Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162225 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

foruma neler oluyor yahuu ya giremiyoruz ya da giremiyoruz
forumda sunucu yenilemesi varmış abi yarına kadar bu tarz sorunlar olabilirmiş. modemi resetle giremezsen
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

forumda sunucu yenilemesi varmış abi yarına kadar bu tarz sorunlar olabilirmiş. modemi resetle giremezsen

şirketteyim hiç bir haltı resetleyemem  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Canım sıkıldı.Kendimi bu iletiyi bitirene kadar Fikret Orman ilan ediyorum ve seneye yapacağım kadro planlamasını yazıyorum. :)

Gidenler :

Rhodolfo : Bedelsiz ( Yaşlandı artık, sakatlıktan sonra verim vereceğini düşünmüyorum. )
Veli : Bedelsiz ( Sanırım bundan sonra verim alınamaz, şişkinlik yapıyor )
Kerim Frei : Takasta kullanılacak.
Mustafa Pektemek : Takasta kullanılacak.
Tolgay : 8 milyon euro (Gitme zamanı geldi. Biraz piyasa yapmışken gidebilir.)
Oğuzhan : 8 milyon euro ( Onun da zamanı geldi. Bu da gidebilir )
Quaresma : 8 milyon euro ( Devre arasında sözleşme yenileyip sezon sonu Çin'e göndereceğim)
Atınç : Kiralıktı, geri dönecek.
Aboubakar : Kiralıktı, mümkünse gitsin, gelmesin.

Toplam 24 milyon euro kazanç.

Gelenler :

Tunay Torun : Bedelsiz. (Sözleşmesi bitiyor, gelsin, beğeniyorum bunu)
Mehmet Ekici : Bedelsiz. (Sözleşmesi bitiyor, gelsin, bunu da beğeniyorum)
Gökhan Töre : Kiralıktan dönecek.
Cengiz Ünder : Kerim + Mustafa + 2 milyon euro vereceğim.
Taison : 4 milyon euro imza parası ( Bize yar etmezler ama zorluyorum, Fikret Orman'ım ben alırım bunu. Hayırlısı bakalım)
Pepe : 2.5 milyon euro imza parası ( Yaşlandı ama 2 sene götürür, alıcam bunu)
İvanovic : 3 milyon euro imza parası ( Juve'de peşinde ama benim olacak fıstık, binicem üzerine vurucam kırbacı)
Cazorla : 3 milyon euro imza parası (Bunda emin değilim. Sözleşmesi bunun da bitiyor. Bana yar etmezler ama zorluyorum.)
Mandzukic  : 10 milyon euro bonservis. (Çileğim bu benim. Gelsin canını yediğim.)
Talisca ve Caner için de opsiyonları kullanıyorum : 3 milyon euro toplam.

Toplam : 27.5 milyon euro  gider.

Yerli oyuncularım : Utku - Tolga - Gökhan - Caner- Necip - Mehmet Ekici - Tunay - Olcay - Töre - Cengiz - Cenk - Ömer
Yabancı oyuncularım : Fabri - Pepe - İvanovic - Marcelo - Tosic - Adriano - Beck - Atiba - İnler - Taison - Cazorla - Talisca - Mandzukic

Kadrom 25 kişilik.

İlk 11 : Fabri - Gökhan Gönül - Pepe - İvanovic - Caner - Atiba - Cazorla - Taison - Talisca - Töre - Mandzukic

Yedekler : Tolga - Marcelo - Tosic - Gökhan İnler - Cengiz Ünder - Mehmet Ekici - Cenk Tosun

Kupa 11 : Tolga - Beck - Marcelo - Tosic - Adriano - Gökhan İnler - Necip - Tunay - Mehmet Ekici - Olcay - Cenk

Ben Fikret Orman olsam şimdiden zorlamaya başlar böyle yapmaya çalışırım şahsen. Bedeller 3 aşağı 5 yukarı böyle olur. Maaş skalası da yükselir ama artık tolare edebiliriz sanırım gelirler yükseliyor.

Ne güzelmiş ya Fikret Orman olmak. Valla iyi geldi he. Herkese tavsiye ederim.

İyi ki Fikret Orman değilsin.

Çevrimdışı alimm

tunay torun mu???  :alala: olcay şahan mı???  :alala:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel haberi umarım doğru değildir.30 yaşında sorunlu bir adamdan daha iyisini bulabiliriz...Yine yeniden menajerlein eline bakıyoruz transferde...

Babel'in menajeri kim ki?  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Babel'in menajeri kim ki?  :alala:

ne farkeder ki 3-5 tane menajer transferi şekillendiriyor sonuçta onlardan biridir. adamın 1 ocakta sözleşmesi biiyor la coruna 4 aylık deneme kontratı yapmış bizede 5 aylığına gelsin 500bine oynasın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

ne farkeder ki 3-5 tane menajer transferi şekillendiriyor sonuçta onlardan biridir. adamın 1 ocakta sözleşmesi biiyor la coruna 4 aylık deneme kontratı yapmış bizede 5 aylığına gelsin 500bine oynasın.

1 milyon imza parası ve 2.5 senelik sözleşme diyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın menajeri tanıdık gelmedi bana, o yüzden soruyorum:

http://www.transfermarkt.co.uk/winny-haatrecht/beraterfirma/berater/356&usg=ALkJrhhpaqSHGPsJhcdyUBi39EJ1to2xDw

Ayrıca çok fazla para verileceğini düşünmüyorum ben de.

Çevrimdışı tangaz

1 milyon imza parası ve 2.5 senelik sözleşme diyorlar

menajeri gazeteye yazdırmıştır öyle

Çevrimdışı Bishamon

menajeri gazeteye yazdırmıştır öyle

Murat Özen yazmış.Yazın söylediği neredeyse her şey doğru çıktı

Çevrimdışı tangaz

Adamın menajeri tanıdık gelmedi bana, o yüzden soruyorum:

http://www.transfermarkt.co.uk/winny-haatrecht/beraterfirma/berater/356&usg=ALkJrhhpaqSHGPsJhcdyUBi39EJ1to2xDw

Ayrıca çok fazla para verileceğini düşünmüyorum ben de.

kasımpaşaya kim getirmişti bunu oradan iz sürülebilir. büyük potansiyelli ama kaybolup giden tiplerden tek artısı iyi şutör oluşu biz de malum şutör sadece talisca var ilerde oynayanlar arasında

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen yazmış.Yazın söylediği neredeyse her şey doğru çıktı

İmza parasından önemlisi maaşı, yıllık 1.5 milyondan fazla verirlerse çok olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

kasımpaşaya kim getirmişti bunu oradan iz sürülebilir. büyük potansiyelli ama kaybolup giden tiplerden tek artısı iyi şutör oluşu biz de malum şutör sadece talisca var ilerde oynayanlar arasında

Aynı adam getirmiştir muhtemelen, Donk'un da menajeri çünkü.

Menajerlik bir transfer değil bu, bonservisi elinde bir adama sulanmamız gibi duruyor.

Çevrimdışı COB

Basklı oyuncuları oradan koparmak zordur. Ki hayalini kurduğu takımda oynuyor. İlaveten bizim sistemimiz ne?

Sistem derken asinda Atiba'nin yanina olur mu kast etmiştim. Yoksa dediğin gibi bu sezon doğaçlama oynuyoruz.

Baskli oyuncular da nasil bir şekilde yetişiyorlar enteresan. Barcelona da Katalonya'nin temsilcisi ama Basklilar kadar değil.

Atletik Bilbao gerçekten kült bir kulüp.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaslar konu dısı için kusura bakmayın.Yarın işlerim dolayısıyla maca gidemeyecegim ama şehitlerimizin aileleri için bir bagıs yapmak istiyorum.Klüp nezdinde ya da güvenilir baska bir platformda acılan bir kampanya varsa ve bilgisi olan var ise özelden yada ana sayfadan bildirmesini acil olarak rica edecegim.

Çevrimdışı Barış1903

Gabriel Barbosa (Gabigol) ismi geçiyor. Doğruluk payı nedir acaba ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Gabriel Barbosa (Gabigol) ismi geçiyor. Doğruluk payı nedir acaba ?

30 milyon euro'ya aldılar, 15 dakika oynattılar.

Neden oynatmıyorlar bu adamı?

Çevrimdışı onur_U

Hiçbir teknik adam bunun üzerinden bi' plan üretmez. Saha geometrisi kadar tercihlerde de problem var. Quaresma, topla buluşmadan önce ve buluştuktan sonra işleri kolaylaştırabilir. Zira kendi oyun pratiğinde değerlidir. Fakat bir o kadar da sonrasında işleri herkes için alabildiğine zorlaştırır. Beşiktaş'ın bu sezon ki bir numaralı hücum planı ve saha içinde kimi zaman rakip kaleye en yakın olan oyuncunun akan oyunda henüz golü yok. Peki, bu durum şaşırtıcı mı? Plan-program yaparken daha fazlasını hayal ettirir mi? Geçen sezon oyununu anlatan oyuncular varken üreten kimlerdi? Oyundan ve sürdürebilir bir oyun mantığından neden vazgeçildi? Ya da bu oyunun final pozisyonlarını oynayacak oyuncular yeterince doğru seçildi mi? Beşiktaş'ın üç santraforu son 11 maçta akan oyunda yalnızca 3 gol atabilmişler. Zaten Cenk'in penaltılarını çıkarırsak 14 haftada toplam 8 golleri var.

geçenlerde stoper sıkıntımızdan bahsetmiştim ama evet bizim daha büyük sıkıntımız bu seneki olmayan ve spontane gelişen hücum organizasyonlarımız. sonradan oyuna giren olcay ver kerim'i de hesaba katarsak görüntü iyi değildi. akan oyunu belirleyecek ayaklar olan tolgay ve ozy biraz bursa maçı dışında hücumda pek yoktular. hocanın bu sene takıma tam istediklerini yaptıramadığını ve oyuncuların potansiyellerinin altında kaldığını düşünüyorum..

Çevrimiçi Necmi

sunucu değiştirdik sabahtan yedek alındı ama ondan sonra biz yeni sunucuyu kurarken siz eski sunucuda yazmaya devam ettiniz. IP ler değişip yeni sunucuya geçince bu günkü yazdıklarınız buhar oldu. Buna yapabileceğimiz bir şey yok malesef. Giriş yapamayanlar modemlerini resetlesin eski ıp ler keş tutmuştur keş belleklerinide temizlerlerse sıkıntı yaşanmaz.

Çevrimdışı Barış1903

30 milyon euro'ya aldılar, 15 dakika oynattılar.

Neden oynatmıyorlar bu adamı?

Vallahi bende anlamadım. Biraz araştırma yaptım ama bir şey de çıkmadı. İlginç..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi q7 nin pozisyonunu manşet yapanlar geçen hafta van persinin hareketini bu hafta de souza nın hareketini özetlere bile koymadılar bunlara sosyal medya üzerinden bişey yapabilir miyiz
@kartalizm  zaten sosyal medya üzerinden Beşiktaşlılar gerekeni yapıyor

Çevrimiçi Necmi

foruma neler oluyor yahuu ya giremiyoruz ya da giremiyoruz
ctrl F5  yap @tangaz  keşide sil makinenden bağlanırsın
sorun yaşamazsın

Çevrimdışı Bishamon

PFDK'ya sevk edilmişiz bakalım kaç tribün ceza yiyecek  :D

Çevrimiçi Necmi

PFDK'ya sevk edilmişiz bakalım kaç tribün ceza yiyecek  :D
yeni açık kesinde diğerleride olabilir büyük ihtimal ama yeni açık çok tahrik edildi
zaten tahrik olmayada hazırdılar :D
Biz bursalıların sesini duymadık bize kadar gelmiyordu. Çok küfür etmişler deniyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İddia şampiyonluk oranını güncellemiş  :bandit:

Beşiktaş 1.65

fb 3.50

gs 4.00

başakşehir 4.00

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: