yazımda da belirttim o çöp beklerle az bile yemişler. zaten olay az yedi çok yedi değil orta saha çok önemli..
ayrıca bu renkli hayranlığı da değil..adamlar kariyer ve tecrübe olarak bizimkilerden öndeler..
hee bu paraya bu kadar dersen ok..
zaten anlatmak istediğimde bu bizim defans hattımız oldukça tatminkar yemişim kariyerlerini
neden sene başı hücum oynamaya kalktıklarında o kariyerliler yerlerde süründü ne zaman duvar öreyim
gol yemeyim atarsam kar olur dedi hocaları sonra ipin ucunu tutabildiler şimdi ne yapıyorlar bütün takım savunma yap savunmada
kaptığın topları kanatlara gönder hızlı adamlarla golü bul adamların orta sahası yok o nedenle bypass ediyorlar orta sahayı
bu oyun sonucu kapanan hızlı forvetleri olan takımlara karşı bir şey yapamıyorlar ya sow şapkadan tavşan çıkaracak yada puan kaybedecekler
en zayıf takıma karşı bile orta sahayı teslim ediyorlar ölümüne savunma yapıyorlar fener maçlarını bir incele
en basit takımla bile oynasalar rakibin topla oynadığı süre fazladır. ikinci yarı bu sistem çökecek her puan değerli olacak
ve fenerle oynayan takım bir puan olsun benim olsun diyip çanakkale savunması yapacak bunu çözecek orta sahaları yok
işte o zaman stoper oynayan liberoları ileri çıkmak zorunda kalacak o defansı o zaman göreceğim ben bakalım ne kadar
kalitelilermiş.