterli bütçemiz olduğunu sanmıyorum.

Eyvallah. Bunlar benim filtrelediğim oyuncular ve gerçekçi hedefler değil. Daha önce çok önerdim artık izlediklerimi kendime saklıyorum. Zaten Metin Albayrak gibi bu işin kompetan isimleri varken bizlere sıra gelmez.
:s20: :s20: :s20:

En basitinden Ndiayeyi yazmıştın 300.000 € potansiyeli cok yüksek diye

Daha yazdigin nice oyuncular var..

Çevrimdışı tuncaboylu

PFDK'ya sevk edilmişiz bakalım kaç tribün ceza yiyecek  :D

Patlamadan ötürü ceza vermeyebilirler.

Çevrimdışı atalay

Sen de eksik olma. @Yunus Emre Dökmeci Son 1,5 yıl içinde senin tarafından Ndiaye ve adımın geçtiği en az 20 mention bulabilirim. Çok daha mesafe kateden oyuncular da oldu. Yapacak bir şey yok. Beşiktaş'ın bundan sonra daha güçlü bir futbol aklı ile yönetilmesi dileğimle. 

Çevrimiçi levitate

Yönetim en azından Football Manager'daki wonderkidlere baksaydı takım seviye atlardı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim en azından Football Manager'daki wonderkidlere baksaydı takım seviye atlardı :D
Futbol menecir ile metin albayrak ilgileniyor

Çevrimiçi levitate

Futbol menecir ile metin albayrak ilgileniyor

:kop: 

Adamlar şaka maka Roberto Firmino'yu FM'den bulmuşlar bizimkiler oyunu oynasa menajerlerin önerdiği herkesi alırlardı
bipbipbupbup

Sen de eksik olma. @Yunus Emre Dökmeci Son 1,5 yıl içinde senin tarafından Ndiaye ve adımın geçtiği en az 20 mention bulabilirim. Çok daha mesafe kateden oyuncular da oldu. Yapacak bir şey yok. Beşiktaş'ın bundan sonra daha güçlü bir futbol aklı ile yönetilmesi dileğimle.
Aklima hepsi gelmiyor ama cok oyuncu yazdın burada

Yazdigin her oyuncuda aldi basini gitti..

Hatta Kulübe bizzat onerdim dedigin oyuncularda vardi

Tabii menajerlere bagli transfer politikasi olduğu icin pek dikkate alınmıyor demekki @atalay

Bu sekilde transfer sistemi sanırım sadece bizim Ulkeye mahsus bir olay..

Hayata bakis acina , Bilgine , Kültür seviyene hayran olmamak elde degil zaten..

Buraya cok büyük deger katıyorsun , Transfer gündemimizde olan veya beğendiğimiz oyunculari direkt sana sorup en ince ayrintisina kadar bilgi sahibi oluyoruz sayende Sende eksik olma :ok:

Çevrimdışı brkntcnr

Adamlar şaka maka Roberto Firmino'yu FM'den bulmuşlar bizimkiler oyunu oynasa menajerlerin önerdiği herkesi alırlardı
Fm günümüzde çoğu kulüp tarafından kullanılıyor. Biz de anca menajerlerden topçu kovalayalım

Çevrimiçi levitate

Fm günümüzde çoğu kulüp tarafından kullanılıyor. Biz de anca menajerlerden topçu kovalayalım

Bu işleri acilen yabancı birine devretmeliyiz. Şu Sevilla'nın direktörü gibi bir adam lazım bize
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ın FM rating'lerini biliyor musunuz?

Çevrimdışı Alper1903

Aboubakar fm'deki gibi olsa şu an 27 golü vardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi levitate

Bitiriciliği 15 abi çok garip değil mi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

FM de yanılabiliyor veya abartabiliyor.

@atalay gibi 10 tane adam bulacaksın, kulüpte istihdam edeceksin.

Bu adamlar amatörken bile sabah akşam wyscout'tan oyuncu arıyor, profesyonel olsalar daha da verimli olurlar.

Sana bulacakları 2 adamla, o ekibin 50 senelik maaşını çıkartırsın.

Çevrimiçi levitate

Bu adamlar amatörken bile sabah akşam wyscout'tan oyuncu arıyor, profesyonel olsalar daha da verimli olurlar.

Keşke böyle bir şey yapsalar abi ama ülkemizdeki adam kayırma muhabbetinin buna izin vereceğini sanmıyorum. Elimizdeki scoutlar oyuncu izlemeden çok tatil yapıyorlarmış gibi geliyorlar
bipbipbupbup

Patlamanın olduğu gün Kanada'da ki bir spor kanalı Atiba'yı arayarak canlı yayında Türkiye'de böyle olayların sürekli olduğunu söylemesini istedi. Atiba bu duruma çok sert bir çıkış yaptı. Atiba, ülkesinin basın mensuplarına, "Uzaktan insanların ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz, sonra da kendinize göre yorumlar istiyorsunuz. Sizinle konuşmak istemiyorum, çünkü boş konuşuyorsunuz" ifadelerini kullandı." 👏👏👏

Atiba Hutchinson !!!

Çevrimdışı Çağatay

bizi bitiriciliği 15 adamın
harika bitiriyor bizi
aslında sevimli bir insan
gol sevinçleri de güzel
ama fazla gol sevincini göremedik malesef
atamıyor...niye atamıyor
çünkü bizi bitiriciliği 15 adamın
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 23:19:45 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

atalay gibi 10 adam çok iddialı olmuş ağabey ben 31 yaşındayım daha rastlamadım  :tabe:

Çevrimdışı Ömer Kaan

bizi bitiriciliği 15 adamın
harika bitiriyor bizi
aslında sevimli bir insan
gol sevinçleri de güzel
ama fazla gol sevincini göremedik malesef
atamıyor...niye atamıyor
çünkü bizi bitiriciliği 15 adamın
:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Beşiktaş'ta ilk hedef ryan babel haberi nedir yaa
hayır yani ilk hedef oysa diğerlerini düşünemiyorum...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: