Canım sıkıldı.Kendimi bu iletiyi bitirene kadar Fikret Orman ilan ediyorum ve seneye yapacağım kadro planlamasını yazıyorum.

Gidenler :
Rhodolfo : Bedelsiz ( Yaşlandı artık, sakatlıktan sonra verim vereceğini düşünmüyorum. )
Veli : Bedelsiz ( Sanırım bundan sonra verim alınamaz, şişkinlik yapıyor )
Kerim Frei : Takasta kullanılacak.
Mustafa Pektemek : Takasta kullanılacak.
Tolgay : 8 milyon euro (Gitme zamanı geldi. Biraz piyasa yapmışken gidebilir.)
Oğuzhan : 8 milyon euro ( Onun da zamanı geldi. Bu da gidebilir )
Quaresma : 8 milyon euro ( Devre arasında sözleşme yenileyip sezon sonu Çin'e göndereceğim)
Atınç : Kiralıktı, geri dönecek.
Aboubakar : Kiralıktı, mümkünse gitsin, gelmesin.
Toplam 24 milyon euro kazanç.
Gelenler :
Tunay Torun : Bedelsiz. (Sözleşmesi bitiyor, gelsin, beğeniyorum bunu)
Mehmet Ekici : Bedelsiz. (Sözleşmesi bitiyor, gelsin, bunu da beğeniyorum)
Gökhan Töre : Kiralıktan dönecek.
Cengiz Ünder : Kerim + Mustafa + 2 milyon euro vereceğim.
Taison : 4 milyon euro imza parası ( Bize yar etmezler ama zorluyorum, Fikret Orman'ım ben alırım bunu. Hayırlısı bakalım)
Pepe : 2.5 milyon euro imza parası ( Yaşlandı ama 2 sene götürür, alıcam bunu)
İvanovic : 3 milyon euro imza parası ( Juve'de peşinde ama benim olacak fıstık, binicem üzerine vurucam kırbacı)
Cazorla : 3 milyon euro imza parası (Bunda emin değilim. Sözleşmesi bunun da bitiyor. Bana yar etmezler ama zorluyorum.)
Mandzukic : 10 milyon euro bonservis. (Çileğim bu benim. Gelsin canını yediğim.)
Talisca ve Caner için de opsiyonları kullanıyorum : 3 milyon euro toplam.
Toplam : 27.5 milyon euro gider.
Yerli oyuncularım : Utku - Tolga - Gökhan - Caner- Necip - Mehmet Ekici - Tunay - Olcay - Töre - Cengiz - Cenk - Ömer
Yabancı oyuncularım : Fabri - Pepe - İvanovic - Marcelo - Tosic - Adriano - Beck - Atiba - İnler - Taison - Cazorla - Talisca - Mandzukic
Kadrom 25 kişilik.
İlk 11 : Fabri - Gökhan Gönül - Pepe - İvanovic - Caner - Atiba - Cazorla - Taison - Talisca - Töre - Mandzukic
Yedekler : Tolga - Marcelo - Tosic - Gökhan İnler - Cengiz Ünder - Mehmet Ekici - Cenk Tosun
Kupa 11 : Tolga - Beck - Marcelo - Tosic - Adriano - Gökhan İnler - Necip - Tunay - Mehmet Ekici - Olcay - Cenk
Ben Fikret Orman olsam şimdiden zorlamaya başlar böyle yapmaya çalışırım şahsen. Bedeller 3 aşağı 5 yukarı böyle olur. Maaş skalası da yükselir ama artık tolare edebiliriz sanırım gelirler yükseliyor.
Ne güzelmiş ya Fikret Orman olmak. Valla iyi geldi he. Herkese tavsiye ederim.