Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162050 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bir başka deyişle 20-25 milyon € gibi Beşiktaş realitesinin üzerinde rakamların telaffuz edildiği bir isim, hücumda bilhassa akan oyunda en önemli gol silahınız. '6 maç - 451 dakika' Üstelik tıpkı Benfica gibi formasyonda yer açamadığınız ve belki de sezonun ikinci yarısında da benzer sıkıntıları yaşayacağınız bir oyuncu. Kadro ve gelecek planlaması adına güzel doneler (!)
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 07:59:43 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Şu kadro planlamasıni yapan kişiyi bu yağmurlu havada şortla sabaha kadar dışarıda bekletecen.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu kadro planlamasıni yapan kişiyi bu yağmurlu havada şortla sabaha kadar dışarıda bekletecen.
Kadro planlaması işi profesyonellerle yapılır, yönetimde bir tane profesyonel adam söyleyebilir misiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

Ooo fb de puan kaybetmiş. Bizde bir şey yok da Allah tan bunlar bizden de beter kötü oynarken bile fark açıyoruz. Devre arasına kadar biz hepsini kazanalım özellikle fb kesin olacak şekilde başakşehir ve gs de 1 er maç daha takılsın. Devre arası en az 3 kaliteli takviye ile inş yine şampiyon oluruz ama bir kerede rahat rahat olalım istiyorum.
rahatmı? Tarihimizde rahat kaçtane maç hatırlıyosunki rahat şampiyonluk görelim. Bursa maçına bak 2-0 öndeyiz maç bitmiş hala acaba diyoruz ve golü yiyiyoruz. SOnra maç bitmiyo ve rahatlıktan söz ediyoruz tövbe de. Beşiktaş'ı biz. Rahatlık bizi bozar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir başka deyişle 20-25 milyon € gibi Beşiktaş realitesinin üzerinde rakamların telaffuz edildiği bir isim, hücumda bilhassa akan oyunda en önemli gol silahınız. '6 maç - 451 dakika' Üstelik tıpkı Benfica gibi formasyonda yer açamadığınız ve belki de sezonun ikinci yarısında da benzer sıkıntıları yaşayacağınız bir oyuncu. Kadro ve gelecek planlaması adına güzel doneler (!)

Talisca, Alex tarzı bir oyuncu.

O Alex'i de normalde herhangi güncel bir futbol sistemine koyamazsın, ama bu ligde çok büyük işler yaptı.

Talisca özellikle Türkiye Ligi'nde kapalı savunmaları açabilmek için çok önemli silahları olan bir adam.

Uzaktan şutu var, sürpriz kafa golleri atıyor ve arada şapkadan tavşan da çıkarıyor.

2. yarı çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Destan yazacak bir şey yok.

Fenerbahçe'nin stoperleri, önlerinde 2 defansif orta saha ile çakılı pozisyonda oynarken açık vermeyecek kadar deneyimli isimler.

Bunların defoları, baskılı oynamak zorunda kaldıkları maçlarda hızlı çıkan takımlara karşı ortaya çıkıyor.

Advocaat da Kayserispor maçında bunu gördü, çıkartmıyor bunları.

Bizim milletin hafıza sorunu olduğu için Kayserispor'un pırpır forvetlerinin bunları darmaduman ettiğini unuttu.

Yalnız bu Fener2in savunması ne zaman övülse Antalyaspor güzel yağlıyor bunları, bu hafta da ilk golü Antalya bulursa aynısı olabilir.

Çevrimdışı atalay

Talisca'yı daha Beşiktaş forması giymeden önce yeterince net tarif ettim. Burada fayda ya da zarar ile ilgili bir şey belirtmedim. Oyuncuya oyun içerisinde bir yer açılamadığını yazdım. @tuncaboylu Zaten gelecek planlaması diye ifade ettiğim şeyin içerisinde bu oyunsal arayış ve kararsızlıklar var. Bunun önemli ayaklarından biri de kadro planlamasındaki hatalar.

Çevrimdışı Akil Emre

@atalay , Babel için ne düşünüyorsun , ismi sıkça çıkmaya başladı. Bize gelirse forvetten ziyade kanat için alınır gibi düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

Ligdeki son 11 maçta ise Beşiktaş'ın satraforları akan oyunda yalnızca 3 gol kaydedebilmiş. Mevcut kadroda en çok süre alan hücum oyuncusu Quaresma'nın ise 19 maç sonunda akan oyunda golü yok. Son 5 haftada ise akan oyunda yalnızca bir gol üretebildik. Bulduğumuz son yedi golün, dördü penaltı olmak üzere altısı ise yine duran toplardan kazanıldı.

Hiçbir teknik adam bunun üzerinden bi' plan üretmez. Saha geometrisi kadar tercihlerde de problem var. Quaresma, topla buluşmadan önce ve buluştuktan sonra işleri kolaylaştırabilir. Zira kendi oyun pratiğinde değerlidir. Fakat bir o kadar da sonrasında işleri herkes için alabildiğine zorlaştırır. Beşiktaş'ın bu sezon ki bir numaralı hücum planı ve saha içinde kimi zaman rakip kaleye en yakın olan oyuncunun akan oyunda henüz golü yok. Peki, bu durum şaşırtıcı mı? Plan-program yaparken daha fazlasını hayal ettirir mi? Geçen sezon oyununu anlatan oyuncular varken üreten kimlerdi? Oyundan ve sürdürebilir bir oyun mantığından neden vazgeçildi? Ya da bu oyunun final pozisyonlarını oynayacak oyuncular yeterince doğru seçildi mi? Beşiktaş'ın üç santraforu son 11 maçta akan oyunda yalnızca 3 gol atabilmişler. Zaten Cenk'in penaltılarını çıkarırsak 14 haftada toplam 8 golleri var.

Çevrimdışı atalay

@atalay , Babel için ne düşünüyorsun , ismi sıkça çıkmaya başladı. Bize gelirse forvetten ziyade kanat için alınır gibi düşünüyorum.

Iñárritu'nun sevdiğim filmlerinden biri. Futbolcu olanı soruyorsan Cyrano gibi 'istemez eksik olsun tiradı' atabilirim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca'yı daha Beşiktaş forması giymeden önce yeterince net tarif ettim. Burada fayda ya da zarar ile ilgili bir şey belirtmedim. Oyuncuya oyun içerisinde bir yer açılamadığını yazdım. @tuncaboylu Zaten gelecek planlaması diye ifade ettiğim şeyin içerisinde bu oyunsal arayış ve kararsızlıklar var. Bunun önemli ayaklarından biri de kadro planlamasındaki hatalar.

Senin dediklerine katılıyorum, gelecek planlanarak alındığını düşünmüyorum ben de.

Beşiktaş'ın yakın gelecekte bir oyuncuya 20-25 milyon euro'lar ödeyebilecek durumu olmayacak.

2 sene boyunca faydalanmak için alındı ve işin ilginç tarafı dediğin gibi kadromuza ve sistemimize uymamasına karşın en kilit oyuncu rolünü üstlenecek gibi duruyor.

Çevrimdışı Akil Emre

Iñárritu'nun sevdiğim filmlerinden biri. Futbolcu olanı soruyorsan Cyrano gibi 'istemez eksik olsun tiradı' atabilirim.

Yönetimin şaşırtma hamlelerinden biri gibi duruyor, tek artısı bonservis verilmeyecek oluşu, bu durumda bizim yönetimin sevdiği tarzlardan biri. Hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı COB

@atalay Benát Exteberria bizim sisteme uyar mi sence?

Çevrimdışı atalay

@atalay Benát Exteberria bizim sisteme uyar mi sence?

Basklı oyuncuları oradan koparmak zordur. Ki hayalini kurduğu takımda oynuyor. İlaveten bizim sistemimiz ne?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cuneyt Cakira giydiren , Hakemlerin Besiktasi korudugunu soyleyen Fb li arkadaslarima bu fotoğrafı gönderiyorum Cevap bile veremiyorlar sizde oyle yapin. :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Cuneyt Cakira giydiren , Hakemlerin Besiktasi korudugunu soyleyen Fb li arkadaslarima bu fotoğrafı gönderiyorum Cevap bile veremiyorlar sizde oyle yapin. :busted_cop:

Bir şey göndermeye de gerek yok, bu sezon azalarak bitecek futbola olan ilgileri.

Herif ortamda rakip oyuncu varken 2 metre havadaki topa rövaşata yapıyor, golün iptaline de rakip kafasını soktu diye itiraz ediyorlar.

Futbolda 2 metre havada ayak mı olur, kafa mı olur?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir şey göndermeye de gerek yok, bu sezon azalarak bitecek futbola olan ilgileri.

Herif ortamda rakip oyuncu varken 2 metre havadaki topa rövaşata yapıyor, golün iptaline de rakip kafasını soktu diye itiraz ediyorlar.

Futbolda 2 metre havada ayak mı olur, kafa mı olur?
Onu boş olur rakibi ile arasinda mesafe olur Yaparsin eyvallah..

Ama hemen dibinde rakip varsa Tehlikeli hareketten en direk serbest vuruş olur , Bunlara birer kural kitabi alip vermek lazim biraz futbol bilgilerini geliştirsinler

Ne yani Sen Rovesata atacan diye rakip kafasını vücudunu sokmayacakmi ? Yok öyle bisey

Bak bu poziyonda Necip Rövaşata ile topu uzaklastirmaya calisti hekem ayagin fazla kalktığı gerekcesi ile Beşiktaş ALEYHİNE Penalti verdi

Buda Sowa en guzel cevap olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Canım sıkıldı.Kendimi bu iletiyi bitirene kadar Fikret Orman ilan ediyorum ve seneye yapacağım kadro planlamasını yazıyorum. :)

Gidenler :

Rhodolfo : Bedelsiz ( Yaşlandı artık, sakatlıktan sonra verim vereceğini düşünmüyorum. )
Veli : Bedelsiz ( Sanırım bundan sonra verim alınamaz, şişkinlik yapıyor )
Kerim Frei : Takasta kullanılacak.
Mustafa Pektemek : Takasta kullanılacak.
Tolgay : 8 milyon euro (Gitme zamanı geldi. Biraz piyasa yapmışken gidebilir.)
Oğuzhan : 8 milyon euro ( Onun da zamanı geldi. Bu da gidebilir )
Quaresma : 8 milyon euro ( Devre arasında sözleşme yenileyip sezon sonu Çin'e göndereceğim)
Atınç : Kiralıktı, geri dönecek.
Aboubakar : Kiralıktı, mümkünse gitsin, gelmesin.

Toplam 24 milyon euro kazanç.

Gelenler :

Tunay Torun : Bedelsiz. (Sözleşmesi bitiyor, gelsin, beğeniyorum bunu)
Mehmet Ekici : Bedelsiz. (Sözleşmesi bitiyor, gelsin, bunu da beğeniyorum)
Gökhan Töre : Kiralıktan dönecek.
Cengiz Ünder : Kerim + Mustafa + 2 milyon euro vereceğim.
Taison : 4 milyon euro imza parası ( Bize yar etmezler ama zorluyorum, Fikret Orman'ım ben alırım bunu. Hayırlısı bakalım)
Pepe : 2.5 milyon euro imza parası ( Yaşlandı ama 2 sene götürür, alıcam bunu)
İvanovic : 3 milyon euro imza parası ( Juve'de peşinde ama benim olacak fıstık, binicem üzerine vurucam kırbacı)
Cazorla : 3 milyon euro imza parası (Bunda emin değilim. Sözleşmesi bunun da bitiyor. Bana yar etmezler ama zorluyorum.)
Mandzukic  : 10 milyon euro bonservis. (Çileğim bu benim. Gelsin canını yediğim.)
Talisca ve Caner için de opsiyonları kullanıyorum : 3 milyon euro toplam.

Toplam : 27.5 milyon euro  gider.

Yerli oyuncularım : Utku - Tolga - Gökhan - Caner- Necip - Mehmet Ekici - Tunay - Olcay - Töre - Cengiz - Cenk - Ömer
Yabancı oyuncularım : Fabri - Pepe - İvanovic - Marcelo - Tosic - Adriano - Beck - Atiba - İnler - Taison - Cazorla - Talisca - Mandzukic

Kadrom 25 kişilik.

İlk 11 : Fabri - Gökhan Gönül - Pepe - İvanovic - Caner - Atiba - Cazorla - Taison - Talisca - Töre - Mandzukic

Yedekler : Tolga - Marcelo - Tosic - Gökhan İnler - Cengiz Ünder - Mehmet Ekici - Cenk Tosun

Kupa 11 : Tolga - Beck - Marcelo - Tosic - Adriano - Gökhan İnler - Necip - Tunay - Mehmet Ekici - Olcay - Cenk

Ben Fikret Orman olsam şimdiden zorlamaya başlar böyle yapmaya çalışırım şahsen. Bedeller 3 aşağı 5 yukarı böyle olur. Maaş skalası da yükselir ama artık tolare edebiliriz sanırım gelirler yükseliyor.

Ne güzelmiş ya Fikret Orman olmak. Valla iyi geldi he. Herkese tavsiye ederim.

Çevrimdışı Ensar

Canım sıkıldı.Kendimi bu iletiyi bitirene kadar Fikret Orman ilan ediyorum ve seneye yapacağım kadro planlamasını yazıyorum. :)

Gidenler :

Rhodolfo : Bedelsiz ( Yaşlandı artık, sakatlıktan sonra verim vereceğini düşünmüyorum. )
Quaresma : 8 milyon euro ( Devre arasında sözleşme yenileyip sezon sonu Çin'e göndereceğim)

Gelenler :

Taison : 4 milyon euro imza parası ( Bize yar etmezler ama zorluyorum, Fikret Orman'ım ben alırım bunu. Hayırlısı bakalım)
İvanovic : 3 milyon euro imza parası ( Juve'de peşinde ama benim olacak fıstık, binicem üzerine vurucam kırbacı)
Cazorla : 3 milyon euro imza parası (Bunda emin değilim. Sözleşmesi bunun da bitiyor. Bana yar etmezler ama zorluyorum.)
Mandzukic  : 10 milyon euro bonservis. (Çileğim bu benim. Gelsin canını yediğim.)

Yerli oyuncularım : Utku - Tolga - Gökhan - Caner- Necip - Mehmet Ekici - Tunay - Olcay - Töre - Cengiz - Cenk - Ömer
Yabancı oyuncularım : Fabri - Pepe - İvanovic - Marcelo - Tosic - Adriano - Beck - Atiba - İnler - Taison - Cazorla - Talisca - Mandzukic

Kadrom 25 kişilik.

İlk 11 : Fabri - Gökhan Gönül - Pepe - İvanovic - Caner - Atiba - Cazorla - Taison - Talisca - Töre - Mandzukic

Yedekler : Tolga - Marcelo - Tosic - Gökhan İnler - Cengiz Ünder - Mehmet Ekici - Cenk Tosun

Kupa 11 : Tolga - Beck - Marcelo - Tosic - Adriano - Gökhan İnler - Necip - Tunay - Mehmet Ekici - Olcay - Cenk

Ben Fikret Orman olsam şimdiden zorlamaya başlar böyle yapmaya çalışırım şahsen. Bedeller 3 aşağı 5 yukarı böyle olur. Maaş skalası da yükselir ama artık tolare edebiliriz sanırım gelirler yükseliyor.

güzelmiş bu iş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gokhan-

Kupa maçıyla ilgili bilet paylaşımı yaptım o silinmiş neden?

Konu dışı değil mi :) Burada herkes konu içi konuşuyor ya zaten sadece belli başlı adamların yazdıkları batıyor nedense birilerine.

Sen mi sildin @Berat ?
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

@Gokhan-  Öncelikle meraba. Sitede yenileme ve yedekleme çalışmaları olduğundan dolayı mesajlar otomatik silinebiliyor. Yarın itibari ile tamamen normale döneceğiz.

Birilerine batıyor diye kötü bir üslup kullanıp ardından , sen mi sildin diye bana sormanın sebebini de anlayamadım.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 15:28:19 Berat ]

Çevrimdışı Gokhan-

@Gokhan-  Öncelikle meraba. Sitede yenileme ve yedekleme çalışmaları olduğundan dolayı mesajlar otomatik silinebiliyor. Yarın itibari ile tamamen normale döneceğiz.

Tamam teşekkür ederim, silebilirsin bir üstte ki mesajı.

Haklısın üslup bozuk olabilir, yazdığım saatlerce sadece seni online gördüğüm içine direkt olarak sana sordum.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 15:33:02 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Bishamon

Babel haberi umarım doğru değildir.30 yaşında sorunlu bir adamdan daha iyisini bulabiliriz...Yine yeniden menajerlein eline bakıyoruz transferde...

Çevrimiçi Kartal Ç

Gidenler :

Gelenler :

Kadrom 25 kişilik.

Abi hadi kalk yerine yat üşiyceksin burda  :lol:

Ama olsa tadından yenmez hani  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

foruma neler oluyor yahuu ya giremiyoruz ya da giremiyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: